ایرانیان جهان

آخرين مطالب

آزمون دشوار آمریکا در زمین هموار مذاکرات ایالات متحده آمریکا

آزمون دشوار آمریکا در زمین هموار مذاکرات
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - پرواضح است که رژیم صهیونیستی و عوامل وابسته به این رژیم و همچنین تندروها و جنگ‌طلب‌های آمریکایی تمایلی به موفقیت این مذاکرات ندارند و هر آنچه در توان دارند به کار می‌گیرند تا روند مذاکرات را به بن‌بست یا شکست بکشانند. در این میان برخی جریان‌های سیاسی داخلی نیز یا خیلی ذوق‌زده شده و به هر قیمتی ولو پشت‌پا زدن به استقلال و عزت کشور خواهان توافق هستند و برخی نیز به‌رغم موضع شفاف و قاطع نظام مبنی بر مذاکره شرافتمندانه و عزتمندانه، ساز مخالفت با اصل مذاکره را کوک کرده‌اند که هر دو به بیراهه می‌روند و البته تعدادشان هم کم‌شمار است.
و اما واقعیت میدانی و اطلاعاتی از ابتدای ارسال نامه رئیس‌جمهور آمریکا و متعاقب آن پاسخ ایران و سپس توافق بر انجام مذاکره به صورت غیرمستقیم، حاکی از هوشمندی و دست برتر جمهوری اسلامی ایران در این دوره کوتاه از نیمه دوم اسفند 1403 تاکنون است و انتظار می‌رود با درایت و کیاست و تجارب قبلی هیات مذاکره‌کننده و با توجه به دستور‌العمل ابلاغی از سوی مقامات عالی نظام این روند ادامه داشته باشد.
از طرف دیگر این مذاکرات آزمونی سخت برای آمریکاست که می‌بایست حسن‌نیت و صداقت خویش را نه در پروپاگاندا و ژست‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای‌، بلکه در عمل نشان دهد. بلندگوهای تبلیغاتی استکبار طی یکی‌دو‌ماهه اخیر خط عملیات روانی پرحجمی را دامن زدند که ایران باید فعالیت‌های هسته‌ای، پیشرفت‌های موشکی، حضور منطقه‌ای و دفاع از محور مقاومت را متوقف کند و تنها دو راه پیش‌رو دارد یا توافق و تن‌دادن به همه خواسته‌های آمریکا و یا پذیرش جنگ و ویرانی! جمهوری اسلامی ایران با سکانداری رهبر حکیم و فرزانه انقلاب این خط تبلیغاتی و عملیات روانی دشمن را خنثی و کور کرد و محکم و استوار بر مواضع خود ایستاد و اعلام نمود که تنها موضوع قابل مذاکره بحث هسته‌ای و آن هم سلاح اتمی است و فعالیت‌های مشروع و قانونی هسته‌ای ایران ذیل پروتکل‌های سازمان بین‌المللی انرژی هسته‌ای، توقف‌ناپذیر است و هیچ موضوع دیگری قابل طرح و مذاکره نیست.
از سوی دیگر جمهوری اسلامی ایران برای خنثی‌نمودن بهانه‌جویی‌های طرف مقابل اعلام کرد در صورت اطمینان ازجدی بودن آمریکا برای رسیدن به توافق منصفانه و پایدار و از موضع برابر و اراده لازم برای رفع تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران، مذاکرات غیرمستقیم می‌تواند به مذاکرات مستقیم و رودررو منجر شود.حتی ریاست محترم جمهوری از امکان سرمایه‌گذاری شرکت‌های آمریکایی در پروژه‌های عمرانی و توسعه‌ای ایران پس از رسیدن به توافق، البته مشروط به عدم توطئه و نیات براندازانه سخن گفت و لذا اکنون موفقیت یا عدم موفقیت در زمین همواری که ایران برای مذاکرات فراهم کرده، منوط به اراده طرف‌های آمریکایی است و بنا به عبارت مشهور، توپ در زمین آمریکاست و این واشنگتن است که باید پاسخگوی عملکردش باشد و از این آزمون سربلند خارج شود. 

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1403605/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز پروژه بین‌المللی مدیریت خطر بلایای طبیعی در ایران

جزئیات تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران

جدی‌ترین مدعیان توپ طلای 2025

رکوردشکنی واردات نفت به چین

پشت پرده مذاکرات ایران و آمریکا

دروغ‌پراکنی افسر ضداطلاعات اسرائیل درباره مذاکرات ایران و آمریکا

توریست‌های اروپایی قید آمریکا را زدند

لیونل مسی در اینتر میامی خواهد ماند

برنامه‌ریزی مسکو برای ملاقات هیئت دیپلماتیک ایران با لاوروف

میزبان بعدی مذاکره ایران و آمریکا لو رفت!

وابستگی در دل رقابت؛ چین از آمریکا خواست تعرفه‌ها را به‌طور کامل کنار بگذارد

مهاجران بدون مدرک تروریست نامیده می شوند

اولین ارزیابی جان کری از احتمال توافق میان ایران و آمریکا

ادعای بلومبرگ:سفر ونس به ایتالیا هم‌زمان با دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا

رضایت کرمین از مذاکرات پوتین و ویتکاف

مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به رم می‌رود؟ | تأیید برگزاری مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم از سوی وزیر خارجه هلند

مشتاقانه در انتظار سفر هیئت ایرانی به کشورمان هستیم

دلار برگشت

سقوط اف-16 اوکراین: آیا توان پدافندی ایران و روسیه معادلات نظامی را تغییر می‌دهد؟

ویدیو/ فرود سخت چتربازان ارتش آمریکا!

افزایش قیمت دلار سودی به حال دولت ندارد

نقش روسیه در مذاکرات ایران و آمریکا

جنگ تعرفه‌ها فروش لوکس‌ترین محصولات تسلا در چین را متوقف کرد

حمایت انگلیس از مذاکرات ایران با آمریکا

بنیان های محافظه کاری مذهبی در آمریکا / افکار راسل کرک بازتابی از محافظه‌‏کاری سنتی در آمریکای 70 سال اخیر

سخنگوی وزارت خارجه: برجام هنوز از لحاظ حقوقی یک توافق زنده است

اعتراف شنیدنی ترامپ درباره اسرائیل

استقبال سران مصر و قطر از مذاکرات ایران و آمریکا

پاسخ مهاجرانی به ادعای نقش دولت در نوسانات ارزی

واکنش انگلیس به مذاکرات ایران-آمریکا

دیدار و رایزنی امیر قطر و السیسی

انتقاد تند نماینده مجلس از رسایی: «دست از تحریف مجوز رهبری بردارید»

بیانیه حماس در خصوص عملیات الخلیل؛ مقاومت همچنان ادامه دارد

رزمایش دریایی مصر و روسیه در مدیترانه؛ قاهره قدرت‌نمایی کرد

مدودف صدراعظم آینده آلمان را «نازی» خطاب کرد

تحلیل تجارت نیوز از رابطه کاهش انتظارات تورمی و ریزش دلار

پیش بینی بورس سه شنبه 26 فروردین 1404

مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها: اجرای طرح کالابرگ تا خرداد ماه برای 7 دهک تداوم دارد

تاکید بر توسعه همکاری‌های انرژی بین ایران و عراق

تقویت همکاری‌های نفتی ایران و عراق با امضای تفاهم‌نامه‌های جدید

ایران و عراق چندین یادداشت تفاهم همکاری در حوزه نفت و انرژی امضا کردند

تحصیل 270 فرزند شاهد و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی بابل/ مشروطی کم و نخبگان زیاد

قائم‌پناه: 150 پروژه صنعتی نیمه‌کاره در کرمانشاه داریم

حاجی‌بابایی: برای بهبود وضعیت اقتصادی ‌به مردم اعتماد کنیم

کدام قطار را برای تور مشهد انتخاب کنیم؟ از اقتصادی تا لوکس

شهر سایبری راه‌اندازی می‌شود

رویکرد معرفی فرهنگ و تمدن ایران در گام‌های دیپلماسی

سقف برداشت وجه از خودپردازها 300 هزار تومان باقی ماند

دارندگان ارزدیجیتال بخوانند/ 4 رویداد مهم اقتصادی در هفته پیش رو

امام جمعه اراک: بنیه دفاعی قوی رمز اقتدار و عزت نظام اسلامی است