ایرانیان جهان

آخرين مطالب

حجت السلام سید مهدی قریشی : جنگ امروز ؛ جنگ اقتصادی و فرهنگی است اخبار ایران

حجت السلام سید مهدی قریشی : جنگ امروز ؛ جنگ اقتصادی و فرهنگی است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی و امام جمعه ارومیه گفت : دشمن امروز می‌خواهد با مطرح کردن تهدید نظامی، جمهوری اسلامی را از اصل جنگ، که عبارت است از جنگ اقتصادی و جنگ فرهنگی غافل کند‌.
حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی در خطبه های این هفته نماز جمعه ارومیه افزود: اصل این جنگ جنگ اقتصادی و فرهنگی است و نباید از این مباحث دور شویم و نباید فریب این واهمه را بخوریم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی ادامه داد: مسوولان ما باید براساس روشی که رهبر انقلاب فرمودند عمل کنند، با عقلانیت، هوشمندی، حکمت و عزت در مذاکره غیر مستقیم روزهای آینده حضور داشته باشند.
امام جمعه ارومیه افزود: عده ای در داخل بلندگوی معاندان و مستکبران شده‌اند و مثل دشمنان تهدید کرده و ایجاد واهمه می‌کنند و اینها مریض القلوب هستند.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی افزود: باید به سنتهای خدا در مذاکره اعتماد کرد و او مسلمانان را حمایت می‌کند و در طول تاریخ شاهد این نصرت الهی هستیم.
وی ادامه داد: ما باید بدانیم با چه کسانی طرف هستیم انها سگ هار هستند و اگر عقب نشینی کنیم حمله می کنند و باید مقابل آنان بایستیم.
امام جمعه ارومیه افزود : جنایاتی که در غزه اتفاق می افتد قابل چشم پوشی نیست، اینکه انسانهای بی دفاع را رژیم صهیونیستی با حمایت امریکا اینگونه نسل کشی می کند این اقتدار، قدرت و برتری نظامی نیست بلکه جنایت جنگی و توحش است.
حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی قریشی افزود: اینکه انسانهای بی دفاع را با بهترین اسحله ها می کشند نشانه حیوانیت استکبار و توحش است.
وی بیان کرد: ماباید با تمام وجود نفرت خود را از رژیم صهیونیستی و حامیان امریکا اعلام کنیم و این نفرت را هم در خودمان و هم در نسلهای اینده مان ایجاد کنیم، باید به همه نوعی حمایت از مظلومان را اعلام کنیم و به دنیا این وحشی گری را نشان دهیم.
امام جمعه ارومیه با اشاره به اینکه متاسفانه حاکمان کشورهای اسلامی همچنان این توحش را به نظاره نشسته اند اظهار کرد: خداوند در روز قیامت حاکمان نظاره گر را بیشتر از رژیم صهیونستی شکنجه خواهد کرد و خون مظلومان روی زمین نمی ماند.
وی با بیان اینکه روز فن آوری هسته ای روز با عظمتی است گفت: باید از این فن آوری کاملا محافظت کنیم چرا که جوانان دانشمند ما توانسته‌اند به یافته های علمی بسیاری به رغم تحریمها دست یابند و دشمن از این موضوع نگران است.
نماینده ولی فقیه در آذربایجان غربی با گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی و یاد و خاطره شهید سید مرتضی آوینی و سالروز شهادت امیر سپهبد صیاد شیرازی ادامه داد: در دنیا از جمله مکرها، ترفند و حیله هایی که ستمگران از آن استفاده می‌کنند تا سیاستهای خود را در دنیا نهادینه کنند ترفند سایه جنگ است.
وی بیان کرد: انسانهای جانی و مستکبر برای اینکه سلطه خود را بر دیگران غلبه دهند آنها را از جنگ و کشتار می‌ترسانند و این از سیاستهای امریکاست علت این کار ترساندن سیاستمداران، مسوولان و مردم ماست تا خواسته های خود را تحمیل کنند.
حجت الاسلام والمسلمین قریشی بیان کرد: ترامپ هم شروع به تهدید کرده است و همه اینها ایجاد رعب و وحشت در دل مردم برای پیاده سازی ترفندهایشان است.
وی ادامه داد: آنها از توان نظامی ایران می ترسند و به همین علت تاکنون این تهدیدات را عملی نکرده‌اند چرا که در این سالها ملت ایران نشان داده اند همواره در میدان بوده اند و این علت هراس دشمن از عملیاتی کردن تهدیداتش است.
امام جمعه ارومیه با بیان اینکه حمایت خداوند از مردم مسلمان همیشه استمرار داشته است، اظهار کرد: «ترامپ می گوید من خوشم می آید مذاکره شود، تو غلط می کنی خوشت می آید.»
انتهای پیام
نویسنده : علی غیور

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1401381/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

محرومیت از بازنشستگی به‌دلیل سرقت ناچیز | دادگاه عالی ژاپن حکم راننده متخلف را تأیید کرد!

رانیری: باید واقع‌بین باشیم؛ کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا غیرممکن است

قیمت نفت 3 درصد بالارفت

جدول گلزنان لیگ قهرمانان اروپا در پایان مرحله یک چهارم نهایی؛ عبور گیراسی از رافینیا و لواندوفسکی

اپل تولید آیفون 16e را در برزیل آغاز کرد

چین حاضر به دریافت هواپیمای مسافربری جدید شرکت بوئینگ آمریکا نشد

بازگشت اینویدیا به چین؛ پاسخ غول فناوری به تعرفه‌های واشنگتن/ چگونه پکن دل بازار آمریکا را برد؟

هفته آینده برای رایزنی با مقامات چین به پکن سفر می‌کنم

چین واردات گاز مایع از آمریکا را متوقف کرد

افزایش شهدای جنایت بندر رأس عیسی به 80 نفر

پیش بینی قیمت دلار 30 فروردین

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

تقابل جذاب و پر گل استون ویلا و پاری سن ژرمن در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به روایت انیمیشن

کاپلو: خط هافبک اینتر را به بارسلونا ترجیح می‌دهم

کارنامه مربی گری پپ گواردیولا

بیانیه دفتر نخست‌وزیری انگلیس درباره گفتگوی ترامپ و استارمر درباره ایران

گزارش بلومبرگ از پیشنهاد واشنگتن برای صلح اوکراین

دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن بیانیه داد

مخالفت ترامپ با تغییر در قانون حق حمل اسلحه

ترامپ از نحوه مدیریت جنگ اوکراین با روسیه، «رضایت» ندارد

ترامپ علی‌رغم فشار مشاوران تندرو، دیپلماسی با ایران را انتخاب کرد

کشتار دسته‌جمعی آمریکا در یمن | حاوی تصاویر دلخراش(+16)

اوربان: غرب در جنگ نیابتی با روسیه شکست خورد؛ ترامپ آمریکا را نجات داد

نخست‌وزیر انگلیس و رئیس‌جمهوری آمریکا درباره ایران رایزنی کردند

اصرار بر پایان برنامه هسته‌ای ایران به معنای شکست مذاکرات است

تاکید آمریکا به رژیم اسرائیل درباره راه‌حل دیپلماتیک در برابر ایران

ترامپ: اگر در مذاکرات اوکراین خرابکاری شود از آن خارج می‌شویم

یمن: برای اولین بار ناو آمریکایی«وینسون» را هدف قرار دادیم

گفت‌وگوی ترامپ و استارمر درباره ایران

شرط بقای مذاکره ایران و آمریکا

موضع من جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است

آکسیوس خبر داد: تداوم مذاکرات ایران و آمریکا در ایتالیا

اتفاق عجیب در کاخ سفید؛ ترامپ ایران تهدید یه جنگ کرد،یک خبرنگار بیهوش شد +ویدئو

نماینده سابق ترامپ در امور ایران: تهران برنده دور اول مذاکرات مسقط شد

جنگ تجاری ترامپ مقدمه جنگ نظامی خواهد بود؟

شیخ نعیم قاسم: توهم خلع سلاح حزب‌الله را از سرتان بیرون کنید

هدف مقامات اسرائیلی از دیدار با ویتکاف چیست؟

سفر رییس جمهور ایران به باکو برای بهبود وضعیت اقتصادی

یوسفی: مشکلات اقتصادی گلستان با تصمیمات ملی و اراده استانی حل می‌شود

جنگ نرم اقتصادی چین | روایتی تازه از پشت صحنه برندهای غربی!

دیدار مسعود پزشکیان با دونالد ترامپ در عربستان؟

بانک مرکزی اروپا همزمان با جنگ تجاری نرخ بهره را کاهش داد

در صورت قهرمانی منچستریونایتد در لیگ اروپا؛ شیاطین سرخ در تعقیب پدیده 100 میلیون پوندی ساوتهمپتون

دولت اوکراین سه شرکت چین را تحریم کرد

هشدار ایران نسبت به تشدید ناامنی در منطقه

گمانه زنی درباره محل مذاکرات ایران و آمریکا ادامه دارد

آمادگی روسیه برای تسهیل توافق ایران و آمریکا

حمله به ایران یعنی فاتحه سیاسی ترامپ/ ایران توانایی ساقط کردن هواپیماهای بی-2 آمریکا را دارد

محل برگزاری دور دوم مذاکرات میان ایران و آمریکا در رم