ایرانیان جهان

آخرين مطالب

رضایی: آمریکا برای نجات دلار به استبداد سخیف روی آورده است ایالات متحده آمریکا

رضایی: آمریکا برای نجات دلار به استبداد سخیف روی آورده است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ـ محسن رضایی در دومین نشست جبهه مردمی ایران قوی با موضوع راهکار‌های مقابله با تهدیدات نرم دشمن، تبیین توطئه‌های دشمن که در قالب جنگی شناختی علیه مردم ایران در جریان است را ضروری دانست.
وی با بیان اینکه دشمنان کنونی ایران همواره در طول تاریخ و حتی در زمانی که حکومت‌ها در ایران آلات دست آنان بودند، تهدیدی برای این سرزمین محسوب می‌شدند؛ گفت: ایران سرزمین شمشیر و گنج است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تشریح کرد: ایران دارای ثروت‌های عظیم خدادادی است و از این جهت سرزمین گنج است و همچنین ایران دارای موقعیت ژئوپلیتیکی بسیار مهمی است، به طوری که تسلط بر ایران تسلط بر 500 میلیون نفر جمعیت منطقه است و از این جهت سرزمین شمشیر نیز است.
رضایی با اشاره به موقعیت بی‌نظیر ایران در موضوع ترانزیت و تجارت تصریح کرد: در دوران صفویه درآمد عمده کشور از ترانزیت بود و این سرزمین چهارراه تجاری جهان است.
وی با بیان اینکه پس از انقلاب دو شاخص مهم دین و مردم در کنار مزیت‌های گنج و شمشیر قرار گرفته است؛ افزود: از این جهت قابلیت بزرگی برای کشور برای رسیدن به قله‌های موفقیت وجود دارد و پس از انقلاب مردم ایران با تجارب تلخ سرکوب نهضت‌هایشان در دوره 100 سال پیش از انقلاب توسط قدرت‌های سلطه‌گر، با تمام وجود در برابر دشمنان و توطئه‌های آنها ایستاده‌اند.
دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با اشاره به توطئه جدید نظام استکبار علیه مردم ایران یادآور شد: پس از شکست توطئه‌های متعدد دشمنان در دوران بعد از انقلاب، آنان اکنون به سراغ دو عامل مهم پیروزی مردم ایران رفته‌اند و آن دو عامل «بیداری» و «انگیزه» مردم ایران است. دشمنان به هدف مخدوش کردن بیداری و تضعیف انگیزه‌های قوی ملت ایران، افکار عمومی را دستکاری و آماج حملات تبلیغاتی قرار می‌هند.
رضایی در ادامه گفت: دشمنان جنگ بزرگ شناختی علیه ما آغاز کرده‌اند و امروز زمان هوشیاری، توکل و اتحاد است و پیشرفت‌های امروز کشور در سایه ارزش‌های برادری، ایمان، توکل، نوآوری و هوش حاصل شده است.
وی با تشریح توطئه بزرگی که آمریکا و اسرائیل برای ایران و جهان اسلام طراحی کرده بودند، تصریح کرد: این توطئه بزرگ از غزه آغاز شد و قرار بود ظرف چند ماه پس از سقوط پی در پی گروه‌های مقاومت، به سراغ ایران بیایند و با کشتار وحشیانه در غزه و لبنان و توطئه با کمک دیگران در سوریه به دنبال این هدف بودند.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه تشریح کرد: امروز آمریکا به دنبال نجات دلار است و در این راستا به استبدادی سخیف روی آورده است و جلو چشم جهانیان کشور‌هایی که حتی دوست آنان محسوب می‌شوند را تهدید و باج‌گیری می‌کند و رئیس جمهور یک کشور را جلو چشم تمام رسانه‌ها بی آبرو و تحقیر می‌کنند لذا از دل یک نظام لیبرال، استبدادی واضح پدید آمده است و در حوزه اقتصاد هم از دل یک اقتصاد آزاد یک اقتصاد تحمیلی مبنی بر تعرفه به وجود آمده است.
رضایی خطاب به روشنفکران و پژوهشگران گفت: امروز متفکران کشور باید این تناقضات را تبیین کنند و نقاب از چهره نظام لیبرال که همواره شعار آزادی می‌دادند، بردارند.
وی در پایان با بیان اینکه کشور در حوزه اقتصاد نیاز به تلاش بیشتر دارد؛ اظهار داشت: با کمک نخبگان و اندیشمندان باید کارآمدی اقتصادی در کشور برقرار شود.
منبع: مهر

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1373940/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشت شگفت‌انگیز اروپا: مونیخ منتظر شماست

سندرز خطاب به ترامپ: زندانی کردن معترضان گامی در مسیر استبداد است

خلاصه بازی اتلتیکو مادرید (2) 2-2 (4) رئال مادرید (لیگ قهرمانان اروپا – 25-2024)

وقتی اعتقادات کودی خاکپو فقط در دو شب، زیر سوال می‌رود! / عکس

صعود آرسنال، استون‌ویلا و رئال به یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا

وینیسیوس جونیور به هواداران اتلتیکو مادرید: 15 لیگ قهرمانان اروپا داریم و شما هیچ قهرمانی‌ای ندارید! / عکس

صعود آرسنال، استون‌ویلا و رئال به یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا – آفتاب نو | اخبار ورزشی

ادعای بی اساس نمایندگی آمریکا درباره ماهیت برنامه هسته ای ایران

پیروزی رئال مادرید مقابل اتلتیکو در پنالتی / دربی اروپا به سود کهکشانی‌ها

برنامه مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا +عکس | اخبار ورزشی

برنامه مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا؛ زنده ماندن رویای ال کلاسیکو در فینال

صعود اینتر با درخشش طارمی در لیگ قهرمانان اروپا

صعود آرسنال و استون‌ویلا به یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا | اخبار ورزشی

نظر نهایی رهبر انقلاب درباره مذاکره با ترامپ اعلام شد

2 گزاره مهم درباره حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران | این اقدام ترامپ اعلان جنگ است

خلاصه بازی لیل و دورتموند در لیگ قهرمانان اروپا 2024/25 + ویدیو

رئال سریع‌ترین گل فصل لیگ قهرمانان را خورد؛ رکورد ماکای نشکست

خلاصه بازی استون ویلا 3-0 کلوب بروخه (لیگ قهرمانان اروپا – 25-2024)

صعود آرسنال و استون‌ویلا به یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا

خلاصه بازی آرسنال 2-2 آیندهوون (لیگ قهرمانان اروپا – 25-2024)

امیر نصیرزاده: همکاری‌ ایران و بلاروس برای مقابله با تهدیدات مشترک/ آمریکا عامل اصلی بحران‌های جهان است

نشست شورای امنیت درباره برنامه هسته ای ایران پشت درهای بسته

ادعاهای ضد ایرانی نمایندگی آمریکا در سازمان ملل

آمریکا 8 راکتور اتمی برای تولید برق به ایران فروخت / تحویل راکتور به دانشگاه تهران! + عکس

ادعای آمریکا: محرومیت ایران از منابع مالی اش ادامه می یابد

آمریکا: برنامۀ هسته‌ای ایران صلح‌آمیز نیست

واکنش رهبر انقلاب به تهدید آمریکا به جنگ با ایران / سلاح مرگبار ایران که هنوز شلیک نشده / مواضع جالب پیک نامه ترامپ

نشست شورای امنیت درباره ایران پشت درهای بسته

دلار 100 هزار تومانی بیخ گوش مردم ایران!

رهبر انقلاب: با تمام توان از مقاومت لبنان و فلسطین حمایت خواهیم کرد+فیلم

پوتین و توافق احتمالی برای آتش‌بس در اوکراین

نشست شورای امنیت درباره پشت درهای بسته

رهبر انقلاب: مذاکره با دولت آمریکا، گره تحریم‌ها را کورتر می‌کند

رییس جمهور آمریکا: در جنگ تجاری با اتحادیه اروپا پیروز خواهیم شد

خلاصه بازی لیل 1-2 دورتموند (لیگ قهرمانان اروپا – 25-2024)

پوشش زنده باز ی آرسنال مقابل آیندهوون لیگ قهرمانان اروپا +ویدیو

توافق اعراب و آمریکا درباره طرح بازسازی غزه

نشست وزیران خارجه عرب با حضور نماینده آمریکا درباره غزه

رییس جمهور آمریکا: کسی ساکنان غزه را مجبور به کوچ نخواهد کرد

عراقچی: نامه رئیس جمهور ایالات متحده دریافت شد

مذاکره با این دولت آمریکا گره تحریم‌ها را کورتر خواهد کرد

آمریکا 8 راکتور اتمی برای تولید برق به ایران فروخت! + عکس

عقب‌نشینی ترامپ درباره تخلیه غزه

رسانه آمریکایی مطرح کرد: بازی هسته‌ای ایران و ترامپ

ترامپ: اجازه نمی‌دهم مثل دوران بایدن ثروت آمریکا را چپاول کنند! +فیلم

اعتراض خانواده شهدای ترور به حمایت اروپا از گروه‌های تروریستی

تاکید «شولتز» و «کاستا» بر لزوم تقویت ستون اروپایی ناتو

پخش زنده و خلاصه بازی رئال مادرید و اتلتیکو مادرید از تلویزیون + پخش آنلاین و شبکه 3

پیشنهاد جدید الهلال روی میز ویرجیل فن دایک

شعار کنایه‌آمیز هواداران آیندهوون خطاب به آرسنال: هرگز قهرمان اروپا نمی‌شوید