لیبرمن: نتانیاهو فاقد سلامت روانی است
خواندنی ها
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - مهر / یک هم حزبی سابق نتانیاهو نسبت به سلامت روانی نتانیاهو ابراز تردید کرد.
به گزارش خبرگزاری سما فلسطین، کانال 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که «آویگدور لیبرمن» رهبر حزب «اسرائیل بیتنا» و وزیر پیشین جنگ اسرائیل و عضو پیشین حزب لیکود و از هم حزبیهای سابق بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل نسبت به وضعیت روانی وی ابراز نگرانی کرد.
لیبرمن گفت: سالهاست که نتانیاهو را میشناسم و نسبت به سلامت روانی او اطمینان ندارم.
وی همچنین با انتقاد از نتانیاهو اظهار داشت: ما در اسرائیل یک دولت کامل و رسمی نداریم، بلکه یک نخستوزیر جعلی تمام عیار داریم.
بازار ![]()
سرکوب معترضان در برابر محل اقامتگاه نتانیاهو
پلیس رژیم صهیونیستی تظاهرات کنندگان اسرائیلی را که قصد نزدیک شدن به اقامتگاه نتانیاهو در قدس اشغالی را داشتند، مورد حمله قرار داده و سرکوب کرد.
این تظاهرات علیه مواضع نتانیاهو از جمله برکناری رئیس شاباک (رئیس سازمان امنیت داخلی اسرائیل) و نقض آتش بس در غزه برگزار شد.
همزمان با این تظاهرات، تظاهرات گستردهای نیز در تل آویو در حال برگزاری است و معترضان به مقر حزب لیکود نزدیک شدهاند.
آنها خواستار دستیابی فوری به توافق برای بازگرداندن اسرای اسرائیلی از غزه هستند.
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1382616/