ایرانیان جهان

آخرين مطالب

اسکوچیچ سرمربی تیم ملی عراق می‌شود؟ عراق

اسکوچیچ سرمربی تیم ملی عراق می‌شود؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - رسانه رسمی باشگاه تراکتور، دراگان در نشست خبری بعد از بازی مقابل آلومینیوم اظهار داشت: این برد را به تیم خودم تبریک می‌گویم. آلومینیوم تیمی است که در خانه خوب ظاهر می‌شود و کار حریفان را سخت می‌کند. من از نحوه بازی تیم زیاد راضی نیستم. بازی‌هایی بود که 20 شوت در چارچوب داشتیم، اما پیروز نشدیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سرمربی تراکتور افزود: کسب پیروزی در چنین دیدارهایی مهم است. علی‌رغم نبود فشار قابل توجه، اشتباهاتی داشتیم. ما برای رسیدن به هدف‌مان به این برد حیاتی نیاز داشتیم. امروز بسیار جنگنده ظاهر شدیم. این برد را به بازیکنان، کادرفنی، باشگاه و هواداران تبریک می‌گویم. این روند را باید طی کنیم تا به هدف برسیم.
اسکوچیچ در خصوص عملکرد خط دفاعی تیمش، بیان کرد: قطعاً جای بهتر شدن داریم. این موضوع را یادآور می‌شویم که کمترین گل خورده را در لیگ داریم که نشان می‌دهد عملکرد خط دفاعی‌مان خوب است. گاهی هدایایی به حریفان می‌دهیم که لازم نیست. عملکرد خط دفاعی ما به اندازه کافی خوب است. اگر تیم من سه گل دریافت کند، بازهم دوست دارم چهار گل زده و پیروز شویم. امروز و در بازی قبلی گل دریافت نکردیم. گاهی اشتباهات بچگانه داریم و به حریف هدایایی می‌دهیم. بار دیگر تأکید می‌کنم که ما به اندازه کافی خوب هستیم.
اسکوچیچ در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا پیشنهادی از تیم ملی عراق دریافت کرده‌اید؟ گفت: همیشه پیشنهاداتی برای افراد مختلف وجود دارد. من مربی تراکتور هستم و برای موفقیت تراکتور از جان و دل مایه می‌گذارم. این پیشنهاد قابل ملاحظه نیست و اولین و آخرین پیشنهاد نیست، اما اعتنایی نمی‌کنم.
سرمربی تراکتور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا نبود چند بازیکن آلومینیوم در نتیجه تاثیرگذار بود؟ خاطرنشان کرد: ممکن است تیمی چند بازیکن محروم و مصدوم داشته باشد. اما آنان با بهترین نفرات بازی کردند و ما هم در طول فصل بارها بازیکنان محروم و مصدوم داشتیم. به نظرتان اگر پنج بازیکن آنان بودند، ما به دردسر می‌افتادیم؟ شاید اگر آنان بودند، ما بهتر بازی می‌کردیم. نمی‌توان جواب قطعی داد و این مباحث فرضیات است. اتفاق مهمی که باید رخ می‌داد، اتفاق افتاده است.
وی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه چرا امروز بازی مالکانه به نمایش نگذاشتید؟ گفت: برعکس این اتفاق رخ نداد. بازی برابر بود و مالکیت توپ بین تیم‌ها عوض می‌شد. ما عقب ننشسته بودیم. چند توپ لو دادیم، اما طوری نبود که تدافعی کار کنیم. موقعیت‌های گلزنی ما هم بیشتر بود. به نظرم آن طور که همیشه بازی می‌کنیم، نبودیم.
سرمربی تراکتور افزود: شما به بازی‌های قبلی ما رجوع کنید که چندین موقعیت گلزنی داشتیم. خوشحالم در بازی که خوب نبودیم، پیروز شدیم و از این موضوع لذت بردیم. در برخی از بازی‌ها 20 شوت می‌زنیم، اما نتیجه را با اشتباه بچگانه واگذار می‌کنیم. امروز از سبک بازی تیم لذت بردم. با این حال، به نقاط ضعف تیم آگاه هستیم.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1389347/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کشف 1000 تن طلا

الکساندر دوگین: ترامپ و پوتین دشمنان یکدیگر نیستند | الکساندر دوگین کیست؟ | مغز متفکر پوتین کیست؟

اقتصاد آمریکا روی بمب ساعتی/ بازگشت ترامپ و بحران بدهی؛ آیا واشنگتن وارد دوران آشوب مالی می‌شود؟

لزوم مذاکره با آمریکا از زبان علی مطهری، نایب رئیس پیشین مجلس

عراقچی: ناکامی‌های آمریکا بیانگر ناکارامدی نظامی‌گری است

جسد چهارمین سرباز آمریکایی گمشده در لیتوانی پیدا شد

توهمات بی‌پایان کاخ سفید: ایران ضعیف شده است!

واکنش سازمان ملل به تهدیدات ترامپ علیه ایران

کالاس: ناتو از دوران ترامپ جان سالم به در خواهد برد

دولت بعدی آلمان قصد دارد نقش بزرگتری در تصمیم‌گیری اتحادیه اروپا ایفا کند

درباره اولین دختر دروازه بان هندبال ایرانی که در لیگ اروپا حضور دارد، چه می‌دانید؟

انتقاد سرمربی میلان از ایتالیایی‌ها

پوتین: رئیس جمهور چین بعنوان مهمان ویژه روسیه، سفر پر رویدادی را در کشور ما خواهد داشت

شی جین پینگ سفر پر رویدادی به روسیه خواهد داشت

تضمین سه کشور عربی به ایران بابت حمله آمریکا

دوراهی توافق با آمریکا / دلار بخریم یا بفروشیم؟

تحول مهم در حوزه هسته‌ای در بحبوحه تنش ایران و آمریکا

روسیه و آمریکا به دنبال کاهش تنش‌های دیپلماتیک هستند

فوری / تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران با یک بهانه جدید

تماس تلفنی بسیار خوبی با السیسی داشتم

روسیه تهدیدهای نظامی ترامپ علیه ایران را محکوم کرد

روسیه به تهدید ایران توسط آمریکا واکنش نشان داد

«ماندن در قدرت»؛ رویای تازه ترامپ

طرح خطرناک اشغالگران علیه غزه

وزیر خارجه چین: همکاری ما با روسیه علیه هیچ کشوری نیست

مرغ گران شد

آماری از پروژه‌های عمرانی ناتمام در کشور

السودانی: در برابر جاه‌طلبی‌های ناروا در کنار ایران می‌ایستیم

نقش حیاتی تعاونی‌ها در توسعه اقتصادی کشور

ساگینتایف روز جمهوری اسلامی به پزشکیان تبریک گفت

طلا رکورد زد+ پیش‌بینی قیمت و راهنمای خرید در شرایط بحران

بیش از هزار میلیارد تومان انواع کالای قاچاق در 24 ساعت گذشته کشف شد

پیش‌بینی وزش باد شدید و رگبارهای پراکنده در روز طبیعت در مرکزی

فنلاند اعلام کرد کشورش از معاهده مین‌های زمینی خارج می‌شود

تیم منتخب بهترین بازیکنان تاریخ پرتغال با حضور رونالدو، فیگو، اوزه بیو و پپه

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران وضع شد

ماجرای شیطنت مارکا در برابر لیونل مسی +جزئیات

آمریکا عباس یوسف‌نژاد و حسین اکبری را تحریم کرد

سه کشور عربی به ایران تضمین دادند!

آمریکا تحریم‌های جدیدی علیه ایران اعمال کرد

دیه گو گارسیا کجاست؟ هر آنچه که باید بدانید

تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران به بهانه برنامه پهپادی

زاکانی: پیام ما برای آمریکا، پیام دوستی بود

تداوم صدرنشینی سینر با وجود محرومیت

شهادت 15 هزار کودک در نوار غزه

تماس تلفنی ترامپ و السیسی درباره غزه و یمن

عربستان و قطر؛ اولین مقصد خارجی ترامپ

جراحی ماسک و ترامپ به وزارت بهداشت رسید

کاخ سفید مرگ سربازان آمریکایی در لیتوانی را تأیید کرد

رکورد تاریخی توزیع بنزین در کشور ثبت شد