رویداددعصر امید ایران–عراق جایی است که صنعت و دانشگاه دست در دست هم میدهند
عراق
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامع مستقل نجف آباد گفت: رویداد عصر امید فرصتی بینظیر برای ایجاد پلهای همکاری بین صنعت و دانشگاه است؛ تحولی که نهتنها آینده دانشجویان برتر را تضمین میکند بلکه موج تازهای از نوآوری و توسعه پایدار را در عرصه فناوری و همکاری بینالمللی به ارمغان میآورد.
فرید نعیمی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به برگزاری نخستین رویداد بین المللی عصر امید در حوزه هوش مصنوعی و صنایع مرتبط در کشور عراق اظهار کرد: هشتمین دوره رویداد عصر امید برای نخستین بار به صورت بین المللی تحت عنوان رویداد عصر امید ایران – عراق با محوریت هوش مصنوعی و کاربرد آن در صنایع، در روزهای پنجم تا نهم اردیبهشت 1404 در شهر نجف عراق با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه اسلامی نجف برگزار میگردد.
وی افزود: در این رویداد پس از ثبت نام اولیه و بررسی محصولات و دستاوردها، 60 شرکت فناور فعال در حوزه هوش مصنوعی از دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین تعدادی از شرکتهای عراقی فعال در همین حوزه انتخاب شدهاند که محصولات و آخرین دستاوردهای خود را برای عموم مخاطبین و نمایندگانی که از صنایع پرکاربرد حضور دارند، به نمایش خواهند گذاشت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامع مستقل نجف آباد عنوان کردند: برگزاری چنین رویدادهایی میتواند تعاملات بین المللی شرکتهای داخلی فناور را افزایش داده و در ایجاد ظرفیتهای بین المللی نقش مهمی داشته باشد.
نعیمی خاطر نشان کردند همزمان با این رویداد، نخستین دوره همایش بین المللی هوش مصنوعی: شهر، صنعت و سلامت نیز با حضور محققین، اساتید، دانشجویان و پژوهشگران از اقصی نقاط جهان به مدت دو روز به زبان انگلیسی، در شهر نجف و با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه اسلامی نجف عراق برگزار خواهد شد.
وی خاطر ادامه داد: برگزاری این همایش علمی در کنار رویداد عصر امید میتواند حلقه اتصال صنعت و دانشگاه باشد که یکی از اهداف دانش شهر ایران است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد جامع مستقل نجف آباد توضیح داد: در دنیای امروز، دانشگاهها تنها مراکز آموزشی یا حتی پژوهشی مطلق نیستند؛ بلکه بستری برای توسعه فردی و رشد حرفهای دانشجویان میباشند که میتوانند نقش پررنگی در توسعه پایدار کشور داشته باشند.
نعیمی در ادامه خاطر نشان کرد: جذب و نگهداشت دانشجویان برتر و با استعداد در دانشگاههایی که خدمات متمایز و امکانات به روز ارائه میدهند، میتواند آینده دانشگاه را تضمین کرده و به حرکت دانشگاه در مسیر توسعه کمک کند؛ چراکه امروزه در سطوح ملی و بینالمللی نیز دانشگاههایی که دانشجو را مخاطب اصلی خود میداند و نیازهای آنها را درک میکنند میتوانند موفق باشند.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا امروزه در دانشگاه بر روی فناوریهای نوین همچون هوش مصنوعی تاکید میشود، بیان کردند: ایجاد ارزش برای دانشجویان رکن اصلی موفقیت در نسل چهارم دانشگاهها است و این امر بدون بهبود رضایت دانشجو، ایجاد انگیزه، تضمین آینده شغلی و توانمندسازی مسیر نمیشود.
کد خبر 855816
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1397236/