ایرانیان جهان

آخرين مطالب

رئیس جمهور آمریکا آرزوی تضعیف ایران را به گور خواهد برد ایالات متحده آمریکا

رئیس جمهور آمریکا آرزوی تضعیف ایران را به گور خواهد برد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - حجت الاسلام صدیقی خطیب موقت نماز جمعه تهران بیان کرد: امت بصیر ایران و شما نمازگزاران عزیز و خودم را به رعایت حریم الهی و زندگی بر محور رضای خداوند توصیه میکنم. خدای متعال در قرآن شریف مساله تقوا را در یک فضای وسع مطرح کرده است که گویا همه چیز با تقوا مرتبط است. اگر تقوا نباشد هیچ عمل خوبی نزد خداوند قبول نمیشود.
وی ادامه داد: دالان ورودی شب قدر در ماه شعبان باز میشود . برحسب روایان شب نیمه شعبان شب قدر است. عشق به منجی الهی و وجود نازنین امام زمان (عج) با جان بشریت آمیخته است و امری فطری است.عینیت کمال در حجت مطلق خداوند است. مساله امنیت مساله فطری است که از دیرباز همه آرزوی آن را دارند.امنیت جهانی با وجود حجت خداوند عینیت خواهد یافت.
حجت الاسلام صدیقی افزود: چیزی که بشر را آرام میکند یاد خداوند است. زمانی که امام زمان (عج) تشریف می آورند بشر به آرامش میرسد. خدای متعال میفرمایند که در روز قیامت هر امتی را با امام خود مشحور میکنیم و نامه اعمال شان با دست مبارک امام زمان شان داده میشود.
جنس این انقلاب از جنس بعثت انبیاست خطیب موقت نماز جمعه تهران خاطر نشان کرد: یکی از مسائلی که قرآن کریم چهارچوب خود را بر آن استوار کرده است این است که همه چیز در در چهارچوب عالم مادی نبینیم. ما اگر از دیوار ضخیم مادی خود را بالاتر بکشیم روزنه های عالم غیب برای ما ملموس میشویم نمونه اش دستی که از ابتدای انقلاب آن را حفظ کرده است. ید الله فوق ایدیهم. 
وی با اشاره به فساد در دوران پهلوی بیان کرد: فساد به جایی رسیده بود که پسر سران ارتش با یکی از پسران سران دیگر ازدواج کرد. قمارخانه ها دایر بود و از زنان مشکل دار مالیات گرفته میشد.در این زمان امام آمد و یک مرتبه تحولی در مردم ایجاد شد. مردمی که زمانی از یک پاسبان میترسیدند اما جلو تانک ها ایستاندند و جان دادن و شهادت برایشان آرمانی فوق ارزش شد. جنس این انقلاب از جنس بعثت انبیاست. اثرگذاری این انقلاب متعلق به خداوند بود. بزرگترین شاخص که این انقلاب داشت حکومت الهی بود که تلفیقی بین جمهوریت و اسلامیت بود.
امام (ره) این انقلاب را با همراهی مردم جلو برد حجت الاسلام صدیقی افزود: این انقلاب قدرتی در مردم ایجاد کرد که باور کنند بدون اتکا به شرق و غرب میتوانند بر سرپا بایستند و بگویند با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اما هر کشوری به ما هجوم بیاورد دشمن را از کرده خود پشیمان خواهیم کرد. فتح الفتوح امام خمینی (ره) جنگ اراده هاست. امام (ره) این انقلاب را با همراهی مردم جلو برد لذا در تمام این سالها مردم آرمان های خود را فراموش نکردند.لذا جشن انقلاب اسلامی هرسال پرشکوه تر از سال قبل است و نشان از وفاداری مردم است.
وی ادامه داد: این رئیس جمهور جدید آمریکا ایران را تهدید میکند و میگویند باید قدرت هسته ای و موشکی ایران محدود شود در حالی که اینها هم مانند گذشتگانشان این آرزو را به گور خواهند برد. 
در حال تکمیل/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1355848/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ایران با وجود تحریم همچنان جهان را شگفت زده می‌کند

لیست منچسترسیتی برای لیگ قهرمانان اروپا؛ بازگشت رودی و غیبت ویتور ریس

ایجاد برنامه های دکترا و ماستری در دانشگاه کابل

ملت ایران با تکیه بر وعده‌های الهی در مقابل آمریکا ایستاده است

امام جمعه دیر: مذاکره با آمریکا عامل حل مشکلات نیست

مذاکره با آمریکا عاقلانه نیست

واکنش ایران به اولین تحریم آمریکا

بیانات رهبر انقلاب در رابطه با معیشت مردم و مذاکره با آمریکا + فیلم

حزب‌الله نباید در دولت لبنان حضور داشته باشد | ما اطمینان حاصل خواهیم کرد که ایران به سلاح هسته‌ای دست نمی‌یابد

واکنش امام جمعه قم به دست دادن مرضیه برومند و رضا بابک: جایی که مرز‌های الهی زیر پا گذاشته می‌شود، جای چشم پوشی نیست

رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا عاقلانه، هوشمندانه و شرافتمندانه نیست

کاهش 5 درصدی درآمد صادرات کالا‌های کشاورزی آمریکا در سال 2024

مذاکره با آمریکا برای ملت ایران منفعتی ندارد

جزئیات طرح جنجالی ترامپ برای اشغال نوار غزه؛ پاسخ به 5 سوال کلیدی

تظاهرات مردم اردن علیه طرح جنجالی ترامپ درباره غزه

پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 20 بهمن 1403

کاظم صدیقی: پیشنهاددهندگان مذاکره، تحقیر شدند

صدر اعظم آلمان: با طرح ترامپ درباره غزه کاملا مخالفم

درخواست ایلان ماسک برای اصلاحات در ارتش آمریکا

اگر همین امروز ایران با آمریکا مذاکره کند چه اتفاقی خواهد افتاد؟

مسئولان در قبال شکستن مرزهای الهی سکوت نکنند

محکومیت دستور اجرایی ترامپ توسط دیوان کیفری بین‌المللی

بهانه جدید ایلان ماسک/ ارتش آمریکا نیاز به اصلاحات دارد

تصمیم واشنگتن برای تشدید تحریم های انرژی علیه روسیه

تظاهرات در اردن/ اعتراض به طرح جنجالی ترامپ درباره مردم غزه

امام جمعه شیراز:حضور در راهپیمایی 22 بهمن چشم طمع توطئه‌گران جهان را کور خواهد کرد

دیپلمات روس: مسکو تلاش‌های ترکیه برای میانجی‌گری در جنگ اوکراین را می‌بیند

آخرین خبرها از بازار سکه و طلا در کشور

خروج نیروهای ائتلاف آمریکایی از عراق تا سال آینده

ظرفیت‌های مغفول گردشگری ایران نیاز به استراتژی جدید دارد

امروز بزرگترین جهاد مسئولان، جهاد اقتصادی است

برای رفع مشکلات اقتصادی کشور باید جهاد گونه آستین همت بالا زد

پیروزی اقتصادی سپاهان | خاتون به بوشهر رحم نکرد | افرا ورزش

سفر رئیس قوه قضائیه به لرستان؛بررسی مسائل قضایی،اجتماعی و اقتصادی استان

رکوردی که رافینیا را بهترین مهاجم اروپا کرد

مخالفت اروپا با ازسرگیری ترانزیت گاز روسیه از اوکراین

از انسداد بزرگراه تا تهدید به ترور؛ تشدید تنش‌ها در گرجستان

جزییات اولین تحریم‌های ترامپ علیه ایران

راه‌ آهن چابهار؛ دروازه جدید صادرات افغانستان به جهان

احتمال کنترل سفارت افغانستان در ترکیه توسط طالبان

فیلم نظرات امروز رهبری درباره برجام: امتیاز دادیم، کوتاه آمدیم، اما نتیجه‌ای به دست نیاوردیم | مذاکره کردن عاقلانه نیست

دیوان کیفری بین‌المللی دستور ترامپ را محکوم کرد

امام جمعه موقت تهران: مذاکره با آمریکا تجربه شد، پیشنهاددهندگان تحقیر شدند

حمله تند مقام آمریکایی به حزب‌الله در کاخ ریاست جمهوری لبنان

ادامه بلندپروازی‌های ترامپ برای غزه؛ خیز آمریکا برای سواحل؟

انتقاد امام جمعه قم از حواشی جشنواره فیلم فجر

مشکلات ملوانان و لنج‌داران حل شود

دردسری جدید برای ترامپ

امام جمعه کرج: بعد از بیان امروز رهبری، سخن گفتن از مذاکره، خیانت به ملت و منافع ملی است

چهره باطنی و پنهان آمریکا را در آوارگان و مظلومیت‌ غزه و ضاحیه بیروت ببینید