ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ترامپ گشتاپو می‌خواهد نه ارتش ایالات متحده آمریکا

ترامپ گشتاپو می‌خواهد نه ارتش
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - سید مهدی طالبیپژوهشگر حوزه بین‌الملل داس و چکش که نماد کشاورزان و کارگران بود در پرچم اتحاد جماهیر شوروی حک شد تا نشان‌دهنده حمایت این حکومت از ضعیفان باشد، اما رفتار‌های بعدی این اتحاد نشان داد آن‌ها داغ و درفش بوده‌اند؛ کمونیست‌ها در داخل و خارج روسیه و شوروی کشتند و سرکوب کردند. پس از سال‌ها، این بار روح استالین یکی از خطرناک‌ترین رهبران شوروی سابق، در جسم دونالد ترامپ رئیس‌جمهور منتخب آمریکا حلول کرده است.
در همین راستا پایگاه خبری- تحلیلی هیل گزارش کرده اظهارات ترامپ درمورد استفاده از ارتش علیه آنچه که وی «دشمن داخلی» خواند، سبب نگرانی‌های فزاینده در حزب دموکرات شده است. به گزارش ایرنا به نقل از هیل، ترامپ در اواخر ماه اکتبر (اوایل آبان‌ماه)، پیش از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری در مصاحبه‌ای با شبکه خبری فاکس، دشمنان داخلی را خطرناک‌تر از دشمنان خارجی توصیف کرده بود؛ ادعایی که زمینه‌سازی برای ارعاب رقبای انتخاباتی و مشروعیت‌بخشی برای سرکوب آتی آنان بود. 
ترامپ در این مصاحبه خواهان استفاده از گارد ملی و ارتش برای مقابله با دیوانه‌های چپ رادیکال شده بود؛ لقبی که او برای حزب دموکرات استفاده می‌کند. آدام اسمیت، عضو ارشد کمیته نیرو‌های مسلح مجلس نمایندگان آمریکا هشدار داده نگران استقرار نیرو‌های ارتش در داخل کشور علیه مردم است. او انتخاب پیت هگسث، مجری افراطی شبکه خبری فاکس به سمت وزارت دفاع را نشانه‌ای از احتمال عملی شدن این موضوع می‌داند. پیش از این و در دولت اول ترامپ، مارک اسپر وزیر دفاع او در برابر دستورات رئیس‌جمهور برای استقرار در خیابان‌ها ایستادگی کرده بود. اسمیت می‌گوید: «بسیاری از افرادی که در پنتاگون و یا در ارتش کار کرده‌اند، در طول دوران فعالیت حرفه‌ای تعهد قاطع خود را ابراز کرده‌اند اجرای قانون بر عهده ارتش نیست.» ترامپ که بسیاری از قواعد را زیر پا گذاشته و از خطوط قرمز عبور کرده است، اهمیتی برای رویه مرسوم در ارتش قائل نیست؛ او فقط فرمانبرداری می‌خواهد چه از ارتش و چه غیر آن. 
ترامپ یکجانبه‌گراست که با اعمال زور حداکثری و قلدری می‌کوشد سیاست‌هایش را اجرا کند. در دوره اول ریاست‌جمهوری او اقدامات یکجانبه‌گرایانه وی در سیاست خارجی نمود بیشتری از یکجانبه‌گرایی‌های داخلی‌اش یافت، اما به نظر می‌رسد در دولت دوم موضوع تا حد زیادی فرق کرده باشد.
«خالص‌سازی» یا «خالص‌سازی در خالص‌سازی»
«خالص‌سازی» صورت گرفته در آمریکا، عمق بیشتری از ظاهر جمهوری‌خواهش دارد؛ این پدیده خالص‌سازی در خالص‌سازی بوده است. نه‌تنها مجلس نمایندگان، مجلس سنا و کاخ‌سفید در اختیار جمهوری‌خواهان قرار گرفته، بلکه ضد ترامپ‌ها نیز از حزب پاکسازی شده‌اند تا این حزب یکدست در اختیار رئیس‌جمهور منتخب قرار بگیرد. 
اگر حزب جمهوری‌خواه متهم بود که درحال تغییر به یک فرقه است و پیروی از یک شخص را قبول کرده است، این پروژه تکمیل شده و حزب به یکی از دارایی‌های ترامپ تبدیل شده است. اگر «ایلان ماسک»، مالک شرکت ایکس و تسلا است، ترامپ هم علاوه بر برج‌ها و املاکش، صاحب یک حزب شده است. 
چنبره زدن ترامپ بر تمام ارکان آمریکا بدون موافقت دولت عمیق آمریکا ممکن نیست و این دولت احتمالاً با محاسباتی پروژه «خالص‌سازی در خالص‌سازی» را اجرا کرده تا بتواند دستورکار‌های بزرگی را اجرایی کند. دولت عمیق آمریکا که متأثر از آنگلوپروتستان‌ها یا سفیدپوستان پروتستان مذهب است، نگرانی زیادی نسبت به تغییر نژادی دارد. لاتین‌تباران رنگین‌پوست و کاتولیک مذهب، رقابتی تاریخی با آنگلوپروتستان‌ها دارند. 
جریان فزاینده مهاجرت لاتین‌تباران از آمریکای لاتین به خاک آمریکا که توسط رهبران و سران این جامعه تحریک و تسهیل می‌شود، می‌تواند طی دهه‌های آتی نسبت جمعیتی سفیدپوستان پروتستان در آمریکا را به زیر 50 درصد برساند. ترامپ به نمایندگی از دولت عمیق مأموریت دارد 12 میلیون مهاجر غیرقانونی عمدتاً لاتین‌تبار حاضر در خاک آمریکا را اخراج کند. پیش‌بینی شده این اقدام 300 میلیارد دلار آب خواهد خورد. او همچنین باید مرز‌ها با مکزیک را به طور مؤثری مسدود کند تا جریان مهاجرت متوقف یا دست‌کم به شدت تضعیف شود. 
مأموریت بعدی ترامپ، تضعیف حزب دموکرات است. این حزب به محل تجمع اقلیت‌هایی تبدیل شده که در تضاد با منافع آنگلوساکسون‌ها عمل می‌کنند. 
جوبایدن رئیس‌جمهور کنونی آمریکا یک ایرلندی‌تبار کاتولیک مذهب است. معاون او نیز یک رنگین‌پوست است. پیش از این نیز اوبامای سیاه‌پوست رئیس‌جمهور دموکرات‌ها بود و بایدن معاونتش را برعهده داشت؛ هرچند هریس و اوباما پروتستان‌اند، اما سفید‌پوست نیستند. 
روی کارآمدن ترامپ واکنش شدید آنگلوپروتستان‌ها به این وضعیت بود. به نظر می‌رسد او این‌بار ضربه‌ای محکم به حزب دموکرات وارد کند. ترامپ در قالب رقابت‌های انتخاباتی موفق شده ضرباتش را به قاعده طرف‌داران حزب وارد کند و احتمالاً سطح برخورد با این حزب را بیش از این افزایش خواهد داد. ترامپ از انتخابات 2016 سفیدپوستان اقشار پایین دست را از حزب دموکرات جدا کرد و در انتخابات 2020، این کار را با نیمی از لاتین‌تباران انجام داد. 
رئیس‌جمهور منتخب با استقرار در دولت، احتمالاً دست به سرکوب سران حزب دموکرات خواهد زد تا بتواند «کف» و «رأس» حزب را توأمان درهم بکوبد. بر همین اساس بسیاری نسبت به کینه‌توزی و انتقام‌جویی سیاسی ترامپ هشدار داده‌اند؛ به‌ویژه که او در دوران نخست ریاست‌جمهوری‌اش و همچنین دوره انتظار چهارساله اخیر، به شدت توسط دادگاه‌ها مورد آزار و اذیت قرار گرفت. 
متن کامل گزارش سید مهدی طالبی، پژوهشگر پژوهشگر حوزه بین‌الملل را در روزنامه فرهیختگان بخوانید
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1269906/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بقائی تهدید کرد:‌ هر کنش نامناسب اروپا علیه ایران با واکنش متقابل مواجه خواهد شد

چین ادعای همکاری با روسیه در تولید پهپادهای نظامی را رد کرد

پیش‌بینی قیمت مس در سال 2025؛ دلایل نوسان قیمت مس در بازارهای جهانی

مازاد ظرفیت مس در چین، علامت خطر برای ترامپ

تمسخر مردان در چین، بحرانی فراتر از استندآپ‌کمدی

آتش‌بس در اوکراین به نفع تمام طرف‌هاست

چشمان اشکبار موریاسو پیش از نبرد با برانکو

پاتریس کارترون انتخاب نهایی سپاهان!

سرمربی نهایی سپاهان انتخاب شد | پاتریس کارترون به اصفهان آمد

سرمربی جدید سپاهان را بهتر بشناسیم

کویت 500 هزار دلار به افغانستان کمک کرد

ایران نسبت به دوره اول ترامپ اهرم‌های فشار بیشتری در اختیار دارد / مذاکره برای خروج آمریکا از منطقه برای جبران خطاهای گذشته

اجازه آمریکا به کی‌یف برای حمله به عمق خاک روسیه، تصمیم مهمی است

واکنش کرملین به حمله احتمالی کی‌یف با سلاح دوربرد به خاک روسیه

سورپرایز ترامپ در خاورمیانه با سیگنال‌های مختلط و «استراتژی دیوانه‌وار»؟

رویترز: آنکارا انتقال دفتر حماس به ترکیه را تکذیب کرد

حملات موشکی جدید حزب‌الله به مواضع صهیونیستی

توافق آمریکا و فیلیپین برای تبادل اطلاعات نظامی محرمانه

قالیباف: با تورمی که ما داریم باید به قدرت خرید کارمند و کارگر توجه کنیم اما قشری نگاه نکنیم

افزایش قیمت خودرو و انتظارات مردم از خودروسازان

اعتماد مردم به بورس باید احیا شود

دخل و خرج هیئت با این کتاب جفت و جور می‌شود

حتی با گذر از روزهای گرم سال، بحران برق پابرجاست

قاطعانه در مسیر مبارزه با فساد و مفسد ایستاده ایم

توقیف 2 محموله کالای قاچاق میلیاردی در "اندیمشک"

اعضای شورای ورزش مناطق آزاد مشخص شدند

افسردگی دو ستاره پرسپولیسی خبرساز شد

تداوم رویکرد خصمانه اروپا علیه تهران/ تحریم‌های ضدایرانی جدید در دستورکار اتحادیه اروپا

◄ قیمت بلیت پرواز به اروپا چند آب می خورد؟

اروپا جای اتریش را در خرید گاز روسیه پر می‌کند

تعلیق گفت‌و‌گوهای سیاسی با اسرائیل، روی میز وزرای خارجه اتحادیه اروپا

بورل: پوتین حاضر به مذاکره نیست/ امیدی به پایان یافتن جنگ غزه ندارم

تعلیق گفت‌وگوهای سیاسی با اسرائیل، روی میز وزرای خارجه اتحادیه اروپا

عراقچی: اوکراین رسما تایید کرده که هیچ موشکی از ایران به روسیه نرفته / اتحادیه اروپا قصد دارد از صادرات موشک برای تحریم خطوط کشتیرانی ما استفاده کند

ساعت دقیق بازی اسپانیا – سوئیس + همه نتایج قبلی دو تیم

پیش‌بینی جالب: بارسا امسال قهرمان اروپا می‌شود

انتقاد عراقچی از تصمیمات اتحادیه اروپا درباره ایران

وزیر خارجه آلمان: تحریم‌های ضدایرانی جدید در دستورکار اتحادیه اروپاست

از حمله به خاک روسیه حمایت می‌کنم | صدور مجوز استفاده از تسلیحات دوربرد برای حمله اوکراین

استایل مژده لواسانی مجری صداوسیما در چین + عکس

تحول مدیریت صنعتی: جابه‌جایی کارخانه‌ها، راهکاری برای کاهش هزینه‌ها، توسعه پایدار و حفاظت از محیط زیست

تلاش انگلیس برای بهبود روابط با چین

پاتریس کارترون سرمربی سپاهان شد

پاتریس کارترون سرمربی جدید سپاهان کیست؟

پاتریس کارترون کیست!؟ + کارنامه

سرمربی ام صلال قطر گزینه هدایت سپاهان شد

پاتریس کارترون سرمربی ام صلال قطر سرمربی سپاهان شد

سرمربی ام صلال قطر گزینه هدایت سپاهان شد – آفتاب نو | اخبار ورزشی

افغان‌ها به وطن بازگردند

تکمیل راه‌آهن خواف - هرات اولویت دولت افغانستان است