ایرانیان جهان

آخرين مطالب

2 هزار همت نقدینگی ریالی در اختیار مردم است اخبار ایران

2 هزار همت نقدینگی ریالی در اختیار مردم است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی گفت: برآوردها نشان می‌دهد تقریبا دو هزار همت نقدینگی ریالی در اختیار مردم است که این نقدینگی ریالی مازاد بر نیاز مردم است. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، نادرقلی ابراهیمی پیش از ظهر امروز در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان مرکزی اظهار کرد: در سال سرمایه گذاری برای تولید، اهمیت شورای گفت‌وگو و تعامل بخش خصوصی و دولت دو چندان است و باید این جلسات به صورت مداوم برگزار شود.
وی افزود: پیروزی دیپلماسی ایران و اقدام با درایت مقام معظم رهبری و گفتگوی مستقیم به غیر مستقیم، تغییر محل و میانجی مذاکرات از امارات به عمان و زمانی که با تدبیر بسیار خوب مقام معظم رهبری در سطح پاسخگویی از ترامپ به نماینده ایشان در غرب آسیا اتفاق افتاد منجر به یک پیروزی و دستاورد بزرگی شد که تا به این لحظه اثر خود را تا حدودی در بازار نشان داده در ادامه شاهد اقتدار دیپلماسی کشور خواهیم بود.
رئیس مجمع نمایندگان استان مرکزی عنوان کرد: مذاکرات فرصت‌های جدیدی برای کشور ایجاد می‌کند و بهانه جنگ از دشمن خونخوار ما به ویژه اسرائیل و آمریکا گرفته خواهد شد، این یک پیروزی بزرگی در سال جدید است، امیدواریم در ادامه نتایج بهتری برای کشور به همراه داشته باشد.
ابراهیمی بیان کرد: نامگذاری روز همت اقتصادی و ارتباط با بخش تولید، صنعت، کشاورزی یکی‌از اقدامات خوب در استان مرکزی است که باید ادامه پیدا کند و این شعار، پویش و حرکت را با جدیت امسال دنبال کنیم، امسال ما نیاز داریم تیم اقتصادی استان ظرفیت‌ها و فرصت‌های قانونی را شناسایی کنند و به استناد بسترها و ظرفیت‌های سرمایه گذاری، مشاغل موجود خود را تثبیت و توسعه دهیم. 
وی ادامه داد: روز گذشته برآوردی در مجلس در راستای مشارکت، سرمایه گذاری و امکان حضور مردم و ایجاد فرصت‌های استثنایی سرمایه‌گذاری وجود داشت که استان مرکزی از این موضوع مستثنی نیست به ویژه به جهت اینکه مازاد درآمد اقتصادی خانواده‌های استان و بخش‌های استان به خارج از استان ارجاع می‌شود، بنابراین فرصت گران سنگی است تا مازاد درآمد اقتصادی خانواده‌ها را در استان به کار گیریم.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: برآوردها نشان می‌دهد تقریبا دو هزار همت نقدینگی ریالی در اختیار مردم است که این نقدینگی ریالی مازاد بر نیاز مردم است، با توجه به اینکه حدود 25 تا 30 میلیارد ارز یا دلار یا یورو در اختیار مردم است این فرصت خیلی بزرگی است که ما می‌توانیم مشارکت، اطمینان و رغبت مردم را در جهت مشارکت در سرمایه‌گذاری‌ها و توسعه کسب و کارها و جریانسازی اقتصادی برای کاهش فشار معیشتی آحاد جامعه به کار گیریم. بنابراین دائماً باید روش‌های مشارکت مردم را با توجه به فرصت‌هایی که در استان وجود دارد به کار بگیریم و از این فرصت‌ها بتوانیم استفاده کنیم.
ابراهیمی در ارتباط با اعضای شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی بیان کرد: همه اصناف، انجمن‌ها، شرکت‌ها مهم هستند، بخش کارگری استان مهم است و استان مرکزی استان حساسی در بخش کارگری و مباحث محیط زیستی و کشاورزی است و نباید نادیده گرفته شوند، 5.5 درصد از رشد اقتصادی اعتبارات در سال 1403 ناشی از بخش کشاورزی بوده است، این در حالیست که حداکثر منابع عمومی در بهترین حالت 3 درصد است و این مولد بودن و توانمند بودن بخش کشاورزی را نشان می‌دهد، همچنین قسمت اعظم جی دی پی را بخش کشاورزی جبران کرده است. استان مرکزی یکی از متنوع ترین اقلیم و فلور گیاهی را دارد و این به عنوان یه فرصت استثنایی برای استان است، اما ما چقدر به این مسائل و فرهنگ پرداخته‌ایم؟ 
وی ادامه داد: امنیت غذایی بحث بسیار مهمی است و به نوعی امنیت غذایی پیش نیاز امنیت ملی است و نباید نادیده گرفته شود، در دوره اول احمدی‌نژاد ما با کمبود گندم مواجه شدیم و هیچ کشوری حاضر نشد به ما گندم بدهد، دنیای امروز دنیای جنگ برای غذاست و در این میان دست تولیدکنندگان در شرایط اقتصادی باید گرفته شود و به تک تک صنعت گران و تولیدکنندگان افتخار می‌کنیم.
انتهای پیام/711/

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1399873/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آنژه: منتقدان فعلا باید من را تحمل کنند

آمادگی پکن برای همکاری عمیق با روسیه در بخش انرژی

قیمت جهانی طلا امروز 1404/01/29

قیمت نفت صعودی شد

سعید حجاریان: در مذاکره با آمریکا باید فعالانه برخورد کرد/ در پس ذهن «جنگ‌طلب‌هایِ وطنی» ایده‌هایی خطرناک وجود دارد/ برخی صداهای گوشخراش و اعمال تخریبی بر سر وزارت خارجه آوار می‌شود/ بازی حاکمیت با فضای مجازی دو سر باخت شد

اهداف سفر «برادرِ بن سلمان» به ایران در آستانه دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

واکنش روسیه به حضور نیرو‌های اروپایی در اوکراین

ایلان ماسک برای آمریکا «گنبد زرین» می سازد

شاخص دلار امروز جمعه 29 فروردین + نمودار

نتانیاهو مسئول افشای اطلاعات در مورد «حمله به ایران» است |‌ پیام آمریکا به ایران...

درخواست چین از آمریکا برای توقف باج خواهی

نتانیاهو مسئول افشای اطلاعات در مورد «حمله به ایران» است |‌ پیام آمریکا به ایران…

عراقچی: شنبه با جدیت در مذاکرات حاضر خواهیم شد

قیمت طلا و سکه امروز جمعه 29 فروردین

چرا گروسی به تهران آمد؟ آیا سفر مدیرکل آژانس اتمی ارتباطی با مذاکرات ایران و آمریکا و مکانیزم ماشه داشت؟

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در لبنان

انهدام 56 پهپاد اوکراینی از سوی سامانه دفاع هوایی روسیه

توضیح درباره علت گران‌تر بودن کرایه تاکسی‌های برقی

مومنی: به بنگاه‌های تولیدی علاوه بر ظلم تعطیلی اجباری، ده ظلم دیگر هم می‌شود!

قیمت جدید طلا و سکه اعلام شد

ویدیوی 9 گل بازی منچستریونایتد و لیون در لیگ اروپا

برنامه کامل مرحله نهایی نیمه لیگ اروپا

آموریم: اینجا هر چیزی ممکن است!

دوران صادرات سنتی به پایان رسیده است

امریکا از یک دندگی در مذاکرات دست کشید

عراقچی: شنبه دور دوم مذاکرات آغاز می‌شود/ رُم میزبان نیست، محل مذاکرات است/ دیدار با پوتین مفید بود؛ این دیدار فراتر از تشریفات مرسوم بود/ چین و روسیه اعلام آمادگی کرده‌اند که به پیشرفت روند مذاکره کمک کنند/ آنچه پشت میز مذاکره بیان می‌شود، ملاک است

عمان؛ رم را برای مذاکره دوم انتخاب کرد

تناقض در مواضع مذاکره‌کنندگان آمریکایی؛ بازی دیپلماتیک یا سردرگمی؟ / چرا رافائل گروسی دوباره به ایران بازگشت؟

تناقض در مواضع مذاکره‌کنندگان آمریکایی؛ بازی دیپلماتیک یا سردرگمی؟ / چرا گروسی دوباره به ایران بازگشت؟

جزئیات ملاقات عراقچی با پوتین؛ روایتی از پیام رهبر انقلاب

نامه بی سابقه پادشاه عربستان همزمان با مذاکرات آمریکا و ایران

عراقچی از نیت آمریکا و محل مذاکرات خبر داد؛ ما در این مذاکرات کاملا جدی هستیم +جزئیات

امضای توافقنامه همکاری دفاعی کره جنوبی و امارات

روایت آکسیوس از مقابله تولیدکنندگان چینی با تعرفه‌های ترامپ

نتیجه بررسی دلایل انتشار اطلاعات مشتریان بانک سپه؛ سرقت اطلاعات بوده؛ نه هک و حمله سایبری

پس‌لرزه‌های بحران انرژی در عراق؛ تهران و بغداد در مسیر معامله‌ای برد- برد

مهاجرانی: انتقادها باید سازنده باشد؛ حمایت از تیم ملی فوتسال ضروری است

آینده دموکراسی در ترکیه، آزمونی برای وجدان جهانی است

صعود دیوانه وار منچستریونایتد با کامبک فوق العاده/ شب خوب انگلیسی‌ ها در لیگ اروپا

جدیدترین قیمت افغانی امروز جمعه 29 فروردین ماه 1404 اعلام شد | قیمت افغانی به تومان

ترامپ: حمله اسرائیل به ایران متوقف نشده، فعلاً عجله‌ای ندارم

به پشتوانه ارتش، با قدرت مواضع خود را برای ایجاد صلح و امنیت در منطقه بیان می‌کنیم

قیمت جهانی نفت جهش کرد

وزیر امور خارجه، روابط کنونی ایران و روسیه را در وضعیتی عالی توصیف کرد

شهادت 22 غیرنظامی در حمله آمریکا به بندر نفتی یمن

راهبرد ایران در مقابله با دشمن، تهدید در برابر تهدید است

دوپاره شدن استراتژی واشنگتن: ایران در آستانه دیپلماسی یا تقابل؟

تجاوز جنگنده‌های آمریکایی به مناطق مختلف یمن

عراقچی: پیام رهبر انقلاب به پوتین حاوی نکات مهمی بود/ در مذاکرات با آمریکا کاملا جدی هستیم

قیمت جهانی نفت افزایش یافت