ایرانیان جهان

آخرين مطالب

هشدار نارنجی: گسترش توده هوای سرد در تهران اخبار ایران

هشدار نارنجی: گسترش توده هوای سرد در تهران
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مخاطب24- بنابر اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، فعالیت سامانه بارشی از بعدازظهر روز پنج‌شنبه (30 اسفند) آغاز می‌شود و تا روز یکشنبه (3 فروردین) ادامه دارد.
بارش متوسط و گاهی شدید باران، ورزش باد شدید موقتی، رعد و برق، پدیده مه، بارش برف و کولاک برف طی این مدت پیش‌ینی می‌شود
نیمه شمالی و غربی استان تهران به ویژه دامنه و ارتفاعات میگون، لواسان، پردیس، آبعلی، شمیرانات، دماوند و شرق تهران تحت تاثیر این سامانه قرار می‌گیرند.
احتمال لغزندگی معابر، خیابان‌ها و جاده‌ها، اختلال در حمل و نقل به ویژه در مسیر‌های کوهستانی و گردنه‌ها، آبگرفتگی و جاری شدن روان آب، بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و جاری شدن مسیل‌ها، مه و محدودیت دید، احتمال رخداد صاعقه و بارش تگرگ، بارش برف و گاهی کولاک برف در مناطق کوهستانی و ارتفاعات، انباشت برف در ارتفاعات بالا دست، خطر لغزش و سقوط سنگ و رانش زمین در نواحی کوهستانی، ورزش باد شدید تا خیلی شدید لحظه‌ای، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی، شکستن درختان کهنسال، اختلال یا تاخیر در پروازها، در بعضی ساعت‌ها رگبار باران و رعد و برق در نیمه جنوبی و مناطق شرقی استان، امکان آسیب رساندن به محصولات و امکانات بخش کشاورزی وجود دارد.
به توصیه اداره کل هواشناسی استان تهران احتیاط در سفر‌های ضروری و همراه داشتن زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانه به‌ویژه در مسیر‌های کوهستانی و گردنه‌ها، عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیما‌های آموزشی و بالگرد، پرهیز از کوهنوردی و صعود، استفاده از شن و نمک در خیابان‌ها و جاده‌ها، مهیا بودن دستگاه‌های برف روب و آمادگی راهداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی و امدادی مد نظر قرار گیرد.
در ادامه این هشدار با اشاره به نفوذ و گسترش توده هوای سرد به استان آمده است: کاهش دما از روز یکشنبه تا چهارشنبه (3 تا 6 فروردین) و ماندگاری هوای سرد تا روز جمعه (8 فروردین) پیش‌بینی می‌شود. تمام مناطق استان به ویژه ارتفاعات تحت تاثیر؛ نفوذ و گسترش توده هوای سرد قرار می‌گیرند.
بر اساس این مخاطره، رخداد تنش دمایی و یخبندان سطح زمین، خطر یخ زدگی تاسیسات و لوله‌های آبرسانی، احتمال یخ‌زدگی رادیاتور‌های خودرو‌ها در شمال استان، ورزش سوزباد در مناطق کوهستانی به ویژه ارتفاعات، احتمال آسیب به محصولات و امکانات کشاورزی و دامپروری و احتمال افزایش قابل ملاحظه حامل‌های انرژی وجود دارد.
اداره کل هواشناسی استان تهران به منظور پیشگیری از آسیب‌های احتمالی بازسازی و فعال سازی سامانه‌های گرمایشی، استفاده از ضدیخ و محافظت از رادیاتور خودرو‌ها و تاسیسات آبی، پوشش لوله‌های آبرسانی فضای باز، تنظیم دمای گلخانه و سالن‌های پرورش قارچ و طیور و دامداری و مدیریت حامل‌های انرژی به ویژه گاز و برق را توصیه می‌کند.
در هشدار نارنجی رنگ سازمان هواشناسی پیش‌بینی می‌شود که پدیده‌ای جوی اثرات منفی به دنبال داشته باشد و خسارت‌های احتمالی را سبب شود. هشدار نارنجی برای آماده‌باش دستگاه‌های مسئول برای مقابله با یک پدیده خسارت‌زا صادر می‌شود.

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

اخبار داغ ایرانیان در سال 1403 بیشتر چه چیز‌هایی را سرچ کرده‌اند؟

ایرانیان جهان

امسال تحویل سال در ساعت 12:31:30 ظهر روز 30 اسفندماه رخ خواهد داد. در این لحظه از نظر نجومی مرکز قرص خورشید دقیقاً روی نقطه اعتدالی بهاری و خط استوای سماوی قرار می‌گیرد و به نقطه اعتدال بهاری می‌رسد. بازگشت به زمین پس از 9 ماه

ایرانیان جهان

حتی در صمیمی‌ترین و متعهدترین ازدواج‌ها، گاهی احساس تنهایی به سراغ زوج‌ها می‌آید. افشاگری از خوشگذرانی مریم رجوی در ویشی

ایرانیان جهان

مدیرکل خدمات رفاهی صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان و وظیفه‌بگیران این صندوق تا 31 فروردین 1404 تمدید شده است. اعمال شب نوزدهم ماه مبارک رمضان

ایرانیان جهان

اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار نارنجی از فعالیت سامانه بارشی و گسترش توده هوای سرد خبر داد ایرانیان در سال 1403 بیشتر چه چیز‌هایی را سرچ کرده‌اند؟

ایرانیان جهان

سفر فضایی «بوچ ویلمور» و «سونی ویلیامز» فضانوردان اداره کل ملی هوانوردی و فضای آمریکا (ناسا) که قرار بود یک هفته یا اندکی بیشتر طول بکشد، پس از 9 ماه به پایان رسید.

ایرانیان جهان

شبکه های اجتماعی فیس بوک لینکداین واتساپ اینستاگرام تلگرام صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی تحلیل صفحه نخست اخبار تبلیغات عمومی سرگرمی تحلیل کلیه حقوق محفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید: "ایران سامانه"

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1380594/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ساعت پخش زنده و خلاصه بازی دانمارک و پرتغال‌ از تلویزیون +پخش آنلاین

ساعت پخش زنده و خلاصه بازی کرواسی و فرانسه‌ از تلویزیون +پخش آنلاین

ساعت پخش زنده و خلاصه بازی ایتالیا و آلمان ‌از تلویزیون + شبکه سه و پخش آنلاین

ساعت پخش زنده و خلاصه بازی هلند و اسپانیا از تلویزیون +پخش آنلاین

تحریم یک فرد و چند نهاد به بهانه ارتباط با ایران

چک سفیدامضاء وزیر خارجه لبنان به اسرائیل با اتهام‌زنی به حزب‌الله

در سال 2024 وضعیت دموکراسی در کدام کشورها بهتر شده است؟

شهادت 710 فلسطینی از بامداد روز سه‌شنبه تا به الان

رهبر اپوزیسیون ترکیه: شهردار بازداشت شده استانبول، نامزد ما در انتخابات ریاست جمهوری است

تشکر آمریکا از تلاش قطر برای آزادی گلزمن از افغانستان

جلوگیری از سفر استاد فرانسوی به آمریکا بابت انتقاد از ترامپ

ادعای آمریکا در حمایت از اسرائیل: حماس جنگ را انتخاب کرد

خانواده‌های اسیران صهیونیست: ماجراجویی با جان اسیران ننگ اخلاقی است

زمان واریز سهمیه بنزین فروردین‌ماه اعلام شد

سرمایه‌گذاری برای تولید؛ راهی به سوی رونق اقتصادی و عدالت اجتماعی

آیت الله دری نجف‌آبادی نوروز 1404 را به مردم استان مرکزی تبریک گفت

تمام ظرفیت استان همدان در جهت تحقق شعار سال به کار گرفته خواهد شد

طحان نظیف:سرمایه گذاری برای تولید، ترجمان اصول اقتصادی قانون اساسی است.

ممنوعیت تردد در آزادراه «تهران _ شمال» و چالوس

پیش‌بینی یک کارشناس درباره قیمت دلار در سال جدید| نرخ ارز به چه عددی می‌رسد؟

جراره: مسئولان بسترهای سرمایه گذاریِ مطمئن در بخش تولید را فراهم کنند

تبریک نوروزی سفیر ژاپن در تهران به ایرانیان به زبان فارسی

پیش‌بینی ابرکامپیوتر از لیگ قهرمانان اروپا

دوربین جاسوسی جدید چین چهره افراد را از فضا شناسایی می‌کند

اوج تراژدی؛ مرگ استعداد سابق بایرن مونیخ در روز تولد 19 سالگی‌اش! / عکس

اعلام جزئیات تحریم‌های جدید آمریکا علیه برخی شخصیت‌ها و نهادهای ایرانی

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران در نخستین روز سال

کدام کشورها بیشترین مازاد تجاری را دارند؟ + اینفوگرافی

آمریکا افراد و شرکت‌های جدید مرتبط با ایران را تحریم کرد

متفکر آمریکایی: آیا ترامپ، ایالات متحده را به عقب می‌برد؟

وزیر خارجه آلمان: دولت سوریه عناصر تندروی خود را کنترل کند

وزارت خارجه آمریکا از آزادی یک تبعه این کشور از سوی طالبان خبر داد

پلیس اسرائیل به سیاستمدار صهیونیست در تظاهرات هم رحم نکرد

قیمت جهانی نفت افزایش یافت

ترکیب تیم ملی ایران مقابل امارات

بخش کشاورزی باید در اولویت سرمایه‌گذاری قرار گیرد

سرمایه‌گذاری در تولید، راهبردی اساسی برای بهبود معیشت و پیشرفت اقتصادی

کشف 172 میلیارد تومان کالای قاچاق توسط قرارگاه نوروزی پلیس اقتصادی فراجا

کاپیتان ژاپن: بی‌دردسر صعود کردیم ولی آسان نبود

اتحادیه اروپا: عرضه آیفون بدون پورت از نظر قانونی بلامانع است

جزئیات پیام پوتین به جولانی

تحریم‌های جدید آمریکا علیه شخصیت‌ها و نهادهای ایرانی

مسعود پزشکیان در 1403: و ناگهان ریاست‌جمهوری

تظاهرات حامیان فلسطین مقابل برج ترامپ در نیویورک

اختلال در نشست پارلمان انگلیس؛ معترضان خواستار انحلال مجلس اعیان شدند

حیرت مدیر رادیو اسرائیل از قدرت مقاومت فلسطینی

مصرف بی‌سابقه بنزین در روزهای پایانی 1403

ظرفیت های مرزی آذربایجان غربی برای تحقق شعار سال استفاده شود

سرمایه‌گذاری، شرط لازم رشد اقتصادی

نوذری: برای تحقق شعار سال و حمایت از سرمایه گذاری در تولید آماده ایم