ایرانیان جهان

آخرين مطالب

حماس: آینده مقاومت کاملا روشن است خاورمیانه‌

حماس: آینده مقاومت کاملا روشن است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / نماینده جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در تهران گفت: حضور مردمی در مراسم تشییع شهید «سید حسن نصرالله» فی نفسه دلیل محکمی بر جایگاه عمیق و قوی این شهید والا مقام در دل مردم منطقه به ویژه مردم لبنان و فلسطین است.
«خالد القدومی» در تحلیل خود از مراسم تشییع شهید «سید حسن نصرالله» دبیر کل حزب‌الله لبنان اظهار کرد: شهید نصرالله؛ شخصیتی مجاهد، مومن و ابوالشهداء بود که در راه طوفان الاقصی و قدس شهید شد. برای همین دیدیم که حضور مردمی در مراسم تشییع او بیان کننده شخصیت چند بُعدی شهید نصرالله است که چه لبنانی‌ها، فلسطینی‌ها، عرب و غیر عرب که همه ضد استکبار، ضد ظلم و علیه رژیم صهیونیستی هستند در تشییع این شهید والا مقام حضور داشتند. 

ایرانیان جهان

مراسم تشییع شهید نصرالله
شخصیت شهید نصرالله از مرز حزب سیاسی عبور کرده است
وی تصریح کرد: به تعبیر دیگر این بیعت از طرف شاگردان شهید نصرالله و همچنین از سوی پیروان مکتب مقاومت در جهان نشان می‌دهد، این شخصیت از مرز حزب سیاسی عبور کرده و به یک شخصیت مردمی، منطقه‌ای و بین‌المللی رسیده است. فلسطینی‌ها نیز آموخته‌اند که شهید نصرالله یک مجاهد و برادر بزرگ است که در راه مبارزه از مجاهدین غزه چه قبل از طوفان الاقصی و چه بعد از آن پشتبانی کرده است. 
نماینده جنبش حماس در تهران همچنین بیان کرد: سید حسن نصرالله بعد از شهادت شیخ احمد یاسین پیام مهمی را ایراد کرد و فرمود «شما ما را در حزب‌الله و در راس آن دبیر کل حزب‌الله و کل رهبران، کل کادرها و مجاهدین، مردان و زنان، کودکان و بزرگسالان حزب الله، همگی عضو در جنبش حماس تحت رهبری شما بدانید. ما همگی سربازان جنبش حماس تحت رهبری شما هستیم. شما از امروز بدانید که ما برادران و خواهران شما در لبنان ان شاءالله به این قول و تعهد و به این وحدت پایبند هستیم».

ایرانیان جهان

مراسم تشییع شهید نصرالله
حضور مردمی در مراسم تشییع شهید نصرالله دلیل محکمی بر جایگاه عمیق این شهید در دل مردم منطقه است
القدومی خاطرنشان کرد: بنابراین حضور مردمی در مراسم تشییع شهید سید حسن نصرالله فی نفسه دلیل محکمی بر جایگاه عمیق و قوی این شهید والا مقام در دل مردم منطقه به ویژه مردم لبنان و فلسطین است. هیات رسمی از حماس و همچنین اسامه حمدان در این مراسم حضور داشتند، علاوه بر آن کادر حماس چه در داخل و یا خارج لبنان در مراسم تشییع بودند. در واقع پیروان این میراث شهداء از امام حسین (ع) تا به امروز در خط ثابت مبارزه با رژیم صهیونیستی هستند.
شهید نصرالله الگویی برای مساله فلسطین و حمایت از مستضعفین در منطقه است
وی با تاکید بر این‌که «شهید سید حسن نصرالله الگویی برای مساله فلسطین و حمایت از مستضعفین در منطقه است» گفت: او همواره می‌فرمود که همیشه شاگرد امام خامنه‌ای عزیز است و این واضح است که خط مشی امام خمینی (ره) و رهبر انقلاب اسلامی و شهید قدس حاج قاسم را تا زمان شهادتش ادامه داد. 
نماینده حماس در تهران با بیان این‌که «آینده مقاومت کاملا روشن است»، اظهار کرد: امروز مقاومت با ایمان به خدا و اعتقاد راسخ به مساله فلسطین و حمایت از مستضعفین به بایدن، ترامپ و نتانیاهو منفور ثابت کردند که می‌توانند شرایط را تغییر دهند. امروز جهان علیه رژیم صهیونیستی است که در انزوای دیپلماتیک و سیاسی قرار دارد چه آن‌که کشوری مانند آفریقای جنوبی این رژیم را محاکمه و مجبور کردند تا در دادگاه بین‌المللی پاسخگو باشد. 
القدومی همچنین افزود: امروز مردم نه‌تنها از غزه خارج نشدند؛ بلکه بازگشتند و خوشحال و پیروز هستند و فتح به دست مجاهدین است، امروز مردم ما احساس می‌کنند مقاومت می‌تواند تا آزادی فلسطین تا جنوب برود.

ایرانیان جهان

مراسم تشییع شهید نصرالله
جهان متوجه شده مردم فلسطین تحت قیادت حماس و جنبش‌های فلسطینی می‌توانند میهن خود را آزاد کنند
وی یادآور شد: با وجود 15 ماه از جنایت‌های رژیم صهیونیستی که بیش از 60 هزار نفر شهید شدند، اما دشمن نتوانست به اهدافش برسد، حماس ماند، فلسطینی‌ها ماندند، مردم فلسطین نیز مانده‌اند و از میهن خود خارج نشدند، اما چگونه است که پیشنهادی غیر منطقی برای خروج فلسطینیان و مردم غزه از سرزمین خود را مطرح می‌کنند. جهان متوجه شده مردم فلسطین تحت قیادت حماس و جنبش‌های فلسطینی می‌توانند میهن خود را آزاد کنند.
نماینده جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در تهران تاکید کرد: یکی از دستاوردهای گسترش مفهوم محور مقاومت این است که امروز برای اولین بار دیدیم خون لبنانی‌ها، یمنی‌ها، ایرانی‌ها و عراقی ها با یکدیگر عجین شده و در راه آزادی و حمایت از مستضعفین است و این دستاورد خیلی مهمی برای مردم ما و عملیت طوفان الاقصی است. 
انتهای پیام 

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1370679/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اسرائیل درصدد تمدید 42 روزه توافق آتش‌بس با غزه

ساعت کاری اصناف در ماه رمضان و شب عید تغییر می‌کند؟

پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به «نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار»

تردید سعودی بر سر ایران

تردید صهیونیست‌ها درباره بازگشت به شمال

بهانه‌جویی جدید رژیم صهیونیستی برای جنگ مجدد در غزه

گزارش فرزین به مجلس خبرگان درباره نوسانات نرخ ارز

رسالت بنیاد شهید حمایت از فعالیت های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی ایثارگران است

کدام مذاکره؟ کدام میزبان؟

ترامپ: اوکراین فکر ناتو را از سرش بیرون کند

توضیحات شرکت ملی نفت درباره شایعه قرارداد 5 همتی

سرمقاله آرمان ملی/ عامل عصبانیت تندروها

فرشاد مومنی: عملکرد اقتصادی دولت عکس بایدهای انتخاباتی پزشکیان است

قرارداد ترکمنچای اوکراینی

سرمقاله ایران/ درآمد رمز ارزها و حق الناس

ایلان ماسک: می‌خواهند من را به قتل برسانند

آخرین وضعیت قیمت گوشت در بازار

روسیه را که ضد توافق می‌خواندید چگونه میانجی توافق جا زدید؟!

برج علم و فناوری و مرکز رشد بنیاد شهید و امور ایثارگران افتتاح می شود

ضربه به معیشت مردم با گره زدن اقتصاد به مذاکره

سرمقاله آرمان امروز/ آیا روسیه در کنار آمریکا علیه ایران قرار می گیرد؟

عربستان: اقدامات اسرائیل دامنه درگیری‌ در منطقه را گسترش می‌دهد

اجساد اسرای اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل داده شد

گفتمان با ایثارگری موجب حل مشکلات و ایجاد رضایتمند می شود

خدمت و تکریم خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران موجب افتخار و اجر اخروی است

سرمقاله دنیای اقتصاد/ میانجی‌ها از راه می‌رسند

سرمقاله هم میهن/ انتخابات 1403 پایان خالص‌سازی

لاوروف حامل چه پیامی بود؟

آزادی صدها اسیر فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی

بسته حمایتی وزارت صمت برای کاهش تأثیرات ناترازی انرژی مصوب شد

سرمقاله خراسان/ برای «پیروز»ی که لازم داریم!

حماس: آینده مقاومت کاملا روشن است

حقوق ورودی گوشی‌های آیفون موجود در کشور برای رجیستری ابلاغ شد

گرفتن گریبان تاسیان

آیا جلادان می‌میرند؟

اصلاح طلبان و موانع پیش روی پزشــکیان

پژوهشگر عربستانی: چرا بن سلمان با پیشنهاد ترامپ در مورد غزه مخالف است؟

ترامپ: تعرفه‌ها بر مکزیک و کانادا را متوقف نخواهم کرد

ترامپ: درباره تصرف احتمالی تایوان اظهارنظر نمی‌کنم

اختتامیه مسابقات وزنه‌برداری ایثارگران سراسر کشور در مازندران برگزار شد

معامله پوتین و ترامپ معطوف به جنگ اوکراین است

یک تحلیلگر: روسیه در جایگاهی نیست که میان تهران و واشنگتن میانجی‌گری کند

روایت «روزنامه دولت» از اما و اگرهای رفع فیلترهای جدید

اعتراف دردسرساز تاج به محکومیت کیفری در برنامه زنده

وزیر تندرو نتانیاهو: در جنگ بعدی، غزه را ویران خواهیم کرد

ترامپ: در جریان سفر زلنسکی به آمریکا یک توافقنامه امضا خواهیم کرد

«ترامپ» تعرفه واردات از اتحادیه اروپا را 25 درصد تعیین کرد

کاخ سفید: برنامه‌ای برای ملاقات ترامپ و پوتین در دستور کار نیست

ترامپ: می‌خواهیم قبل از کاهش تحریم‌ها علیه روسیه، با آن به توافق برسیم

ترامپ: اتحادیه اروپا برای کلاهبرداری از آمریکا تشکیل شده است