ایرانیان جهان

آخرين مطالب

چین خطاب به ترامپ: تا آخر می‌جنگیم خواندنی ها

چین خطاب به ترامپ: تا آخر می‌جنگیم
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - فارس / پس از تهدید رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ به افزایش 50 درصدی تعرفه‌ها علیه چین، پکن تأکید کرد که اقدامات متقابلی علیه آمریکا انجام خواهد داد.
در ادامه جنگ تعرفه‌ای ترامپ علیه کشورهای مختلف جهان،‌ چین متعهد شد که پاسخ آمریکا را خواهد داد. به گزارش فرانس 24، در حالی که چین قصد داشت با ترامپ مذاکره کند، پس از اعمال تعرفه‌ها توسط آمریکا رویکرد خود را تغییر داده و اقدامات رئیس‌جمهور ایالات متحده را تلافی نمود و برای اولین بار تمام محصولات آمریکایی را بدون استثنا هدف تعرفه‌های خود قرار داد. پکن روز جمعه در پاسخ به تعرفه‌های 34 درصدی واشنگتن که روز چهارشنبه اعمال شد، تعرفه اضافی 34 درصدی بر همه واردات آمریکایی اعلام کرد. دونالد ترامپ نیز با انتشار پیامی در شبکه‌های اجتماعی به اعمال تعرفه 34 درصدی علیه کالاهای آمریکایی توسط پکن اشاره کرد و گفت: «اگر چین تا فردا 8 آوریل افزایش (تعرفه‌های) 34 درصدی، به علاوه سوءاستفاده‌های تجاری بلند‌مدت قبلی خود را لغو نکند، ایالات متحده تعرفه‌های 50 درصدی مضافی را از 9 آوریل بر چین اعمال خواهد کرد.»
بازار



چین نیز به سرعت واکنش نشان داده و اقدامات ترامپ را «باج‌خواهی» از سوی ایالات متحده خواند و از آن انتقاد کرد. پکن متعهد شد در صورت اعمال تعرفه‌های بیشتر که قرار بود روز چهارشنبه از سوی واشنگتن اعمال شود «اقدامات متقابل» انجام خواهد داد. سخنگوی وزارت بازرگانی پکن روز سه‌شنبه گفت: «اگر آمریکا اصرار داشته باشد که راه خود را طی کند، چین تا آخر با آن مبارزه خواهد کرد.» در ادامه درگیری‌های لفظی بین پکن و واشنگتن، وزارت خارجه چین نیز روز سه‌شنبه اظهارات «جاهلانه و بی‌ادبانه» معاون رئیس‌جمهور ایالات متحده جی‌دی ونس را محکوم کرد. ونس پیش از این از اینکه ایالات متحده برای مدت طولانی از «دهقانان چینی» پول قرض کرده است، ابراز ناراحتی کرده بود. وزارت خارجه گفت: «فشار، تهدید و باج‌گیری راه درستی برای مقابله با چین نیست». پکن از واشنگتن خواست تا اگر می‌خواهد در گفتگوها شرکت کند «نگرش برابری، احترام و منافع متقابل را اتخاذ کند.»
تعرفه 10 درصدی بر واردات آمریکا از سراسر جهان از روز شنبه اجرایی شد و تعدادی از کشورها از روز چهارشنبه تحت تعرفه‌های بالاتری قرار خواهند گرفت که شامل عوارض گمرکی 34 درصدی برای کالاهای چینی و همچنین 20 درصدی برای محصولات اتحادیه اروپا می‌شود.تعرفه‌های ترامپ در روزهای گذشته بازارهای جهانی را متلاطم کرده است و تریلیون‌ها دلار ارزش بازار سهام را از بین برده است. شاخص هانگ‌ سنگ در بورس هنگ کنگ روز دوشنبه 13.2 درصد سقوط کرد که بدترین روز آن از زمان بحران مالی آسیا محسوب می‌شود. البته این آمار در روز سه‌شنبه تا حدودی بهبود یافت. اما سهام در تایلند، اندونزی و ویتنام (از قطب‌های اصلی صادرات) در روز سه‌شنبه پس‌از از سرگیری معاملات پس از تعطیلات بانکی سقوط کرد. نخست‌وزیر سنگاپور لارنس وانگ به پارلمان گفت که دولتش از این اقدام آمریکا بسیار ناامید شده است. وی در این باره اظهار داشت: «این‌ها اعمالی نیستند که یک نفر با یک دوست انجام دهد.» در جدول زیر تغییرات بازار سهام در کشورهای مختلف پس از اعمال تعرفه‌ها را مشاهده می‌کنید.

ایرانیان جهان

جدای از این دونالد ترامپ روز دوشنبه گفت که به دنبال ایجاد وقفه در اجرای تعرفه‌ها نیست. ترامپ افزود که ایالات متحده آماده مذاکره با هر کشوری است که مایل به گفت‌و‌گو باشد، با این حال او هرگونه ملاقات و رایزنی با طرف چینی بر سر تعرفه‌ها را لغو کرد. پس از اینکه سهام در شانگهای سقوط کرد، بانک مرکزی چین بیانیه‌ای را قبل از از‌سرگیری معاملات در روز سه‌شنبه منتشر نمود تا تأکید کند که از یک صندوق مستقل حمایت خواهد کرد و برای تثبیت بازار وجوه قابل معامله در بورس را خریداری می‌کند.سرمایه‌گذاران همچنان به دنبال هر گونه رهایی از جنگ تجاری ویرانگر هستند. پس از آن که وزیر خزانه‌داری آمریکا اسکات بسنت در مصاحبه با فاکس نیوز پیشنهاد داد که ژاپن در مذاکرات بر سر تعرفه‌های ایالات متحده «اولویت» داشته باشد، سهام در توکیو روز سه‌شنبه با جهش مواجه شد. بسنت درباره دلیل اولویت دادن به ژاپن گفت که «آن‌ها خیلی سریع جلو آمده» و مذاکرات را آغاز کردند. وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت که تعداد زیادی از کشورها به دنبال گفتگو بوده‌اند. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو اولین مقام ارشدی است که شخصاً با ترامپ بر سر تعرفه‌ها لابی کرده است. ترامپ روز گذشته در جریان دیدار با بنیامین نتانیاهو گفت: «ممکن است تعرفه‌های دائمی وجود داشته باشد و همچنین می‌توان مذاکره کرد، زیرا چیزهایی وجود دارد که ما فراتر از تعرفه‌ها به آن‌ها نیاز داریم.»
وزرای بازرگانی اتحادیه اروپا روز دوشنبه در لوکزامبورگ گرد هم آمده تا در مورد واکنش این اتحادیه به اقدامات ترامپ گفت‌وگو کنند. آلمان و فرانسه از اعمال مالیات بر غول‌های فناوری آمریکا حمایت کرده‌اند.وزیر تجارت فرانسه لوران سن مارتین گفت: «ما نباید هیچ گزینه‌ای را در مورد کالاها و خدمات حذف کنیم.» وی با اشاره به قابلیت بالای قاره سبز برای پاسخ‌گویی به آمریکا افزود که 27 کشور اتحادیه باید «جعبه‌ابزار اروپا که بسیار جامع است و همچنین می‌تواند بسیار تهاجمی باشد را باز کند.» ترامپ 78ساله معتقد است که تعرفه‌ها با وادار کردن شرکت‌های خارجی به انتقال به ایالات متحده به جای تولید کالا در خارج، پایگاه تولیدیِ از دست رفته‌ی آمریکا را احیا خواهد کرد. اما اکثر اقتصاددانان این موضوع را زیر سؤال می‌برند و می‌گویند که تعرفه‌های او مستبدانه است.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1397673/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لیگ ملت‌ها: لیست رقیب سنتی ایران اعلام شد

مهدی طارمی به علی دایی رسید؛ دومین ایرانی در نیمه‌ نهایی لیگ قهرمانان اروپا

اثر جنگ تجاری بر بازارهای جهانی؛ چرا Crypto تبدیل به پناهگاه امن شده است؟

4 دانش آموز در تیراندازی دبیرستانی در دالاس آمریکا زخمی شدند

ساداتیان، سفیر اسبق ایران در انگلیس: حتی در صورت توافق با آمریکا هم چنانچه روابط‌مان با اروپا بهبود نیابد، امکان فعال‌ شدن مکانیسم ماشه وجود دارد

شروط چین برای مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا

دست رد ترامپ بر سینه نتانیاهو در حمله به ایران

بررسی زندگی خصوصی یک دیپلمات در سفر به عمان! / چه کسانی ویتکاف را در مسقط همراهی کردند؟+ تصاویر

نامه رهبر انقلاب به پوتین

مردم از انگلیس و ایتالیا تا اتریش و آمریکا در همبستگی با غزه به خیابان‌ها آمدند

بازگشت آرامش به وال استریت

وزیر خارجه انگلیس هم وارد رایزنی‌ آمریکایی-فرانسوی درباره ایران و اوکراین می‌شود

توافق ایران و آمریکا میلیارد‌ها دلار پول را روانه کشور می‌کند!

سرمقاله ایران/ نتیجه نوروز امسال

اولین سخنرانی بایدن پس از ترک کاخ سفید: ترامپ اول شلیک می‌کند بعد نشانه می‌گیرد

فروش کلیه 70 میلیاردی با بهترین گروه خونی | جزییات تازه از باند بین‌المللی قاچاق اعضای بدن در تهران

جدیدترین قیمت دینار عراق دلار و یورو امروز پنجشنبه 28 فروردین ماه 1404

دیدار معاون عراقچی با نخست وزیر اقلیم کردستان

آخرین قیمت افغانی، دلار و دینار امروز پنجشنبه 28 فروردین ماه 1404

بنیاد شهید و امور ایثارگران در حوزه درمان جامعه ایثارگری عملکرد مطلوبی داشته است

پایتخت 7 رسانه ملی را به صدر اخبار برد

تدوین اطلس مهارتی و اشتغال برای توسعه هنرستان‌های جوار صنعت در آذربایجان شرقی

افشای مسیرهای دور زدن تحریم ها و اطلاعات محرمانه اقتصادی ایران با پیوستن به FATF؟/ موافقان پالرمو و CFT:  به بهبود تعاملات بین المللی کمک می کند

توسعه استان‌ها باید متناسب با ظرفیت‌های محلی پیش برود

راه نجات کشور، حمایت از بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری است

سرمقاله اعتماد/ ایران و آمریکا: از مسقط تا رم

استاد دانشگاه تهران: باید مراقب روش‌های مذاکراتی خاص امریکا باشیم

شکایت اولین ایالت آمریکا از «دونالد ترامپ»

کلید خوردن تفحص مجلس از بانک مرکزی

آرتتا: احساس کردم باید یک چک توی گوش ساکا بزنم!/ همه چیز را از پپ یاد گرفتم

کارلو بالاخره به پایان راه رسید

نامزدهای بهترین بازیکن دور برگشت یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا؛ با حضور دمبله و مارتینز

طارمی به دایی رسید

مهدی طارمی از علی دایی رد شد

آرتتا: احساس کردم باید یک چک توی گوش ساکا بزنم! / همه چیز را از پپ یاد گرفتم

تهدید روسیه و چین علیه منظومهٔ ماهواره‌ای استارلینک شدت گرفت

چین و مالزی: غزه بخشی جدایی ناپذیری از سرزمین فلسطین است

پیام رهبر انقلاب به پوتین

یک بام و دو هوای آمریکا

وزیر دفاع عربستان به تهران می‌آید/ ریاض میانجی ایران و آمریکا خواهد شد؟

لغو دو کمک هزینه مالی وزارت امنیت داخلی آمریکا به دانشگاه هاروارد

سردبیر برنا: رسانه‌های ما در رابطه با مذاکرات ایران و آمریکا از هیجان‌زدگی پرهیز کنند

در ادامه مذاکرات آمریکا؛ سفر وزیر دفاع عربستان پنجشنبه به ایران

سفر خالد بن سلمان؛ طرح میانجی گری عربستان برای مذاکرات ایران و آمریکا

جنگ دونالد ترامپ با چین بالا گرفت/ تهدید با تعرفه 245 درصدی

این 6 برند جهانی به 278 میلیارد دلار فرار مالیاتی متهم شدند

همکاری مخفیانه پیمانکار سابق سازمان هوانوردی آمریکا با ایران

ارسال پیام رهبر انقلاب به پوتین

چین: آمریکا برای حل مسائل با چین باید تهدیدات و باج‌خواهی را متوقف کند

سرمقاله آرمان ملی/ اهمیت سفر گروسی به ایران