ایرانیان جهان

آخرين مطالب

افشای نتایج 4 کمیته ارتش اسرائیل در مورد طوفان‌الاقصی خواندنی ها

افشای نتایج 4 کمیته ارتش اسرائیل در مورد طوفان‌الاقصی
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - تسنیم / پایگاه اینترنتی «واللا نیوز» رژیم صهیونیستی در گزارشی به افشای از بخشی از تحقیقات محرمانه صورت گرفته در مورد عملیات طوفان‌الاقصی گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس در روز 7 اکتبر 2023 دست زده است.
رسانه‌های صهیونیستی از درز بخشی از اطلاعات محرمانه 4 کمیته تحقیق ارتش رژیم صهیونیستی به منظور بررسی دلایل شکست اطلاعاتی و نظامی اسرائیل در روز عملیات طوفان الاقصی در 7 اکتبر 2023 پرده برمی‌دارند.
پایگاه اینترنتی «واللا نیوز» رژیم صهیونیستی در گزارشی به افشای از بخشی از تحقیقات محرمانه صورت گرفته در مورد عملیات طوفان الاقصی گردان‌های عزالدین قسام، شاخه نظامی حماس در روز 7 اکتبر 2023 دست زده است.
این رسانه صهیونیستی اعلام کرد ستاد کل نیروهای مسلح ارتش رژیم صهیونیستی تا بدین لحظه در آستانه آماده سازی 4 گزارش اصلی در مورد عملیات غافلگیرکننده رزمندگان فلسطینی در 7 اکتبر 2023 است.
این ستاد همچنین تعداد افراد حاضر در هر کمیته تحقیق را به منظور پیشگیری از درز اطلاعات و یافته های موجود در گزارشات کاهش داده است. با این حال به نظر میرسد حتی این تدابیر اتخاذ شده از سوی ستاد کل ارتش اسرائیل موثر واقع نشده است.
بر همین اساس اطلاعات درزیافته از نتایج تحقیقات این کمیته‌ها نشان می‌دهد رزمندگان گردان‌های قسام، شاخه نظامی حماس براساس طرح اولیه عملیاتی خود برای تصرف کامل و حضور درازمدت در شهرک‌های صهیونیست‌نشین مجاور نوار غزه، برنامه‌ریزی کرده بودند.
این گزارش اذعان می‌دارد رزمندگان حماس قصد داشتند تا با تصرف کامل دو شهرک «کفر عزه» و «بئری» برای مدتی طولانی در این دو شهرک باقی بمانند و پس از آن مذاکرات با مقامات رژیم صهیونیستی را بر سر آزادی اسرای فلسطینی در ازای عقب‌نشینی و استرداد اسرای اسرائیلی تدارک ببینند.
با این حال فرماندهان واحدهای عملیاتی پس از حضور در این مناطق متوجه شدند که وضعیت نبرد در عرصه میدانی بسیار دشوار است و ممکن است با در صورت ادامه حضور و نبرد در داخل این شهرک‌ها و یا تلاش برای پیشروی با موانع عملیاتی مواجه شوند.
براساس نتایج درزیافته از گزارش‌های کمیته‌های حقیقت‌یاب، نظامیان ارتش اسرائیل در ساعات نخست هجوم گسترده رزمندگان مقاومت با چالش‌های فراوانی برای مقابله با رزمندگان فلسطینی و هدف قرار دادن آنها مواجه بوده‌اند، چرا که بسیاری از نیروهای مقاومت فلسطین موفق شده بودند در پشت‌بام پایگاه‌های نظامی ارتش اسرائیل موضع‌گیری کنند.
گزارش واللانیوز همچنین اذعان می‌دارد رزمندگان حماس از ماه‌ها قبل در چارچوب یک عملیات اطلاعاتی دقیق و هوشمندانه موفق شده بودند تا قبل از روز 7 اکتبر فهرستی از اسامی مسئولین بلندپایه امنیتی اسرائیلی ساکن در شهرک‌های مجاور نوار غزه را استخراج کنند و در روز عملیات طوفان الاقصی اقدام به محاصره ساختمان‌های برخی از این افراد کنند.
تحقیقات مزبور بیانگر آن است که یکی از مهم‌ترین دلایل تاخیر بیش از اندازه ارتش اسرائیل برای حضور در مناطقی که هدف حمله غافلگیرکننده رزمندگان حماس قرار گرفته بودند این بود که برخی از فرماندهان و افسران عالی‌رتبه ارتش اسرائیل به دلیل اعیاد و تعطیلات مذهبی در این روز، در مرخصی به سر می‌برند.

گزارش کمیته‌های چهارگانه حقیقت‌یاب وابسته به ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی همچنین با استناد به تصاویر ضبط شده از دوربین‌های مدار بسته شهرک‌های صهیونیست‌نشین، تلفن‌های همراه و دوربین‌های همراه رزمندگان مقاومت فلسطین، تماس‌های تلفنی و پیام‌های دریافتی از شهرک‌نشینان و همچنین شنود پیام‌های مخابره شده از بی‌سیم‌های ستاد فرماندهی اسرائیل اذعان داشته‌اند که ستاد مرکزی ارتش اسرائیل در ساختمان وزارت جنگ رژیم صهیونیستی در منطقه کریا تل آویو در روز عملیات 7 اکتبر 2023 در بی‌اطلاعی محض از جزئیات آن به سر می‌برده است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1362467/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش عجیب طالبان به قاچاق زعفران از ایران

حماس: تهدیدات آمریکا و اسرائیل را نمی‌پذیریم

حماس باید همه «گروگان‎‌ها» را آزاد کند

اولین تماس تلفنی ترامپ-پوتین/تاکید بر توقف درگیری در اوکراین

پزشکیان: بعد از این همه جنایت، ادعا می‌کنند که به دنبال مذاکره هستند؛ این رفتارها هیچ معنایی جز فریبکاری ندارد/ از ما می‌خواهند گفت‌وگو کنیم، در همان حال، اقتصاد ما را تحریم می‌کنند/ ایران نباید خود را وابسته به غرب بداند؛ دنیا فقط آمریکا و اروپا نیست

رؤسای جمهور روسیه و آمریکا درباره ایران رایزنی کردند!

زنی که با بشار اسد دیدار کرده بود مدیر اطلاعات ملی آمریکا شد

ایروانی: ایران بر تمامیت ارضی سوریه تأکید می‌کند/ایران ادعاهای یک‌جانبه آمریکا را رد می‌کند

اولین مهره حذف شده در دولت پزشکیان چه کسی خواهد بود؟ / باقی اصلاح طلبان هم واقعیت آمریکا را درک می‌کنند!

پزشکیان: وابسته به غرب نیستیم/ دنیا فقط آمریکا و اروپا نیست

ترامپ و پوتین تلفنی گفت‌و‌گو کردند/ توافق برای دیدار

جزییات گفتگوی تلفنی پوتین با ترامپ/ خاورمیانه و برنامه هسته‌ای ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفت

وزیر دفاع آمریکا: عضویت اوکراین در ناتو ممکن نیست

با شاهزاده نامیدن، کسی شاه نمی‌شود!

خانه ژوزف چشم پزشک لبنانی! قسمت 18 سفرنامه مهاجرانی

سراب مذاکره با ترامپ‌

اما و اگر انتصابات در مشاغل حساس

لیست سیاه FATF؛ بانک‌های چین و عراق با تجار ایرانی کار نمی‌کنند

مصر و اردن بر لزوم آغاز فوری بازسازی غزه تاکید کردند

ترامپ پس از گفتگو با پوتین: برای آغاز فوری مذاکرات درباره اوکراین توافق کردیم

پس از پوتین، ترامپ با زلنسکی گفتگو کرد

پاسخ به طرح ترامپ توسط معلمی که همه خانواده اش را در بمباران غزه از دست داد

کشورهای عربی در شورای امنیت: اسرائیل از خاک سوریه خارج شود

سازمان ملل به تماس تلفنی پوتین و ترامپ واکنش نشان داد

زلنسکی: ترامپ مرا از جزئیات تماس تلفنی خود با پوتین مطلع کرد

ارتش اسرائیل نیروهای ذخیره خود را فراخواند

قیمت طلا و ارز نزولی شد؛ تحلیلی از وضعیت بازار در روزی که گذشت

نایب‌رئیس کمیسیون اصل 90 مجلس: حکم خروج کروز از ایران‌خودرو قطعی است

بزرگترین بدهکاران بانکی از کجا وام می‌گیرند؟

فساد سیب در زمین دولت؛ تحلیلی بر عوامل افزایش قیمت سیب‌زمینی

عضو سابق شورای عالی بورس: اثر نرخ بهره در بورس خنثی شده است

رئیس‌جمهور عراق از مخالفت با هرگونه مداخله خارجی در امور سوریه خبر داد

‎شناسایی و اعمال قانون با سرشبکه‌های اصلی قاچاق کالا/ اجرای طرح برخورد با خودرو‌های شوتی

داغ شدن هشتگ «استیضاح همتی» در فضای مجازی

توقیف کالاهای قاچاق میلیاردی در بوشهر

عکس زیرخاکی از ضرغامی، فریبرز عرب‌نیا و سیامک اطلسی

طرح جدید اتحادیه اروپا برای استفاده از مواد شکافت‌پذیر اورانیوم

ترکیه و رویای دسترسی به گاز ترکمنستان

متلک نیش‌دار وزارت حکومت طالبان به مقام ایرانی بر سر یک محصول خوشنام!

خط و نشان و نقشه جدید دونالد ترامپ درباره غزه

آمریکا یک زندانی روس را آزاد می‌کند

اقتصاد ایران را دلاریزه نکنید

هشدار شولتز از انباشت بی‌پایان تسلیحات در اروپا

پوتین، الجولانی را به روسیه دعوت کرد

کاخ سفید: حماس و رهبران منطقه باید جدی بودن وضعیت را درک کنند

رجزخوانی وزیر جنگ اسرائیل برای حماس؛ جنگ جدید علیه غزه بسیار شدید خواهد بود

واکنش اسرائیل به لگدمال کردن پرچمش در اردن

سازمان ملل: بازسازی غزه 53 میلیارد دلار هزینه دارد

مسکو از حمله اوکراین به نزدیکی نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا خبر داد

ترامپ زیر حرفش زد: غزه را نمی‌خریم، تصرف می‌کنیم