ایرانیان جهان

آخرين مطالب

سرمربی فلسطین: این برد تقدیم روح پاک شهیدان عراق

سرمربی فلسطین: این برد تقدیم روح پاک شهیدان
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش ورزش سه، فلسطین شب گذشته موفق شد نخستین برد خود در مرحله نهایی مسابقات مقدماتی جام جهانی را کسب کند و همچنین برای اولین بار در تاریخ، عراق را شکست دهد.
«برد مهمی بود. پس از شکست برابر اردن، به خوبی خود را آماده کردیم و برخی از اشتباهات را اصلاح کردیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این نخستین برد تاریخ فلسطین در این مرحله از مقدماتی جام جهانی و همچنین اولین پیروزی ما برابر عراق بود. بازیکنانم در این مسابقه عالی بودند و با شایستگی پیروز شدند.» در ادامه، یکی از خبرنگاران درباره نمایش درخشان آدم کاید که به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شد، سؤال کرد. ابوجزر در پاسخ گفت: «این اولین حضور آدم کاید در اردوی تیم ملی ما بود. ما تا دو روز پیش از بازی مقابل اردن او را از نزدیک ندیده بودیم. می‌دانستیم که این مسابقه از نظر فیزیکی سنگین خواهد بود و او بازیکنی تکنیکی است، بنابراین تصمیم گرفتیم که از او به عنوان بازیکن تعویضی استفاده کنیم. این تصمیم بر اساس تحلیل و ارزیابی‌های ما بود که خوشبختانه نتیجه داد.»
سرمربی تیم ملی فلسطین درباره ادامه مسابقات اظهار داشت: «ما همچنان امید داریم و تا آخرین لحظه برای کسب سهمیه صعود خواهیم جنگید. دو بازی باقی‌مانده برای ما حکم فینال را دارد و با تمام توان برای موفقیت خواهیم جنگید.»
او همچنین افزود: «خوشحالم که توانستیم لبخند را بر لبان مردم فلسطین، در هر جای دنیا که هستند، بنشانیم. این بزرگ‌ترین افتخار و خوشحالی ماست. هدایت تیم ملی کشورم، فلسطین، برای من یک افتخار بزرگ است و هر مربی‌ای آرزوی چنین فرصتی را دارد.»
ابوجزر در ادامه صحبت‌هایش تأکید کرد که بازیکنان فلسطین در این رقابت‌ها با انگیزه‌ای فراتر از فوتبال به میدان می‌روند. او گفت: «به بازیکنان تیمم گفتم که شما نماینده فلسطین هستید، نماینده کسانی که در چادرهای آوارگان زندگی می‌کنند. شما برای زخمی‌ها و مردمی که از حملات ویرانگر اشغالگران رنج می‌برند، بازی می‌کنید. این پیروزی را به روح پاک شهدای فلسطین و مردم تقدیم می‌کنیم.»
سرمربی فلسطین درباره شرایط مسابقه گفت: «تیم ملی عراق در دیدار قبلی برابر کویت انرژی زیادی مصرف کرده بود. ما با توجه به آنالیز قبلی خود، تغییراتی در ترکیب ایجاد کردیم و با سه هافبک دفاعی و یک سیستم متوازن بازی کردیم. در بین دو نیمه نیز برخی از اشتباهات را اصلاح کردیم که این هم لطف خدا بود.»
ابوجزر در بخش پایانی صحبت‌هایش درباره زمین مسابقه گفت: «ورزشگاه بین‌المللی عمان خاطرات خوبی برای ما داشته است. البته آرزو داشتیم که این بازی را در ورزشگاه فیصل الحسینی فلسطین برگزار کنیم، اما از جهاتی این هم یک فرصت بود، چرا که به لطف این شرایط توانستیم هواداران خود را که قادر به سفر به فلسطین نیستند، از نزدیک ببینیم. حضور تماشاگران تأثیر بسیار زیادی روی بازیکنان ما و عملکردشان داشت. در نهایت این یک مسابقه دوستانه و برادرانه میان ما و تیم ملی عراق بود.»

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1385296/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جزییات جدید از بازداشت علیرضا درودی در آمریکا

روز قدس به آمریکا رسید+ فیلم

پیش بینی نظامی مشهور آمریکایی از نتیجه جنگ آمریکا و ایران

سوال روز؛ زور ترامپ بیشتر است یا فیفا؟

رسوایی دوباره برای وزیر دفاع ترامپ

(تصاویر) وزیر امنیت داخلی آمریکا رو‌در‌رو با زندانیان ابرزندان السالوادور

باب خطرناکی که ترامپ آن را می‌گشاید؛ جهان در آستانه یک عصر شرارت دیگر؟!

دست خالی رسانه‌های مرجع در برابر معاویه‌سازی سعودی‌ها

حقایقی که حمله اسراییل به ضاحیه برای لبنان روشن می‌کند

حمله گسترده به کرانه‌باختری و نابودی زیرساختهای اردوگاه جنین

خواسته‌های بی‌سابقه؛ ترامپ نیمی از منابع اوکراین را هدف گرفته است

رسانه عبری: 70 درصد اسرائیلی‌ها به کابینه نتانیاهو بی اعتمادند

سلام سکه به کانال 103 میلیون تومانی؛ دلار ردیف جدید را فتح کرد

استفاده 86 درصدی مردم از طرح ملی کالابرگ

تأمین 66.8 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات و نیازهای خدماتی

بغداد: تحریم گاز ایران، عراق را با تابستان داغ مواجه می‌کند

خراسان جنوبی پتانسیل های زیادی برای تحقق شعار سال دارد

سخنی صریح با دکتر محمدرضا عارف / مناطق آزاد تجاری ایران را شجاعانه از خود تحریمی های داخلی خارج کنید

زیان تحریم برای ایران چه بود؟/ عادلی: هم از عربستان و ترکیه عقب ماندیم هم از امارات

رشد معنادار سرمایه‌گذاری، همکاری قوای سه‌گانه را می‌طلبد

پیکسل 9A گوگل با طراحی جدید و قیمت اقتصادی از 21 فروردین عرضه می‌شود

تحقق شعار 1404 با گسترش سرمایه‌گذاری بر اساس آمایش سرزمین

رشد معنادار سرمایه‌گذاری، همکاری قوای سه‌گانه را می‌طلبد/ اقتصاد آرام، سرمایه‌گذاران را ترغیب می‌کند

ایران تاریخ و مکان مذاکره را مشخص کرد

پژو 405 جدید راهی بازار ایران شد | معرفی خودرو پژو 408X ایران خودرو با مشخصات فنی

خودرو در سال جدید گران‌تر می‌شود؟ بررسی آینده قیمت‌ها

آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان| تورم آمریکا مانع صعود بیت‌کوین شد

سیاست خارجی ترامپ چیست؟

ابراز تمایل واشنگتن برای مشارکت در امور سودان

تتوی عجیب وزیر دفاع امریکا جنجال به پا کرد

ملاقات عیدانه دو ستاره محبوب استقلال با مدیر خبرساز در لس آنجلس آمریکا

راهپیمایی مردم مغرب و تونس در روز جهانی قدس

روز قدس به آمریکا رسید

مالیات بر ارزش افزوده طلا و جواهر 10 درصد شد

افزایش بیش از 11 هزار واحدی شاخص کل بورس

ملت بزرگ ایران، همواره مردمی متمدن و بافرهنگ بوده‌اند

رکورد تاریخی قیمت طلا؛ بحران جهانی یا فرصت سرمایه‌گذاری؟

تحریم اروپا علیه صادرات مجدد گاز مایع روسیه اجرایی شد

آشنایی با محمد سلیم، نخستین بازیکن هندی فوتبال اروپا و جادوگر پابرهنه سلتیک

نسل جدید پژو 405 در راه ایران /عکس

برگزاری مراسم روز جهانی قدس در آفریقا

مرگ 8 نظامی و یک غیرنظامی پاکستانی در دو حمله جداگانه در مرز افغانستان

وکیل دانشجوی ایرانی: او مرتکب هیچ جرمی نشده

زلنسکی: کمک‌های آمریکا را بدهی حساب نمی‌کنیم

اظهارات ترامپ درباره گرینلند از زبان معاونش تکرار شد

فشارهای ترامپ باعث شد رئیس این دانشگاه استعفا دهد

وکیل دانشجوی ایرانی: او مرتکب هیچ جرمی

زلنسکی پیشنهاد آمریکا را رد کرد/ کمک‌های واشنگتن را بدهی حساب نمی‌کنیم

اندیشکده آمریکایی: ترامپ نمی تواند حوثی ها را شکست دهد

قاضی آمریکایی مانع از اخراج دانشجوی ترک دانشگاه تافتس شد