کلید رونق اقتصادی کشور مشارکت آحاد مردم در تولید است
اخبار ایران
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - نماینده ولیفقیه در استان مرکزی نقشآفرینی آحاد مردم در بخشهای اقتصادی و تولید را کلید رونق اقتصادی کشور دانست و گفت: برای تحقق اهداف اقتصادی و خودکفایی کشور باید تمام بخشهای دولتی و خصوصی در فرایند تولید و فعالیتهای اقتصادی مشارکت داشته باشند. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، آیتالله قربانعلی دری نجفآبادی ظهر امروز در خطبههای عبادی سیاسی نماز جمعه در مصلی بیتالمقدس اراک با اشاره به ضرورت خودکفایی کشور گفت: دستیابی به توسعه پایدار و بهبود معیشت مردم نیازمند اشاعه فرهنگ مشارکت جمعی در تولید و در نهایت رساندن اقتصاد ملی به نقطهای مطلوب است که این مهم با ارتقای مهارتهای حرفهای، حمایت از محصولات داخلی و تشویق به کارآفرینی محقق خواهد شد.
نماینده ولیفقیه در استان مرکزی بیان کرد: لازمه توسعه اقتصادی، برنامه ریزی و تلاش مضاعف است، این در حالیست که در استان مرکزی سال گذشته با وجود کمآبی بیش از 540 هزار تن گندم تولید شد که این مهم نشان میدهد تلاش بسیاری به کار گرفته شده است بنابراین رسیدن به رشد هشت درصدی مورد تاکید مقام معظم رهبری قابل دستیابی است.
دری نجفآبادی با تاکید بر ضرورت تسهیل امور مربوط به فعالان اقتصادی توسط مسئولان دولتی، گفت: یکی از توصیههای مقام معظم رهبری حمایت از تولیدکنندگان است که با بررسی موانع و فرصتهای موجود، میتوان به راهکارهایی دست پیدا کرد که نهتنها به بهبود وضعیت تولید داخلی کمک کند، بلکه سرمایهگذاری در این زمینه را نیز جذابتر کند.
وی با تاکید بر هدایت نقدینگی کشور به سمت تولید و رشد اقتصادی عنوان کرد: در حال حاضر نقدینگی فراوانی در کشور وجود دارد که برنامهریزی مناسب میتوان این منابع را به سمت تولید هدایت کرد و به نوعی راهکاری کلیدی برای ارتقای اشتغال و رشد اقتصادی پایدار باشد.
امام جمعه اراک با اشاره به در پیش بودن ایامالله دهه فجر انقلاب اسلامی افزود: این ایام یادآور پیروزی انقلاب اسلامی، فرصتی برای بازنگری و تبیین دستاوردهای انقلاب و آرمانهای امام راحل است، ایران اسلامی در طی سالهای بعد از انقلاب دستاوردها و پیروزهایی بزرگی کسب کرده است که این مهم باید نسلهای جدید تبیین شود.
دری نجف آبادی با اشاره به سالروز بعثت پیامبر اسلام(ص) نیز خاطرنشان کرد: پیام بعثت نبوت و رسالت پیامبر اکرم(ص)، رشد عقلانیت و بازگشت به فطرت الهی، است، امید است جامعه بشری امروز به همان رویکرد عقلانی و فطرت الهی که نتیجه آن دین کامل اسلام است، برگردد و لازم است تمام مبلغان دین، اسلامشناسان و فعالان حوزه معارف الهی و افرادی که به فکر سعادت بشر هستند، فلسفه بعثت را بیشتر و بیشتر بشناسند تا بتوانیم به درستی آن را به دنیا معرفی کنیم.
انتهای پیام/711/
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1338474/