ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ایجاد منطقه ویژه اقتصادی معدنی در سبزوار یک ضرورت است اخبار ایران

ایجاد منطقه ویژه اقتصادی معدنی در سبزوار یک ضرورت است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار مهر، غلامحسین مظفری صبح پنجشنبه در آئین بهره‌برداری از مجتمع خدماتی رفاهی مجلل سبزوار از برنامه‌ریزی برای ایجاد یک منطقه ویژه اقتصادی معدنی در این منطقه خبر داد و اظهار کرد: ما به لحاظ ذخایر معدنی، اولین استان کشور هستیم؛ برخی شاید بگویند رتبه اول یا دوم را داریم، اما چون در عمل کمتر ورود کرده‌ایم و بهره‌برداری مناسبی از این ظرفیت عظیم نداشته‌ایم، هنوز به جایگاه واقعی‌مان نرسیده‌ایم.
استاندار خراسان رضوی با اشاره به اینکه در استانی هستیم که سرمایه‌های معدنی غنی داریم افزود: ایجاد منطقه ویژه اقتصادی معدنی در کنار معادن ارزشمند سبزوار از ضرورت‌هاست. ارزش افزوده‌ای که از این معادن حاصل می‌شود باید به نفع مردم منطقه برگردد.
وی با اشاره به بازدید روز گذشته خود از معادن شهرستان سبزوار، افزود: خراسان رضوی یکی از استان‌های غنی معدنی کشور است، اما متأسفانه بهره‌برداری مناسبی از این منابع نشده است. در سبزوار معادن فلزات گران‌بها وجود دارند که با مدیریت مناسب می‌توانند تحول‌آفرین باشند.
مظفری با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته از سوی نمایندگان مجلس برای ایجاد منطقه ویژه اقتصادی معدنی تصریح کرد: مصوبات لازم برای این منطقه ویژه باید با جدیت دنبال شود و همه دستگاه‌ها در آماده‌سازی بسته پیشنهادی برای دولت فعال باشند تا در مسیر تفویض اختیارات، بتوانیم سهم واقعی استان را در اقتصاد ملی تثبیت کنیم.
استاندار خراسان رضوی با بیان اینکه سال 1404 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان «سال سرمایه‌گذاری برای تولید» نام‌گذاری شده و این نام‌گذاری فرصتی مغتنم برای توسعه و پیشرفت است، تصریح کرد: در پایان سال گذشته و آغاز سال جاری، جلسات متعددی پیرامون این موضوع برگزار شده و طلیعه آن، پروژه‌هایی از جمله همین مجموعه است. از ابتدای فروردین چندین جلسه تخصصی با محوریت سرمایه‌گذاری داشتیم که نشان‌دهنده عزم جدی استان در این مسیر است.
وی ادامه داد: خراسان رضوی ظرفیت‌های بالایی دارد. اگر منابع انسانی، مالی و طبیعی خود را درست به‌کار بگیریم، می‌توانیم تحولات بزرگی رقم بزنیم. اما اگر این فرصت‌ها را غنیمت نشماریم، شأن این مردم و استان حفظ نخواهد شد.
مظفری گفت: متأسفانه با وجود ظرفیت‌های بالای استان، مردم خراسان رضوی حدود 30 درصد فقیرتر از میانگین کشوری هستند. این برای استانی که نگین آن بارگاه منور حضرت امام رضا (ع) است، زیبنده نیست. درآمد سرانه استان 5.3 درصد از درآمد ناخالص کشور و جمعیت ما حدود 8 درصد است؛ یعنی سهمی کمتر از حد انتظار. این وضعیت، مسئولیت مدیران را سنگین‌تر می‌کند.
استاندار خراسان رضوی عنوان کرد: ما سالانه میزبان بیش از 30 میلیون زائر و گردشگر هستیم و باید شأن و جایگاه مناسبی برای آن‌ها ایجاد کنیم. 60 درصد اقتصاد استان در حوزه خدمات است، اما متأسفانه به درستی از این ظرفیت برای درآمدزایی استفاده نکرده‌ایم. باید به اقتصاد زیارت و گردشگری توجه جدی‌تری شود.
وی با بیان اینکه رویکرد ما در توسعه باید حساب‌شده باشد، گفت: خدمات باید درآمدزا باشند و خلق ثروت یک ارزش محسوب می‌شود. اشتغال‌زایی یکی از مهم‌ترین اهداف ماست. نباید به دلیل نگاه‌های تنگ‌نظرانه از رشد مجموعه‌های خصوصی و خدماتی جلوگیری کنیم. اگر مجموعه‌ای مانند مجتمع مجلل می‌تواند درآمد کسب کند، باید حمایت شود. این مجموعه‌ها می‌توانند از طریق جذب سرمایه‌گذار، اشتغال‌زایی و توسعه، نقش‌آفرینی کنند.
کد خبر 6430502

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1399676/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آموریم: در اولدترافورد هیچ چیز تمام نمی‌شود!

شب خوب اسپانیایی‌ها: پنج تیم لالیگایی در سی‌ال!

ترامپ: من فکر می‌کنم که با چین معامله بسیار خوبی می‌کنیم +ویدئو

قیمت جهانی طلا امروز 1404/1/29

طرح پیشنهادی ایران به آمریکا در مذاکرات هسته ای چه بوده است؟

عراقچی: رم میزبان مذاکرات نیست

قیمت جهانی نفت امروز 1404/1/29 |برنت 67 دلار و 96 سنت شد

وزیر امور خارجه روز ارتش را تبریک گفت

قیمت طلای جهانی کاهش یافت| اونس طلا 3326 دلار و 85 سنت

بهای نفت جهانی افزایش یافت| نفت برنت 67 دلار و 96 سنت

جنایت هولناک آمریکا در بندر راس عیسی یمن؛ پیکرهای سوخته+ فیلم

جزئیات تازه‌ از دیدار فرستاده ویژه پادشاه عربستان با رهبر معظم انقلاب

تعرفه‌های ترامپ آمریکا را از ویتامین‌ها محروم کند

شهادت 38 غیرنظامی در حمله آمریکا به بندر نفتی یمن

حماس: آماده آغاز فوری مذاکرات جامع هستیم

هک شدن بانک سپه تکذیب شد

فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد

جدیدترین قیمت دینار عراق امروز جمعه 29 فروردین ماه 1404 / دینار بدجور سقوط کرد!

دولت‌ها به سهم اقتصادی‌ آذربایجان کمتر توجه کرده‌اند

نخستین موتور ایرانی هواپیما ساخته شد

دوران جدید سیاست دفاعی آمریکا؛ هدف واقعی ترامپ چین است!

عراقچی: از سمت آمریکا پیام‌های متناقض و متضاد می‌شنویم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

روایت جدید از محل مذاکرات ایران و آمریکا |‌عراقچی : رم میزبان مذاکرات نیست، بلکه ...

حمله وحشیانه آمریکا به یمن ( هشدار؛ حاوی تصاویر دلخراش!)

رم میزبان مذاکرات نیست، بلکه محل مذاکرات است/ دیدار با پوتین عملیاتی بود

آلمان خودروهای زرهی و پهپاد به اوکراین داد

تغییر وضعیت اقتصادی استان با اجرای پروژه های در دست اقدام

هشدار روزنامه ایتالیایی به اینتر؛ بارسلونا اصلا بایرن مونیخ نیست، تیم هانسی فلیک خطرناک است!/ اینتر امیدوار به سکته بارسلونا!

چهار غول اروپا مشتری ستاره مغضوب یونایتد!

ایران؛ مهمان ویژه نمایشگاه کتاب 2026 عراق

پشت صحنه سفر گروسی به تهران قبل از مذاکرات در ایتالیا؛ نشانه‌ای از تغییرات دیپلماتیک یا بازی سیاسی پیچیده؟

ترامپ یا منافع ملی آمریکا؛ کدامیک در سیاست‌گذاری‌ اولویت‌ دارند؟

عراقچی: از سمت آمریکا پیام‌های متناقض و متضاد می‌شنویم

جدیدترین قیمت دلار آمریکا امروز جمعه 29 فروردین ماه 1404 اعلام شد

◄ خبر فوری / ورود دو هواپیمایی جدید به کشور؛ چراغ سبزی به مذاکرات مسقط

ترامپ‌های داخلی در حال دستبرد به سفره مردم

خانواده‌ام اجازه ندادند که به رئال بروم!

معافیت موقت واردات الکترونیک از تعرفه‌های ترامپ

گفتگوهای پاریس درباره اوکراین نشان می‌دهد اروپا در میز مذاکرات است

مشورت آمریکا با اروپا بر سر اوکراین، چرا و چگونه؟

لیگ اروپا؛ صعود دیوانه‌وار منچستریونایتد در شب حذف لاتزیو

یک سازمان یهودی: آمریکا شریک جرم نسل‌کشی مردم غزه است

امضای تفاهم‌نامه میان اوکراین و آمریکا برای همکاری در بخش مواد معدنی

ببینید | لحظه رصد بمب‌افکن B25 آمریکا توسط رادارهای ایران

دلندالتکریک نمونه موفق همکاری دولت و بخش خصوصی

کدام کشورهای اتحادیه اروپا بیشترین درخواست پناهندگی را دریافت می‌کنند؟

مرور تاریخ: رؤیای سه‌گانه برای بارسا

آغاز خروج بخشی از نیروهای آمریکایی از سوریه

برگزاری دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در رُم

واکنش سازمان ملل به برگزاری دور دوم‌ مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا