ایرانیان جهان

آخرين مطالب

نفت تحت تأثیر تحریم‌های ونزوئلا و ایران افزایش یافت ایالات متحده آمریکا

نفت تحت تأثیر تحریم‌های ونزوئلا و ایران افزایش یافت
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - قیمت جهانی نفت خام به‌دنبال افزایش فشار آمریکا بر ونزوئلا و ایران به سمت سومین افزایش هفتگی گام برداشت.
به گزارش خبرگزاری رویترز از لندن، قیمت نفت در معامله‌های روز جمعه (هشتم فروردین 1404) به‌دنبال افزایش فشار آمریکا بر ونزوئلا و ایران در مسیر سومین افزایش هفتگی قرار گرفت، هرچند نگرانی‌ها درباره اینکه آیا تعرفه‌های گمرکی آمریکا توان مهار تقاضا را دارد، بر بازارها تأثیر گذاشت.
قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال تا ساعت 9 و 49 دقیقع روز جمعه به وقت گرینویچ با هشت سنت یا یک 0.1 درصد افزایش به 74 دلار و 11 سنت برای هر بشکه رسید. شاخص نفت خام برنت که برای هشتمین روز پیاپی با افزایش همراه بوده، طولانی‌ترین روند افزایشی را از ماه مه 2022 ثبت کرده است.
در همین حال، نفت خام شاخص دابلیوتی‌آی آمریکا هم با پنج سنت یا 0.1 درصد افزایش 69 دلار و 97 سنت به ازای هر بشکه داد و ستد شد. هر دو شاخص نفتی تا این هفته حدود 2.5 درصد افزایش یافته‌اند، آنها از زمان رسیدن به پایین‌ترین سطح چند ماهه در اوایل ماه مارس، حدود هفت درصد افزایش یافته‌اند.
تحلیلگران مؤسسه بی‌ام‌آی (BMI) در تفسیری از بازار نوشتند که محرک اصلی افزایش قیمت، تغییر چشم‌انداز تحریم‌ها علیه صنعت نفت ایران و ونزوئلا بوده است.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، روز دوشنبه (چهارم فروردین 1404)، چند روز پس از تحریم‌های آمریکا علیه واردات نفت چین از ایران، تعرفه‌های 25 درصدی را بر خریداران بالقوه نفت خام ونزوئلا اعلام کرد. این خبر سبب تشدید ابهام برای خریداران شد و تجارت نفت ونزوئلا به خریدار اصلی چین را متوقف کرد.
منابع همچنین گفتند شرکت پالایشگر ریلاینس هند واردات نفت ونزوئلا را متوقف می‌کند.
جون گو، تحلیلگر ارشد نفت در مؤسسه اسپارتا کامودیتیز در این باره گفت: توقف احتمالی عرضه نفت خام ونزوئلا به بازار به‌دلیل تعرفه‌های ثانویه و احتمال اعمال آن بر بشکه‌های ایران، سبب تنگنای آشکار عرضه نفت در بازارهای جهانی شده است.
نفت همچنین با نشانه‌هایی از بهبود تقاضا در ایالات متحده آمریکا، بزرگترین مصرف‌کننده نفت جهان، همراه بود، زیرا ذخیره‌سازی‌های نفت خام این کشور بیش از حد انتظار کاهش یافت.
داده‌های اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد ذخیره‌سازی‌های نفت خام آمریکا در هفته منتهی به 21 مارس (جمعه یکم فروردین 1404) 3 میلیون و 300 هزار بشکه کاهش یافته و به 433 میلیون و 600 هزار بشکه رسیده است، در حالی که تحلیلگران در نظرسنجی رویترز انتظار 956 هزار بشکه را داشتند.
بعضی از فشارهای کاهشی برای قیمت نفت خام در بازارهای جهانی در حالی رخ داد که این کالای راهبردی بازتاب‌دهنده ریسک فروش دارایی‌های گسترده‌تر در روز جمعه بود، زیرا تازه‌ترین تعرفه‌های ترامپ سرمایه‌گذاران را درباره وقوع یک جنگ تجاری همه‌جانبه نگران کرد. در نتیجه، تحلیلگران انتظار ندارند افزایش شدید قیمت نفت در اوضاع کنونی پایدار بماند.
تحلیلگران مؤسسه بی‌ام‌آی نوشتند: در حالی که بازار از ابهام‌های شدید رنج می‌برد، ما به پیش‌بینی خود برای نفت برنت 76 دلاری در سال 2025 پایبند هستیم، در حالی که از 80 دلار برای هر بشکه در سال 2024 کاهش یافته است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1387402/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

واکنش‌ها به گزینه جنجالی نتانیاهو برای ریاست شاباک

پکن: همکاری با روسیه علیه هیچ طرف ثالثی نیست

انگلیس به‌دنبال تعمیق روابط امنیتی با اتحادیه اروپا

آغاز فصل جدایی اروپا از آمریکا

رهبر طالبان افغانستان در خطبه عید فطر مرگ دموکراسی را اعلام کرد

پاسخ قاطع رهبر انقلاب به مواضع تهدید آمیز آمریکا/ شرارت کنند ضربه متقابل محکم خواهند خورد

ویدیو/ اعتراف افسر بازنشسته ارتش آمریکا به اقتدار ایران و شکست آمریکا!

ترامپ آماده پلن B علیه ایران شد!

پس لرزه تهدید ایران از سوی ترامپ در خطبه های نماز عید فطر/ تبلیغ می‌کنند آمریکا فلان تسلیحات را به منطقه آورده اما.../ از عربده های ترامپ ترسی نداریم

ایالات متحده در «چند هفته آینده» تعرفه‌های ثانویه‌ای بر ایران وضع خواهد کرد

تهدیدهای ترامپ همچنان ادامه دارد؛ این بار با تعرفه!

درهای دانشگاه‌های ایران به روی دانشجویان معترض آمریکا باز است

رهبر انقلاب: رژیم صهیونی، تنها نیروی نیابتی در منطقه است و تلاش برای ریشه کنی آن، یک وظیفه است

افشاگری رسانه صهیونیستی علیه رئیس جدید شاباک

اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری خطاب به مسافرین نوروزی

هشدار عمار حکیم درباره اوضاع بغرنج منطقه خاورمیانه

پشت پرده ملاقات کاپیتان تیم ملی با ستاره فوتبال عراق چه بود ؟ + عکس

اقتصاد آبی، گامی به سوی کاهش وابستگی به نفت و گاز

جزئیات سیاست های اشتغالی دولت چیست؟

سقوط تیم شمشیربازی سابر در رده بندی جهانی/ ژاپن نزدیک تر شد

آماده مذاکره برای توافقنامه همکاری امنیتی و دفاعی با اتحادیه اروپا هستیم

نامه ترامپ نشانگر قدرت و نقش تاثیرگذار ایران است

دلار چند؟ + قیمت دلار برای امروز دوشنبه ‍‍11 فروردین 1404

رهبر انقلاب: آمریکا شرارت کند، ضربه متقابل محکمی می‌خورد

عبور طلای جهانی از کانال 3100 دلار

گرنلند هم عضوی از محور مقاومت است؟!

چین سیاست های ترامپ رو چگونه ارزیابی می کند

امام خامنه‌ای: اگر شرارتی از سوی آمریکا صورت گیرد قطعا ضربه متقابلی خواهد خورد

ترامپ: زلنسکی می‌خواهد از توافق معدنی عقب بکشد

اقامه نماز عید سعید فطر در کاشان + تصاویر

رویترز : ترامپ درباره اعمال تعرفه‌های گمرکی ثانویه علیه ایران تصمیم خواهد گرفت

ترامپ روسیه را با اعمال تعرفه تهدید کرد

کوچکترین آسیب از سوی آمریکا با سیلی محکم روبرو خواهد شد

طلا به رکورد تاریخی 3120 دلار رسید

تصمیم ترامپ برای وضع تعرفه‌های ثانویه علیه ایران

رهبر انقلاب: اگر آمریکا شرارتی انجام دهد قطعا ضربه محکمی خواهد خورد

تصمیم ترامپ برای اعمال تعرفه‌های گمرکی ثانویه علیه ایران – آفتاب نو | اخبار ورزشی

سرنوشت اوکراین درس عبرتی برای طرفداران مذاکره با آمریکا باشد

حجت الاسلام حسینی: فریضه امر به معروف و نهی از منکر فراموش نشود

مذاکره با آمریکا بالاخره کلید خورد؟ انتقاد تند علی مطهری از روش غیرمستقیم!

ترامپ باز هم ایران را تهدید کرد؛ این بار با تعرفه

هشدار ترامپ به زلنسکی درباره خروج از توافق منابع

الجولانی: از سهمیه‌بندی در دولت اجتناب کردیم

مصرف برق پرمصرف‌ها محدود می‌شود

علت صف‌های طولانی خرید نان چیست؟

الخزعلی در خطبه عید فطر: عراق نباید تماشاگر اوضاع باشد

ریشه مشکلات اقتصادی، دشمنی استکبار جهانی است

مسئولان نباید وارد حاشیه و برخی فرافکنی‌ها شوند

امام جمعه ساوه: سرمایه‌گذاری، ستون اقتصاد و معیشت مردم است

وظیفه اصلی مسئولان در این برهه حل مشکلات اقتصادی است