ایرانیان جهان

آخرين مطالب

پیش بینی قیمت طلا و سکه 1 اسفند 1403 اخبار ایران

پیش بینی قیمت طلا و سکه 1 اسفند 1403
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - تجارت نیوز / قیمت طلا و سکه در چهارمین روز هفته در تمام قطعات و وزن‌ها افزایشی شد. قیمت دلار روز سه‌شنبه رشد 800 تومانی داشت و در کریدور نهم یک کانال بالا رفت. این در حالی بود که قیمت اونس جهانی طلا نیز افزایش 17 دلاری داشت. بررسی بازدهی بازار طلا در یک ماهه بهمن حکایت از رشد قابل توجه قیمت در بازار طلا و سکه دارد. در مدت یاد شده بازدهی طلا 25.06 درصد و سکه امامی 33.97 درصد بوده است.
قیمت طلا و سکه روز سه‌شنبه در تمام قطعات و وزن‌ها افزایش داشت. قیمت دلار 800 تومان گران شد و بازار طلا را با تلرانس 100 هزار تومان تا یک میلیون و 800 هزار تومانی افزایشی کرد. حباب سکه در چهارمین روز هفته در بیشتر قطعات روند افزایشی داشت.

قیمت طلا 25 درصد و سکه 34 درصد در بهمن‌ماه رشد کرد
بررسی یک ماهه بازار فلز زرد از 30 دی تا 30 بهمن حکایت از بازدهی مثبت در بازار طلا و سکه دارد. در یک ماهه بهمن قیمت دلار بیش از 11 هزار تومان گران شد و اونس جهانی طلا 215 دلار رشد ارزش داشت.
روند افزایشی فاکتورهای تاثیرگذار در بازار طلا رشد قیمت در این بازار را رقم زد. بازدهی طلا 18 عیار در مدت یادشده 25.06 درصد شد و رشد قیمت یک میلیون و 320 هزار تومانی داشت و سکه امامی بازدهی 33.97 درصدی و رشد قیمت 19 میلیون و 70 هزار تومانی را تجربه کرد.
پیش بینی قیمت طلا و سکه
کارشناسان اقتصادی معتقدند اهرم اصلی تعیین قیمت در بازار فلز زرد قیمت دلار است. آنها موضع‌گیری‌های دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در خصوص ایران را از مهمترین رخدادهای ماه بهمن می‌دانند.
گفتنی است اخبار روزهای آینده در خصوص پذیرش مذاکره هسته‌ای از سوی ایران و سفر قریب‌الوقوع امیر قطر به تهران در تعیین سرنوشت بازار ارز مهم است.
گفتنی است اونس جهانی طلا در لحظه نگارش این گزارش روی رقم 2914 دلاری در حال معامله است و اونس جهانی نقره روی قیمت 30 دلار و 41 سنتی ثابت است. هر گرم نقره 999 با رشد 450 تومانی روی رقم 111 هزار و 220 تومانی در حال معامله است.
قیمت سکه بهار در آستانه کانال 54 میلیونی قرار گرفت
قیمت سکه امامی سه‌شنبه 30 بهمن با رشد یک میلیون و 820 هزار تومانی روی رقم 75 میلیون و 190 هزار تومانی ایستاد. قیمت سکه‌ بهار رشد یک میلیون و 260 هزار تومانی داشت و روی رقم 71 میلیون و 30 هزار تومانی معامله شد.
گفتنی است قیمت نیم‌‌‌سکه و ربع سکه با افزایش 600 هزار تومانی به ترتیب روی رقم 41 میلیون و 400 هزار تومانی و 21 میلیون و 100 هزار تومانی معامله شدند. سکه گرمی با رشد 100 هزار تومانی با قیمت 10 میلیون و 600 هزار تومانی به کار خود پایان داد.
طلا میانه کانال 6 میلیونی را فتح کرد
قیمت طلا روز سه‌شنبه افزایشی شد. هر مثقال طلای 18 عیار رشد 467 هزار تومانی داشت و با رقم 28 میلیون و 522 هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای 18 عیار با رشد 111 هزار تومانی در محدوده 6 میلیون و 584 هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم 6 میلیون و 496 هزار تومانی معامله شد.
حباب سکه در سومین روز هفته افزایشی شد. حباب سکه امامی 734 هزار تومان، سکه بهار 194 هزار تومان، نیم‌سکه 69 هزار تومان، ربع سکه 335 هزار تومان رشد داشت. حباب سکه گرمی اما افت 35 هزار تومانی را تجربه کرد.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1369222/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کالابرگ می‌‏دهند که عذاب وجدان‏شان کم شود

مالک تراکتور در جلسه مهم دولت چه می‌کرد؟

جولانی با سوریه چه می‌کند؟

ترامپ پایان جنگ سرد را کلید زد؟

جدال بر سر جانشینیِ امپراتوری رسانه ای خانوادگی

پاسخ ترامپ به تمکین محمود عباس چه بود؟

رسانه صهیونیستی: وعده السنوار برای آزادی اسیران فلسطینی عملی شد

ترامپ نیمی از معادن اوکراین را می‌خواهد

سیاست خارجی ترامپ معامله‌گرایانه است

مچ‌اندازی بن‌سلمان و السیسی با ترامپ و نتانیاهو برای آینده غزه

واردات میلیون ٢١١ تن کالای اساسی از ابتدای سال

علت تاخیر چندین ساعته پرواز تهران - بوشهر اعلام شد

سخنگوی صنف جایگاه‌داران: در 10 سال گذشته به دلیل اجرا نشدن دو طرح، حداقل 20 میلیارد دلار زیان داشتیم

اما و اگرهای واگذاری ایران‌خودرو

10 فرمان دفاعی برای قاره سبز

مدودف: زلنسکی ممکن است از «بمب کثیف» استفاده کند

قدرانی پوتین از ریاض در گفت‌وگوی تلفنی با بن سلمان

کنفرانس مطبوعاتی زلنسکی با فرستاده ویژه ترامپ لغو شد

ویدیویی از تخریب گسترده مناطق مسکونی اردوگاه طولکرم اوسط اسرائیل

چین: آمریکا از تعرفه به عنوان ابزاری برای اعمال زور استفاده نکند

داسیلوا: ترامپ می خواهد امپراتور جهان شود

نتایج نظرسنجی‌ها در آمریکا؛ اقدامات ترامپ نامحبوب است

اعلام تعطیلی بغداد به دلیل تشییع پیکر شهید سید حسن نصرالله

13 دروغ بزرگ ترامپ در اولین ماه بازگشت به قدرت

سناریوهای تعیین حداقل دستمزد 1404؛ هزینه معیشت کارگران چقدر است؟

عبده تبریزی: بازار ارز توافقی به تک‌نرخی شدن ارز کمک قابل توجهی می‌کند

پرونده «سوریه» در سعدآباد

تیشه به ریشه قمار

تاریخ تلخ تهران در کی‌یف تکرار شد

خروج کوپنی ذخایر از صندوق توسعه

رسانه عبری: تابوت اسرای اسرائیلی نشانگر شکست هفتم اکتبر است

شیخ الازهر: درصورت وجود وحدت اسلامی، رخدادهای غزه اتفاق نمی‌افتاد

قدرت‌نمایی مقاومت در جنگ با اسرائیل

سخنگوی کابینه اسرائیل: «پس از تایید اجساد گروگان‌ها، خانه‌های پیش ساخته وارد غزه می‌شود»

ترامپ فرمانی برای محدود شدن کمک به مهاجران امضا کرد

واکنش روسیه به تحریم صنعت آلومینیوم

قمار اروپا در جنگ اوکراین

تماس تلفنی پوتین با بن سلمان

اروپا در حاشیه؛ ناتو درباره تضمین‌های امنیتی اوکراین رایزنی می‌کند

سنجش دخل و خرج دولت

وزیر راه: وام نهضت ملی مسکن دوباره افزایش می‌یابد

عربستان فاقد ظرفیت لازم برای نقش‌آفرینی احتمالی میان ایران و امریکاست

اصرار بهارستان بر اولین استیضاح

تکاپوی کشورهای عربی برای نقش‌آفرینی ایران در مهار اسرائیل

پیام جدید؟

مسئول سابق موساد: شرایط وحشتناک امروز اسرائیل نتیجه اقدامات نتانیاهو است

کرملین از آماده سازی برای دیدار پوتین و ترامپ خبر داد

دیدار یک خاخام صهیونیست با شورشیان سوریه جنجال‌برانگیز شد

واکنش‌ها به ادعای پادشاهی ترامپ

کرملین مبادله زندانیان جدید بین روسیه و آمریکا را رد نکرد