تصمیم نخستوزیر جدید کانادا برای انتخابات زودهنگام در تاریخ 28 آوریل
ایالات متحده آمریکا
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - به گزارش ایلنا به نقل از فرانس 24، «مارک کارنی» نخستوزیر جدید کانادا تصمیم به برگزاری انتخابات زودهنگام در تاریخ 28 آوریل دارد.
این تصمیم باعث آغاز یک کارزار انتخاباتی فشرده خواهد شد که محور اصلی آن واکنش به جنگ تجاری «دونالد ترامپ» رئیسجمهوری آمریکا و درخواست او برای تبدیل نزدیکترین متحد آمریکا به پنجاه و یکمین ایالت این کشور است.
کارنی که تنها یک هفته پیش جایگزین «جاستین ترودو» نخستوزیر سابق کانادا شد، قرار است روز یکشنبه تاریخ انتخابات را اعلام کند.
این تصمیم ناگهانی منعکسکننده تمایل کارنی برای بهرهگیری از افزایش محبوبیت حزب لیبرال در نظرسنجیهاست. این روند صعودی تا حد زیادی ناشی از تعرفههای تجاری آمریکا و اظهارات بیسابقه و مکرر ترامپ درباره لزوم پایان استقلال کانادا است.
در آغاز سال جاری میلادی، درست پیش از روی کار آمدن ترامپ، حزب لیبرال در آستانه شکست سنگینی قرار داشت و انتظار میرفت حزب محافظهکاران دولت بعدی را تشکیل دهد.
اما ترودو تحت فشار بیوقفه ترامپ و اختلافات داخلی حزب، پس از نزدیک به یک دهه حضور در قدرت، اعلام کرد که کنارهگیری خواهد کرد.
با این حال، کارنی که در 9 مارس با اکثریت قاطع آرا بهعنوان رهبر جدید حزب انتخاب شد، موفق شده است لیبرالها را در برابر سیاستهای ترامپ و نگرانیها از رکود اقتصادی ناشی از جنگ تجاری متحد کند.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1381119/