ایرانیان جهان

آخرين مطالب

قطر برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا آماده شد! ایالات متحده آمریکا

قطر برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا آماده شد!
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا نوشت: «ماجد الانصاری» سخنگوی وزارت امور خارجه قطر و مشاور نخست‌وزیر قطر روز چهارشنبه به شبکه تلویزیونی فاکس نیوز گفت: «ما حتی در دوره اول دولت ترامپ برای توافق با ایران با آن دولت کار می‌کردیم و فکر می‌کنیم این نقشی است که اکنون می‌توانیم ایفا کنیم.»
او در عین حال خاطرنشان کرد که قطر در حال حاضر در 10 فرآیند میانجیگری که به طور هم‌زمان در حال انجام است، مشارکت دارد، از جمله تلاش‌های میانجی‌گری میان جنبش فلسطینی حماس و رژیم صهیونیستی.
آقای پزشکیان! تلفن را بردارید و همین حالا به ترامپ زنگ بزنید در سال 2024، قطر میانجی‌گر تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا بود.
برنامه جامع اقدام مشترک (برجام یا توافق هسته‌ای ایران) در سال 2015 بین ایران، فرانسه، آلمان، بریتانیا، چین، روسیه و ایالات متحده آمریکا و همچنین اتحادیه اروپا امضا شد. این توافق کاهش تحریم‌ها را در ازای محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران پیش‌بینی کرده بود، اما ایالات متحده در سال 2018 به صورت یک‌جانبه از برجام خارج شد و برخلاف تعهداتش، تحریم‌ها را مجددا علیه تهران اعمال کرد.
این در حالیست که رئیس‌جمهور آمریکا سه‌شنبه در نشست خبری مشترک با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد تنها خواسته او از ایران این است که سلاح هسته‌ای نداشته باشد.
«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در کنفرانس مطبوعاتی خود تصریح کرد: «ایران ضعیف نیست. ایران یک کشور بسیار قوی است. اما به آن‌ها اجازه نخواهیم داد به سلاح هسته‌ای برسند. ایران ضعیف نیست. آن‌ها قوی هستند. خواست من جلوگیری از رسیدن آن‌ها به سلاح هسته‌ای است.»
رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در اظهاراتی علیه برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران گفت: «اگر ایران به دنبال ساخت سلاح هسته‌ای برود، برای آن‌ها بد خواهد شد. اما در صورت تصمیم ایران برای دوری از سلاح هسته‌ای، این کشور به کشوری با آینده‌ای باورناپذیر تبدیل خواهد شد.»
در ادامه، ترامپ در پاسخ به سوالی درباره اظهارات خود برای مذاکره با ایران گفت: «از صدور یادداشت ریاست جمهوری علیه ایران نفرت داشتم. من می‌خواهم ایران موفق و صلح‌آمیز باشد. از اقدام علیه ایران متنفر هستم. در دولت اول من، آن‌ها هیچ پولی نداشتند. آن موقع از این اقدام متنفر بودم، اکنون نیز از انجام این اقدام متنفر هستم.»
در همین حال وزیر خارجه ایران در واکنش به اظهارات اخیر ترامپ نوشت: «افراد زیرک به‌جای سیاست شکست‌خورده فشار حداکثری، عقلانیت حداکثری را انتخاب می‌کنند.»
«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «آنچه “فشار حداکثری” خوانده می‌شود، یک تجربه شکست‌خورده است. تکرار آن فقط بار دیگر به “مقاومت حداکثری” منجر می‌شود. افراد زیرک به جای آن “عقلانیت حداکثری” را انتخاب می‌کنند. علاوه بر اینکه ایران یکی از طرف‌های متعهد در ان‌پی‌تی و دیگر اسناد جهانی منع اشاعه است، قبلا به صراحت اعلام کرده است که “ایران تحت هیچ شرایطی به دنبال جستجو، تولید یا دستیابی به سلاح هسته‌ای نخواهد بود”.»
او تصریح کرد که «دستیابی به تضمین‌های عملی مبنی بر اینکه ایران به سلاح هسته‌ای نخواهد رسید دشوار نیست، مشروط بر اینکه متقابلا تضمین‌های عینی برای خاتمه موثر اقدامات خصمانه علیه ایران – از جمله فشارهای اقتصادی و تحریم‌ها – ارائه شود.

ایرانیان جهان

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1354389/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گرند اسمش جوانان؛ کامبک پینگ‌پنگ باز ایران مقابل حریف سنگاپوری

فراخوان حزب‌الله برای مقابله با توطئه‌ ترامپ علیه غزه

کشور چین رسما از دولت آمریکا شکایت کرد

آخرین اخبار از مذاکرات ایران و آمریکا/ یادداشت امنیت ملی ترامپ علیه دولت ایران

کشتی های آمریکایی بدون تعرفه از کانال پاناما عبور می کنند

تحولات اوکراین|آمریکا هفته آینده طرح صلح خود را ارائه می‌دهد

نرخ ارز امروز 18 بهمن 1403 + جزئیات

ترامپ بخش کریپتو آمریکا را «آزاد» کرده؛ این می‌تواند یک تغییر دهنده بازی جهانی باشد

هشدار عجیب به ترامپ؛ این کشور تهدید به جنگ کرد

افشای متن نامه‌ای که ترامپ علیه ایران امضا کرد

تهران باید خود را برای مذاکره مستقیم با واشنگتن آماده کند/ در صورت عدم مذاکره، نتانیاهو دستور حمله به تاسیسات هسته ای ایران را می‌گیرد

اتحادیه اروپا سیلیکون‌ولی را تحریم می‌کند؟

سرمقاله ایران/ ایران با ترامپ چه کند؟

بازی نشانه‌های ایران و آمریکا

سرمقاله کیهان/ کابوس پهلوی

واکنش‌ها به اظهارات ترامپ درباره تصاحب غزه

شادی و سرودخوانی فلسطینیان پس از بازگشت به شمال نوار غزه

قیمت نان گران می شود؟

آل‌اسحاق: تا وقتی ایران خودرو با منافع سیاسی جناح‌ها اداره شود مشکلاتش حل نمی‌شود

قیمت جدید برنج

اعزام نیروی کار به عراق/فعالیت 58هزار کارگر ساختمانی

قیمت طلا | قیمت دلار آزاد | قیمت دینار عراق | قیمت مثقال طلا امروز پنجشنبه 18 بهمن ماه 1403

ظریف در سفر به عراق با سیدعمار حکیم دیدار کرد

قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه 18 بهمن 1403

محمد جواد ظریف در بغداد با عمار حکیم دیدار کرد

دیدار نماینده سازمان‌ ملل در عراق با معاون راهبردی رییس‌ جمهور

ظریف با نماینده سازمان‌ملل متحد در عراق دیدار کرد

ظریف با سیدعمار حکیم دیدار کرد

دیدار و گفت و گوی ظریف و حکیم در بغداد

سخت گیری بانک ها، عامل گرایش مردم به وام های غیرقانونی

تغییر نظام حسابداری به تعهدی

رسولی:اقتصاد دریامحور باید توسط بخش خصوصی اجرایی شود

قیمت میلگرد امروز 18 بهمن 1403 + جدول

نرخ اشتغال در استان بوشهر شایسته مردم نیست

مشکل کلیدی کشور، صنعتی نشدن بخش های اصلی اقتصاد است

سرمایه‌گذاری 11 میلیارد یوآنی چین برای قطار سریع‌السیر اصفهان/بخش خصوصی آماده تامین مابقی هزینه‌‌ها است

حل مشکلات اقتصادی، شرط تحقق اهداف نظام اسلامی است

انقلاب سبز ژاپن در صنعت پوشاک

سفر «عراقچی» به افغانستان و ارزیابی میدانی او کار مناسبی بود

بررسی تحولات افغانستان در نشست آسیای مرکزی و اتحادیه اروپا

قاری افغانستانی به مقام دوم رسید

استقلال و پرسپولیس در صورت صعود با کدام تیم‌ روبه‌رو می‌شوند؟

افراد زیرک به جای سیاست شکست خورده «فشار حداکثری»، «عقلانیت حداکثری» را انتخاب می‌کنند

فرمان جدید ترامپ؛ خروج مردان از ورزش زنان!

رئیس فدراسیون بعدی فوتبال؛ یکی از این 3 نفر

سقوط بالگرد در شمال ایتالیا؛ همه کشته شدند

در دیدار ترامپ و نتانیاهو چه گذشت؟

خیال خام شیاطین

پشت پرده ترورهای تاریخی آمریکا از آبراهام لینکلن تا جان اف کندی

آمادگی قطر برای میانجی‌گری بین ایران و آمریکا