ایرانیان جهان

آخرين مطالب

پیدا و پنهان سفر روسای شهرک‌های صهیونیست‌نشین به امارات خواندنی ها

پیدا و پنهان سفر روسای شهرک‌های صهیونیست‌نشین به امارات
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / در حالی که نوار غزه در معرض حملات وحشیانه ارتش اسرائیل و عزم این رژیم برای اجرای طرح ترامپ در کوچاندن اهالی این باریکه قرار دارد، هیئتی از روسای شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری به امارات سفر و ضمن دیدار با شخصیت‌های مختلف، درباره تقویت روابط دوجانبه رایزنی کردند.
سران شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری در اقدامی بی‌سابقه به امارات سفر کرده و در ضیافت افطاری رسمی در ابوظبی حاضر شدند.پایگاه خبری فلسطینی «معا» به نقل از منابع اسرائیلی گزارش داد که این هیئت متشکل از روسای شوراهای منطقه‌ای لابی شهرک‌نشینان یشع (در کرانه باختری) مورد استقبال «علی رشید النعیمی»، عضو شورای ملی فدرال امارات قرار گرفت. معا افزود روسای شهرک‌های صهیونیست‌نشین که با مقامات ارشد ابوظبی دیدار کردند در تلاش برای انجام ترتیباتی برای گفت‌وگوهای عادی‌سازی روابط میان عربستان و اسرائیل هستند و در عین حال، می‌کوشند مانع از برپایی کشور فلسطین شده و تشکیلات خودگردان را با دولتی محلی در مناطقی غیرمتمرکز جایگزین کنند. «یسرائیل گانتز»، رئیس شورای شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری این سفر را بخشی از یک دوره جدید در دیپلماسی منطقه‌ای توصیف کرد. وی پس از دیدار با مقامات اماراتی، بازرگانان، شخصیت‌های ذی‌نفوذ و «یوسی شلی» سفیر این رژیم در امارات گفت: نظم جدید جهانی مستلزم ائتلاف‌های جدید و تفکری خارج از چارچوب است. سایت خبری «وای‌نت» در این باره نوشت: این سفر بی‌سروصدا به میزبانی امارات نشانگر تغییر در استراتژی است، در حالی که کشورهای عربی به حمایت آشکار از برپایی کشور فلسطینی ادامه می‌دهند، مقامات تل آویو و ابوظبی به طور فزاینده‌ای مشروعیت ضعیف تشکیلات خودگردان فلسطین را که بسیاری آن را فاسد و ناکارآمد می‌دانند، تصدیق می‌کنند. وای‌نت افزود روسای شهرک‌ها امیدوارند این احساس فزاینده ناامیدی، راه را برای عادی‌سازی وضعیت شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری و توافقات صلح آتی هموار کند؛ توافقاتی که این شهرک‌ها را از تخلیه مستثنی کند.
به گفته منابع آگاه از مذاکرات، اهتمام امارات متحده عربی به تعامل با روسای شهرک‌های اسرائیلی از آنجایی نشات می‌گیرد که ابوظبی معتقد است این افراد در ائتلاف حاکم بر اسرائیل نفوذ سیاسی دارند.
بازار
امارات همچنین روابط فزاینده جنبش شهرک‌نشینان با دولت ترامپ را در دوره اول ریاست جمهوری به ویژه در مورد حاکمیت بر کرانه باختری تحت نظر داشت.در حالی که قبلاً چنین بحث‌هایی غیرقابل تصور بود، دیدار علنی گانتز و النعیمی اکنون نشان‌دهنده راهبرد گسترده‌تر شهرک‌نشینان برای کسب مشروعیت در جهان عرب و دور زدن کانال‌های دیپلماتیک سنتی است که بر تشکیلات خودگردان فلسطین تمرکز دارد. در حالی که تلاش‌های دیپلماتیک بین‌المللی در خلیج فارس در جریان است، روسای شهرک‌نشینان در حال تغییر سیاست‌های خود در داخل اراضی اشغالی هستند به طوری که گانتز ارتباط مستقیمی با وزیر دارایی بزالل اسموتریچ دارد که کارکنان سابق وی اکنون پست‌های کلیدی در دفتر گانتز دارند. آنها با هم برای تسریع و گسترش شهرک‌ها از طریق جلسات هفتگی می‌کنند. داده‌هایی که روزنامه یدیعوت آحارونوت به دست آورده، نشان می‌دهد بین ژانویه تا اواسط مارس 2025، برنامه‌ریزی برای ساخت بیش از 10500 واحد مسکونی انجام شد که یک جهش عظیم به شمار می‌رود چرا که این رقم در مدت مشابه سال 2024 میلادی تنها 3400 واحد بود.
این شامل مجوزهای ساخت شهرک‌هایی در سراسر کرانه باختری است: 500 واحد در معاله آموس (غوش عتصیون) در 13 مارس، 464 واحد در یاکر (شمال کرانه باختری) در 6 مارس، 460 واحد در زیت عنان (منطقه رام الله) در 26 فوریه، 900 واحد در ریمونیم (منطقه رام‌الله) در 12 فوریه و 287 واحد در ادورا (جنوب جبل الخلیل) در 5 فوریه.
یدیعوت آحارونوت به نقل از منابع اسرائیلی گزارش داد که مقامات امنیتی و دولتی در حال حاضر در حال مذاکره برای برچیدن تشکیلات خودگردان و جایگزینی آن با مناطق غیرمتمرکز فلسطینی هستند که به طور مستقل و با هماهنگی ارتش اسرائیل اداره می شوند. گفته می‌شود که یک پروژه آزمایشی برای این مفهوم در الخلیل در دست آماده‌سازی است.
روسای شهرک‌ها از جمله یوسی داگان، رئیس شورای شهرک‌های شمال کرانه باختری، چندین سال است که روابط تجاری با امارات برقرار کرده‌اند. هدف آنها چارچوب‌بندی مجدد گفتمان منطقه‌ای است: «عادی‌سازی روابط با کشورهای عرب خلیج‌فارس از جمله عربستان نباید مشروط به ایجاد یک کشور فلسطینی یا برچیدن شهرک‌ها باشد.»

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1381654/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازتاب گسترده سخنان امام خامنه‌ای در رسانه‌های جهان

نقش پر رنگ ترامپ در ادامه سیر نزولی قیمت جهانی نفت|واشنگتن به دنبال چیست؟

سردار مهدوی‌: سردمدار مبارزه با اسرائیل و آمریکا هستیم

رفع حصر از کروبی، حصر برای احمدی‌نژاد

وداع تلخ مادر فلسطینی با کودک شهیدش

سفر نماینده ویژه پاکستان به افغانستان در بحبوحه تنش‌های سیاسی-مرزی

جان اف کندی اینگونه ترور شد

درخواست غزه برای اخراج سفیران اسرائیل از کشورهای عربی

ترامپ: اسناد ترور «مارتین لوتر کینگ» را هم منتشر می‌کنیم

ترامپ: به زودی آتش بس در اوکراین برقرار می‌شود

ترامپ از جنگنده نسل ششم آمریکا رونمایی کرد

ترامپ: نمی‌خواهیم با چین وارد جنگ شویم

نتانیاهو: با حکم دیوان عالی در خصوص لغو برکناری رئیس شاباک مخالفم

عذرخواهی «جواد خیابانی» از وزارت جهاد کشاورزی

رشد 25 درصدی قیمت طلای سرخ

واژگونی کامیون حامل بنزین به خیر گذشت

کشف انواع کالای قاچاق به ارزش 283 میلیارد تومان

شعار سال صرفا یک‌ امر تشریفاتی نیست

علی مطهری: هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص غیرقانونی است/ مجلس فقط مسائل پیش‌ پا افتاده را دنبال می‌کند

تعداد پرسنل فعال نظامی ناتو، اوکراین و روسیه در سال 2024 + اینفوگرافی

پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به آمریکا در رسانه‌های جهان پربازید شد

حذف تسلا از نمایشگاه خودروی ونکوور

خوابی که آمریکا برای نیروگاه‌های هسته‌ای اوکراین دیده است

عکس/ علی دایی در سفر نوروزی به آمریکا

هدف آمریکایی‌ها از شایعه حمله به ناو اطلاعاتی زاگرس چه بود؟

اردوغان برای معترضان خط و نشان کشید؛ اجازه نخواهیم داد دزدها هرج و مرج ایجاد کنند

ترامپ: می‌توانیم درباره جنگ اوکراین به توافق برسیم

پوتین و امیر قطر تلفنی گفت‌وگو کردند

انگلیس در تله تورم؛ کسری بودجه از مرز هشدار عبور کرد

هشدار مجلس شیعیان لبنان درباره توطئه اسرائیل علیه کشورهای عربی

انگلیس درباره نقشه اسرائیل برای الحاق اجباری غزه هشدار داد

قیمت گوشت قرمز در اولین روز سال 1404

شکست تلخ برانکو در شب غوغای یاران اکرم عفیف

امام جمعه اراک: سرمایه‌گذاری هوشمندانه در تولید کلید موفقیت در بازارهای رقابتی است

سرمایه‌گذاری هوشمندانه در تولید کلید موفقیت در بازارهای رقابتی است

نفت متعلق به تمام مردم کشور است و همه مردم در آن سهم دارند

ستاد سفر، ضامن حفظ حقوق مسافران و عامل توسعه اقتصادی اصفهان است

پیشنهاد یک تریلیون تومانی عضو موتلفه برای حل مشکل تولید/ بانک ها کمک رسان سرمایه گذاری در تولید باشند نه در مسیر دلالی

حضور مردم در صحنه، هنر اصلی انقلاب اسلامی است

چند خط برای رونالد کومان؛ نامی فراموش نشدنی در تاریخ بارسلونا

پرواز پهپاد چینی WZ-9 Divine Eagle

هشدار چین به ترامپ درباره ایران

سرمربی استرالیا: من جاه‌طلبی زیادی دارم

تعرفه‌های ترامپ جیب تولیدکنندگان آمریکایی را خالی کرد

سرنوشت تیک‌تاک به مذاکرات چین و آمریکا گره خورد

برگزاری رقابت تیم به تیم بین روسیه و آمریکا در لیگ پادوبنی

زلنسکی خواستار فشار واقعی آمریکا و اروپا بر مسکو شد

هشدار چین به آمریکا در مورد ایران

در مذمت احساس کوچک‌بینی؛ از شکلات دبی تا سریال معاویه

توافق اعضای اتحادیه اروپا درباره افزایش توان دفاعی مقابل روسیه تا 2030