ایرانیان جهان

آخرين مطالب

احیای بیش از 600 واحد تولیدی در سراسر کشور اخبار ایران

احیای بیش از 600 واحد تولیدی در سراسر کشور
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، حجت‌الاسلام‌والمسلمین موحدی‌آزاد، دادستان کل کشور، امروز دوشنبه، طی سخنانی در نشست مشترک همدلی سران و معاونین قوای سه‌گانه، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ایام‌الله دهه مبارک فجر اظهار کرد: انسجام و هماهنگی میان قوای سه‌گانه و کلیه‌ی دستگاه‌های حکومتی امری ضروری و واجب است؛ بدون انسجام و هماهنگی قوا، امور یا به پیش نمی‌روند و یا با تأخیر پیش می‌روند.
دادستان کل کشور ضمن اشاره به اصل 156 قانون اساسی ناظر بر اختیارات و وظایف قوه قضائیه گفت: در اصل 156 قانون اساسی، اختیارات و مسئولیت‌های قوه قضائیه تشریح شده است؛ اعتقاد ما آن است که برای پیشبرد هرچه مطلوب‌تر این وظایف خطیرِ مندرج در قانون، باید میان ما و شما در دولت و مجلس، انسجام و هماهنگی کثیر و وافر وجود داشته باشد. ما در حوزه «پیشگیری از وقوع جرم» و «احیای حقوق عامه» نیازمند همکاری و مساعدت شما مسئولان در قوای مجریه و مقننه هستیم.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین موحدی‌آزاد بیان داشت: امروز مسئله اصلی و اولویت‌دار کشور، ناظر بر موضوعات معیشتی و اقتصادی است؛ بواسطه تحریم‌های ظالمانه دشمنان نیز مضایقی بر عرصه اقتصاد و معیشت کشور و مردم ما وارد آمده است؛ فلذا جهد و کوشش مضاعف در مسیر رفع این مضایق و انسجام و هماهنگی قوا در این صراط، یک ضرورت انکارناپذیر است؛ در همین راستا، ما در قوه قضائیه، ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی را تشکیل داده‌ایم. همچنین نهاد دادستانی کل، در بالغ بر هشت شورا و کمیته اقتصادی مهم شرکت و عضویت دارد و در این مصادر، سعی ما بر جهد و ممارست در مسیر تحقق اهداف اقتصادی است.
دادستان کل کشور تصریح کرد: مسئولان در نهاد دادستانی کل کشور طی 10 ماه گذشته در بالغ بر 231 جلسه اقتصادی حضور به هم رسانده‌اند و مجدانه پیگیر اجرایی شدن مصوبات این جلسات اقتصادی بوده‌اند.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین موحدی‌آزاد گفت: طی 6 ماهه سال جاری، با پیگیری‌های دادستانی، بیش از 600 واحد تولیدی در سراسر کشور احیا شد و یا از تعطیلی آنها جلوگیری به عمل آمد و از این طریق، اشتغال بیش از 90 هزار فرد، حفظ شد.
دادستان کل کشور در ادامه سخنانش در این نشست، به تشریح برخی الزامات توسعه اقتصادی و تولیدی در کشور پرداخت و گفت: تأمین به‌موقع سرمایه واحدهای تولیدی توسط بانک‌ها و کاهش زمان صدور مجوزهای کسب‌وکار، از جمله عواملی هستند که در امر توسعه اقتصادی و تولیدی کشور مؤثر و نافع می‌باشند؛ متصدیان‌امر در این حوزه‌ها باید بیش از پیش به امور پیش‌گفته اهتمام داشته باشند و بدانند که سرعت‌عمل آنها در جلب مشارکت‌های اقتصادی مردمی و سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی مؤثر است.
حجت‌الاسلام‌والمسلمین موحدی‌آزاد اظهار داشت: نهاد دادستانی کل کشور، به عنوان متولی دفاع از حقوق عامه، خود را پشتیبان قدرتمند از تمامی راهبردهای کلان و برنامه‌های اجرایی در حوزه اقتصادی بویژه در شرایط فعلی می‌داند و حقوق مالکیت و سرمایه‌گذاری را در کشور تضمین می‌کند. همچنین دادستانی کل، آمادگی کامل خود را در دفاع از اصول شفافیت و پاسخگویی به نفع شهروندان ایرانی و سرمایه‌گذاران خارجی و ایضاً اقدامات عمل‌گرایانه و کاربردی دستگاه‌های اجرایی در حوزه‌های مختلف اقتصادی از جمله تجارت، صنعت، کشاورزی و معدن، اعلام می‌نماید.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1350536/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ظریف: باید با همه مذاکره کنیم، جز اسرائیل

اطرافیان ناتراز!

هشدار روزنامه اصولگرا به «سوپرانقلابی‌ها»: مراقب نصیری درون‌تان باشید

شرع در آغوش ‌بن‌سلمان

زندان‌های اسرائیل: جهنم زندگان

اتحادیه اروپا به‌دنبال ایجاد «ائتلاف غیررسمی» با انگلیس و نروژ

بی‌اعتمادی به ترامپ؛ آیا اروپا خودکفا می‌شود؟

نخست وزیر لهستان نسبت به جنگ تجاری ترامپ هشدار داد

جنگنده‌های پیشرفته رافال فرانسوی در راه اندونزی

دردسر جدید نخست وزیر انگلیس

معاون سابق ستاد ارتش اسرائیل خواستار احداث پایگاه در مرز لبنان شد

رسانه عبری راهبرد ترامپ درباره غزه را فاش کرد

تیراندازی مقابل دفتر سازمان ملل در کابل

شورای رقابت: مدیریت ایران خودرو توسط کروز غیرقانونی است

بیمه مرکزی: بیمه ها از هزینه های غیرضرور اجتناب کنند

حفاظت از حساب‌های کاربری، کلید بقا در دنیای دیجیتال / گزارشی در باب اهمیت حفاظت از حساب‌های کاربری در پلتفرم‌های مختلف

ارسال بخش دوم لایحه بودجه سال 1404 کل کشور به مجلس

ایران و عراق از ظرفیت‌های بالایی برای مقابله با جریان‌های تروریستی برخوردارند

میزبانی دوباره ورزشگاه آزادی از استقلال در یک بازی آسیایی پس از 2101 روز

نفت ایران توسط عراق خرید و صادر می‌شود؟ | واکنش عراق به این ادعا

رئیس پارلمان عراق مدعی شد نباید امنیت منطقه مورد تهاجم قرار بگیرید

رئیس عدلیه: پشتیبانی از مقاومت ادامه دارد

عملکرد استقلال برابر حریفان عراقی

اژه‌ای: ایران و عراق ظرفیت‌های بالایی برای مقابله با جریان‌های تروریستی دارند

نشست معاونین وزرای امورخارجه اکو+فیلم

اضافه شدن 1.15 میلیارد تنی ذخیره قطعی کانسنگ مس در معدن مس سونگون

قلعه نویی: شرایط اقتصادی تاثیرگذار است اما ایرانیان فرهنگ 3 هزار ساله دارند

کشف 30 هزار لیتر سوخت خارج از شبکه در تبریز

تلاش‌ها برای جنگ اقتصادی اشتباه محض است

ذره‌بین مجلس و مصلحت‌ مجمع تشخیص برای این لایحه

بازار منطقه‌ای برق اکو ایجاد می‌شود/ تلاش ایران برای کم اثر کردن تحریم‌ها

هوش مصنوعی، کاتالیزوری برای رشد اقتصادی

FATF و خیانت به اقتصاد کشور | اعتراف تلخ مسئولان ؛ بدون FATF اقتصاد ایران زنده نمی‌ماند؟

نخستین واحد بومی مینی «ال ان جی» کشور در کیش کلنگ زنی شد

تغییر مسیر هواپیمای نتانیاهو از بیم بازداشت و اجتناب از ورود به حریم اروپا

تصاویری مجذوب کننده از پرواز 1000 پهباد برفراز آسمان چین

ایلان ماسک به دنبال تعطیلی آژانس توسعه بین‌المللی آمریکا

تداوم پافشارهای ترامپ برای پس‌گرفتن کانال پاناما

ترامپ: مذاکرات بسیار خوب پیش می‌رود | آخر هفته بسیار شلوغی داشتیم

عامل انتشار ویروس کرونا یک سازمان آمریکایی بود؟/ ایلان ماسک دست به افشاگری زد

خلیلزاد:پاکستان از سران افغان به‌عنوان اهرم فشار بهره می‌برد

احیای توافق تجارت 2020؛ راه‌حل چین برای بحران تجاری با آمریکا

«پادوی رسانه ترامپ»؛ حمله کیهان به سردبیر هم‌میهن بابت انتقاد از عراقچی

اعتراض کارشناس حامی پزشکیان به برخی سیاست‌های اقتصادی دولت

متهمی که وکیل شد!

بهانه جدید اسرائیل برای نقض آتش‌بس

جزئیاتی از دیدار الجولانی با ولیعهد عربستان

منابع سوری: جولانی مهیای اعلام دولت تکنوکرات می‌شود

فایننشال تایمز: اسرائیل از اظهارات ترامپ درباره کوچاندن فلسطینی‌ها غافلگیر نشد

پشت پرده اهداف سفر نتانیاهو به واشنگتن چیست؟