ایرانیان جهان

آخرين مطالب

پایان مذاکرات روسیه و آمریکا پس از 6 ساعت خواندنی ها

پایان مذاکرات روسیه و آمریکا پس از 6 ساعت
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ایرنا / مذاکرات نمایندگان روسیه و آمریکا در استانبول حوالی ساعت 16:30 به وقت مسکو (17 به وقت تهران) روز پنجشنبه نهم اسفندماه 1403 پس از 6 ساعت و نیم گفت‌وگوی طرفین به پایان رسید.
به گزارش رسانه‌های روسیه، این مذاکرات پشت درهای بسته و به میزبانی اقامتگاه سرکنسول آمریکا در استانبول ترکیه برگزار شد و مذاکره‌کنندگان در پایان این نشست از اظهارنظر مطبوعاتی خودداری کردند.
ترکیب هیأت روسی که شامل نمایندگانی از وزارت امور خارجه است، فاش نشده است اما پیش‌تر وزیر امور خارجه روسیه اعلام کرده بود که در این نشست دیپلمات‌های سطح بالا و کارشناسان روسیه و آمریکا حضور خواهند یافت.
خبر برگزاری این مذاکرات را سرگئی لاوروف در کنفرانس مطبوعاتی روز چهارشنبه هشتم اسفند خود در دوحه قطر اعلام کرد.
وزیر امور خارجه روسیه در این باره گفت: مذاکره‌کنندگان مسکو و واشنگتن، مشکلات سیستمی را که در نتیجه فعالیت‌های غیرقانونی دولت قبلی (آمریکا به ریاست جو بایدن) بر سر راه فعالیت‌های سفارت روسیه انباشته شده است، بررسی خواهند کرد.
وی یادآور شد: روسیه به صورت طبیعی به اقدامات دولت بایدن متقابلاً پاسخ داد و شرایط ناخوشایندی را برای کار سفارت آمریکا در مسکو ایجاد کرد.
وزیر امور خارجه روسیه افزود: فکر می کنم بر اساس نتایج مذاکرات در استانبول مشخص خواهد شد که چقدر سریع و کارآمد می‌توانیم (در روند حل و فصل مسائل با آمریکا) حرکت کنیم.
این گفت‌وگوها پس از آن انجام شد که مسکو و واشنگتن، مذاکرات 30 بهمن‌ماه هیأت‌های بلندپایه خود به ریاست وزیران امور خارجه دو کشور در ریاض پایتخت عربستان را مثبت ارزیابی کردند.
ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه و دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا شامگاه چهارشنبه 24 بهمن 1403 در تماسی تلفنی با یکدیگر گفت‌وگو و برای دیدار حضوری توافق کردند.
وزیران امور خارجه روسیه و آمریکا نیز شنبه 27 بهمن‌ماه 1403 در تماس تلفنی بر پایبندی خود را به همکاری برای حل و فصل مسائل دوجانبه، مناقشه اوکراین و همچنین فلسطین تاکید کردند.

رئیس‌جمهور روسیه روز پنجشنبه در سخنانی در این باره گفت: نخستین‌ تماس‌ها با دولت آمریکا (به ریاست دونالد ترامپ) امیدوارکننده است و گویای آن است که اراده دوجانبه برای همکاری وجود دارد.
ولادیمیر پوتین افزود: در این تماس‌ها، تعهد متقابل برای تلاش در زمینه احیای روابط بین دولتی و حل تدریجی حجم عظیم مشکلات سیستمی و راهبردی انباشته شده دیده می‌شود.
پیش از این، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه روز پنجشنبه همزمان با آغاز این مذاکرات در استانبول گفت: انتظار می‌رود که نشست مسکو و واشنگتن در استانبول آغازی بر سلسله نشست های مشورتی میان دو کشور باشد.
ماریا زاخارووا افزود: مسکو امیدوار است که مذاکره با آمریکا در استانبول، دو کشور را به غلبه بر اختلافات و تقویت اعتماد میان دو کشور نزدیک‌تر کند و نخستین گام جدی دراین عرصه باشد.
در این پیوند، سخنگوی کرملین روز پنجشنبه در پاسخ به پرسشی درباره چشم‌انداز حل و فصل مسائل دوجانبه با شکل‌گیری مذاکرات مستقیم روسیه و آمریکا گفت:‌ هیچکس انتظار ندارد که راه حل ها آسان و سریع باشد چرا که مدتی است موضوعات مورد بحث مورد غفلت قرار گرفته و دارای پیچیدگی های زیادی است.
پسکوف افزود: روسیه و ایالات متحده، در حالی که مواضع سیاسی خود را حفظ کرده و آماده شنیدن و گوش دادن به یکدیگر هستند، می‌توانند روند حل و فصل مسائل را طی کنند.
وی با اشاره به گفت و گوی تلفنی رؤسای جمهور روسیه و آمریکا و پس از آن مذاکرات دوجانبه به ریاست وزیران امور خارجه دو کشور در ریاض گفت: مهم است که دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا نه تنها نسبت به طرح مواضع خود اقدام می‌کند، بلکه آماده است تا به حرف‌های دیگران نیز گوش دهد؛ این موضوع، بسیار مهم است و اساساً دولت فعلی واشنگتن را از دولت قبلی متمایز می‌کند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1370762/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سلیمی نمین: 1404 سال پایان زیاده‌خواهی رادیکال‌ها خواهد بود

لحظه آزادی 46 زن و کودک اسیر فلسطینی و دیدار با خانواده‌هایشان

افشاگری سفیر سابق اسرائیل از تنش با دولت بایدن

ترکیه برای اعزام نیروی صلح‌بان به اوکراین شرط گذاشت

اسرائیل: بدون هرگونه سقف زمانی، در لبنان خواهیم ماند

دانش آموزان هلندی اجازه ندارند در مدرسه نماز بخوانند

عملیات ضد صهیونیستی در جنوب حیفا

عربستان سعودی از برنامه عملیاتی رمضان 2025 رونمایی کرد

آمریکا 10 درصد تعرفه چین را بالا می‌برد

جمع‌آوری بیش از 240 هزار دستگاه ماینر غیرمجاز؛ مصرف 7 درصد برق کشور توسط ماینرها

نماینده مجلس: ناترازی انرژی به ناهماهنگی وزارتخانه‌ها برمی‌گردد

نماینده مجلس: حداقل 500 دلار کف نرخ حقوق کشورهای همسایه را به کارگران بدهیم

صادرات 80 میلیون تن کالا در دولت چهاردهم

مدیرعامل شرکت بیمه دی: به خوش نامی بیمه دی افتخار میکنیم

صدا و سیما؛ رسانه ضد مخاطب

در جلسه انتخاباتی مشهد چه گذشت؟

پوتین: آماده از سرگیری همکاری‌ها با آمریکا هستیم

ابراز نگرانی فرمانده ارتش اسرائیل از قدرت ارتش مصر

مخالفت 73 درصدی مردم انگلیس با طرح ترامپ درباره غزه

ایتالیا خواستار تضمین امنیتی به اوکراین از ناتو شد

آزادی صدها فلسطینی از زندان‌های اسرائیل

بحران سیاسی در کره جنوبی؛ اتهامات اصلی «یون سوک یول» چیست؟

46 زن و کودک اسیر فلسطینی آزاد شدند

شهرداری‌ غزه: اسرائیل 55 میلیون تُن آوار در این باریکه برجای گذاشته است

همتی: ناترازی های انرژی و بودجه کار دولت را سخت کرد

عذرخواهی رئیس جمهور بابت قطعی برق و گاز

پنیر الاغ کیلویی 80 میلیون تومان!

هشدار صدر به جولانی

فاجعه انسانی در کرانه باختری؛ 40 هزار فلسطینی زیر سایه اقدامات اسرائیل آواره شده‌اند

تیم مذاکره‌کننده تل‌آویو برای تمدید مرحله اول توافق آتش‌بس به قاهره می‌رود

حماس خواستار فشار به اسرائیل برای شروع مرحله دوم آتش‌بس شد

قدیمی‌ترین اسیر جهان آزاد شد

پوتین:‌ نخستین تماس‌ها با دولت آمریکا امیدوارکننده است

حماس: ادامه حضور اسرائیل در محور «صلاح الدین» نقض آتش بس است

پایان مذاکرات روسیه و آمریکا پس از 6 ساعت

لفاظی جدید فرستاده ترامپ علیه حماس

زمان واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد

دور جدید کالابرگ با 3 تفاوت

همتی: مطمئن باشید در ماه‌های آینده وضعیت کشور بهتر خواهد شد

افت فشار طلا جهانی و رمزارز در روزهای اخیر

روسیه مدعی شد اروپایی‌ها برای ایجاد اغتشاشات در گرجستان پول خرج می‌کنند

ترامپ خواهان پس‌گرفتن تجهیزات نظامی از افغانستان شد

عضو ارشد کنگره، کرانه باختری را به نام اسرائیل زد

بازداشت نامزد پیروز انتخابات در رومانی

آفریقای جنوبی برای حل اختلافات با «ترامپ» اعلام آمادگی کرد

صدر خطاب به الجولانی: از سخنان فرقه‌گرایانه دست بردار

کرملین: دونباس، بخش جدایی‌ناپذیر روسیه است

تهرانی‌ها سکان‌دار مصرف گاز

پزشکیان: پشتیبان فعالان اقتصادی هستیم

برنامه وزارت نیرو برای عبور از اوج بار مصرف تابستان 1404