عقب نشینی نیروهای آمریکایی از پایگاه مهم نظامی در لهستان
اروپا
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - ارتش آمریکا از خروج سربازان خود از پایگاه مهمی در لهستان و نزدیک مرزهای اوکراین که نقش مهمی در ارسال کمکها به این کشور جنگ زده داشت، خبر داد. - اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه «تاگس شاو»، ارتش آمریکا از خروج سربازان خود از پایگاه مهمی در لهستان خبر داد. موقعیت این پایگاه نزدیک مرز اوکراین و یک مرکز مهم برای تدارکات نظامی به این کشور مورد حمله روسیه بود.
لهستان به این تصمیم ایالات متحده مبنی بر خروج سربازان از یک پایگاه کلیدی در نزدیکی مرز لهستان با اوکراین پاسخ محتاطانه ای داده است.
درخواست از آمریکا برای ارائه نقشه راه خروج نیروها از اروپا آندری دودا، رئیس جمهور لهستان در این باره گفت که این به معنای خروج کامل نیروهای آمریکایی از این کشور نیست.
ولادیسلاو کوسینیاک-کامیسز، وزیر دفاع لهستان هم در سرویس آنلاین X نوشت که سربازان آمریکایی همچنان در لهستان اما در مکان های دیگر مستقر خواهند شد.
ارتش آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد که قصد دارد تجهیزات و پرسنل نظامی خود را از پایگاه جاسیونکا در جنوب لهستان خارج کرده و به سایر نقاط این کشور منتقل کند. واشنگتن دقیقاً اعلام نکرد که چه تعداد سرباز جاسونکا را ترک می کنند و به کجا منتقل می شوند. در حال حاضر 10000 سرباز آمریکایی به صورت چرخشی در لهستان مستقر هستند.
دفتر اروپا و آفریقای ارتش ایالات متحده گفت که تصمیم برای جابجایی سربازان و تجهیزات نتیجه ماه ها بررسی و برنامه ریزی بود که از نزدیک با لهستان و متحدان ناتو هماهنگ شده بود. این تصمیم در اجلاس سران ناتو در واشنگتن در جولای 2024 اتخاذ شد.
سربازان آمریکایی اندکی قبل از شروع جنگ اوکراین در فوریه 2022 در جاسیونکا مستقر شده اند. این پایگاه مرکز مهمی برای ارسال بخش بزرگی از کمک های نظامی به اوکراین است.
به گفته کوسینیاک-کامیسز، وظایفی که قبلاً توسط سربازان آمریکایی در جاسونکا انجام میشد، اکنون به عهده سایر متحدان خواهد بود. او توضیح داد که ناتو مسئولیت عملیات در این پایگاه را بر عهده خواهد گرفت.
در همین حال، بر اساس گزارش رسانه ها، دولت ترامپ در حال بررسی خروج 10000 سرباز از شرق اروپا است. شبکه تلویزیونی آمریکایی ان بی سی به نقل از شش منبع ناشناس در ایالات متحده و اروپا گزارش داد که رومانی و لهستان ممکن است تحت تأثیر این اقدام قرار گیرند. در حال حاضر هیچ تایید رسمی از سوی پنتاگون وجود ندارد.
پنتاگون خروج نیروها از شرق اروپا را بررسی می کند
پس از حمله روسیه به اوکراین در حدود سه سال پیش، جو بایدن، رئیس جمهور وقت ایالات متحده، 20000 سرباز اضافی را به اروپا فرستاد. بر اساس گزارش ان بی سی پنتاگون اکنون در حال بررسی نصف کردن این نیروها است.
بر اساس اطلاعات پنتاگون حدود 100000 سرباز آمریکایی اخیرا در اروپا مستقر شده اند. از این تعداد، 65000 نفر به طور دائم و بقیه به صورت چرخشی مستقر شدند.
ترامپ بارها از متحدان اروپایی ناتو خواسته است تا مسئولیت امنیت خود را بر عهده گرفته و هزینه های دفاعی را به شدت افزایش دهند. وی پیش از این در مبارزات انتخاباتی اعلام کرده بود که می خواهد برای صلح سریع در اوکراین تلاش کند.
انتهای پیام/
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1398022/