پاسخی به انتقادات؛ حتی کره و ژاپن هم در مقدماتی جام جهانی جوان گرایی نمی کنند
آسیا و اقیانوسیه
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - طرفداری | پنجرهی آبانماه فیفادی با دوبرد مشابه 2-3 برای تیم ملی فوتبال کشورمان به پایان رسید تا تیم ایران با 16 امتیاز بالاتر از ازبکستان، امارات و قطر صدرنشین گروه A مرحلهی مقدماتی جام جهانی در قارهی آسیا باشد.
یکی از نکات مهمی که این روزها دربارهی آن بسیار صحبت شده است موضوع جوانگرایی در تیم ملی فوتبال است که به زعم کارشناسان این مهم در سایر ابرقدرتهای آسیا مثل ژاپن و کره جنوبی صورت گرفته است و خبری از این فرایند در تیم ملی کشورمان نیست.
کنار گذاشتن بازیکنان با تجربهای مثل کریم انصاری فرد، احسان حاج صفی، وحید امیری و رامین رضاییان نشان میدهد که این پروژه در تیم ملی فوتبال کشورمان آغاز شده است اما برای بررسی بهتر این موضوع به سراغ آخرین بازی غولهای آسیا در مرحله انتخابی جام جهانی میرویم.
تیم های کره جنوبی و ژاپن در آخرین بازی فیفادی آبان به ترتیب مقابل فلسطین و چین قرار گرفتند که سهم آنها برد برابر شاگردان برانکو ایوانکوویچ و تساوی برابر فلسطین بود.
ببرهای آسیا که همواره جزء برترین کشورها در ردههای پایه بوده اند در این دیدار نه تنها هیچ بازیکن زیر 23 سالی را در ترکیب ابتدایی قرار ندادند بلکه 8 بازیکن بالای 25 و 5 بازیکن بالای 30 سال را روانه میدان کردند.
وضعیت ساموراییها به نسبت کره جنوبی تا حدودی بهتر بود. یک بازیکن زیر 23 سال، 7 بازیکن بالای 25 سال و 2 بازیکن بالای 30 سال برای ژاپن نشان میدهد که بازیهای مقدماتی جام جهانی اصلا جایی برای جوانگرایی بی مهابا نیست.
در پایان جالب است بدانیم که ترکیب تیم ملی کشورمان مقابل قرقیزستان را بیشتر بازیکنان 28 ساله شکل داده بودند. 10 بازیکن بالای 25 سال، 3 بازیکن بالای 30 سال نشان میدهد که از نظر جوانگرایی در ترکیب ابتدایی تیم ملی تفاوت فاحشی بین ایران و غولهای آسیا وجود ندارد.
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1275202/