ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اروپا و آمریکا در مسیر تشدید جنگ تجاری ایالات متحده آمریکا

اروپا و آمریکا در مسیر تشدید جنگ تجاری
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - یک رسانه غربی در مطلبی بروکسل و واشنگتن را در مسیر تشدید جنگ تجاری در سایه سیاست‌های تعرفه‌ای رئیس جمهور جدید آمریکا ارزیابی کرد. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه «فرانکفورتر روند شای»، در مطلبی از تشدید مناقشات تجاری بین اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا خبر داده و نوشت: در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ، ایالات متحده تعرفه های تنبیهی جدیدی بر فولاد و آلومینیوم اروپا وضع کرده است.
ترامپ در اظهارات تحریک آمیزی مسیر تهاجمی خود را مساوی با شروع جنگ تجاری با اروپا دانسته و تاکید کرده است: ما در این نبرد پیروز خواهیم شد. کمیسیون اتحادیه اروپا بلافاصله با تعرفه های متقابل علیه آمریکا که تأثیر آن بر مشاغل و مصرف کنندگان می تواند قابل توجه باشد واکنش نشان داد.
نخست وزیر کانادا: ترامپ توهین به کشور ما را متوقف کند حالا درگیری تجاری بین اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا به سطح جدیدی از تشدید رسیده است. از روز چهارشنبه، ایالات متحده آمریکا تعرفه 25 درصدی بر واردات فولاد و آلومینیوم از اروپا اعمال می کند.
اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا درباره عواقب اقتصادی این تعرفه ها هشدار داده و گفته است: ما عمیقا از این اقدام متأسفیم. تعرفه ها مالیات هستند. آنها برای مشاغل بد و حتی برای مصرف کنندگان بدتر هستند. این تعرفه ها زنجیره تامین را مسدود می کند. آنها عدم اطمینان را برای اقتصاد ایجاد می کنند.
رئیس جمهور آمریکا مدتها پیش اتحادیه اروپا را به این گونه اقدامات تهدید کرده بود و بنابراین کمیسیون اتحادیه اروپا فرصت داشت تا پاسخ خود را آماده کند. اکنون بروکسل با اعلام اقدامات متقابل هدفمند واکنش نشان داده است.
فون در لاین اخیرا در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد: اقدامات متقابل ما در دو مرحله، از اول آوریل آغاز می شود و از 13 آوریل به طور کامل اجرا می شود. در این بین، ما همیشه برای مذاکره باز خواهیم بود.
این اقدامات متقابل در ابتدا، اقدامات حفاظتی فولادی را که قبلاً در اولین دوره ریاست جمهوری ترامپ در سال 2018 اتخاذ شده بود و تعلیق آنها در اول آوریل به پایان می رسد، تحت تأثیر قرار می دهد. طبق برنامه های اتحادیه اروپا، تعرفه ها بعداً بر بسیاری از محصولات دیگر تأثیر می گذارد. فون در لاین بر این باور است که اتحادیه اروپا باید برای حمایت از مصرف کنندگان و کسب و کارها اقدامات متقابل گسترده اما متناسب را انجام دهد.
به این ترتیب اتحادیه اروپا در حال احیای اقدامات متقابلی است که در سال های 2018 و 2020 علیه آمریکا اتخاذ شده بود. اینها طیف وسیعی از محصولات ایالات متحده را تحت تأثیر قرار می دهد تا خسارت اقتصادی ناشی از صادرات فولاد و آلومینیوم اروپا را جبران کند.
اتحادیه اروپا همچنین در واکنش به تعرفه های اخیر آمریکا که به صادرات اروپا به ارزش 18 میلیارد یورو ضربه زد، در حال برنامه ریزی بسته دیگری از تعرفه های تنبیهی بر محصولات آمریکایی است. انتظار می رود فهرست نهایی در اواسط آوریل و پس از مشورت با کشورهای عضو اتحادیه اروپا لازم الاجرا شود.
فهرست کالاهایی که ممکن است تحت تدابیر احتمالی قرار گیرند شامل صدها محصول آمریکایی - از مواد غذایی مانند محصولات مرغ و گوشت گاو، محصولات لبنی و شیرینی‌پزی گرفته تا محصولات تنباکو، مبلمان و منسوجات، کفش و یخچال می شود. در اوایل ماه آوریل، کالاهای ایالات متحده آمریکا مانند شلوار جین، ویسکی یا موتور سیکلت ممکن است گران شود - و تا 50 درصد مشمول مالیات شوند.
بسیاری از محصولاتی که تحت تأثیر بسته دوم اقدامات اتحادیه اروپا قرار می گیرند، به ویژه بر ایالت های متمایل به جمهوری خواهان تأثیر می گذارند.
با این همه «فون در لاین» به کمیسر تجارت اتحادیه اروپا دستور داده تا مذاکراتی علیرغم واکنش تند آمریکا با این کشور آغاز کند.
این که آیا ترامپ وارد مذاکره با بروکسل در این باره خواهد شد یا نه، سوال برانگیز است. پس از اقدامات متقابل اعلام شده، او اتحادیه اروپا را تهدید کرد که اگر «فورا» هزینه های اضافی اعلام شده خود را بر ویسکی و سایر محصولات لغو نکند، تعرفه 200 درصدی بر برخی کالاها اعمال خواهد کرد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1379517/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

عمران خان: نباید افغانستان را به دشمن تبدیل کنیم

طلا ترمز برید/ قیمت جدید طلا امروز 29 اسفند 1403

حماس: ضمانتی در خصوص زنده ماندن زندانیان اسرائیلی وجود ندارد

جهانگیری: معنای دور زدن تحریم، ویژه‌خواری و فساد و اتلاف سرمایه ملی نیست

تظاهرات حامیان فلسطین درمقابل کاخ سفید در محکومیت تجاوزهای اسرائیل به غزه

دیپلماسی دولت چهاردهم زیر پتک تندروها

بخشنامه دستمزد 1404 کارگران ابلاغ شد

جزئیات بیمه گوشی و لب تاپ دانشجویان

منظور: دو‌ دهک بالا، نیمی از انرژی را مصرف می‌کنند

به کارگیری نگاه سیستمی راهگشا در رفع مساول و مشکلات اقتصادی است

پکن برای افزایش مصرف داخلی برنامه‌ریزی می‌کند

علی دایی: نوروز با سفره خالی شور و شوقی ندارد/ مشکل امنیتی همراه مشکلات اقتصادی است/ با توریسم نیازی به نفت و گاز نداریم/ فوتبال 5 درصد دلخوشی مردم هم نبود/ حضور در AFC و فیفا؟ سن و سالم بالا رفته!/ به ورزش و فوتبال خیانت می کنند/ درباره پرونده ویلموتس از

70 واحد گردشگری طبس آماده پذیرایی از مهمانان نوروزی

ماکائو؛ میراث پرتغالی در قلب چین

ساعت و لحظه تحویل سال 1404

ترامپ: ما قضات فاسدی داریم که کشور ما را ویران می کنند

افشاگری رسانه آمریکایی درباره نامه ترامپ به ایران

وفاق دولت پزشکیان در حوزه تقسیم مناصب شکل گرفت/ چرا میز مذاکره با لاوروف، کاملا همسطح با رئیس جمهور بود؟!/ احتمال تبانی منفی اروپا و آمریکا برای فعال کردن مکانیسم ماشه

صنعا: ایران مطلقاً در تصمیمات یمن مداخله‌ای ندارد

تظاهرات مردم آمریکا مقابل کاخ سفید در محکومیت حمله رژیم اسرائیل به نوار غزه

برنامه پنتاگون برای کاهش ده‌ها هزار نفر از کارکنان غیرنظامی خود

وال‌استریت ژورنال: حمایت اسرائیلی‌ها از جنگ کاهش یافته است

لاپید: همه اسرائیلی‌ها باید علیه کابینه نتانیاهو متحد شوند

قالیباف جداول بودجه 1404 را ابلاغ کرد

قیمت اونس طلا می‌تازد

دستورالعمل ثبت‌نام مجردها در طرح‌های حمایتی مسکن ابطال شد

‌تحول در سیستان با فعالیت منطقه آزاد/بازگشت رونق اقتصادی

جدیدترین عکس فرهاد و بردیا مجیدی

فلیک خطاب با بازیکنان؛ از سه گانه صحبت نکنید!

دوبله گلادیاتور 2 برای نوروز 404

149 زندانی افغانستانی به کشورشان منتقل شدند

هدف آمریکایی‌ها از پخش خبر حمله به ناو اطلاعاتی زاگرس چه بود؟ / فعال شدن نسخه جدیدی از فشار حداکثری!

توقف خرید گاز طبیعی مایع آمریکا توسط چین

فیلم/ مجری تلویزیون: ترامپ نمی‌تواند جنگی علیه ایران آغاز کند، آمریکا حتی تخم‌مرغ ندارد!

استفاده از هوش مصنوعی DeepSeek در دستگاه‌های دولتی آمریکا ممنوع شد

خبرگزاری فرانسه: یمنی‌ها مبارزانی مقاوم هستند و به‌راحتی شکست نمی‌خورند

گفت و گوی پوتین و ترامپ نشان دهنده فروریختن دیوار سوء تفاهم بین روسیه و آمریکا است

دایره‌ای به قطر 5000کیلومتر؛منافع آمریکا در تیررس یمنی‌ها

قیمت نفت از صعود جا ماند

زد و بند‌های بین‌المللی بعد از ملی شدن صنعت نفت

حیدریان: یمن طعم تلخ شکست دیگری را به آمریکا و متحدانش می‌چشاند

هیچ‌گونه ضمانتی درخصوص زنده ماندن زندانیان اسرائیلی در غزه وجود ندارد

توصیه مدیرعامل شرکت پخش فرآورده های نفتی: در ایام عید حتما کارت سوخت همراه داشته باشید

طی یک هفته دولت چقدر حقوق پرداخت کرد؟

قطعی سراسری برق در عراق/ حذف برق و گاز ایران، عراق را بیچاره کرد

ضوابط صادرات در سال 1404 بر اساس قانون برنامه هفتم پیشرفت

سونامی مصرف‌گرایی چینی در راه است/ برنامه دولت چین برای الزام مردم به خرج‌کردن

اصغر فرهادی و احتمال حضور در کن

آمادگی کامل شهرستان طبس برای پذیرای از مسافران نوروزی

اعلام ورزشگاه‌های دیدارهای لیگ نخبگان آسیا

ویکی پدیاجستجو