ایرانیان جهان

آخرين مطالب

دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب؛از جوانگرایی تا دغدغه اقتصادی اخبار ایران

دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب؛از جوانگرایی تا دغدغه اقتصادی
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - نقد عملکرد وزارت علوم، نگاه به وضعیت جامعه دانشگاهی، مذاکره با آمریکا، مسائل اقتصادی، تعیین حقوق کارگران و دغدغه‌های امنیتی، بخشی از سخنان نماینده دانشجویان در دیدار با رهبر انقلاب بود که در جلسه شب گذشته مطرح شد و امام خامنه‌ای به آنها پاسخ دادند. - اخبار سیاسی -
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، دیدار رمضانی دانشجویان با رهبر انقلاب شب گذشته برگزار شد.
به گفته مسئولان نهاد رهبری این دیدار دویست و شصتمین، دیدار رهبر انقلاب با نخبگان و دانشجویان کشور از ابتدای دوران زعامت و رهبری‌شان است. بیش از 75 هزار دانشجو در فراخوان اعلامی دیدار با رهبرانقلاب ثبت‌نام کرده بودند که برخی به قید قرعه در این جلسه حاضر شدند.
نکته‌ای که این دیدار را نسبت به دیدار سال قبل دانشجویان با رهبر انقلاب حداقل در ظاهر متفاوت می‌کرد، حضور جمعیت بیشتری از شرکت‌کنندگان نسبت‌ به سال قبل بود. حضور چشمگیر دانشجویان از استان‌ها و شهرهای مختلف کشور از دیگر نکات قابل توجه بود که بر موضوع قرعه‌کشی مسئولان نهاد رهبری دانشگاهها برای شرکت افراد در این دیدار صحه می‌گذاشت.
رهبر انقلاب رأس ساعت 16 در میان شعارهای مختلف دانشجویان از جمله «صل علی محمد رهبر ما خوش‌ آمد»،‌ «حیدر، حیدر» و... در بین دانشجویان حضور یافتند. لحظاتی بعد جلسه با قرائت قاری ممتاز یوسف جعفرزاده، که دانشجوی ارشد دانشگاه شهید بهشتی است، آغاز شد.
رکوردشکنی 75 هزار نفری دانشجویان برای دیدار با رهبری پس از قرائت قرآن، سرود جمعی دانشجویان با هم‌نوایی دانشجوی مداح این جلسه که علی آقاجانی از دانشگاه تربیت مدرس بود انجام شد. «ما همه فرزند ایران غیوریم، همراه ولایت، مشتاق ظهوریم، در سنگر دانش پرشور و صبوریم، با مولا عهد پیمان بستیم/ عهد خود را هرگز نشکستیم با نور «العلم سلطان»/ از نسل فخری‌زاده هستیم و.... » بخش‌هایی از این سرود بود که در چهار فراز از سوی دانشجویان قرائت شد.

ایرانیان جهان

در این لحظه مجری برنامه با ارائه سخنانی جلسه را رسما آغاز کرد. مجری که خود را زینب شوندی، دانشجوی ارشد علوم اجتماعی دانشگاه تهران و از فعالان دانشجویی عضو اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل معرفی کرد در سخنان خود از سال سختی که بر مردم و دانشجویان ایران گذشت گفت و یاد شهدایی که طی یکسال گذشته از بین ما رفتند را زنده کرد. وی در این زمان از شهدایی مانند شهید رئیسی، شهید سیدحسن نصرالله، شهید اسماعیل هنیه، شهید یحیی سنوار نام برد و از زنانی گفت که علیرغم داغ‌هایی که در این یکسال دیدند همچنان مقاوم و با صلابت در راه مقاومت ایستادند.
وی سپس با قرائت ابیاتی از حافظ «به حسن و خلق و وفا کس به یار ما نرسد __ تو را در این سخن انکار کار ما نرسد / اگر چه حسن فروشان به جلوه آمده‌اند __ کسی به حسن و ملاحت به یار ما نرسد» از ارادت دانشجویان به رهبرانقلاب گفت و با کسب اجازه از ایشان از اولین دانشجو دعوت کرد به پشت تریبون بیاید.
اولین سخنران جلسه، مجتبی منگُلی، دبیر تشکیلات دفتر تحکیم وحدت بود. وی سخنان خود را پرشور آغاز کرد و سخنان او بارها با تکبیر و تشویق‌های حضار همراه شد. وی در ابتدا به حوادثی که در سال گذشته رخ داد اشاره‌ای کرد و گفت این فراز و فرودها قلب ما را دچار تزلزل نکرد زیرا ایمان داریم خدای الآن همان خدای دهه 60 است. سخنی که تکبیر شرکت‌کنندگان را بر انگیخت.
وی در بخشی از سخنان خود از اساتیدی گفت که در دانشگاه بذر ناامیدی می‌کارند و به قول خودش نان جمهوری اسلامی را می‌خورند اما سنگ غرب را به سینه می‌زنند، سخنی که دوباره با تکبیر شرکت‌کنندگان همراه شد. منگلی گریزی هم به وزارت علوم زد، اینکه جهت‌گیری‌هایی اصولی از عملکرد آنها احساس نمی‌شود و چندین ماه وقت و انرژی مسئولین آموزش عالی به حواشی مانند بخشش اغتشاش‌گران در کمیته انضباطی صرف شد.
وی در پایان سخنان خود سوالی نیز مطرح کرد که رهبرانقلاب در ابتدای سخنان خود به آن پاسخ داد. اینکه براورد ما این است که ادبیات جوانگرایی چند وقتی است در کلام شما کمرنگ شده است آیا درست است یا نه؟منگلی پس از سخنان خود در محضر رهبرانقلاب حضور یافت و با ایشان مصافحه کرد.
در این لحظه مجری برنامه محمد اسدیان قطب‌آبادی، دبیر اتحادیه مجمع اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد را به پشت تریبون فراخواند. وی در سخنان خود به مسائل روز کشور پرداخت و موضوعاتی مانند اقتصاد، مذاکره را مطرح کرد و در بخشی از سخنان خود به موضوع جدیدی در مناسبات کشور اشاره کرد و از ابلاغ نشدن قانون عفاف و حجاب که مجلس ساعت‌ها برای تصویب آن جلسه گذاشته سخن گفت.

ایرانیان جهان

اسدیان در پایان سخنان خود از مواضع رئیس جمهور در 22 بهمن قدردانی کرد و از رهبرانقلاب چفیه‌اش را برای مادر یکی از شهدای مدافع حرم این دانشگاه درخواست کرد.
پس از وی مهدی بزمه، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز به نمایندگی از بسیج دانشجویی سخنانی را مطرح کرد. سخنان وی بیشتر حول محور دانشگاه و وظیفه آن در تربیت «انسان مسئول»بود. این دانشجو از فعالیت‌های بسیج دانشجویی در این راستا گفت و از ابتکاراتی مانند رویکرد دانشکده‌محوری، سازماندهی هزاران گروه جهادی در سراسر کشور و... گفت.
چهارمین سخنران جلسه شب گذشته دیدار دانشجویان با رهبر انقلاب، محمدرضا مریمی، دبیر اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی بود که با اجازه از رهبرانقلاب سخنان خود را آغاز کرد. وی در سخنان خود به نکاتی عمیق درباره فلسفه جمهوری اسلامی اشاره کرد و از کارگران و حقوقشان گفت. وی همچنین یاد جانباختگان معدن طبس را گرامی‌داشت.
مریمی در بخشی از سخنان خود نکته‌ای را درباره مسئولان امنیتی، نظامی و نگرانی از دیپلمات و بیانیه‌نویس شدن آنها مطرح کرد که رهبر انقلاب پیش از شروع به بحث اصلی، خود به آن پاسخ داد.

ایرانیان جهان

ریحانه حسن قربان، به عنوان پنجمین سخنران جلسه به عنوان نماینده گروههای جهادی نکاتی را درباره فعالیت‌های گروههای جهادی مطرح کرد. وی از دانشجویانی که تا به حال در این اردوها حاضر نشدند دعوت کرد یکبار چنین فرصتی را تجربه کنند و از شیرینی‌های فعالیت‌های جهادی و البته موانعی که بعضا از سوی برخی از مسئولان ایجاد می‌شود گفت. 
این دانشجو که در یک گروه جهادی تامین داروهای مورد نیاز مناطق محروم و شیرخشک فعالیت می‌کند راهکارهای خوبی را در زمینه تامین این دو مقوله مطرح کرد و گزارشی از فعالیت‌های این گروه در یکسال گذشته برای تامین اقلام مورد نیاز محرومان در داخل کشور و کشورهایی مانند عراق و لبنان ارائه داد.
در حالیکه ساعت حدود 17 و 10 را نشان می‌داد، ابوالفضل محمدی به عنوان نماینده اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان پشت تریبون رفت و سخنانی را مطرح کرد. وی در بخشی از سخنان خود از اهمیت هوش مصنوعی و اینکه متولی مشخصی در کشور ندارد گفت.
محمدی در پایان سخنان خود از رهبر انقلاب خواست برای اعضای این اتحادیه دعا کنند تا نسبت به ولایت و ملت سرباز و نسبت به میدان مسائل و مشکلات، سردار باشند.
مجری برنامه پس از سخنان محمدی و در حالیکه ساعت 17:20 را نشان می‌داد به رهبر انقلاب اعلام کرد سخنرانی یکی دیگر از دانشجویان باقی‌مانده ولی فرصت پیش‌بینی شده برای سخنرانی دانشجویان پایان یافته است که در این لحظه دانشجویی از میان جمعیت کسب اجازه کرد و سخنانی را درباره دانشگاه آزاد و افزایش سه برابری شهریه دانشجویان علوم پزشکی این دانشگاه مطرح کرد. هنوز سخنان این دانشجو پایان نیافته بود که دانشجوی دختری نیز از میان جمعیت برخاست و اجازه صحبت خواست ولی جمعیت حاضر در حسینیه با فرستادن صلوات مانع سخن او شد و اشتیاق خود را برای شنیدن سخنان رهبر انقلاب نشان داد.

ایرانیان جهان

لحظاتی بعد رهبر انقلاب سخنان خود را با پاسخ به دو سوال دانشجویان و یک توصیه به مسئولان وزارت علوم و بهداشت آغاز کردند. 
ایشان همان ابتدا در واکنش به سخنان دبیر جنبش عدالتخواه دانشجویی فرمودند: «یکی از برادرها گفتند آن کسانی که عناصر قدرت در اختیار آنها است، مثلاً عناصر امنیّتی و نظامی و مانند اینها، در مواقع حسّاس در مقابل رژیم صهیونیستی مثلاً به وظیفه‌شان عمل نمیکنند، تبدیل می‌شوند به بیانیّه‌نویس! این درست نیست؛ نه، آن کسانی که باید کاری را انجام بدهند، در وقت خودش کار را انجام دادند. اگر آن کاری که شما متوقّعید انجام بگیرد و انجام نمی‌گیرد، دنبال کنید و تحقیق کنید ــ که البتّه بعضی جاها قابل تحقیق هم نیست، برای اینکه مسائل سرّی است خیلی از این مسائل ــ خواهید دید که نه، موجّه است؛ یعنی آن عملی که انجام گرفته یا عملی که انجام نگرفته، کاملاً دارای توجیه است.»
رهبر انقلاب در پاسخ به سوال نماینده دفتر تحکیم وحدت که موضوع کمرنگ شدن ادبیات جوانگرایی در نگاه ایشان را مطرح کرده بود، فرمود: «راجع به جوانها هم گفتند که من منصرف شده‌ام از تکیه‌ی به جوانها، نه، امید بنده فقط همین شما جوانها هستید. [بنده] معتقدم به تکیه به جوانها، منتها شرایط زیادی وجود دارد که به آن شرایط باید توجّه کرد»
ایشان از مسئولین وزارت علوم و وزارت بهداشت درخواست کردند به سخنان دانشجویان توجه کنند و حتّی نوشته‌ها و گلایه‌های آنها را بگیرند، بخوانند و ترتیب اثر دهند و فرمودند: « آنجایی که به ما مربوط میشود، مطمئنّاً ترتیب اثر می‌دهیم.»
علی رادمنش، نماینده اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان نیز که فرصت سخنرانی در این جلسه را نیافت متن سخنان خود را به رهبر انقلاب تقدیم کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1374308/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ضبط دارایی‌های مسدود شده روسیه غیرمسئولانه است

ضبط دارایی‌های مسدودشده روسیه غیرمسئولانه است

موضع جدید چین در رابطه با مسئله‌ هسته‌ای ایران

ابزارآلات غول پیکر؛ چین هزاران تن بتن را داخل کوه ریخت با نتیجه شگفت انگیز

چین از ایران درباره پرونده هسته‌ای درخواست کرد

قیمت تریاک در افغانستان ده برابر شد/ گزارش سازمان ملل

درخواست آمریکا براى توافق جدید با ایران به بن بست می رسد

تعلیق پژوهشگر ایرانی در دانشگاه آمریکا بخاطر حمایت از فلسطین

ترامپ، 1300 کارمند آموزش و پرورش را قربانی سیاست خود کرد

واکنش فضائلی به ادعای مخالفت رهبر انقلاب با افزایش رفاه مردم

اقدام آمریکا علیه پژوهشگر زن ایرانی + جزئیات

آخرین مهلت استفاده از کالا برگ اعلام شد

کرملین: هیات آمریکایی در راه روسیه هستند

هواپیمای فرستاده ویژه ترامپ در مسکو فرود آمد

دستیار پوتین: به مشاور ترامپ گفتم که راه‌حل اوکراین باید طولانی‌مدت باشد

دوره انتقالی ریاست جمهوری سوریه تعیین شد

اسرائیل مدعی هدف قرار گرفتن مقر جنبش جهاد اسلامی در دمشق شد

حملات جدید اسرائیل به دمشق

جزئیات طرح اجرای سوخت گیری از طریق شبکه بانکی اعلام شد

مهم ترین نکات استفاده از کالابرگ الکترونیکی

قیمت سیمان امروز 23 اسفند 1403 + جدول

اهمیت اقتصادی توافق قسد با دولت موقت؛ نفت ناجی جولانی

خروج سرمایه‌گذاران چینی، زنگ خطری برای معادن ایران/ حفظ بازار چین، تنها راه بقا در شرایط فعلی

پیام ویژه تفتیان برای لژیونر پرسپولیسی (عکس)

وینیسیوس جونیور رو به هواداران اتلتیکو مادرید: 15 لیگ قهرمانان اروپا داریم و شما هیچ قهرمانی‌ای ندارید!

رکوردشکنی کارلتو با عبور از پپ!

کشفی که تاریخ اروپا را تغییر می‌دهد

عکس | بازدید فرمانده نداجا از ناوشکن‌های چین و روسیه (1)

عکس | بازدید فرمانده نداجا از ناوشکن‌های چین و روسیه (2)

بازدید فرمانده نداجا از ناوشکن‌های چین و روسیه (2)

حمله روزنامه نزدیک به سپاه به ترامپ: غلط کردی با قَرقاش نامه فرستادی!

طالبان: بستر مناسب همکاری‌های 2 جانبه با ایران فراهم است

بیانیه آمریکا در سازمان ملل علیه برنامه هسته‌ای ایران

ورشو: آمریکا در لهستان تسلیحات اتمی مستقر کند

تعلیق پژوهشگر ایرانی از دانشگاه آمریکا بابت حمایت از فلسطین

پکن: ما به تعرفه های جدید آمریکا بر فولاد و آلومینیوم پاسخ خواهیم داد.

یک درخواست عجیب از ترامپ درباره کلاهک‌های هسته‌ای آمریکا

مذاکره با آمریکا؛ تکیه بر باد

رییس قوه قضاییه: در شگفتم از کسانی که خلف وعده‌های آمریکا را می‌بینند و کماکان نسخه مذاکره را می‌پیچند

جدایی دو استقلالی با تصمیم بوژوویچ

تلاوت شاهکار پلیس نیروی انتظامی در برنامه محفل ؛ همه شوکه شدند + ویدئو

اقدام آمریکا علیه پژوهشگر زن ایرانی+ جزئیات | هوش مصنوعی: او تروریست است!

آخرین جزئیات طرح کالابرگ؛ یارانه کالابرگ تا چه زمانی اعتبار دارد؟

تاریخ دقیق واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد

کف هزینه ساخت مسکن در تهران مشخص شد

عرضه 48 هزار بلیت قطار استرداد شده؛ فروش بلیت همچنان ادامه دارد

سهم 80 درصدی مصرف گاز زمستانه در بخش خانگی

استاندار کرمانشاه برای توسعه روابط با دیالی راهی عراق شد

ایده جدید ایران برای حل مسائل با آژانس/ گزارش تحریک‌آمیز فارن افرز درباره روابط ایران و عراق/ توافق مصر و آمریکا درباره طرح بازسازی غزه

قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه 23 اسفند 1403