ایرانیان جهان

آخرين مطالب

انتخاب ترامپ آزمونی دشوار برای مناسبات دو سوی آتلانتیک ایالات متحده آمریکا

انتخاب ترامپ آزمونی دشوار برای مناسبات دو سوی آتلانتیک
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - رسانه‌های آلمانی با استناد به اظهارات کارشناسان، انتخاب مجدد ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا را به عنوان آزمونی دشوار برای مناسبات دو سوی آتلانتیک ارزیابی کردند. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، سایت رادیو آلمان در مطلبی به عواقب انتخاب مجدد دونالد ترامپ در آمریکا بر مناسبات دو سوی آتلانتیک به ویژه در زمینه اقتصادی پرداخته و نوشت: پیروزی مجدد دونالد ترامپ در انتخابات می تواند روابط اقتصادی دو سوی اقیانوس اطلس را تحت فشار قرار دهد.
سیاست تجاری حمایت‌گرایانه احتمالی و تعرفه‌های تنبیهی احتمالی او موانع جدیدی را به‌ویژه برای اقتصاد آلمان که صادرات قوی دارد، ایجاد می کند.
در ادامه این مطلب آمده است: دونالد ترامپ به عنوان برنده قطعی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ظاهر شد. ریاست جمهوری مجدد ترامپ می تواند تأثیرات عمیقی بر روابط اقتصادی دو سوی آتلانتیک داشته باشد. برای آلمان و اتحادیه اروپا، این احتمالاً می تواند به معنای دوره ای از عدم اطمینان و تنش های بالقوه در تجارت با ایالات متحده باشد.
در بخش دیگری از این مطلب آمده است: پیروزی مجدد دونالد ترامپ در انتخابات، ابهامات زیادی را برای اقتصاد آلمان و اروپا ایجاد می کند. در نیمه اول سال 2024، ایالات متحده آمریکا مهمترین شریک تجاری آلمان بود. بازار ایالات متحده، به ویژه در بخش‌های سنگین صادراتی مانند صنعت خودروسازی، مهندسی مکانیک و صنعت داروسازی، نقش اصلی و مهمی را برای اروپا ایفا می‌کند. اما پیروزی ترامپ احتمالا به معنای یک سیاست حمایتی است که خطرات قابل توجهی بخصوص برای شرکت های آلمانی به همراه دارد.
یکی از بزرگترین نگرانی ها برای اقتصاد آلمان، طرح های ترامپ برای زیر سوال بردن نظم موجود تجارت جهانی است. اقدامات تعرفه ای اعلام شده ترامپ به ویژه نگران کننده است. در ماه‌های اخیر، ترامپ تعرفه‌های کلی واردات 10 یا حتی 20 درصدی را پیشنهاد کرده است. اولریکه مالمندیر، اقتصاددان غربی می‌گوید: «تعرفه‌ها در واقع کلمه مورد علاقه ترامپ است زیرا او متوجه شده است که چقدر می‌تواند برای اعمال قدرت بر کشورهای دیگر یا برای تنبیه آنها اگر چیزی را دوست ندارد یا مجبور به تصمیم‌گیری خاص است از آن استفاده کند.
مایکل هوتر، رئیس انستیتو اقتصاد آلمان در این باره می گوید: علاوه بر این، ترامپ اعلام کرده است که تعرفه های بالای واردات تا 60 درصد را به طور خاص بر محصولات چینی اعمال خواهد کرد. این می تواند به اثرات غیر مستقیم بر بازار آلمان منجر شود. هوتر گفت: در این صورت، چین بیشتر بر بازارهای دیگر تمرکز خواهد کرد و اروپا برای چین جالب‌تر خواهد شد. این به معنای رقابت شدیدتر در بازار داخلی برای شرکت‌های اروپایی و آلمانی است، زیرا چین تلاش می‌کند با افزایش صادرات به اروپا، ضرر ایالات متحده را جبران کند.
اولریکه مالمندیر، اقتصاددان غربی هم در این باره گفت: با توجه به دوره دوم ریاست جمهوری دونالد ترامپ، تقویت و هماهنگ کردن بازار داخلی برای اروپا بسیار مهم است.
روزنامه اشتوتگارتر ناخریشتن آلمان هم در مطلبی نوشت: صبح بعد از انتخابات آمریکا در بروکسل گفته شد که اروپا باید تکالیف خود را انجام دهد. این خواسته بیش از هر چیز اعتراف به این مسئله است که این دقیقا همان چیزی است که در سال های اخیر مورد غفلت قرار گرفته است.
در ادامه این مطلب آمده است: انتخاب ترامپ زنگ خطر دیگری است که این روزها زیاد استفاده می شود. در همین راستا اعتراف می شود که اروپا اولین زنگ هشدار را پس از انتخابات جمهوری خواهان در سال 2016 شنید اما پس از آن تقریباً متاسفانه برای مستقل شدن بیشتر از واشنگتن کار بسیار کمی انجام شد.
جنگ در اوکراین به اروپا نشان داد که کشورهای غربی حتی قادر به دفاع از خود در برابر تهاجم نظامی بدون ایالات متحده نیستند. سرگئی لاگودینسکی، نماینده سبز پارلمان اروپا روز چهارشنبه تاکید کرد که اتحادیه اروپا اکنون باید برای دادن تضمین های امنیتی به اوکراین تلاش کند.
دنیس رادکه، نماینده حزب دموکرات مسیحی و سیاستمدار اجتماعی، نکته بسیار اساسی را در این بحث مطرح می کند. وی در سرویس پیام رسان «X» (توئیتر سابق) می نویسد: «حتی بدتر از پیروزی ترامپ، پیروزی ترامپیسم است». رادکه بسیار در این باره ابراز نگرانی کرد که شما می توانید با دروغ، تحریک و انکار علم در انتخابات پیروز شوید. وی افزود: این یک هشدار است، زیرا نشان می دهد که پوپولیست ها در اروپا نیز از این ابزارها برای دستیابی به پیروزی در انتخابات ها استفاده می کنند.
روزنامه "تاگس شاو" آلمان هم در مطلبی نوشت: اولین پیروزی ترامپ در انتخابات نوامبر 2016 موجی از شوک را در بروکسل و اکثر کشورهای اتحادیه اروپا ایجاد کرد. در آن زمان، صحبت از یک "حادثه صنعتی" در تاریخ ایالات متحده آمریکا وجود داشت که این تصور را تقویت کرد که اتحادیه اروپا انعطاف ناپذیر، دست و پا گیر و به اندازه کافی برای تیرگی در روابط ترانس آتلانتیک که قبلاً یک شرط مطمئن تلقی می شد، آماده نیست.
رهبران اتحادیه اروپا این بار نمی خواستند این "اشتباه" را تکرار کنند. فون در لاین ماه ها پیش یک "گروه ویژه ترامپ" راه اندازی کرد. مهم‌ترین هدف آن جلوگیری از تجزیه اتحادیه اروپا توسط ترامپ بود و همچنین در صورتی که ترامپ جرأت شروع جنگ تجاری با اتحادیه اروپا را در مواجهه با کسری تجاری عظیم - با عواقب شدید برای اتحادیه اروپا - داشته باشد، این اتحادیه بتواند به سرعت اقدامات متقابل را از کشور خارج کند.
حالا در محافل اتحادیه اروپا گفته می شود که ترامپ بیش از هر چیز زبان قدرت را می فهمد.
تحولات اوکراین| آیا ترامپ قادر به حل بحران خواهد بود؟ صهیونیسم مسیحی و تئوری ترامپ برای نجات بشر انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1258231/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عرب صادق: از نظر جریان اصولگرا مردم شعور سیاسی ندارند!

ژول کونده: در بهترین فرم از دوران حرفه‌ای خود قرار دارم

بارسلونا و کسب 3 برد متوالی با اختلاف +3 گل در لیگ قهرمانان اروپا بعد از 65 سال

بازار زعفران ایرانی در چین و هندوستان جستجو می‌شود

کمک بشردوستانه اتحادیه اروپا به افغانستان

مسلمانان آمریکا به ترامپ رأی دادند، اما یهودیان نه!

برای ما هرگز تفاوتی نخواهد داشت که چه کسی در انتخابات آمریکا پیروز شده است

نخستین واکنش پزشکیان به پیروزی ترامپ: برای ما تفاوتی ندارد چه کسی در آمریکا رییس جمهور است

آیا ترامپ می تواند بحران های جهان را پایان دهد؟

نخستین زنی که به مجلس آمریکا راه یافت کیست؟

احتمال حمله پیشدستانه آمریکا و اسرائیل به ایران

خلاقیت و قدرت‌نمایی طرفدار ترامپ برای شادی در اتوبان‌های آمریکا | فیلم

واکنش پزشکیان به انتخابات آمریکا

واکنش رهبران اروپایی به انتخاب ترامپ

شهامتِ ترامپ در تغییر، «ایران و آمریکا» را «بزنگاهی تاریخی» و وضعیتِ تاریخیِ «حالا یا دیگر هیچ وقت» قرار داده | ترامپ علاقه دارد به رونالد ریگانِ قرن 21 تبدیل شود؛ برای حل مشکلات 45 ساله دو کشور، راهبردی نوین طراحی و اجرا کنید

ماکرون:اروپا نباید برای همیشه امنیتش را به آمریکا واگذار کند

واکنش رهبر انصارالله به ادعای ترامپ | سران عرب برای اعلام سرسپردگی به ترامپ مسابقه می‌دهند؛ او دولت‌های عربی را گاو شیرده می‌بیند

سرمربی جدید آکادمی اینتر در آمریکا

نگرانی زلنسکی از قطع کمک‌های آمریکا به اوکراین با آمدن ترامپ

اثرات آمدن ترامپ، بر روی جنگ‌افروزی اسرائیل

واکنش پزشکیان به پیروزی ترامپ در انتخابات آمریکا

الحوثی: ارتش اسرائیل در نبرد با مقاومت شکست خورده است/ ترامپ دولت‌های عربی را گاو شیرده می‌بیند

گمانه زنی‌ها درباره تیم امنیت ملی و سیاست خارجی دولت ترامپ

رهبر انقلاب یمن: روسای جمهور آمریکا در خدمت ‍پروژه صهیونیستی هستند

رهبر انقلاب یمن: «ترامپ» دولت‌های عربی را گاو شیرده می‌بیند

«خداحافظ، آمریکا» / واکنش چهره‌های مشهور به پیروزی انتخاباتی دونالد ترامپ

هشدار سازمان امنیت جمعی درباره اقدامات آمریکا و آلمان

زلنسکی سازش با روسیه را خودکشی برای تمام اروپا دانست

کدام مسجد در آمریکا مرکز رأی‌گیری در انتخابات بود؟

واکنش مکرون به پیروزی ترامپ

زلنسکی: سازش با روسیه خودکشی برای تمام اروپا است

افزایش ارزش دلار قیمت نفت را کاهش داد

پزشکیان برای مقابله با ترامپ باید ادبیات تنش‌زدایانه داشته باشد

دوباره کله‌پوک

زلزله سیاسی در اسرائیل

پرسون پرسون روی موج کره‌ای

سرهنگ بازنشسته آمریکایی: تلفات اسرائیل در لبنان وحشتناک شده است

اصابت موشک به شهر حیفا

رئیس سابق سازمان برنامه: یک بانک خصوصی 400 همت وام به زیرمجموعه‌اش داد

زمان برگزاری شصت‌ و ششمین حراج شمش طلا اعلام شد

اختلاف نظر ارزی بانک مرکزی با همتی

درخواست آیت الله سیستانی برای خلع سلاح مقاومت

عراق اعلام کرد دریاقلی عملیات ما را با شکست مواجه کرد

مادر گرانقدر شهیدان « سید علی و سید محمود شریفی» دعوت حق را لبیک گفت

مزار شهدا از ارکان مقدس نظام جمهوری اسلامی ایران است

حماسه جوانان در دفاع از وطن تداوم ایثار شهدای دوران دفاع مقدس است

مادر شهیدان والامقام «جلال و جمشید قربانی پور» آسمانی شد

پزشکیان: در فرآیند انتخاب وزرا به دنبال وفاق و همدلی بودیم

رئیس‌جمهور: با وجود انبوه مشکلات اجرای وعده‌ها را پیش برده‌ایم/ باید فکری به حال جمعیت تهران کرد

دیدار هیئت رئیسه جبهه اصلاحات با رئیس جمهور/ پزشکیان: با وجود انبوه مشکلات داخلی و خارجی اجرای وعده‌ها و برنامه‌های دولت را پیش برده‌ایم