ضعف در فناوری و نوآوری بخشهای تولیدی کشور از موانع تحقق شعار سال هستند
اخبار ایران
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - ماموستا عثمان یوسفی در گفتوگو با خبرنگار حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، با اشاره به نامگذاری شعار سال اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی امسال را به نام «سرمایهگذاری برای تولید» نامگذاری کردهاند چون تقویت اقتصاد داخلی با خروج از وضعیت رکود و تورم، اهمیت فراوانی در کشور دارد.
وی تصریح کرد: بیتردید این انتخاب عالمانه نشان از دوراندیشی، درایت و فهم عمیق و دقیق اوضاع اقتصادی و سیاسی از جانب رهبری بوده و دلایل این نامگذاری، تاکید بر خودکفایی اقتصادی و کاهش وابستگی به درآمدهای نفتی است.
امام جمعه ربط سردشت گفت: یکی از راهکارهای رشد اقتصادی، توسعه بخش تولیدی و صنعتی است و از سوی دیگر ایجاد اشتغال پایدار و کاهش بیکاری با رونق بخشیدن به واحدهای تولیدی و مقابله با تحریمها به ویژه تحریمهای ظالمانه آمریکا و استکبار جهانی از طریق تقویت بنیههای داخلی انجام میشود.
وی با اشاره به مهمترین موانع تحقق شعار سال بیان کرد: برای مثال نبود ثبات اقتصادی و نوسانات ارزی که خطر سرمایهگذاری را افزایش میدهد یکی از موانع است و از سوی دیگر، مشکلات تامین مالی و اعتباری برای واحدهای تولیدی و سختگیری بانکها یعنی نرخ سود بالا یکی دیگر از موانع تحقق شعار است.
ماموستا یوسفی خاطرنشان کرد: علاوه بر آن هم اکنون با کمبود زیرساختهای صنعتی در برخی مناطق و قوانین دست و پاگیر اداری و بروکراسی پیچیده برای صدور مجوزها مواجه بوده و ضعف در فناوری و نوآوری در برخی بخشهای تولیدی نیز یکی از موانع تحقق شعار سال به شمار میرود.
وی ادامه داد: بیتردید برای اینکه مانعی بر سر تحقق سرمایهگذاری برای تولید ایجاد نشود باید تسهیلات کمبهره به واحدهای تولیدی توسط بانکها و صندوقهای توسعه اعطا شود که همین خود مسیر را بسیار آسان میکند.
امام جمعه ربط سردشت بیان کرد: برای تحقق شعار باید قوانین گمرکی اصلاح شده و به صورت جدی با قاچاق کالا مقابله و از کالاهای ایرانی حمایت شود و از سوی دیگر تشویق سرمایهگذاری خارجی با تضمین امنیت سرمایه و همچنین همکاری دولت با بخش خصوصی میتواند کارساز باشد.
وی با اشاره به ظرفیتهای سرمایهگذاری شهر ربط اظهار داشت: این ظرفیتها در بخش گردشگری، کشاورزی و صنایع تبدیلی وجود دارد و کشت گندم، جو و محصولات باغی مانند انگور سیاه سردشت که شهرت جهانی دارد از ظرفیتهای سرمایهگذاری برای تولید و صادرات هستند.
وی تصریح کرد: علاوه بر آن باید فرصت سرمایهگذاری در سردخانهها فراهم شده و صنایع تبدیلی و میوه و خشکبار ایجاد شود و همچنین این شهر ظرفیت فراوانی در پرورش دام و طیور و امکان ایجاد واحدهای تولیدی صنایع معدنی دارد چون معادن سنگهای تزیینی بسیاری در این شهر وجود دارد که در تولید ثروت و اشتغال موثر هستند.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1395474/