ایرانیان جهان

آخرين مطالب

گرامی‌مقدم: تولید در سال جاری به رشد مطلوبی نرسید اخبار ایران

گرامی‌مقدم: تولید در سال جاری به رشد مطلوبی نرسید
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - برنا - گروه سیاسی؛ قائم‌مقام حزب اعتماد ملی، گفت:واقعیت این است که تولید در سال جاری به رشد مطلوبی نرسید. یکی از مهم‌ترین شاخص‌های رشد تولید، نرخ تورم است. زمانی که تورم بالاست، نشان‌دهنده این است که تولید در کشور به اندازه کافی افزایش نیافته است.
اسماعیل گرامی‌مقدم،سخنگو حزب اعتماد ملی، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا، درباره میزان تحقق شعار سال اظهار داشت: هر ساله رهبر انقلاب شعاری را به‌عنوان خط‌ مشی اقتصادی کشور اعلام می‌کنند، اما در عمل بخش زیادی از این اهداف محقق نمی‌شود.
اگرچه برخی اقدامات در راستای این شعارها انجام شده، اما تأثیر آن‌ها در سطح اقتصاد کشور چندان محسوس نبوده است. شعارهایی که بر افزایش تولید تأکید دارند، زمانی محقق خواهند شد که تمام ارکان کشور در جهت اجرای آن‌ها گام بردارند. گرامی‌مقدم تصریح کرد: واقعیت این است که تولید در سال جاری به رشد مطلوبی نرسید. یکی از مهم‌ترین شاخص‌های رشد تولید، نرخ تورم است. زمانی که تورم بالاست، نشان‌دهنده این است که تولید در کشور به اندازه کافی افزایش نیافته است. در یک اقتصاد سالم، رشد تولید به کاهش قیمت‌ها و افزایش کیفیت کالاها منجر می‌شود، اما در شرایط کنونی، افزایش تورم مانع از این روند شده است.
افزایش حقوق، شرط اساسی برای رونق تولید
وی با اشاره به اهمیت تحریک مصرف در افزایش تولید گفت: اقتصاد بر مبنای عرضه و تقاضا شکل می‌گیرد و بدون افزایش تقاضا، تولید رونق نخواهد گرفت. برخی تصور می‌کنند که ابتدا باید تولید افزایش یابد تا تقاضا بالا برود، درحالی‌که این رویکرد نادرست است. در واقع، افزایش تولید تنها زمانی اتفاق می‌افتد که مصرف و تقاضا در بازار وجود داشته باشد. برای این منظور، حقوق و دستمزدها باید متناسب با نرخ تورم افزایش یابد تا قدرت خرید مردم حفظ شود.
انتقاد از سیاست‌های اقتصادی گذشته
سخنگوی حزب اعتماد ملی با انتقاد از سیاست‌های اقتصادی دولت‌های گذشته افزود: در سال‌های اخیر، سیاست‌های اقتصادی بر جلوگیری از افزایش حقوق‌ها و کنترل نقدینگی متمرکز بوده است، اما این روش تنها موجب کاهش قدرت خرید مردم و رکود در تولید شده است. حقوق‌بگیران همواره کمتر از نرخ تورم دریافتی داشته‌اند و این امر نه‌تنها معیشت مردم را دشوار کرده، بلکه به تولید داخلی نیز آسیب رسانده است.
افزایش 50 درصدی حقوق؛ راه‌حلی برای عبور از بحران
گرامی‌مقدم در پایان تأکید کرد:اگر در سال آینده دستمزدها حداقل 50 درصد افزایش پیدا نکند، وضعیت معیشتی مردم بحرانی‌تر خواهد شد و تولید همچنان در رکود باقی می‌ماند. برای تحقق شعار سال و رونق اقتصادی، لازم است که سیاست‌های اقتصادی کشور بر افزایش قدرت خرید مردم و تحریک مصرف متمرکز شود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1378840/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ممنوعیت هرگونه ساخت و ساز تا پایان تعطیلات نوروزی در ملارد

15 سال پیش در چنین روزی؛ برتری 4-1 فولام مقابل یوونتوس در لیگ اروپا

واکنش چین به تجاوز تازه اسرائیل به غزه

افزایش قیمت مس به اوج پنج‌ ماهه خود دست یافت

نکته تلخی که قالیباف بر زبان آورد/ درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران

هشدار ونزوئلا به شهروندان خود درباره سفر به آمریکا

سخنگوی جدید پنتاگون در نخستین نشست خبری، صنعا را تهدید کرد

بسیج اساتید: موازنه قدرت گذشته جهان به هم ریخته است

ترامپ حفاظت امنیتی سرویس مخفی آمریکا از فرزندان بایدن را لغو کرد ‌ | 18 نفر مسئولیت حفاظت از پسر بایدن در این سفر بودند ...

پنتاگون یمن را تهدید کرد

سرمقاله اطلاعات/ خودتان هر چه صلاح می‌دانید!

سرمقاله جام جم/ مرگ مغزی سازمان ملل زیر تیغ یاغی‌گری

شهادت 4 تن از مقامات حماس در نوار غزه

نظر عضو کارفرمایی شورایعالی کار در خصوص افزایش 45درصدی حقوق کارگران

بورس 1403 با ریزش تمام شد

اظهارات عارف درباره معرفی وزیر اقتصاد

اکرمی: وزارت اقتصاد به من پیشنهاد نشده و نمیخواهم هم پیشنهاد شود

اطلاعیه سازمان مالیاتی درباره بند (ت) تبصره 6 قانون بودجه

نماینده مجلس: وزارت جهاد کشاورزی نمی‌تواند از تامین امنیت غذایی شانه خالی کند

بازرسی از سوی عراق سبب کندی تردد زائران در مرز مهران شده است

عراق: مصالحه تاریخی در منطقه به توافق ایران و آمریکا بستگی دارد

دادستان مرکز خوزستان: امنیت پایدار، زیربنای جهش تولید در استان است

عزل همتی، اما دلار همچنان گران باقی ماند

راهکارهایی برای جمع‌آوری نقدینگی/رئیس بانک مرکزی پاسخگو باشد

آغاز اجرای توافق تجارت آزاد ایران و اوراسیا از 25 اردیبهشت

سقف تسهیلات مسکن افزایش یافت

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام خلیل‌آباد با استفاده از نشاندار کردن مالیات

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان معرفی شد‌‌

گشایش اقتصادی برای 170 هزار مرزنشین کرمانشاه

تاثیر احداث یک شهرک صنعتی خصوصی در توسعه اقتصادی

تحلیل راهبردی پیرامون "تهدید ترامپ، تنگه هرمز و نبرد نامتقارن: تحلیل استراتژیک نظامی ایران در سایه فشارهای بین‌المللی"

خبر نگران کننده برای رنار پیش از تقابل با برانکو

درخواست چین برای جلوگیری از بروز فاجعه انسانی در غزه

نشست وزرای خارجه چین، ژاپن و کره جنوبی در توکیو

تلاش یوناما برای حقوق جهانی افغان‌ها

نیروهای یمنی پاسخی قاطع به آمریکا خواهند داد / ترامپ منتظر انتقام انصارالله

مقاومت ادامه خواهد یافت/ بی‌اثر بودن تهدیدات آمریکا علیه ایران و یمن

بلومبرگ: اردوغان به دنبال دیدار با ترامپ است

ترامپ محافظت سرویس مخفی از هانتر بایدن را لغو کرد

تظاهرات گسترده مردمی در یمن علیه تجاوز آمریکا+ فیلم

زندانی اسرائیلی کشته شد/ گزارش تازه حماس از میزان تلفات

بحران اخراج شهروندان ونزوئلایی از خاک آمریکا

اسناد ترور کِندی منتشر می شود

ماموریت آمریکا در دریای سرخ شکست خورد

ترامپ: اسناد ترور کِندی امروز منتشر می شود؛ 80 هزار صفحه «بدون ویرایش»

وزیر ترامپ برای ایران خط و نشان کشید

ترس اسرائیلی ها به اوج رسید ؛ پناهگاه‌ها در تل‌آویو دوباره باز شدند

حماس: تل‌آویو نسل کشی غزه را با هماهنگی آمریکا از سر گرفت

افزایش قیمت نفت در سایه تشدید درگیری‌ها در خاورمیانه

ادعای روبیو مبنی درباره کمک ایران به حوثی‌ها