ایرانیان جهان

آخرين مطالب

درخواست ترامپ از کنگره برای رژیم صهیونیستی خواندنی ها

درخواست ترامپ از کنگره برای رژیم صهیونیستی
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا /چند منبع آگاه اعلام کردند که «دولت دونالد» ترامپ از کنگره آمریکا خواسته است تا طرح فروش تسلیحات جدید به رژیم صهیونیستی به مبلغ یک میلیارد دلار را تصویب کند.
به گزارش روز سه‌شنبه ایرنا از روزنامه وال استریت ژورنال، چند منبع آگاه اعلام کردند که درخواست دولت ترامپ از کنگره آمریکا برای تصویب فروش بمب‌های جدید و تجهیزات نظامی دیگر به اسرائیل در بحبوحه آتش‌بس شکننده در غزه رخ می دهد. این طرح به ویژه پس از لغو ممنوعیت فروش بمب‌های دوهزار پوندی به اسرائیل از سوی ترامپ مورد توجه قرار گرفته است.
به گفته مقامات، تسلیحات مورد نظر شامل چهار هزار و 700 بمب یک هزار پوندی به ارزش بیش از 700 میلیون دلار و همچنین بولدوزرهای زرهی به ارزش بالغ بر 300 میلیون دلار است.

درخواست جدید فروش تسلیحات به اسرائیل که از محل کمک نظامی سالانه ایالات متحده به اسرائیل پرداخت می‌شود، در حالی است که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی قرار است امروز سه‌شنبه طی سفر به واشنگتن، با ترامپ دیدار و با او درباره آتش‌بس در غزه، لبنان و تنش در خاورمیانه گفت‌وگو کند.
گفته می‌شود نتانیاهو احتمالا در این دیدار ترامپ را تحت فشار قرار می‌دهد تا انتقال تسلیحات دیگر را که در دولت جو بایدن درخواست آن ارائه شده بود را تائید کند؛ از جمله فروش بیش از هشت میلیارد دلار بمب جدید، موشک و گلوله‌های توپخانه‌ای.
بایدن در ماه ژانویه (دی ماه) و پیش از پایان دولت خود، فروش این تسلیحات را به رهبران ارشد کنگره اطلاع داده بود. اما گفته می‌شود به دلیل وجود برخی چهره‌های اثرگذار دموکرات، فروش این تسلیحات هنوز به تائید کنگره نرسیده است.
وال استریت ژورنال در ادامه، قرارداد فروش تسلیحات جدید به اسرائیل را یک لحظه مهم در روابط واشنگتن- تل آویو ارزیابی کرده و می‌افزاید: این اقدام در حالی است که علاوه بر آتش بس غزه، اسرائیل درگیر آتش بس نه چندان پایدار با حزب الله در لبنان است.
این روزنامه در ادامه به روند فروش تسلحیات از سوی آمریکا پرداخته و آورده است: زمانی که ایالات متحده قصد فروش تسلیحات بالاتر از یک مبلغ مشخص را دارد، وزارت امور خارجه به کنگره اطلاع می‌دهد و اطلاعاتی را در اختیار کمیته‌های روابط خارجی مجلس نمایندگان و سنا قرار می‌دهد تا پس از اطلاعیه رسمی کنگره، فروش‌ها از سوی دو کمیته یاد شده تصویب گردد.
اما در مورد این موضوع، برخی چهره‌های برجسته دموکرات و نمایندگان کنگره از دولت بایدن خواسته بودند تا فروش میلیاردها سلاح به اسرائیل را با هدف کاهش تلفات غیرنظامیان در غزه محدود کند.
وال استریت ژورنال اضافه کرده است: باتوجه به تلفات بیش از 46 هزار و 600 نفری در غزه، از زمان جنگ در این باریکه تاکنون، بایدن تصمیم به لغو فروش بمب های دو هزار پوندی به اسرائیل گرفت. اما ترامپ در همان ابتدای کار این فرمان را لغو کرد و در توجیه این اقدام در جمعه خبرنگاران گفت: «آنها هزینه اش را پرداخت کردند و مدت طولانی منتظر بودند».
نتانیاهو هم کمی بعد در یک پیام ویدئویی خطاب به ترامپ گفت: «از رئیس جمهور ترامپ تشکر می‌کنم که به وعده خود عمل کردید و به اسرائیل ابزار لازم برای دفاع از خود، رویارویی با دشمنان مشترک و تضمین آینده ای سرشار از صلح و رفاه را دادید».

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1352011/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تور سیاحتی «سندباد» به توکیو

ربات پرنده «هوشمند» چینی «قیف» برای جستجوی آب در قطب جنوبی ماه

اتوبان عجیب زیر آب در چین + ویدیو

افزایش خطر مرگ و میر زنان افغانستانی‌

علی ‌رغم تلاش‌های دشمنان متحد باقی می‌مانیم

ازبکستان به‌دنبال واردات زغال سنگ از افغانستان

تاکید وزاری خارجه اردن و یونان بر راه حل دو کشوری و بهره‌برداری از تحولات مثبت منطقه

آماده‌سازی گوانتانامو برای انتقال مهاجران آمریکا

نتانیاهو با ایلان ماسک دیدار کرد/ درخواست بی بی چیست؟

بعید است مذاکره ایران و آمریکا زود شروع شود/ نتانیاهو نمی‌تواند حمایت آمریکا برای حمله نظامی به ایران را به دست آورد/ «کنگره» توافق احتمالی را به هم نمی‌زند

دیدار نتانیاهو و ایلان ماسک در آمریکا

خبر جدید درباره مذاکره ایران و آمریکا

دعوای چین و آمریکا بالاگرفت

انتقام از گوگل به سبک چینی‌ها

ترامپ خطاب به اوکراین: منابع‌تان را بدهید تا کمکتان کنم

پاکستان برای آمریکا و کشورهای غربی ضرب الاجل تعیین کرد/ تکلیف مهاجران افغانستانی را روشن کنید؛ در غیر این صورت اخراجشان می کنیم

اهداف سفر نتانیاهو به آمریکا

رویکرد انرژی آمریکا در دوره «ترامپ»؛ راهبرد افزایش تولید نفت و گاز در دستور کار

ترامپ، چالشی برای نظم لیبرال جهانی

تاریخ سفر السیسی به آمریکا اعلام شد

فرمانده سپاه صاحب‌الامر (عج): 22 بهمن رونمایی از انسانیت بود

قیمت یورو به دلیل نگرانی از تعرفه‌های آمریکا سقوط کرد

محمد مایلی‌کهن: چه اشکالی دارد با آمریکا مذاکره کنیم

پاسخ دندان شکن ایران به تهدید آمریکا درباره بریکس

ادعای سیاستمدار فرانسوی درباره کودتای ماکرون

اعتراض روسیه به اتحادیه اروپا

شرط ترامپ برای حمایت از اوکراین

ابتکار گرینلند برای مواجه با تهدیدات ترامپ

مسکو: واشنگتن هنوز پیشنهادی درباره اوکراین نداده است

مخالفت ایتالیا با طرح ترامپ درباره ناتو

انتقام‌گیری ارتش اشغالگر از غزه

درخواست روسیه از حماس

هلاکت 2 نظامی صهیونیست

مشاور وزیر ورزش: کمترین وام که برای ازدواج است را هم نمی‌دهند

وزیر کار: مزد کارگران در سال آینده را بر اساس تورم تعیین می‎کنیم

عیدی امسال کارمندان چقدر افزایش یافته است؟

آیا راه آهن شلمچه بصره، تهدیدی برای پروژه «بندر فاو» است؟

شکایت الشرطه از استقلال به فیفا

الشرطه از استقلال شکایت کرد!

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان با سه تن از جانبازان سرافراز شهرستان سمنان دیدار و گفت و گو کرد.

کار به‌جایی رسیده که اتباع در اسنپ هم کار می‌کنند/ برخی‌شان را 28 بار طرد کردیم و برگشتند/ اتباع برای برخی منفعت اقتصادی دارند

پیوستن به FATF؛ ادعای بی اساس در گره‌گشایی اقتصادی و رفع تحریم‌ها

نگاهی به عواقب تمدید نشدن گواهی سپرده 30 درصدی

جراره: کلید حل مشکلات اقتصادی کشور FATF و پالرمو نیست

قزوین صاحب میدان تره بار مرکزی می‌شود؛ کلنگ‌زنی در هفته جاری

«توسعه و تعاون» ضامن شکوفایی اقتصاد ایران

حوزه باید در عرصه‌های اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی پاسخ‌های مستدل و اجرایی ارائه کند

غلامرضا انصاری، مقام پیشین وزارت خارجه: جمهوری اسلامی نیاز به بازنگری و تصمیمات جدیدی در حوزه داخلی و مراودات خارجی خود دارد/ تحریم‌ها آثار عمیق و مخربی بر اقتصاد و زیرساخت‌های کشور وارد کرده است

حریق پتروشیمی مارون 6 مصدوم بر جا گذاشت

پتروشیمی مارون در ماهشهر آتش گرفت/ 6 نفر مصدوم شدند