ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تهدید ترامپ علیه ایران تا چه حد جدی است؟ ایالات متحده آمریکا

تهدید ترامپ علیه ایران تا چه حد جدی است؟
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در گفت‌وگو با شبکه آمریکایی به اظهارات اخیر «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه علیه «ولودیمیر زلنسکی» همتای اوکراینی خود و احتمال توافق تازه با ایران پرداخت.
او در گفت‌وگو با شبکه «ان بی سی نیوز» آمریکا با لحنی تهدیدآمیز علیه ایران مدعی شد: «اگر با ایران به توافق نرسیم و ضمانتی برای عدم ساخت سلاح هسته‌ای توسط ایران دریافت نکنیم، این کشور بمباران خواهد شد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
این کشور به شیوه‌ای بی‌سابقه بمباران خواهد شد.» ترامپ که به اظهارات تهدیدآمیز خود برای کسب بیشترین امتیاز مشهور است، در ادامه تصریح کرد: «مقامات ایرانی و آمریکایی در حال مذاکره هستند.»
اما تهدیدات ترامپ علیه ایران در حالی است که ساعاتی پیش، «مسعود پزشکیان» رئیس جمهور ایران با اشاره به اینکه پاسخ جمهوری اسلامی ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا، از طریق کشور عمان به دست آنها رسیده است، گفت: «در این پاسخ اگر چه موضوع مذاکره مستقیم میان دو طرف رد شده، اما عنوان شده مسیر مذاکره غیرمستقیم باز است و تاکید شده ایران هیچ‌گاه از مذاکره پرهیز نداشته و این فقط بدعهدی‌ها بوده که باعث بروز مشکل در این مسیر شده که باید جبران شده و اعتمادها بازسازی شوند؛ این، نوع رفتار آمریکایی‌هاست که ادامه مسیر مذاکره را مشخص می‌کند.»
طبق گزارش منابع عربی، ایران در پاسخ خود به نامه رئیس جمهور آمریکا، به تمام بندها و پاراگراف‌های نامه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا پاسخ داده است.
آمادگی ایران برای توافق و تقابل
وبگاه العربی الجدید ادامه داد: منابع ایرانی اظهار داشتند که تهران به تمام بندها و پاراگراف‌های نامه ترامپ به شکل جداگانه و مفصل و با زبانی متناسب با زبان مورد استفاده ترامپ پاسخ داده است.
العربی الجدید همچنین تاکید کرد که تهران در این نامه آمادگی خود را برای مذاکره تنها درباره برنامه هسته‌ای خود بر اساس توافق سال 2015 و احترام متقابل اعلام و بر مخالفت با هرگونه مذاکره درباره توانمندی‌های دفاعی و موشکی خود تاکید کرده است.
این رسانه عربی خاطرنشان کرد: تهران تاکید کرده است که از منافع و امنیت ملی خود به شکل قاطع دفاع خواهد کرد پاسخ آن به هرگونه حمله‌ای، بدون مرز خواهد بود.
خشم ترامپ از پوتین
رئیس جمهور آمریکا در بخش دیگری از اظهارات خود همچنین به رئیس جمهور روسیه تاخت.
او که رابطه خود با پوتین را «بسیار خوب» توصیف کرده، با اشاره به اظهارات رئیس جمهور روسیه درباره مشروعیت زلنسکی گفت: «از این مسئله بسیار خشمگین هستم. این اظهارات جهت‌گیری درستی ندارد.»
ترامپ مدعی شد: «اگر روسیه و من نتوانیم بر سر توقف خونریزی در اوکراین توافقی داشته باشیم و اگر فکر کنم که تقصیر روسیه است، که ممکن است اینطور نباشد، تعرفه‌های ثانویه بر نفت و تمام نفتی که از روسیه خارج می‌شود، وضع خواهم کرد.»
او افزود: «یعنی در صورت خرید نفت از روسیه، شما از تجارت در آمریکا منع خواهید شد. 25 درصد تعرفه بر نفت روسیه نیز اعمال خواهم کرد.»
اما اظهارات ترامپ در دفاع از زلنسکی حتی شبکه آمریکایی را نیز متعجب کرده است. سی بی اس نیوز در گزارش خود نوشت: «اظهارات رئیس جمهور (ترامپ) در حالی است که او خود زلنسکی را دیکتاتور خوانده و از نحوه مدیریت جنگ توسط او انتقاد کرده است.»
اما ترامپ در ادامه تهدیدات خود علیه روسیه اظهار داشت: «تعرفه 25 درصدی بر نفت و سایر محصولات فروخته شده در ایالات متحده و تعرفه های ثانویه اعمال خواهد شد.»
رئیس جمهور آمریکا همچنین با اشاره به اینکه تعرفه ها بر روسیه ظرف یک ماه بدون توافق آتش‌بس اعمال می شود، گفت: «پوتین می‌داند که عصبانی هستم، اما رابطه بسیار خوبی با او دارم. اگر او کار درست را انجام دهد، خشم به سرعت از بین می رود.»
ترامپ در آخر گفت که در روزهای آتی با همتای روسی خود صحبت خواهد کرد./ایسنا

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1389419/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تاریخ‌سازی آرمینیا بیله فلد؛ تیم چهارم بوندسلیگای 3 در آستانه‌ی صعود به لیگ اروپا

«حمله نظامی» ایران را به بمب اتمی سوق می‌دهد که ترامپ از آن می‌هراسد/ جنگ با ایران کل سیاست خارجی آمریکا را از بین می‌برد

کدام کشورهای عربی به ایران درباره حمله نظامی تضمین دادند؟

طلا در پیچ و خم سیاست؛ آیا بهبود روابط ایران و آمریکا قیمت‌ها را می‌شکند؟

اعزام ناو هواپیمابر وینسون آمریکا به غرب | دستورات نظامی جدید پنتاگون به نیروهای آمریکا در خاورمیانه

آشنایی با اروین کوشفسکی، مرد تن‌پک دنیای بدن‌سازی؛ از لقب آقای عضله شکم تا تالار مشاهیر بدن‌سازی

آمریکا: از همه ابزارها برای اختلال در برنامه‌ پهپادی و موشکی ایران استفاده می کنیم

گادرین: عربستان مخالف تهدیدات ترامپ علیه ایران است

«نژا 2» گیشه سینمای چین را تسخیر کرد؛ فروش 50 درصدی افزایش یافت

سازمان ملل متحد به اظهارات تهدیدآمیز آمریکا حمله به ایران واکنش نشان داد

حمله می‌شود یا نمی‌شود؟

تکرار جنایت‌های ترامپ علیه انصارالله یمن

اعلام جرم آمریکا علیه 2 ایرانی به اتهام نقض تحریم‌ها

مطالبه مردم برای ساخت بمب اتم ایرانی / تصاویر تحرکات خطرناک در یمن / ترور همسنگر حاج قاسم سلیمانی در بیروت / همه چیز درباره سلاح پلاسمایی

پیام عراقچی خطاب به آمریکایی‌ها: گزینه نظامی وجود ندارد +عکس

وزارت دادگستری آمریکا علیه 2 تاجر ایرانی اعلام جرم کرد

عکس| بهترین تیم تاریخ کشور رونالدو را بشناسید

این باتری یک قرن عمر می‌کند

هشدار العامری به آمریکا درباره پیامدهای هرگونه ماجراجویی نظامی علیه ایران

واکنش مهم سازمان ملل به تهدیدات ترامپ علیه ایران

تداوم روند خصمانه واشنگتن با تحریم‌های بی‌اثر و نمادین پهبادی

علاقه ترامپ به توافق با ایران

آمریکا به چین هشدار داد!

تجاوز مجدد آمریکا به خاک یمن

مرندی: موشک‌های ایران در رده جهانی؛ آمریکا و اسرائیل سابقه نابودی ملت‌ها را دارند، ما هوشیاریم!

کاخ سفید مدعی موفقیت آمیز بودن حملات به یمن شد

حملات هوایی دوباره آمریکا به یمن

عراقچی: ایران هیچ‌گاه و تحت هیچ شرایطی به‌دنبال سلاح هسته‌ای نخواهد بود

اخبار سوریه/ گفتگوی تلفنی سران سوریه و عراق/قطعی برق در سوریه

کارلوس کی‌ روش در آستانه هدایت تیم ملی عراق

کی‌روش در یک تیم غیرمنتظره برای ایرانی‌ها

ایران تجاوزات اسراییل به لبنان را به شدت محکوم کرد

برنامه هسته‌ای ایران محور رایزنی وزرای خارجه روسیه و چین

وانگ یی: چین و روسیه باید دنیای چندقطبی را اشاعه دهند

رزمایش‌های چین در اطراف جزیره تایوان موجب افزایش تنش می‌شود

پوتین از رئیس جمهور چین بعنوان مهمان ویژه روسیه خبر داد

آمریکا به چین همزمان با برگزاری رزمایش نظامی در اطراف تایوان هشدار داد

درباره کیک تولدی که از تهران به‌سوی مسقط ارسال‌شده است!

شکست آتش بس غزه در لیست دستاوردهای کاخ سفید

ادامه سیاست فشار حداکثری آمریکا؛ تحریم‌های جدید علیه ایران به بهانه پهپادی

غرق شدن ناو هواپیمابر / یواس‌اس آمریکا در عمق اقیانوس آرام گرفت/ عکس

برنامه هسته‌ای ایران با اقدام نظامی از بین نمی‌رود

زرادخانه هسته‌ای آمریکا مانند یک کادیلاک مدل 1975 است

کاخ سفید: ترامپ از سران هر دو طرف جنگ اوکراین ناامید شده است

پوسایدون؛ کابوس جدید سواحل آمریکا؟!

ترامپ چگونه می‌تواند برای سومین‌بار رئیس‌جمهور آمریکا شود؟

برق تمام سوریه قطع شد

جنگنده‌های آمریکایی، الحدیده یمن را بمباران کردند

در برابر جاه‌طلبی‌های ناروا در کنار ایران هستیم

جانباز 70درصد «قهرمان چاکتن» از مازندران به همرزمان شهیدش پیوست