ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ترس رسانه انگلیسی از نتایج پارلمانی اروپا | چرخش اتحادیه به راست؛ فرش قرمزی برای ترامپ؟ اروپا

ترس رسانه انگلیسی از نتایج پارلمانی اروپا | چرخش اتحادیه به راست؛ فرش قرمزی برای ترامپ؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - روزنامه گاردین نتایج انتخابات پارلمان اروپا را زنگ خطری برای اروپا توصیف کرد و نوشت: بر خلاف باور برخی که می گویند این نتایج چندان هم بد نبوده است آرای احزاب راستگراها می تواند کل اتحادیه اروپا را به سمت گرایشات تند و افراطی سوق دهد.
این روزنامه انگلیسی افزود: در حالی که اروپا به تازگی هشتادمین سالگرد روز «دی» -روز رهایی از جنگ، ناسیونالیسم و فاشیسم -را در سواحل نورماندی جشن گرفت، این قاره دوباره با فاشیسم، ناسیونالیسم و جنگ مواجه است.
به نقل از ایرنا این گزارش افزود اعتباری به اظهارات اورسلا فون در لاین رئیس کمیسیون اروپا در واکنش به نتایج انتخابات «روز ای» (روز انتخابات اتحادیه اروپا) در 9 ژوئن (20 خرداد) نیست.
فون در لاین همزمان با اعلام نتایج انتخابات 27 کشور عضو اتحادیه اروپا، از تشکیل دژی مستحکم در برابر افراطیون راست و چپ سخن گفت.
حزب راست میانه مردم اروپا به ریاست فون در لاین در این انتخابات اکثریت را کسب کرد. اما به نوشته گاردین اتحادیه اروپا را دولت های ملی هدایت می کنند و روز انتخابات در اروپا به موفقیت جدی اعضای راست گرای کشورهای اصلی عضو منجر شد و نتایج این انتخابات برای این کشورها فوق العاده مهم یا حتی تکان دهنده بود.
گاردین افزود: به دنبال خروج انگلیس از اتحادیه اروپا (برگزیت)، هیچ یک از این احزاب اروپاستیز آن قدر احمق نخواهند بود که بار دیگر فریگزیت (خروج فرانسه از اتحادیه اروپا)، دگزیت (خروج دانمارک و نگزیت (خروج هلند) را تکرار کنند اما آنها به تلاش های خود برای سوق دادن اتحادیه اروپا به سمت راستگرایی در داخل این اتحادیه ادامه خواهند داد و مواضع به مراتب سختگیرانه تری را درباره مهاجرت، اقدامات مربوط به برنامه های سبز که بسیار برای رفع بحران آب و هوایی ضروری هستند و کاهش حمایت از اوکراین اتخاذ خواهند کرد.
این رسانه به ویژه نتایج انتخابات برای فرانسه را عجیب توصیف کرد و نوشت مکرون که اعتماد به نفس فوق العاده اش اکنون به طور مشهودی در حال فروکش کردن است، پارلمان فرانسه را منحل کرد و خواستار برگزاری انتخاب زودهنگام در تاریخ 30 ژوئن شد. مرحله دوم این انتخابات هفت ژوئیه (17 تیر) برگزار می شود. با توجه به دو مرحله بودن انتخابات فرانسه، این یک قمار بزرگ است. با توجه به عمق خشم عمومی در فرانسه این خطر جدی نیز وجود دارد که با این انتخابات که سه روز بعد از انتخابات انگلیس در چهار ژوئیه (14 تیر) برگزار می شود در فرانسه دولتی روی کار آید که راست افراطی و اروپا ستیز است و این تغییر، مکرون را که رهبر پیشتاز در حمایت اروپای قوی تر است محدود خواهد کرد. این وضعیت می تواند به منزله برگزیت فرانسه باشد هر چند که باعث خروج این کشور از اتحادیه اروپا نشود.
گاردین خاطرنشان کرد: نگرانی آلمان از فرانسه کمتر نیست. در این کشور نیز راست میانه برنده آشکار انتخابات اروپا بود و راست افراطی الترناتیو برای آلمان در جایگاه دوم قرار گرفت. این درحالیست که حزب آلترناتیو آلمان آنقدر تندرو ست که حتی مارین لوپن رهبر حزب راست افراطی فرانسه نیز بعد از این که ماکسیمیلین کِرا عضو پارلمان اروپا از حزب آلترناتیو گفت که همه اعضای حزب نازی اس اس آلمان جنایتکار نیستند، اظهار داشت که تمایلی نداشت در گروه پارلمانی مشترک با این حزب در پارلمان اروپا قرار گیرد.
گاردین در بخشی از گزارش خود آورده است: حتی اگر جناح راست تندرو دولت بعدی فرانسه را در تابستان امسال تشکیل ندهد، این نتایج، اقدام متحد و قاطع اتحادیه اروپا در مورد موضوعاتی مانند انتقال سبز را بسیار پیچیده خواهد کرد.
این گزارش درباره تبعات نتایج انتخابات پارلمان اروپا برای حمایت از اوکراین نوشت: تاثیر این نتایج بر حمایت از اوکراین منفی است. احزاب دست راست در باره ادامه چنین حمایتی از اوکراین اختلاف نظر دارند، هر چند که جورجیا ملونی نخست وزیر ایتالیا اکنون در میان حامیان این کشور جنگ زده قرار دارد. در آلمان یک چهارم از آرا به راست افراطی، چپ افراطی و میانه و ائتلاف پوپولیست ها اختصاص یافت که از نسخه ای از طرح «صلح» اوکراین حمایت می کند که به شکل موثری به معنای تسلیم شدن اوکراین است. چنین پیامدهایی در سطح جهانی و قاره ای به منزله پیروزی برای ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه خواهد بود که اروپا را به روزهای بد گذشته خود نزدیک می کند.
این رسانه انگلیسی پیش بینی کرد که پیروزی دونالد ترامپ نامزد جمهوریخواهان در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر آینده در آمریکا اروپا را ضعیف تر و حتی دچار تفرقه بیشتر خواهد کرد زیرا ناسیونالیست های پوپولیست راست افراطی که احتمال دارد ملونی هم در بین آنها باشد، در صف احزاب اروپایی حامی ترامپ قرار خواهند گرفت.
گاردین همچنین در تحلیل دیگری از نتایج انتخابات پارلمان اروپا، این نتایج را به ویژه برای فرانسه و آلمان به عنوان موتور و هدایت کننده اتحادیه اروپا نگران کننده دانست و نوشت: فرانسه با خطر اکثریت راست افراطی در پارلمان و دولت آلمان با تضعیف بیشتر مواجه است.
این رسانه به نقل از نیکولای فون اوندارزا (Nicolai von Ondarza) تحلیلگر موسسه امور بین المللی (SWP) آلمان نوشت هر چند که در پارلمان اروپا میانه روها پیروز شدند، سیاست های اروپایی ها بیش از پیش دو قطبی، تحت انگیزه های سیاسی و پوپولیستی خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1145519/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش اسنپ به ادعای ثبت‌نام اتباع خارجی غیرمجاز

پنجره پرهیاهو؛ نقل‌وانتقالات زمستانی فوتبال اروپا هرگز این‌قدر داغ نبود!

واکنش پکن به پیشنهاد ترامپ برای تصرف غزه

چین مشتری پروپاقرص ایران شد

اظهارات جنجالی ترامپ : غزه را تصرف خواهم کرد!

برف و باران کشور را فرامی‌گیرد

روایت تریتا پارسی از سنت شکنی آمریکا در برابر ایران؛ آب سردی که ترامپ بر سر اسرائیل ریخت/ نتانیاهو دست خالی بازمی گردد؟

غصب غزه؛ رویای پوچ 2 زمین‌خوار

پاسخ چندروز گذشته رهبر انقلاب به ادعای امروز ترامپ

عراقچی در واکنش به اظهارات شب گذشته ترامپ/ اینکه ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نرود، قابل حصول است

سیا به تمام کارکنان خود پیشنهاد خرید خدمت داد

صنعت فولاد در کشاکش سیاست‌های جدید ترامپ

حماس: آماده مذاکره با ترامپ هستیم

الگوی سه سرباز سفید برای طلا| روند صعودی قیمت همچنان ادامه دارد

ترامپ خواهان دیدار با پزشکیان شد

قیمت نفت/ برنت 75 دلار و 88 سنت شد

به دنبال سلاح هسته‌ای نرفتن ایران قابل وصول است

تیراندازی نامعلوم در یک شهر امریکا با تلفات بالا

قربانیان جنگ جدید ترامپ | ترامپ شمشیر را از رو بست

واکنش عراقچی به اظهارات شب گذشته ترامپ: به دنبال سلاح هسته‌ای نرفتن ایران قابل حصول است

واکنش بقایی به ادعاهای آمریکا علیه ایران

بالا گرفتن بحث اعزام نیرو به گرینلند بین مقام‌های اروپایی

تهدید بازار مسکن آمریکا با طرح تعرفه‌های ترامپ

غزه یک ملک عالی است

واکنش سخنگوی وزارت‌خارجه به ادعا‌های آمریکا علیه ایران

تیراندازی مرگبار در اوهایوی آمریکا با 6 کشته و زخمی

دیپلماسی میکی‌ موسی؛ چطور یک موش سفیر حسن‌نیت آمریکا شد؟

آتش جنگ به بازار نفت افتاد

شکایت کارمندان فدرال آمریکا علیه سرور مرتبط با ایلان ماسک

روایت تریتا پارسی از سنت شکنی آمریکا در برابر ایران؛ آب سردی که ترامپ بر سر اسرائیل ریخت/ نتانیاهو دست خالی باز می‌گردد؟

افزایش تنش تجاری بین چین و آمریکا + فیلم

عراقچی: به دنبال سلاح هسته‌ای نرفتن ایران قابل حصول است

جنگ تجاری ترامپ با مکزیک؛ چه کسی بازنده خواهد بود؟

واکنش عراقچی به اظهارات ترامپ

تکرار حرف‌های ترامپ از زبان اصلاح‌طلبان؛ ذوق‌زدگی در برابر وعده‌های تکراری/ رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا مشکل را حل نمی‌کند

آمریکا: ارائه تسلیحات به اسرائیل را قطع نمی‌کنیم

گفتگوی اختصاصی با مقامات آمریکایی؛ ترامپ خواهان جنگ با ایران نیست/ آمریکا می‌خواهد موضوع هسته‌ای با مذاکره حل شود

دیدار روسای جمهور ایران و آمریکا در دستور کار نیست

سرمقاله اعتماد/ دولت؛ زمان امید و اعتماد

فرار ترامپ از پاسخ به سوالی در مورد افغانستان!

تأکید سوئد بر نبودِ «انگیزه‌های ایدئولوژیکی» در تیراندازی مرگبار

وزیر جهاد کشاورزی: کالاهای اساسی شب عید و ماه رمضان تامین است؛ قیمت سیب‌زمینی باید پایین بیاید

زرپاد در نمایشگاه بین‌المللی طلا و جواهر تهران از شمش‌های خود رونمایی کرد

وزیر راه و شهرسازی: تعیین نرخ بلیط هواپیما بر عهده دولت نیست

خبر خوش همتی برای حمایت از حضور شرکت‌های خصوصی در پروژه‌های بین‌المللی

آخرهفتهٔ بی‌حرکت بورس

روند بررسی جداول لایحه بودجه 1404 در مجلس

پاسخ عارف به سوال خبرنگار آخرین خبر در خصوص افزایش نرخ ارز

پاسخ ظریف به حاشیه‌ها درباره دریافت ویزای شنگن

توضیحات ظریف در مورد تقاضایش برای ویزای شنگن