ایرانیان جهان

آخرين مطالب

جزئیات «طرح صلح» از زبان وزیر دفاع اوکراین خواندنی ها

جزئیات «طرح صلح» از زبان وزیر دفاع اوکراین
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / آنچه از توضیحات وزیر دفاع اوکراین درباره طرح صلح کی‌یف برای پایان دادن به جنگ با روسیه برمی‌آید، این است که بیشتر به‌عنوان یک استراتژی برای تحمیل مذاکره با مسکو دیده می‌شود تا یک طرح نظامی برای بازپس‌گیری تمام سرزمین‌های تحت کنترل روسیه.
در حالی که کی‌یف با نگرانی منتظر برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده و مشخص شدن نتیجه آن است، رستم اومروف، وزیر دفاع اوکراین در مصاحبه‌ای به تشریح طرح به اصطلاح «صلح» ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور کشورش پرداخت و توضیح داد که چگونه اوکراین قصد دارد خط را حفظ کند و روسیه را برای مذاکره روی یک راه‌حل «عادلانه» صلح تحت فشار قرار دهد.
روزنامه واشنگتن پست با این مقدمه نوشت: به نظر می‌رسد که طرح صلح زلنسکی که هفته گذشته به اروپا ارائه شد، یک استراتژی برای تحمیل مذاکره با پوتین است تا یک طرح نظامی برای بازپس‌گیری تمام سرزمین‌های تحت کنترل روسیه. این یک گام عملی برای اوکراین خواهد بود.

اومروف توضیح داد که عنصر کلیدی طرح پیروزی، درخواست اوکراین برای دعوت سریع برای پیوستن به ناتو پس از پایان جنگ است. دولت بایدن در حال بررسی این گزینه است اما هراس دارد که این امر به روسیه انگیزه‌ای برای طولانی کردن جنگ به جای توقف آن بدهد. بخش دوم، دفاع است که اومروف آن را اینگونه تعریف کرد: «خط را حفظ و شرایط مساعدی برای بیرون راندن دشمن ایجاد کنید.» بخش سوم «بازدارندگی» است که شامل حملات عمیق به اهداف نظامی در روسیه برای جلوگیری از حمله به غیرنظامیان و زیرساخت‌های حیاتی در اوکراین است.
به نوشته رسانه آمریکایی، وقتی صحبت از مذاکره با روس‌ها می‌شود، اومروف که چهره‌ای بحث‌برانگیز در اوکراین به شمار می‌آید، یکی از موثرترین نمایندگان کی‌یف بوده است. او در ماه های اول جنگ با رومن آبراموویچ که از نزدیکان پوتین بود، مذاکراتی را پشت سر گذاشت. مذاکرات آنها در استانبول در مارس 2022 و در میان گزارش‌هایی مبنی بر مسموم شدن این 2 نفر شکست خورد. اما این کانال ارتباطی تا پایان همان سال باز ماند و به موفقیت‌هایی تدریجی دست یافت.
اومروف به واشنگتن پست گفت که در مذاکرات محرمانه 2022، چندین مسیر مذاکره از طریق شرکای بین‌المللی وجود داشت. این تلاش‌ها منجر به ایجاد یک کریدور بشردوستانه شد که به 400 هزار نفر اجازه داد تا از سرزمین های تحت کنترل روسیه خارج شوند، اسیران جنگی، زندانیان سیاسی و سربازان مجروح را مبادله کردند و یک قرارداد صادرات غلات به اوکراین اجازه داد تا حمل و نقل از طریق دریای سیاه را از سر بگیرد.
وی گفت که ایالات متحده همیشه از این تماس‌ها آگاه بود، «زیرا ما همیشه در هر مسیری در حال مشورت بودیم.»
مقامات آمریکایی تأیید کردند که مذاکرات محرمانه در سال 2022 انجام شد، زمانی که روسیه تهدید به استفاده از سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی کرد. وقتی از اومروف پرسیده شد که آیا چنین مذاکراتی همچنان در حال انجام است، او پاسخ داد که «مسیر بشردوستانه هنوز باز است.»
به نوشته واشنگتن پست، اومروف تلاش کرده است تا با 2 نقطه ضعف نظامی اوکراین مقابله کند؛ فساد در تدارکات و کمبود نیروی انسانی اما این گام‌ها دشمنانی را نیز برای او ایجاد کرده است.
یکی از این اقدامات بحث‌برانگیز قانون جدید بسیج نیرو بود که سن سربازی را از 27 به 25 کاهش می‌دهد و اوکراینی‌ها را برای خدمت جذب می‌کند. ژنرال‌های اوکراینی این اقدام را برای مبارزه با مزیت نیروی انسانی روسیه بر اوکراین پیشنهاد کرده بودند. اومروف گفت وقتی برای اولین بار قانون بسیج نیرو را خواستار شد، برخی از نمایندگان مجلس به او گفتند که این قانون از نظر سیاسی سمی است و به او هشدار داده بودند که «بهتر است به جای دست زدن به این موضوع، از چرنوبیل آب بنوشیم.»
اما طرح بسیج نیرو اکنون قانون است و اومروف گفت که در حال حاضر پنج میلیون اوکراینی ثبت‌نام کرده‌اند. او توضیح داد که به جای وادار کردن افراد استخدام شده برای حضور در خط مقدم از آنها پرسیده شده است که چگونه می‌خواهند در جنگ خدمت کنند.
از طرفی دیگر، فساد یک مشکل مداوم در تدارکات نظامی اوکراین بوده است. اومروف خاطر نشان کرد که برخی از شرکای غربی از معامله با یک شرکت به نام Special Techno Export (STE) شکایت کرده‌اند که توسط سرویس اطلاعاتی نظامی موسوم به GUR به ریاست کایرلو بودانوف نظارت می‌شود. یک گزارش جدید نشان می‌دهد که این شرکت به دلیل دست داشتن در رسوایی‌های مربوط به پولشویی بدنام بوده است.
اومروف تلاش می‌کند تا با راه‌اندازی یک سیستم حسابرسی برای نظارت بر معاملات با شرکت STE آن را تحت کنترل وزارت دفاع درآرود.
روزنامه آمریکایی در ادامه نوشت: با این حال، با نزدیک شدن به انتخابات ایالات متحده، ضروری‌ترین بخش برنامه پیروزی زلنسکی احتمالا درخواست دعوت سریع برای پیوستن به ناتو خواهد بود. دولت بایدن در حال بررسی سوابق تاریخی است که می‌تواند امکان عضویت آن در ناتو را در شرایطی فراهم کند که روسیه هنوز برخی از مناطق اوکراین را تحت کنترل دارد. یکی از نمونه‌ها عضویت آلمان غربی در ناتو در شرایطی بود که آلمان شرقی همچنان توسط نیروهای روسی اشغال شده بود. مورد دیگر، نروژ است که با پیوستن به ناتو در سال 1949 با این شرط موافقت کرد که اجازه ورود پایگاه‌ها یا نیروهای خارجی در قلمرو خود یا سلاح‌های هسته‌ای در بنادر خود را نخواهد داد.
وزیر دفاع اوکراین تاکید کرد: چنین جزئیاتی مسائلی برای بعد است. ما ابتدا دعوت‌نامه را می‌خواهیم.
برای دولت بایدن که به میراث خود فکر می‌کند، قطعی کردن یک استراتژی که اکنون از اوکراین محافظت می‌کند و ایجاد یک پلتفرم برای مذاکرات آینده باید یک اولویت باشد. اوروف اظهار داشت: ما به شما نشان دادیم که می‌توانیم این کار را انجام دهیم. اما در حال حاضر به کمک نیاز داریم.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1238918/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دبیرکل اتحادیه عرب به لبنان سفر کرد

دبیرکل اتحادیه عرب وارد بیروت شد

سفر دبیرکل اتحادیه عرب به بیروت

غرفه اسرائیلی ها در نمایشگاه نظامی ژاپن تعطیل شد | ویدئو

اسامی داوران دیدارهای چهارشنبه شب لیگ قهرمانان اروپا

فضاپیمای هرا: ماموریت اروپا برای بررسی سیارک ها

شهداب در گروه مرگ قرار گرفت

لژیونر ایرانی، ترمیناتور اروپا!

سی‌ان‌ان: روابط اسرائیل با اتحادیه اروپا تحت فشار بی‌سابقه‌ای قرار دارد

ویدیو/ ترکیه با اسراییل به توافق رسید ؟

عزیمت پزشکیان به روسیه/ رئیس‌جمهور در اجلاس بریکس و بریکس پلاس سخنرانی می‌کند

بقایی: ایران هیچگاه در امور داخلی لبنان دخالت نداشته است

حضور «دانشگاه‌های ایران» در رتبه‌بندی جدید دانشگاه‌های بریکس 2024/ دانشگاه آزاد اسلامی در میان برترین‌ها

ساخت قدرتمندترین آهنربای مقاومتی در چین

چین برای پایگاه‌های قمری آینده آجر می‌سازد

(تصاویر) مغولستان، قمر فراموش‌شده اتحاد شوروی

مغولستان، قمر فراموش‌شده اتحاد شوروی (تصاویر)

دیدار پزشکیان با رؤسای جمهور روسیه، چین، هند، مصر در اجلاس بریکس

دلایل استراتژیک خرید مازاد نفت چین

ضرورت توسعه همکاری های صنعتی با قاره آفریقا

سخنگوی وزارت خارجه: مراودات ایران با افغانستان برای تثبیت و ثبات در این کشور است

عثمان توشف ازبکستانی هدایت تیم ملی فوتبال افغانستان را برعهده گرفت

طالبان آسمان افغانستان را بر روی هواپیمای هندی بست

آماده همکاری در بخش‌های سوادآموزی در افغانستان هستیم

فتح‌الله گولن کیست؟

پیشتازی ترامپ از هریس در نظرسنجی‌ها برای اولین بار

ببینید | تصاویر تازه از لحظه برخورد مرگبار بالگرد به برج رادیویی در آمریکا

اولویت ما در مقطع کنونی جلوگیری از تشدید تنش‌ها در منطقه است/ایران درباره تمامیت سرزمینی خود بر جزایر سه گانه تردیدی ندارد

پیشتازی کامالا هریس از ترامپ در تازه‌ترین نظرسنجی‌ها

2 کشته و 38 زخمی بر اثر سیل ناگهانی در نیومکزیکو آمریکا

علم بدون معرفت جهالت است/ آمریکا ریشه فساد در مسائل جهانی

نصب مجسمه هادی چوپان در آمریکا + فیلم

پایان یاری که دشمن شد؛ چرا «گولن» به کابوس اردوغان تبدیل شد؟

سقوط مرگبار بالگرد در آمریکا (فیلم)

نرخ دلار و حواله دلار اعلام شد

عراقچی امروز به این 2 کشور سفر می کند | انتقال پیام بین ایران و آمریکا از طریق سفارت سوئیس ادامه دارد | پاسخ ایران به شرارت‌های احتمالی اسرائیل قطعی است

سه سناریوی احتمالی اسرائیل در پی افشای اسناد برای حمله به ایران

امروزه مرگ بر اسرائیل در قلب آمریکا شنیده می‌شود

فیلم/ سقوط مرگبار بالگرد در آمریکا

هوکشتاین در لبنان غافلگیر خواهد شد/ حزب الله و سلاح جدید

​ریشه بازدهی بالای بازار سهام آمریکا چیست؟

سقوط یک بالگرد در آمریکا

انتقال پیام ایران و آمریکا از طریق سوئیس | عراقچی به کویت و بحرین می‌رود

سقوط مرگبار بالگرد در آمریکا (ویدیو)

گفتگوی فرستاده ویژه آمریکا با مقامات لبنانی برای آتش‌بس

سفر وزیر دفاع آمریکا به اوکراین در بحبوحه تردیدها درباره آینده حمایت غرب از کی‌یف

فتح‌الله گولن درگذشت/ ترکیه مرگ منتقد سرسخت اردوغان را تائید کرد

همه فرضیه‌ها درباره نشت اسناد محرمانه حمله اسرائیل به ایران؛ چه کسی در آمریکا اطلاعات را افشا کرد؟

سامانه ضد موشکی تاد در اسرائیل مستقر شد

ترامپ برای اولین بار در نظرسنجی ها از هریس پیشی گرفت / پیش‌بینی هیل: اکنون احتمال پیروزی ترامپ 52 درصد و هریس 42 درصد است