ایرانیان جهان

آخرين مطالب

هشدار ترکیه نسبت به اقدام نظامی علیه ایران ایالات متحده آمریکا

هشدار ترکیه نسبت به اقدام نظامی علیه ایران
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه هشدار داد که استفاده از قدرت نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران به بی‌ثباتی در منطقه منجر خواهد شد.
وی در گفت‌وگو با شبکه «سی‌ان‌ان ترک» همچنین تأکید کرد: «آنکارا بر مذاکره میان طرف‌های درگیر تأکید دارد و از آن حمایت می‌کند.»
فیدان در ادامه با اشاره به تماس‌های دیپلماتیک کشورش با تهران و واشنگتن، اظهار داشت: «ما ارتباط خود را با ایران و آمریکا حفظ کرده‌ایم.
من پیش و پس از سفر اخیرم به آمریکا با مقامات ایرانی گفت‌وگو کرده‌ام.» وی افزود: «توصیه من به طرفین این است که هرچه سریع‌تر مذاکرات مستقیم را آغاز کنند؛ چراکه هرگونه عملیات نظامی علیه ایران تنها به بی‌ثباتی در منطقه دامن خواهد زد.»
وزیر امور خارجه ترکیه در بخش دیگری از سخنانش گفت: «ایران از توانمندی هسته‌ای برخوردار است، اما سلاح هسته‌ای ندارد. از سوی دیگر، به نظر می‌رسد دونالد ترامپ برای گفت‌وگو آمادگی دارد. اگر طرفین از این فرصت بهره‌برداری کنند، می‌توان مسئله را بدون توسل به زور حل‌وفصل کرد.»
این اظهارات درحالی بیان شده است که پیشتر «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران اعلام کرده بود: گفت‌وگوی غیر مستقیم ایران و آمریکا روز شنبه ( 23 فروردین) در عمان آغاز می شود. عراقچی در شبکه ایکس نوشت: ایران و ایالات متحده روز شنبه در عمان برای گفتگوهای غیرمستقیم در سطح مقامات عالی ملاقات خواهند کرد. این یک فرصت و نیز یک آزمون است. توپ در زمین آمریکاست.
عراقچی همچنین با انتشار یادداشتی در روزنامه آمریکایی واشنگتن پست به تشریح و شفاف سازی مواضع مذاکراتی جمهوری اسلامی ایران در آستانه آغاز دور جدیدی از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا در عمان پرداخت و گفت: در هفته‌های اخیر، مجموعه‌ای از نامه‌ها و پیام‌ها میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا رد و بدل شده است. برخلاف برخی تفسیرهای سطحی، این ارتباطات — دست‌کم از سوی ما — نه نمادین بوده‌اند و نه تشریفاتی. ما آن‌ها را تلاشی واقعی برای شفاف‌سازی مواضع و گشودن پنجره‌ای به‌سوی دیپلماسی تلقی می‌کنیم.
وزیر خارجه ایران تاکید کرد: با توجه به اظهارات روز دوشنبه رئیس‌جمهور دونالد ترامپ، ایران آماده است با جدیت وارد تعامل شود و با هدف دستیابی به یک توافق وارد گفت‌وگو شود. ما روز شنبه در عمان برای مذاکرات غیرمستقیم دیدار خواهیم کرد. این دیدار به همان اندازه که یک فرصت است، یک آزمون نیز هست.
مقامات دولت آمریکا همچنان اظهارات و اقدامات متناقض خود را تکرار و ضمن تهدید به اقدام نظامی، خواستار مذاکره مستقیم با جمهوری اسلامی ایران هستند.
کد خبر 936387 منبع: ایرنا برچسب‌ها خبر ویژه ایران و آمریکا ایران و ترکیه

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1399606/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جدیدترین قیمت افغانی امروز جمعه 29 فروردین ماه 1404 اعلام شد | قیمت افغانی به تومان

ترامپ: حمله اسرائیل به ایران متوقف نشده، فعلاً عجله‌ای ندارم

به پشتوانه ارتش، با قدرت مواضع خود را برای ایجاد صلح و امنیت در منطقه بیان می‌کنیم

قیمت جهانی نفت جهش کرد

وزیر امور خارجه، روابط کنونی ایران و روسیه را در وضعیتی عالی توصیف کرد

شهادت 22 غیرنظامی در حمله آمریکا به بندر نفتی یمن

راهبرد ایران در مقابله با دشمن، تهدید در برابر تهدید است

دوپاره شدن استراتژی واشنگتن: ایران در آستانه دیپلماسی یا تقابل؟

تجاوز جنگنده‌های آمریکایی به مناطق مختلف یمن

عراقچی: پیام رهبر انقلاب به پوتین حاوی نکات مهمی بود/ در مذاکرات با آمریکا کاملا جدی هستیم

قیمت جهانی نفت افزایش یافت

خانه تکانی در شورای امنیت ملی آمریکا و ورود افسران همسو با ترامپ

برای کاهش تاثیر لابی صهیونیسم چه می توان کرد؟

حمله وحشیانه آمریکا به بندر نفتی رأس عیسی یمن

عراقچی: ما روز شنبه با جدیت در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا حاضر خواهیم شد

متقاضیان ویزای آمریکا تفتیش عقاید دیجیتال می‌شوند

استانی شدن اجاره‌بهای واحدهای مسکونی تا چه اندازه بر کنترل قیمت‌ها موثر است؟

نیاز تهران به 6 هزار مگاوات برق در تابستان؛ مردم صرفه‌جویی کنند

ورود 2 هواپیمای ایرباس 330 با پیگیری شهید جمهور

آموریم: در اولدترافورد هیچ چیز تمام نمی‌شود!

شب خوب اسپانیایی‌ها: پنج تیم لالیگایی در سی‌ال!

ترامپ: من فکر می‌کنم که با چین معامله بسیار خوبی می‌کنیم +ویدئو

قیمت جهانی طلا امروز 1404/1/29

طرح پیشنهادی ایران به آمریکا در مذاکرات هسته ای چه بوده است؟

عراقچی: رم میزبان مذاکرات نیست

قیمت جهانی نفت امروز 1404/1/29 |برنت 67 دلار و 96 سنت شد

وزیر امور خارجه روز ارتش را تبریک گفت

قیمت طلای جهانی کاهش یافت| اونس طلا 3326 دلار و 85 سنت

بهای نفت جهانی افزایش یافت| نفت برنت 67 دلار و 96 سنت

جنایت هولناک آمریکا در بندر راس عیسی یمن؛ پیکرهای سوخته+ فیلم

جزئیات تازه‌ از دیدار فرستاده ویژه پادشاه عربستان با رهبر معظم انقلاب

تعرفه‌های ترامپ آمریکا را از ویتامین‌ها محروم کند

شهادت 38 غیرنظامی در حمله آمریکا به بندر نفتی یمن

حماس: آماده آغاز فوری مذاکرات جامع هستیم

هک شدن بانک سپه تکذیب شد

فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد

جدیدترین قیمت دینار عراق امروز جمعه 29 فروردین ماه 1404 / دینار بدجور سقوط کرد!

دولت‌ها به سهم اقتصادی‌ آذربایجان کمتر توجه کرده‌اند

نخستین موتور ایرانی هواپیما ساخته شد

دوران جدید سیاست دفاعی آمریکا؛ هدف واقعی ترامپ چین است!

عراقچی: از سمت آمریکا پیام‌های متناقض و متضاد می‌شنویم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

روایت جدید از محل مذاکرات ایران و آمریکا |‌عراقچی : رم میزبان مذاکرات نیست، بلکه ...

حمله وحشیانه آمریکا به یمن ( هشدار؛ حاوی تصاویر دلخراش!)

رم میزبان مذاکرات نیست، بلکه محل مذاکرات است/ دیدار با پوتین عملیاتی بود

آلمان خودروهای زرهی و پهپاد به اوکراین داد

تغییر وضعیت اقتصادی استان با اجرای پروژه های در دست اقدام

هشدار روزنامه ایتالیایی به اینتر؛ بارسلونا اصلا بایرن مونیخ نیست، تیم هانسی فلیک خطرناک است!/ اینتر امیدوار به سکته بارسلونا!

چهار غول اروپا مشتری ستاره مغضوب یونایتد!

ایران؛ مهمان ویژه نمایشگاه کتاب 2026 عراق

پشت صحنه سفر گروسی به تهران قبل از مذاکرات در ایتالیا؛ نشانه‌ای از تغییرات دیپلماتیک یا بازی سیاسی پیچیده؟