ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تردید صهیونیست‌ها درباره بازگشت به شمال خواندنی ها

تردید صهیونیست‌ها درباره بازگشت به شمال
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایسنا / رسانه صهیونیستی نوشت که ساکنان شهرک‌های اشغالی شمال فلسطین در مورد بازگشت به این شهرک‌ها مردد بوده و انتظار دارند مدت تخلیه شهرک‌ها تا زمان آماده شدن تمدید شود.
2 روز مانده به اتمام تصمیم کابینه رژیم صهیونیستی در خصوص تخلیه شهرک‌های اشغالی شمال فلسطین از ده‌ها هزار شهرک‌نشین و بازگرداندن آن‌ها به 42 شهرکی که اکتبر 2023 از آن‌ها تخلیه شدند، روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» نوشت: بسیاری از شهرک‌نشین‌ها هنوز در مورد بازگشت مردد هستند.
آحارونوت در این خصوص نوشت: بسیاری از شهرک‌نشین‌ها هنوز مردد بوده و منتظر تصمیمات دادگاه عالی در خصوص مطالبات شهرک‌های «کریات شمونه» و شوراهای محلی «متولا» و «مفوئوت حرمون» از جمله تمدید دوره تخلیه و ادامه فعالیت مدارس موقت تا پایان سال تحصیلی جاری جهت آماده‌شدن این شهرک‌ها برای بازگشت آن‌ها هستند.

به نوشته این روزنامه عبری، کابینه رژیم صهیونیستی به ریاست «بنیامین نتانیاهو» بر بازگشت همه شهرک‌نشین‌ها حتی به شهرک‌هایی که هنوز آماده پذیرش آنها نیستند، اصرار دارد. به عنوان مثال در متولا مسوولان این رژیم منتظر پاسخ دادگاه عالی به درخواست تجدیدنظر آنها برای تمدید مدت تخلیه حدود 2000 شهرک‌نشین صهیونیست از این شهرک به مدت چهار ماه دیگر به دلیل ویرانی‌های گسترده به جا مانده از حملات حزب‌الله و نیز خسارات ناشی از استقرار نیروهای ارتش این رژیم در خانه‌ها و ساختمان‌های عمومی هستند.
در همین چارچوب روزنامه آحارونوت نوشت: «دیوید آزولای» رئیس شهرک متولا امید چندانی به کابینه ندارد تا جایی که این شورا کمپین اضطراری را برای جمع‌آوری کمک‌های مالی به امید جبران کوتاهی‌های دولت در این مورد کلید زد.
آزولای چند روز قبل نیز دوباره تاکید کرد که امکان پذیرش دوباره شهرک‌نشین‌های صهیونیست وجود ندارد چراکه «جایی برای بازگشت آنها نیست.»
او با انتقاد از عملکرد نتانیاهو در کابینه تاکید کرد: زمانی که زیرساخت‌های اساسی برای حفظ حیات جامعه وجود ندارد، اعلام بازگشت غیرممکن است.
رئیس شورای شهرک متولا در ادامه گفت: بیش از 70 درصد از خانه‌ها در متولا آسیب دیدند و 50 درصد از آن‌ها در شرایط بسیاری قرار دارند به طوری که امکان اسکان در آن‌ها وجود ندارد، زیرساخت‌های آموزشی تخریب شده و نهادهای عمومی ویران شدند، خود مسوولان مالیاتی اذعان دارند که تا این لحظه راه‌حلی وجود ندارد.
بر اساس گزارش چند روز قبل شبکه 14 تلویزیون رژیم صهیونیستی، خسارات وارده به شهرک‌های اشغالی تخلیه شده در شمال فلسطین حدود 9 میلیارد شکِل (معادل بیش از 2.5 میلیارد دلار) برآورد می‌شود و حدود 2900 ساختمان در حملات حزب‌الله لبنان آسیب دیدند.
طبق طرحی که «زئیو الکین» نماینده حزب لیکود در کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) به عنوان مسوول اداره بازسازی‌ها در شمال فلسطین اشغالی ارائه کرد، حدود 5.5 میلیارد شکِل هزینه تخمین زده شده برای خسارت‌های مستقیم و 3.5 میلیارد شکِل هزینه خسارت‌های غیرمستقیم است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1370707/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روسیه مدعی شد اروپایی‌ها برای ایجاد اغتشاشات در گرجستان پول خرج می‌کنند

ترامپ خواهان پس‌گرفتن تجهیزات نظامی از افغانستان شد

عضو ارشد کنگره، کرانه باختری را به نام اسرائیل زد

بازداشت نامزد پیروز انتخابات در رومانی

آفریقای جنوبی برای حل اختلافات با «ترامپ» اعلام آمادگی کرد

صدر خطاب به الجولانی: از سخنان فرقه‌گرایانه دست بردار

کرملین: دونباس، بخش جدایی‌ناپذیر روسیه است

تهرانی‌ها سکان‌دار مصرف گاز

پزشکیان: پشتیبان فعالان اقتصادی هستیم

برنامه وزارت نیرو برای عبور از اوج بار مصرف تابستان 1404

کارگرانی که بدون عیدی به استقبال بهار می روند

کرملین: هیچ بحث اساسی درباره همکاری روسیه و آمریکا وجود ندارد

نظامیان تراجنسیتی ارتش آمریکا بر سر دوراهی «معافیت» یا «اخراج»

روسیه به بازپس‌گیری مناطق تحت کنترل اوکراین ادامه می‌دهد

جزئیات جدید طرح کالابرگ اعلام شد

وزیر اقتصاد: مطمئن باشید وضعیت کشور بهتر خواهد شد

شرایط فعالیت واحد‌های صنفی در ماه مبارک رمضان

گزینه‌ی «خروج از ناتو» روی میز ترامپ

سرمقاله شرق/ افسانه رشد 8 درصدی

سرمقاله فرهیختگان/ سرنوشت وفاق و کارآمدی در 1404

سرمقاله وطن امروز/ جولان سربازان هیتلر در برلین

کاتس: فیلادلفیا منطقه‌ ممنوعه باقی می‌ماند

ترامپ مجوز نفتی شورون در ونزوئلا را لغو کرد

پادشاه و ملکه‌ انگلیس در حال بسته‌بندی خرما

روایت یک سرمایه‌گذار از حمایت قضایی که باعث شد برق کارخانه شبانه وصل شود

زمان تعیین دستمزد کارگران برای سال آینده

جزئیات جدید طرح کالابرگ از زبان آقای وزیر

وزیر اقتصاد: مسئولین صندوق بین المللی پول به من گفتند با این همه فشار علت تاب آوری اقتصاد شما چیست؟

قیمت کالاهای اساسی در بازار

سرمقاله سازندگی/ توصیه به مذاکره!

سرمقاله اعتماد/ چابکسازی صنایع انرژی‌بر با ساختار توسعه هوشمند سبز

سرمقاله جوان/ قهرمان امریکایی چگونه یک‌شبه ذلیل و خفیف شد

سرمقاله همشهری/ برخورد سخت زلینسکی با مانعی به نام ترامپ

سرمقاله کیهان/ ضرورت خروج دولت از قاب «تعطیلی»

سجده اسرای آزادشده از بند رژیم صهیونیستی بر خاک وطن

حماس: مرحله نخست توافق آتش‌بس را به پایان رساندیم

فریاد «لبیک یا نصرالله» کودک لبنانی در روضهالشهدای بیروت

رویترز و چند رسانه دیگر از پوشش نخستین جلسه کابینه ترامپ منع شدند!

حاجی‌دلیگانی: همتی می‌خواهد کسری بودجه را از جیب مردم تامین کند

قیمت نفت صعود کرد؛ برنت به 72 دلار و 72 سنت رسید

نجفی منش: اگر ایران خودرو دست برادران خیامی مانده بود، ما از کره هم جلوتر بودیم

کاهش یکدست قیمت‌ها در بازار سکه و طلا؛ روز کم نوسان دلار

در میلی ثبت‌نام کنید، طلا هدیه بگیرید

اسرائیل درصدد تمدید 42 روزه توافق آتش‌بس با غزه

ساعت کاری اصناف در ماه رمضان و شب عید تغییر می‌کند؟

پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به «نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار»

تردید سعودی بر سر ایران

تردید صهیونیست‌ها درباره بازگشت به شمال

بهانه‌جویی جدید رژیم صهیونیستی برای جنگ مجدد در غزه

گزارش فرزین به مجلس خبرگان درباره نوسانات نرخ ارز