ایرانیان جهان

آخرين مطالب

دوربین های نظارتی مرزی آمریکا مدت هاست که کار نمی کند ایالات متحده آمریکا

دوربین های نظارتی مرزی آمریکا مدت هاست که کار نمی کند
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - از مجموع 500 دوربین در مرز، حدود 150 دوربین به دلیل مشکلات فنی کار نمی‌کنند. نکته شایان توجه این است که تعمیر و نگهداری این دوربین‌ها بر عهده اداره هوانوردی فدرال (FAA) بوده و نه آژانس CBP، که به گفته مقامات، این مساله منجر به تاخیر در رفع نیازهای گشت مرزی شده است.
نزدیک به یک‌سوم دوربین‌ های نظارتی در مرزهای آمریکا و مکزیک از کار افتاده‌اند.
از مجموع 500 دوربین در مرز، حدود 150 دوربین به دلیل مشکلات فنی کار نمی‌کنند. این خبر نگرانی‌هایی را در میان مدافعان حریم خصوصی ایجاد کرده و بر ناکارآمدی زیرساخت‌های نظارتی گران‌قیمت تاکید می‌کند که به نظر می‌رسد نتوانسته‌اند به وعده‌های خود عمل کنند.
کمیته امنیت داخلی مجلس نمایندگان ایالات متحده آمریکا به‌تازگی مشغول بررسی عملکرد شبکه نظارتی آژانس گمرک و حفاظت مرزی (CBP) است. این بررسی در پی انتشار گزارشی انجام می‌شود که می‌گوید نزدیک به یک‌سوم دوربین‌ های نظارتی در مرزهای آمریکا و مکزیک از کار افتاده‌اند. 
طبق گزارشی که شبکه NBC News منتشر کرد، یادداشتی داخلی از گشت مرزی به وجود مشکلات فنی متعدد در سیستم‌های نظارت ویدئویی از راه دور (Remote Video Surveillance Systems) اشاره دارد. این سیستم‌ها از سال 2011 برای نظارت بر مرزها و پیشگیری از ورود غیرمجاز مهاجران به کار گرفته شده‌اند. طبق این یادداشت، از مجموع 500 دوربین در مرز، حدود 150 دوربین به دلیل مشکلات فنی کار نمی‌کنند. نکته شایان توجه این است که تعمیر و نگهداری این دوربین‌ها بر عهده اداره هوانوردی فدرال (FAA) بوده و نه آژانس CBP، که به گفته مقامات، این مساله منجر به تاخیر در رفع نیازهای گشت مرزی شده است.
گشت مرزی در حال بررسی گزینه‌هایی برای جایگزینی FAA با پیمانکاری خصوصی است تا بتواند پشتیبانی فنی لازم را برای این سیستم‌ها فراهم کند. این تغییرات در تلاش برای بهبود وضعیت نظارتی در مرزها انجام می‌شود، چراکه گشت مرزی متعقد است نیاز به سیستمی کارآمد و موثر برای نظارت بر فعالیت‌های مرزی دارد.
پاسخ نمایندگان به ناکارآمدی سیستم‌ها نماینده مارک ای. گرین، رئیس کمیته امنیت داخلی مجلس نمایندگان، با ارسال نامه‌ای به الکساندرو مایورکاس، وزیر امنیت داخلی، خواستار ارائه اطلاعات بیشتری درباره سیستم دوربین‌ها شده است. او در این نامه تصریح کرده که این دوربین‌ها و سایر ابزارهای نظارتی باید «افزایش‌دهنده قدرت» در کنترل مرزها تلقی شوند. همچنین، در نامه آمده است برخی منابع به کمیته امنیت داخلی گفته‌اند حدود 66 درصد از دوربین‌های نظارتی از کار افتاده‌اند که این عدد بسیار بیشتر از آن چیزی است که در یادداشت داخلی گشت مرزی ذکر شد.
این موارد باعث می‌شود انتقاداتی از مدیریت منابع و زیرساخت‌ها در آژانس گمرک و حفاظت مرزی مطرح شود. در واقع، به نظر می‌رسد وجود نداشتن برنامه مدیریتی جامع و موثری برای حفظ و نگهداری این سیستم‌ها منجر به این مشکلات شده است.
تاثیرات اجتماعی و انسانی این مشکلات گزارش‌های پیشین نشان می‌دهد افزایش نظارت بر مرزها سبب شده مهاجران از مسیرهای دورافتاده‌تر و خطرناک‌تری استفاده کنند. در نتیجه، این تغییرات در شیوه نظارت، به افزایش مرگ‌ومیر در میان مهاجران انجامیده است. به‌ عنوان مثال، تعداد افرادی که در تلاش برای عبور از مرز جان خود را از دست می‌دهند، به طرز چشمگیری افزایش یافته است. این مساله خبر از ناکارآمدی سیستم‌های نظارتی موجود و تاثیرات انسانی این نوع سیاست‌ها بر زندگی افرادی می‌دهد که برای جست‌وجوی فرصت‌های بهتر در فکر ورود به ایالات متحده هستند..
با توجه به این نکته، باید یادآور شد در ماه‌های اخیر، تعداد عبورهای غیرمجاز از مرز به طرز چشمگیری کاهش یافته است. به‌ عنوان مثال، آژانس CBP در ماه سپتامبر گزارش داد تعداد مواجهه با مهاجران در میان درگاه‌های ورودی به پایین‌ترین سطح خود از سال 2020 تاکنون رسیده است. این کاهش ممکن است به دلیل تغییرات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی در کشورهای مبداء مهاجران یا بهبود شرایط مرزی باشد، اما نیاز به بررسی دقیق‌تری دارد.
نقد و بررسی عملکرد CBP و گشت مرزی نقدها و بررسی‌های اخیر بر این واقعیت تاکید دارد که زیرساخت‌های نظارتی مرزی به‌خوبی مدیریت نشده‌اند. به گفته یکی از مقامات CBP، این آژانس در دو دهه گذشته نتوانسته است سیستم‌های نظارتی را به‌درستی مدیریت کند. به‌علاوه، طبق اظهارات بنیاد الکترونیک فرانتیر، CBP و گشت مرزی بارها نسخه‌های مختلفی از سیستم‌های نظارتی را در مرز آزمایش کرده‌اند، اما این سیستم‌ها به‌ طور مداوم ناکارآمدی خود را نشان داده و هزینه‌های بالایی برای دولت به بار آورده‌اند.
به‌علاوه، مقامات محلی و مدافعان حقوق بشر بارها درباره اثر منفی این نوع سیاست‌ها بر زندگی روزمره مهاجران هشدار داده‌اند. آنها بر این باورند که نظارت شدید بر مرزها نه‌تنها امنیت را افزایش نمی‌دهد، بلکه به ایجاد مشکلات جدی اجتماعی و انسانی منجر می‌شود.
با توجه به این مسائل، به نظر می‌رسد وقت آن رسیده است که مقامات آمریکایی با بازنگری در نحوه مدیریت زیرساخت‌های مرزی و بهبود کارایی سیستم‌های نظارتی، به حل این مشکلات بپردازند. این تغییرات نه‌تنها به بهبود شرایط مرزی کمک خواهد کرد، بلکه همچنین می‌تواند به کاهش مرگ‌ومیر در میان مهاجران و وضع سیاست مرزی انسانی‌تری بینجامد. در نهایت، نداشتن توانایی در مدیریت موثر این سیستم‌ها می‌تواند به بی‌اعتمادی عمومی نسبت به دولت و نهادهای مسئول منجر شود و بر ادعای تامین امنیت مرزی تاثیر منفی بگذارد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1242753/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

احمدی‌ وفا: حریف فینالم قهرمان بزرگسالان اروپا بود

آاس رم – دیناموکیف؛ ترکیب رسمی

آاس رم - دیناموکیف؛ ترکیب رسمی

پخش زنده بازی رم و دیناموکیف در لیگ اروپا (3 آبان 1403) + تماشای آنلاین

سفیر چین: اهمیت راهبردی روابط تهران-پکن بیش از پیش برجسته شده است

رونمایی از ارز بریکس با تصویر پرچم کشورهای عضو

آمریکا در جنایت شریک رژیم صهیونیستی است

نگرانی بلینکن از درگیری گسترده‌تر با ایران؛ مذاکرات آتش‌بس احیا می‌شود!

حماس سکوت بین المللی و حمایت آمریکا از نسل‌کشی غزه را محکوم کرد

عواقب یک ممنوعیت؛ دستاورد آمریکا از اخراج کارگران چینی چه بود؟

اتهام زنی مشاور امنیت ملی آمریکا به ایران

حریق در انبار ارتش آمریکا در کره‌جنوبی (فیلم)

فرآیند طراحی، تعمیر و ساخت موتو هواپیما در آمریکا (فیلم)

اسرائیل در تدارک حمله‌ای گسترده به ایران!

خواب شما با وعده صادق 3 جبران خواهد شد | سیلی محکمی برای هر ماجراجویی اسرائیل آماده شده است

این ارزها بعداز پیروزی ترامپ منفجر می شوند

ده ایالت آمریکا در ماه نوامبر در مورد آزادی سقط جنین رای‌گیری می‌کنند

آمریکا برای مقابله با تهدیدهای ایران با اسرائیل همکاری می‌کند

آمریکا شریک جنایت و شکست رژیم صهیونیستی است

رهبر انصارالله یمن: آمریکا با اسرائیل در پی زمینه سازی حمله علیه ایران است |

اتهام‌زنی مشاور امنیت ملی آمریکا به ایران

آتش سوزی در انبار تدارکاتی آمریکا در کره جنوبی

پیروزی، خیال خام اسرائیل با ترور رهبران مقاومت بود

ثبت نام لاتاری 2026 | سایت ثبت نام مجازی لاتاری/ به بهانه لاتاری کلاهتان را بر ندارند!

آیا آمریکا واقعا نگران ایران است؟ | اظهارات جیک سالیوان در کدام واقعیت گم شده؟

تکرار اتهام زنی کاخ سفید علیه ایران و روسیه در آستانه انتخابات آمریکا

صفحه نخست روزنامه های عبری زبان/ بهت صهیونیست‌ها از نفوذ اطلاعاتی ایران

رجزخوانی چندین باره اسرائیل علیه ایران

الحوثی، رهبر انصارالله یمن: آمریکا در جنایت و شکست، شریک اسرائیل است/ جنایات دشمن صهیونیستی، دستاورد نظامی محسوب نمی‌شود

پرچم دروغین آرین

بریکس می‌تواند به ایران کمک کند

دیپلمات سابق: نباید خودمان را با بریکس گول بزنیم

«جنگ» در آمریکا سروصدا به پا کرد

پوتین: کشورهای همسو می‌توانند به بریکس ملحق شوند

بمباران شهرک معرکه در جنوب لبنان

حزب‌الله لبنان شهادت حاج حسین علی هزیمه را تایید کرد

حمله پهپادی حزب‌الله به پادگان «راموت نفتالی»

انفجار خودرو بمب‌گذاری شده در حومه دمشق

تاجگردون: بنزین در کمیسیون تلفیق گران نمی‌شود

چند نفر در کشور در صف وام ازدواج هستند؟

صادرات زعفران 2 برابر می‌شود

هادی العامری، شهادت شیخ صفی الدین را تسلیت گفت

هشدار پاکستان به اتباع خود برای سفر به عراق

استقبال از بریکس در آمریکای لاتین

آمار جدید مهاجران افغان در تهران از زبان آقای استاندار

مبارزه با فساد اقتصادی با جدیت دنبال می‌شود

هیچ‌‌کدام از واحدهای صنعتی لرستان در دوران تصدی‌ام تعطیل نشد

با 100 میلیون صاحب خودرو شوید

وضعیت اقتصادی ایران در لایحه بودجه 1404 / قیمت بنزین چه تغییری خواهد کرد؟

2 مدال برای ایران در شیرجه قهرمانی آسیا