ایرانیان جهان

آخرين مطالب

امروز هم آمریکا در حال کمک به رژیم کودک‌کش صهیونیست است ایالات متحده آمریکا

امروز هم آمریکا در حال کمک به رژیم کودک‌کش صهیونیست است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار مهر، احمد آریایی‌نژاد روز جمعه در جمع راهپیمایان روز جهانی قدس در مصلای حضرت ابوالفضل (ع) ملایر ضمن تقدیر از حضور پر شور مردم ملایر در راهپیمایی روز قدس، روز جهانی قدس، را روز تجدید عهد با فلسطین به عنوان پاره تن مسلمین دانست و اظهار کرد: استمرار بر مقاومت رژیم صهیونیستی را ترسانده و پرچم‌های اعتراض در نیویورک و شهرهای آمریکا و اروپا برافراشته شده است.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ما اعتقاد داریم انقلاب اسلامی نه با اسلحه، بلکه با قدرت اعتقاد به خداوند و مبارزه و تسلیم نشدن به دنیای استکبار به هدف اصلی‌اش رسیده است، افزود: برای واقعیت آمریکا باید به اسناد تاریخی رجوع کنیم و هویت خودمان با بازیابی و استمرار بخشیم.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون بهداشت مجلس تصریح کرد: باید بپذیریم که قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست، چرا که با صراحت دیدیم که در دفاع مقدس با دست حالی در برابر رژیم بعثی که از سوی بیش از 38 کشور دنیا حمایت می‌شد با توکل بر خدا به پیروزی دست یافتیم.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در دوران دفاع مقدس حتی یک وجب از خاک کشور را به دشمن ندادیم تصریح کرد: امروز با توکل بر خدا قوی‌تر از گذشته در مقابل دنیای استکبار ایستاده‌ایم.
وی با اشاره به سخنان بی اساس و بی پایه رئیس جمهور آمریکا گفت: باید مدال شفافیت را به ترامپ رئیس جمهور آمریکا دهیم که با صراحت گفت دین و اخلاق برای ما ارزش ندارد.
آریایی‌نژاد با گریزی به دشمنی‌های آمریکا و غرب با ملت ایران در ادوار مختلف افزود: امروز هم آمریکا در حال کمک به رژیم کودک‌کش صهیونیست است و فتنه‌هایی را در کشور ما برافروخته کردند که با درایت رهبر معظم انقلاب و مردم خنثی شد، اینها واقعیت آمریکاست.
آریایی‌نژاد به تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران و استکبار از گروه‌های تروریستی گفت: امروز ملت‌های جهان بیدار شده‌اند و این بیداری را شهرهای مختلف آمریکا، در قلب نیویورک و اروپا می‌بینیم.
وی با بیان اینکه برخی کشورهای اسلامی که پشت آمریکا پنهان شده بودند، حقیقت آمریکا را دیدند و برگشتند، گفت: اینها نشان می‌دهد که نباید به دنیای استکبار اعتماد کنیم، چراکه ما دستورات اسلامی و قرائن قرآنی و ولایت را داریم پس نباید فریب دشمن را بخوریم، مسیر الهی را یاری کنیم، سستی نکنیم و استقامت کنیم.
وی با بیان اینکه این حرکت‌ها حتی حاکمان سرسپرده منطقه را نگران کرده است، تاکید کرد: یکی از راه‌های مقابله با دنیای استکبار شناختن نقاط آسیب و تقویت نقاط قوت است و باید کار را به جوانان هوشمند بسپاریم و با تکیه بر جوانان و شرکت‌های دانش‌بنیان بر مشکلات فائق آییم.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی وی معنویت به خصوص در بین مسؤولان را از دیگر راه‌های مقابله با دنیای استکبار دانست و افزود: رفتار و حرکت مسؤولان نباید دشمن را امیدوار کند.
وی گفت:، ما می‌خواهیم افراد انقلابی و متخصص در رأس امور قرار گیرند و باید نگذاریم انقلاب به دست نااهلان بیفتد.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی افزود: قراردادهایی همچون FATF و برجام که دنیای استکبار می‌خواهد به ما تحمیل کند، باید مراقب باشیم و طبق بیانات رهبر معظم انقلاب اینها خسارت محض است.
آریایی‌نژاد ادامه داد: نمی‌توانیم به غرب و آمریکا اعتماد کنیم و چنانچه مذاکره کردیم، باید منافع ملت و مردم تأمین شود، نباید مبانی خود را از دست دهیم.
کد خبر 6420073

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1387361/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز فصل جدایی اروپا از آمریکا

رهبر طالبان افغانستان در خطبه عید فطر مرگ دموکراسی را اعلام کرد

پاسخ قاطع رهبر انقلاب به مواضع تهدید آمیز آمریکا/ شرارت کنند ضربه متقابل محکم خواهند خورد

ویدیو/ اعتراف افسر بازنشسته ارتش آمریکا به اقتدار ایران و شکست آمریکا!

ترامپ آماده پلن B علیه ایران شد!

پس لرزه تهدید ایران از سوی ترامپ در خطبه های نماز عید فطر/ تبلیغ می‌کنند آمریکا فلان تسلیحات را به منطقه آورده اما.../ از عربده های ترامپ ترسی نداریم

ایالات متحده در «چند هفته آینده» تعرفه‌های ثانویه‌ای بر ایران وضع خواهد کرد

تهدیدهای ترامپ همچنان ادامه دارد؛ این بار با تعرفه!

درهای دانشگاه‌های ایران به روی دانشجویان معترض آمریکا باز است

رهبر انقلاب: رژیم صهیونی، تنها نیروی نیابتی در منطقه است و تلاش برای ریشه کنی آن، یک وظیفه است

افشاگری رسانه صهیونیستی علیه رئیس جدید شاباک

اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری خطاب به مسافرین نوروزی

هشدار عمار حکیم درباره اوضاع بغرنج منطقه خاورمیانه

پشت پرده ملاقات کاپیتان تیم ملی با ستاره فوتبال عراق چه بود ؟ + عکس

اقتصاد آبی، گامی به سوی کاهش وابستگی به نفت و گاز

جزئیات سیاست های اشتغالی دولت چیست؟

سقوط تیم شمشیربازی سابر در رده بندی جهانی/ ژاپن نزدیک تر شد

آماده مذاکره برای توافقنامه همکاری امنیتی و دفاعی با اتحادیه اروپا هستیم

نامه ترامپ نشانگر قدرت و نقش تاثیرگذار ایران است

دلار چند؟ + قیمت دلار برای امروز دوشنبه ‍‍11 فروردین 1404

رهبر انقلاب: آمریکا شرارت کند، ضربه متقابل محکمی می‌خورد

عبور طلای جهانی از کانال 3100 دلار

گرنلند هم عضوی از محور مقاومت است؟!

چین سیاست های ترامپ رو چگونه ارزیابی می کند

امام خامنه‌ای: اگر شرارتی از سوی آمریکا صورت گیرد قطعا ضربه متقابلی خواهد خورد

ترامپ: زلنسکی می‌خواهد از توافق معدنی عقب بکشد

اقامه نماز عید سعید فطر در کاشان + تصاویر

رویترز : ترامپ درباره اعمال تعرفه‌های گمرکی ثانویه علیه ایران تصمیم خواهد گرفت

ترامپ روسیه را با اعمال تعرفه تهدید کرد

کوچکترین آسیب از سوی آمریکا با سیلی محکم روبرو خواهد شد

طلا به رکورد تاریخی 3120 دلار رسید

تصمیم ترامپ برای وضع تعرفه‌های ثانویه علیه ایران

رهبر انقلاب: اگر آمریکا شرارتی انجام دهد قطعا ضربه محکمی خواهد خورد

تصمیم ترامپ برای اعمال تعرفه‌های گمرکی ثانویه علیه ایران – آفتاب نو | اخبار ورزشی

سرنوشت اوکراین درس عبرتی برای طرفداران مذاکره با آمریکا باشد

حجت الاسلام حسینی: فریضه امر به معروف و نهی از منکر فراموش نشود

مذاکره با آمریکا بالاخره کلید خورد؟ انتقاد تند علی مطهری از روش غیرمستقیم!

ترامپ باز هم ایران را تهدید کرد؛ این بار با تعرفه

هشدار ترامپ به زلنسکی درباره خروج از توافق منابع

الجولانی: از سهمیه‌بندی در دولت اجتناب کردیم

مصرف برق پرمصرف‌ها محدود می‌شود

علت صف‌های طولانی خرید نان چیست؟

الخزعلی در خطبه عید فطر: عراق نباید تماشاگر اوضاع باشد

ریشه مشکلات اقتصادی، دشمنی استکبار جهانی است

مسئولان نباید وارد حاشیه و برخی فرافکنی‌ها شوند

امام جمعه ساوه: سرمایه‌گذاری، ستون اقتصاد و معیشت مردم است

وظیفه اصلی مسئولان در این برهه حل مشکلات اقتصادی است

دیشب در رختکن پرسپولیس چه خبر بود؟

آمریکا به پایتخت یمن مجدد حمله کرد

تصمیم ترامپ برای اعمال تعرفه‌های گمرکی ثانویه علیه ایران