ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اتباع خارجی برای دستگاه‌ها منفعت اقتصادی دارند/ اول باید ایرانی‌ها را سامان‌دهی کنیم اخبار ایران

اتباع خارجی برای دستگاه‌ها منفعت اقتصادی دارند/ اول باید ایرانی‌ها را سامان‌دهی کنیم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - - ابوالفضل ابوترابی عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره حضور اتباع خارجی غیرمجاز در کشور گفت: اتباع موضوع بسیار پیچیده‌ای است.
نماینده مردم تیران، کرون و نجف‌آباد در مجلس اظهار کرد: در تهران برخی اتباع را 28 بار طرد کردیم و دوباره برگشتند و باعث ایجاد کلونی‌های اتباع در اطراف تهران شدند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
بعد از تهران، بوشهر بیشترین میزان طرد به تعداد 21 بار را دارد که اتباع دوباره برگشتند و در خیلی از استان‌های دیگر هم شاهد این موضوع هستیم پس طرد به تنهایی پاسخگو نیست.
این نماینده مجلس بیان کرد: در موضوع اتباع باید به سمت سامان‌دهی برویم و در اول باید بدانیم به چه تعداد از اتباع نیاز داریم آن هم در چه مشاغلی، کارفرمایشان کیست و در چه نقطه‌ای از کشور هستند؛ اینها زیرساخت‌هایی است که الان در داخل کشور نداریم لذا برای سامان‌دهی اتباع خارجی ما باید اول اتباع ایرانی را سامان‌دهی کنیم و اول باید بدانیم کارفرماهایمان چند تا هستند که به اتباع نیاز دارند، کجا هستند و چند نفر هستند و بعد باید انسداد مرز را جدی بگیریم، چون طرد کنیم دوباره برمی‌گردند.
ابوترابی گفت: الان هر اتباعی که می‌خواهیم از کشور طردشان کنیم هفت الی هشت کارت ایرانی در جیبشان است و ما الان قانونی نداریم با کسانی که کارت بانکی‌شان، سیم‌کارت موبایلشان و خانه‌هایشان را به اتباع می‌دهند برخورد شود به همین دلیل دستگاه قضایی ما نمی‌تواند به خوبی با اینها برخورد کند پس ما باید اول ایرانی را مجازات کنیم که کارت بانکی، سیم‌کارت و خانه‌اش را به اتباع ندهد، چون کار به‌جایی رسیده که ماشینشان را به اتباع می‌دهند و اتباع در اسنپ هم کار می‌کنند پس ما باید اول سامان‌دهی ایرانی‌ها را در دستور قرار دهیم و طرد یکی از ملزومات است و باید ضمانت اجرا داشته باشد.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس اضافه کرد: باید حتما دیوار بین ایران و پاکستان و بین ایران و افغانستان ساخته شود و بعد سامان‌دهی اتباع را مدنظر قرار دهیم یعنی انگشت‌نگاری کنیم، DNA بگیریم، عنبیه چشمشان را ثبت کنیم، یک سیم‌کارت موبایل و یک کارت بانکی به آنهایی که مجازند بدهیم تا بدانیم اینها کجا هستند و چه‌کار می‌کنند همچنین مالیات از آنها بگیریم و سال به سال بیایند گزارش بدهند؛ این اقدامات در تمام کشور‌های دنیا متداول است.
این نماینده مجلس تصریح کرد: بین دستگاه‌ها در مملکت ما در مورد اتباع اختلاف وجود دارد و اتباع هم از این اختلاف سوءاستفاده می‌کنند. اتباع الان در جمهوری اسلامی ایران کلاً یَلِه و رها هستند و وزارت کشور و بقیه دستگاه‌ها هم هیچ برنامه‌ای ندارند و تنها جایی که الان یک برنامه منسجم و مدون در 61 ماده دارد مجلس شورای اسلامی است و آن تشکیل سازمان ملی مهاجرت و ساما‌ن‌دهی اتباع خارجی است که آن هم دستگاه‌های دولتی نمی‌گذارند اجرا شود.
ابوترابی تاکید کرد: مخالفت دولت بر سر راه‌اندازی سازمان ملی مهاجرت و سامان‌دهی اتباع خارجی بر سر تعارض منافع و مسائل اقتصادی است.
نماینده مردم تیران، کرون و نجف‌آباد در مجلس اظهار کرد: کار‌های ما خیلی عجیب و غریب است از یک طرف وزارت خارجه ما در افغانستان در سال یک میلیون و دویست هزار گذرنامه توریستی به مردم افغانستان می‌دهد و از این طرف نیروی انتظامی می‌گوید ما یک میلیون و صد هزار نفر از اتباع را طرد کردیم؛ اصلا خنده‌دار است با گذرنامه توریستی می‌آیند چون اصلا محال است و از این طرف هم می‌گیرند طرد می‌کنند لذا ما چنین تعارضات منافع بین دستگاهی داریم.
عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس گفت: علت مخالفت دستگاه‌ها با طرح ما در مجلس (سازمان ملی مهاجرت و ساما‌ن‌دهی اتباع خارجی) این است که اتباع برایشان منفعت اقتصادی دارد؛ الان هر اتباع افغانستانی که گذرنامه توریستی می‌گیرد یک میلیارد تومان برای وزارت خارجه درآمد_هزینه دارد که می‌رود به خزانه برای سال بعد و دوباره صد درصد به وزارت خارجه تخصیص داده می‌شود و نیروی انتظامی هم هر سه ماه این گذرنامه‌های توریستی را مهر می‌زند و نفری 400 هزار تومان می‌گیرد و بقیه دستگاه‌ها مثل وزارت کشور و دستگاه‌های امنیتی هم به نوعی در این ماجرا منفعت اقتصادی دارند و برای همین مقابل طرح ما ایستادند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1351346/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مخالفت وزرای خارجه عرب با کوچ اجباری فلسطینی‌ها

ژاپن قصد دارد زخمیان و مجروحان غزه را درمان کند

کمک مالی ژاپن برای اجرای چند طرح محلی در بوشهر و هرمزگان+ جزئیات

پروژه OpenEuroLLM چیست؟

هجوم شهرک نشینان صهیونیست به مقر آنروا در شرق بیت‌المقدس

«هرم» 2 هزارساله‌ای که در «اروپا» ساخته شده + عکس

شاگردان عبدی راهی چین شدند

چند میلیون مهاجر افغان در ایران زندگی می کنند اما طالبان آب را به روی ایران می بندد/ چرا سفارت افغانستان در تهران را به نماینده طالبان تحویل داده اید؟

چرا طالبان حقابه ایران را نمی‌دهد؟

کنگره اندیشه های قرآنی مقام معظم رهبری در کابل

تعرفه‌های آمریکا علیه کانادا تعلیق شد

بسته پیشنهادی با موضوع «تاریخ استعمار»

آخرین قیمت جهانی طلا امروز سه شنبه 16 بهمن ماه 1403 | طلای جهانی چقدر شد؟

پشت ماسک کرونا

قیمت دلار و یورو در مرکز مبادله ایران

شکل‌گیری نظام مقدس جمهوری اسلامی، مطالبه مردم بود/ رسانه‌ها در جهاد تبیین پررنگ‌تر باشند

نامه 5 کشور عربی به دولت آمریکا در مخالفت با کوچ اجباری مردم غزه

نامه مشترک و مهم 5 کشور عربی به رئیس‌جمهور آمریکا

بروکسل: چین برنده جنگ تجاری آمریکا و اتحادیه اروپا خواهد بود

قیمت نفت به 75 دلار و 60 سنت رسید

عراقچی گفت هیچ تصمیمی برای مذاکره با آمریکا وجود ندارد/ ملاقات مقام ایرانی با ایلان ماسک تکذیب شد/ ظریف مأموریتی برای مذاکره دارد؟

مدیرمسئول کیهان نوشت: تاریخ تولد سپاه

سرمقاله آرمان امروز/ چرایی تمایل آمریکا برای مذاکره

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ و انزوای بین‌المللی آمریکا

ترامپ تلویحاً‌ از الحاق کرانه باختری به اسرائیل حمایت کرد

انتقام چین از آمریکا با تعرفه 15 درصدی

کدام کشورها میزبان آزادگان فلسطینی تبعیدی می‌شوند؟

چین: با افزایش غیرمنطقی تعرفه‌ها مخالفیم

هشدار رام الله نسبت به انفجار اوضاع

نماینده حماس: پاکستان از 15 اسیر آزاد شده فلسطینی میزبانی می‌کند

قطر: امیدواریم ترامپ از نتانیاهو بخواهد به تعهدات خود عمل کند

رسانه‌های عبری اولویت‌های نتانیاهو در دیدار با ترامپ را فاش کردند

اولویت‌های چین در زمان تصدی‌گری ریاست دوره‌ای شورای امنیت سازمان ملل

وزیر جهاد کشاورزی: در مبارزه با هرگونه فساد و انحصار به هر قیمتی می‌ایستیم

سوال نماینده مجلس از وزیر جهادکشاورزی؛ علت واردات بیش از نیاز برنج در کشور چیست؟

قیمت دینار عراق امروز سه شنبه 16 بهمن 1403 + جدول

حجت‌ااسلام اژه‌ای: ایران و عراق از ظرفیت‌های بالایی برای مقابله با جریان‌های تروریستی برخوردارند

اژه‌ای: ایران و عراق از ظرفیت‌بالایی برای مقابله با تروریسم برخوردارند

نمایندگان رهبر معظم انقلاب به دیدار جانبازان رفتند

مادر شهیدان والامقام «هادی و داوود توکلی‌پسند» به لقاءالله پیوست

گمرک پشتوانه‌ای محکم برای توسعه پایدار و تسهیل تجارت بین‌المللی است

واگذاری سهام ایران خودرو آغاز شد

رشد 42 درصدی صادرات گلستان در 10 ماهه امسال

طلسم واگذاری ایران خودرو به بخش خصوصی در دولت ⁧پزشکیان⁩ شکسته شد

افزایش ترک تحصیل دختران دانش‌آموز‌/ باز هم مسائل اقتصادی!

تیم ملی جوانان راهی چین شد

میلیونها مهاجر افغان در ایران زندگی میکنند، آن‌وقت طالبان آب را به روی ایران می‌بندد!

تعلیق تعرفه‌های ترامپ علیه کانادا

تعرفه‌های آمریکا علیه کانادا یک ماه تعلیق شد

واشنگتن پست: حمله به ایران دیگر موضوع آمریکا نیست