ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نماینده ویژه: ترامپ آماده تشدید تحریم‌های روسیه است خواندنی ها

نماینده ویژه: ترامپ آماده تشدید تحریم‌های روسیه است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - شفقنا /کیث کلوگ، فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور روسیه و اوکراین، گفت که دونالد ترامپ آماده است تا تحریم‌ها علیه روسیه را تشدید کند تا به پایان درگیری بین کی‌یف و مسکو کمک کند.
 ترامپ قول داده است که برای حل این درگیری با طرفین مذاکره کند و بر اساس گزارش‌ها، به کلوگ 100 روز فرصت داده تا چنین توافقی را به نتیجه برساند. ماه گذشته، او هشدار داد که در صورت امتناع مسکو از یک توافقی که هنوز جزئیاتش نامشخص است، تحریم‌های جدیدی اعمال خواهد شد، اما تأکید کرد که «قصد آسیب زدن به روسیه را ندارد.»
کلوگ در مصاحبه‌ای با نیویورک پست گفت که تحریم‌های فعلی علیه روسیه از نظر میزان فشار اقتصادی، در مقیاس 1 تا 10، «فقط حدود سه» است.

او گفت: «می‌توانید تحریم‌ها را واقعاً افزایش دهید — به ویژه آخرین تحریم‌ها.» این اظهارات ظاهراً اشاره‌ای به بسته پانزدهم تحریم‌های اتحادیه اروپا دارد که تولید و صادرات نفت روسیه را هدف قرار داده است.
کلوگ استراتژی رئیس جمهور سابق آمریکا، جو بایدن، را که قول کمک به اوکراین را «تا هر زمان و هر مقدار که لازم باشد» داده بود، مورد انتقاد شدید قرار داد و گفت که این یک استراتژی نیست، بلکه «یک شعار تبلیغاتی» است.
او به این روزنامه گفت: «فشار فقط نمی‌تواند نظامی باشد. شما باید فشار اقتصادی و فشار دیپلماتیک نیز بر روسیه وارد کنید»
وی افزود: «اگر کسی باشد که اهرم فشار را درک کند، آن شخص ترامپ است.»
کلوگ اعلام کرد که تیم ترامپ سخت در تلاش است تا به این درگیری پایان دهد و افزود که در نهایت هر دو طرف کی‌یف و مسکو باید از چیزی دست بکشند تا از کشتار بیشتر جلوگیری شود.
او همچنین گزارش اخیر بلومبرگ را که ادعا می‌کرد او در کنفرانس امنیتی مونیخ هفته آینده یک طرح صلح ارائه خواهد داد، رد کرد.
ترامپ بارها اعلام کرده است که آماده است هرچه سریع‌تر با رئیس جمهور روسیه، ولادیمیر پوتین، گفت‌وگو کند تا به درگیری اوکراین پایان دهد. پیش‌تر کرملین گفته بود که منتظر سیگنال‌های واضح از کاخ سفید است.
با این حال، پوتین اعلام کرده است که هرگونه مذاکره در شرایط فعلی «غیرقانونی» خواهد بود، زیرا فرمان ولودیمیر زلنسکی در سال 2022 مذاکره با روسیه را ممنوع کرده است.
وزیر امور خارجه اوکراین، آندری سیبیها، این هفته به خبرنگاران گفت که مقامات این کشور امیدوارند چندین جلسه با کلوگ و وزیر امور خارجه آمریکا، مارکو روبیو، در کنفرانس مونیخ داشته باشند.
زلنسکی روز پنجشنبه ادعا کرد که ترامپ هنوز هیچ طرح رسمی برای چگونگی توقف درگیری‌ها ندارد و افزود: «تیم‌های ما با هم کار خواهند کرد زیرا نمی‌توان یک طرح جداگانه بدون مشارکت ما معرفی کرد.»
او از ترامپ خواسته است که به اصل «صلح از طریق قدرت» پایبند باشد و با حفظ کمک‌های نظامی آمریکا به کی‌یف و افزایش فشار بر روسیه، مسکو را وادار کند تا در مذاکرات احتمالی صلح، خواسته‌های اوکراین را برآورده کند.
روسیه اصرار دارد که خصومت‌ها تنها در صورتی پایان می‌یابد که اوکراین متعهد به بی‌طرفی دائمی، خلع سلاح و نازی‌زدایی شود و همچنین «واقعیت‌های سرزمینی» را به رسمیت بشناسد. مسکو اعلام کرده است که برای مذاکره آماده است اما اصرار دارد که هر توافقی باید شامل «توافق‌های قابل اعتماد و الزام‌آور قانونی باشد که ریشه‌های درگیری را از بین ببرد.»

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1356908/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رافینیا رؤیای بزرگش در بارسلونا را گفت

رئال مادرید از اسطوره های جدید مارسلو، گرت بیل و ایسکو رونمایی کرد

سناریوی احتمالی پس از نفی مذاکره با آمریکا چگونه است؟

دخالت ماسک در سیاست‌های اروپا فروش تسلا را به نصف رساند

بزرگ‌ترین ایستگاه راه‌آهن دنیا اینجاست! + ویدیو

ترانس افغان و واخان محور گفتگوهای مقامات طالبان و چین

اپ‌استور اپل زیر ذره‌بین نهاد نظارتی چین قرار می‌گیرد

پرهیز ترامپ از اقدام نظامی عیله ایران

طالبان صدور حکم بازداشت استانکزی را تکذیب کرد

امنیت جمعی: افغانستان منبع تهدید برای آسیای مرکزی است

ایران حامی صلح و ثبات در افغانستان است

حضور فوتسال افغانستان در تورنمنت برزیل و امارات متحده عربی

قیمت جهانی نفت امروز 1403/11/20

انتقاد مقام‌های اروپایی از تحریم‌های ترامپ علیه دادگاه لاهه

امام خامنه‌ای: پیروزی مردم غزه، غلبه بر آمریکا بود

(مکث)شروع انقلاب استقلال آمریکا

رهبر انقلاب: حماس بر اسرائیل و در واقع بر آمریکا غلبه کرد

شایعه مضحک استعفای رئیس جمهور بسیار قابل تأمل است

بازنشر یک ویدیو معنادار درباره مذاکره ایران با آمریکا

فرمانده کل سپاه: رهبری انقلاب ما را از «نیل‌» تحریم و جنگ عبور دادند

سقوط مرگبار هواپیما در آلاسکا؛ تمامی سرنشینان جان باختند

بازنشر اظهارات معنادار ظریف درباره مذاکره ایران با آمریکا

قالیباف خطاب به پزشکیان: دیروز فرمایش حضرت آقا ابلاغ شد، عدم مذاکره با آمریکا را پیش ببر | دیگر دوقطبی درست نکنید

میقاتی خواستار خروج کامل رژیم‌ صهیونیستی از جنوب لبنان شد

ملت ایران در تاریخ کهن خود نوکری بیگانه نکرده است

توهم جدید دونالد ترامپ!

پیروزی مردم غزه، غلبه بر آمریکا بود/ تهدیدهای آمریکا هیچ تاثیری بر ملت و مسئولان ایران ندارد

مذاکره با آمریکای عهدشکن شرافتمندانه نیست/ فریب دیپلماسی لبخند را نباید خورد

رهبر انقلاب: تهدیدهای آمریکا هیچ تاثیری در ذهنیت ملت و مسئولین ما و همچنین فعالین کشور و جوانان ندارد

«زیبا صدایم کن»؛ مرزبندی با سینمای فلاکت

یزد پیشاپیش تعطیل شد!

ترامپ از اعمال تعرفه‌های متقابل بر بسیاری کشورها خبر داد

آزمون ولایتمداری پزشکیان

کره شمالی: سلاح‌های هسته‌ای ما برای مذاکره نیست، برای جنگ است

باسم نعیم: ترامپ بر اساس قانون جنگل رفتار می‌کند

پیام عقب‌نشینی ترامپ برای غرب‌زدگان

تذکر دوباره رهبری درباره آمریکا در دیدار با مقامات حماس!

حماس: آمریکا قانون جنگل را ترویج می‌کند

یکی دیگر از دستاوردهای شهید رییسی توسط پزشکیان افتتاح شد + عکس

توهین زشت نماینده تندروی مجلس خبرساز شد

رویای آمریکا محقق نمی‌شود

غزه و کرانه باختری متعلق به فلسطینیان است

رهبر انقلاب: تهدید‌های آمریکا هیچ تاثیری بر مسئولان ایران ندارد

دو سناریوی پس از نفی مذاکره با آمریکا به روایت احمد زیدآبادی

طرح ناکام ترامپ در غزه

تعلیق طرح شارژر خودروهای برقی آمریکا توسط ترامپ

واکنش پزشکیان به سخنان رهبری درخصوص عدم مذاکره با آمریکا

واکنش عجیب کاظم صدیقی به شعار «ظریف گورت را گم کن»

واکنش فرمانده سپاه به سخنان رهبر انقلاب در خصوص مذاکرات

ترامپ به سیم آخر زد