استکبارستیزی و مبارزه با آمریکا در جنبش دانشجویی ادامه یافته است
ایالات متحده آمریکا
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - امام جمعه کرج شهادت دانشجویان در برهههای تاریخی مختلف را از جمله اقدامات دانشجویان عنوان کرد و گفت: امروز استکبار ستیزی و مبارزه با آمریکا در جنبش دانشجویی ادامه یافته و به عرصه علم و فناوری و تولید علم بومی رسیده است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، آیتالله سید محمدمهدی حسینی همدانی ظهر امروز _جمعه دوازدهم آذر_ در خطبههای این هفته نماز جمعه کرج ضمن گرامیداشت ایام اظهار کرد: قانون زمانی که مرحله تصویب میرسد باید اجرایی شود و کسی نمیتواند از اجرای آن جلوگیری کند، اگر هم سعی کنند جلوی قانون بایستد باید در محاکم نظارتی پاسخگو باشند.
وی افزود: قانون عفاف و حجاب هم همین است، وقتی قانون تصویب شد باید اجرا شود، اگر در حین اجرا با نواقصی هم همراه بود در صدد اصلاح قوانین برآیند.
امام جمعه کرج در بخش دیگری به اجرای برنامههای دقیق فرهنگی برای مقابله با چالشهای موجود اجتماعی تاکید کرد و گفت: کار فرهنگی را بسیار سخت و زمان بر است و صبر میخواهد.
نباید در مقابل جنگ فرهنگی دشمن نظارهگر باشیم وی اضافه کرد: دشمن اطراف ما را با رادیو و تلویزیون و خبرگزاریها و تولید انواع وسایل فرهنگی ما را محاصره میکند و در این مسیر ما نباید نظارهگر باشیم بلکه باید دفاع کنیم.
آیتالله حسینی همدانی افزود: در مسئله فرهنگ مورد تهاجم هستیم و درگیر یک جنگ سازمان یافته و پیچیده قرار داریم و تمام ایمان و باورها و ارزشهای انسانی و الهی را مورد هجمه قرار دادهاند و با ترویج سبک زندگی غربی خانواده را مورد هدف قرار دادهاند و بعضیها ناخواسته یا خواسته در این مسیر قدم برمیدارند.
نماینده ولی فقیه در استان البرز تصریح کرد: به سمت تمدن نوین اسلامی جامعهسازی و تمدن سازی حرکت میکنیم و با استفاده از قرآن و عترت و قوانین دین، قوانین را تنظیم میکنیم.
دانشجویان در ایدهپردازی برای تقویت مسائل فرهنگی کشور دخیل باشند آیتالله حسینی همدانی در ادامه ضمن تاکید بر اینکه دانشجویان در مقابل انحرافات فکری و فرهنگی بایستد، به روز 19 آذر سالگرد تشکیل انقلاب فرهنگی اشاره کرد و افزود: شورای عالی انقلاب فرهنگی کاری مثل شورای امنیت ملی حتی دقیقتر و ظریفتر انجام دهد و باید برنامهریزی و طراحی کند و نقشه دفاعی و آفندی داشته باشد.
امام جمعه کرج در بخش دیگری ضمن گرامیداشت ایام منتصب به روز دانشجو، یادآور شد: به دستور امام خمینی (ره) در سال 1363 روز 16 آذر روز دانشجو نامیده شد که مبارزه با آمریکا در دوران نهضت اسلامی یکی از مهمترین ابعاد مبارزه بود که قبل از شروع نهضت هم در مقاطع خاص بعضی از گروهها مبارزات ضد استکباری علیه انگلیس و آمریکا داشتند مثل وقایعی که به ملی شدن صنعت نفت منجر شد.
آیتالله حسینی همدانی گفت: با شروع انقلاب اسلامی هدف مبارزه دشمن شماره یک ملت یعنی آمریکا بود و حتی برچیدن طاغوت و از بین بردن رژیم منحوس پهلوی در مسیر مبارزه با آمریکا تعریف میشود که در این بین یکی از نیروهای انقلابی فعال در مبارزه با آمریکا دانشجویان بودند.
وی به شرح فعالیتهای دانشجویان بصیر و انقلابی پرداخت و افزود: تظاهرات دانشجویان در روز 16 آذرماه سال 1332 یا ماجرای کنسرسیوم نفتی یا مبارزه دانشجویان بر علیه آمریکا در ماجرای انقلاب سفید و انجمنهای ایالتی و ولایتی از جمله این فعالیتها است.
جریان اصیل دانشجویی با سیاست آمریکا در تضاد است امام جمعه کرج مخالفت با حضور اقتصادی هیئت آمریکایی در خصوص جریان خانواده راکفلر را از دیگر مبارزات دانشجویی دانست و اظهار کرد: ضربه مهلکی که در تاریخ سیاسی جهان نمونه نداشت و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی دانشجویان پیرو خط امام با تسخیر لانه جاسوسی آمریکا علیه آمریکا و استکبار جهانی این ضربه را به آنها زدند که نشان دادند جریان اصیل دانشجویی با سیاستهای آمریکا در تقابل است.
آیتالله حسینی همدانی شهادت تعدادی از دانشجویان به فرماندهی سید محمدحسین علم الهدی در هویزه، یا دانشجویان اداره کننده جنگ مثل زینالدین و متوسلیان و در ادامه آن دانشجویانی که در دفاع از حرم که شهید شدند و شهیدان دانشجو در عرصه امنیت و سلامت را از دیگر اقدامات دانشجویان عنوان کرد و گفت: امروز استکبار ستیزی و مبارزه با آمریکا در جنبش دانشجویی ادامه یافته و به عرصه علم و فناوری و تولید علم بومی رسیده است.
وی افزود: در هیچ لحظهای دانشجویان بصیر و علیم و آگاه و آشنا به مسائل جامعه و دشمن شناس عرصه را خالی نکردهاند و مردم هم هیچ زمانی عرصه دشمنی با آمریکا را رها نکرده و همیشه در هر فرصتی شعار «مرگ بر آمریکا» را سر دادهاند.
امام جمعه کرج، گفت: همچنین حرکتهای اصیل مطالبهگرانه و ضداشرافی و علیه جریانهای انحرافی و حرکتهای جهادی و کمک به پیشرفت ملی و اتحاد ملی از دیگر افتخارات که جنبش دانشجویی در این سالها برای خود ثبت کرده و امروز لازم است با جدیت بیشتری برای خدمت به جامعه تلاش کند.
قوانین تصویب شده در مجلس تزئینی نیست و باید اجرایی شود گفتنی است؛ علیرضا عباسی، نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی ، در سخنرانی پیش از خطبههای نماز جمعه کرج، ضمن گرامیداشت ایام و تسلیت شهادت حضرت فاطمه (س)، به روز مجلس اشاره کرد و گفت: قوانین بسیاری در مسیر بهبود شرایط جامعه و تسهیل مطالبات مردم در مجلس شورای اسلامی تصویب شده است که از جمله آنها میتوان به قانون حمایت از جوانی جمعیت و قانون عفاف و حجاب در مجلس یازدهم اشاره کرد.
وی با اشاره به اینکه این قوانین لازم اجرا بوده و کسی نمیتواند جلوی آن را بگیرد، یادآور شد: از همین تریبون اعلام میکنم قوانینی که مجلس اعلام میکند تزئینی نیست، رئیس مجلس مکلف به ابلاغ قانون عفاف و حجاب است و رئیسجمهور مکلف به اجرای آن است.
نماینده مردم کرج در مجلس، در ادامه با بیان اینکه قانون احداث یک میلیون مسکن در دولتها با هدف رفع معضل مسکن در دستورکار مجلس قرار گرفت، اضافه کرد: چالشهای موجود در حوزه مسکن در پی کوتاهی مدیران اجرایی کشور در عرصههای مختلف شکل گرفته است، از همین رو دولت را مکلف به ساخت مسکن کردهایم، همچنین قانون مالیات بر مسکنهای خالی سکنه و مالیات بر عایدات آن نیز تصویب شد.
قانونی که تسهیلات نامتعارف را هوا کرد عباسی ادامه داد: قانون تولید و ایجاد کسب و کار، قانون توسعه پتروشیمی، قانون حمایت از افشاگران فساد و قانون شفافیت عملکرد بانکها از جمله قوانین مؤثر و مثبتی است که در این ایام مصوب شده است، برای مثال در قانون اصلاح نظام بانکی و شفافیت عملکرد آنها که در کنار قانون تقویت بانک مرکزی به تصویب رسید، شاهدیم که شمار تسهیلات نامتعارف چندصد میلیاردی به افراد خاص کاهش یافته و یا بعضاً وجود ندارد چرا که بانکها مکلف به شفافیت عملکرد هستند و در غیر این صورت دستگاههای نظارتی به موضوع ورود خواهند کرد.
وی در ادامه ضمن یادآوری حضور خود برای دومین دوره در کرسی مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در این سالهایی که در مجلس بودهام توان خود را به کار گرفته تا ترک فعلهای موجود در جامعه را احصا کنیم که اغلب علت و ریشه آنها نبود قانون و یا نبود اقدامات بازدارنده بوده است.
نماینده مردم کرج، فردیس و اشتهارد در مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری با اشاره به سابقه قانون گذاری در ایران، بیان کرد: سابقه قانون گذاری به قبل و بعد انقلاب اسلامی تقسیم میشود از سال 1280 با هداف علما و روحانیت شیعه در نجف و تهران و قم با همراهی مردم عدالت طلب سلسله اعتراضات آغاز شد و در نهایت شاهد انقلاب مشروطه بودیم که منجر به تشکیل مجلس و نگارش قانون اساسی شد.
عباسی اضافه کرد: 24 دوره مجلس شورای ملی در ایران داشتهایم که مهمترین خصوصیات آن را میتوان دخالت بیگانگان برشمرد که انحلال و تضعیف مجلس را در پی داشت، گاهاً همین عوامل موجب میشد تا دورهها 2 الی 5 ساله مجلس تعطیل باشد! این در حالی است که در 12 دوره مجلس شورای اسلامی در کنار وجود چالشهای متعدد یک روز هم با تعطیلی مجلس مواجه نشدیم. قوانین تصویب شده در مجلس تزئینی نیست و باید اجرایی شود.
کد خبر 816872
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1288366/