ایرانیان جهان

آخرين مطالب

در صورت توافق، سند آن به کنگره برود ایالات متحده آمریکا

در صورت توافق، سند آن به کنگره برود
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - ادعای پایان‌دادن به خصومتی که مثلا طی 40 و چند سال بعد از انقلاب اسلامی پیش‌آمده است، می‌تواند دربرابر منتقدان داخلی در آمریکا دستاورد و برگ‌برنده‌ای باشد. در همین ارتباط او در چند روز گذشته از دوگانه «بمباران ــ مذاکره» بعد از فهم تأثیر مخرب این لحن عقب نشسته و به شرایطی که ایران برای مذاکره گذاشته، تن داده است.
ایران با تاکید بر غیرمستقیم‌بودن مذاکره باید به این ارزیابی برسد که آمریکایی‌ها در این دوره آیا در خواست خود جدی هستند، که این از لحن و طرح‌ها و کلیات درخواست‌هایی که آنها در مذاکرات غیرمستقیم مطرح می‌کنند روشن خواهد شد و طبیعی است اگر این درخواست‌ها منطقی باشد، امکان ورود به مذاکرات مستقیم هم وجود دارد.
آمریکا به‌خوبی می‌داند که هرگونه تهاجم، چه پاسخی از سوی ایران در پی دارد و شاید برخی از صهیونیست‌ها امیدوار باشند که با کشاندن جنگ به آمریکا، هم به ایران و هم به‌طورکلی به همه کشورهای دخیل در منطقه ضربه‌ای وارد کنند و خودشان به‌عنوان برنده از این ماجرا بیرون بیایند و قدرت ازدست‌رفته‌شان را با تضعیف دیگران بازیابی کنند، درحالی‌که ایران در مورد تهاجم احتمالی پاسخی فراگیر خواهد داد و «وعده‌های صادق 1 و 2» نشان داد که ایران ملاحظات سابق را کنار گذاشته و معادلات جدیدی در منطقه تعریف شده است و صهیونیست‌ها به‌عنوان عامل نیابتی در پاسخ به تهاجم آمریکا جزو اهداف ایران خواهند بود و متناسب با سهم‌شان در تحریک آمریکا یا مشارکت در عملیات نظامی از واکنش ایران جان سالم به در نخواهند برد.
در این شرایط اخباری از جانب اسرائیلی‌ها منتشر می‌شود که ترامپ گفته است اگر برنامه هسته‌ای ایران در حد صلح‌آمیز باشد، ما آن را قبول می‌کنیم و فقط ایران نباید به سمت سلاح هسته‌ای برود. این یعنی همان موضع ایران که بارها هم اعلام کرده است و در این زمینه فتوای رهبر معظم انقلاب مبنی بر تحریم ساخت سلاح هسته‌ای وجود دارد و مبنای چنین اعتقاد و عملکردی از سوی ایران است و هم این‌که بارها توسط گزارش‌های آژانس تأیید شده است. به این ترتیب شاهد عقب‌نشستن ترامپ هستیم. بااین‌حال خروج ترامپ از برجام که درواقع بر مبنای همین اصول شکل‌گرفته بود کارها را پیچیده کرد و بر بی‌اعتمادی ایران به آمریکا افزود. البته اینجا باید یک نکته مهم را متذکر شد و آن به‌نوعی خطای ما در دور قبلی مذاکره با آمریکایی‌هاست. ما باید برجام را به‌عنوان سندی که در کنگره آمریکا تصویب می‌شد امضا می‌کردیم نه در حد یک فرمان اجرایی توسط رئیس‌جمهور آمریکا و امضای وزیر خارجه‌‌اش که سند نشد. در این دور هم اگر توافقی صورت بگیرد باید خواست ایران تصویب آن در کنگره باشد تا درصورتی‌که دموکرات‌ها سر کار آمدند جهت مخالفت با ترامپ توافق را از بین نبرند و درواقع توافق، قربانی اختلافات داخلی ساختار آمریکا نشود.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1403610/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز پروژه بین‌المللی مدیریت خطر بلایای طبیعی در ایران

جزئیات تحریم‌های جدید اتحادیه اروپا علیه ایران

جدی‌ترین مدعیان توپ طلای 2025

رکوردشکنی واردات نفت به چین

پشت پرده مذاکرات ایران و آمریکا

دروغ‌پراکنی افسر ضداطلاعات اسرائیل درباره مذاکرات ایران و آمریکا

توریست‌های اروپایی قید آمریکا را زدند

لیونل مسی در اینتر میامی خواهد ماند

برنامه‌ریزی مسکو برای ملاقات هیئت دیپلماتیک ایران با لاوروف

میزبان بعدی مذاکره ایران و آمریکا لو رفت!

وابستگی در دل رقابت؛ چین از آمریکا خواست تعرفه‌ها را به‌طور کامل کنار بگذارد

مهاجران بدون مدرک تروریست نامیده می شوند

اولین ارزیابی جان کری از احتمال توافق میان ایران و آمریکا

ادعای بلومبرگ:سفر ونس به ایتالیا هم‌زمان با دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا

رضایت کرمین از مذاکرات پوتین و ویتکاف

مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به رم می‌رود؟ | تأیید برگزاری مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم از سوی وزیر خارجه هلند

مشتاقانه در انتظار سفر هیئت ایرانی به کشورمان هستیم

دلار برگشت

سقوط اف-16 اوکراین: آیا توان پدافندی ایران و روسیه معادلات نظامی را تغییر می‌دهد؟

ویدیو/ فرود سخت چتربازان ارتش آمریکا!

افزایش قیمت دلار سودی به حال دولت ندارد

نقش روسیه در مذاکرات ایران و آمریکا

جنگ تعرفه‌ها فروش لوکس‌ترین محصولات تسلا در چین را متوقف کرد

حمایت انگلیس از مذاکرات ایران با آمریکا

بنیان های محافظه کاری مذهبی در آمریکا / افکار راسل کرک بازتابی از محافظه‌‏کاری سنتی در آمریکای 70 سال اخیر

سخنگوی وزارت خارجه: برجام هنوز از لحاظ حقوقی یک توافق زنده است

اعتراف شنیدنی ترامپ درباره اسرائیل

استقبال سران مصر و قطر از مذاکرات ایران و آمریکا

پاسخ مهاجرانی به ادعای نقش دولت در نوسانات ارزی

واکنش انگلیس به مذاکرات ایران-آمریکا

دیدار و رایزنی امیر قطر و السیسی

انتقاد تند نماینده مجلس از رسایی: «دست از تحریف مجوز رهبری بردارید»

بیانیه حماس در خصوص عملیات الخلیل؛ مقاومت همچنان ادامه دارد

رزمایش دریایی مصر و روسیه در مدیترانه؛ قاهره قدرت‌نمایی کرد

مدودف صدراعظم آینده آلمان را «نازی» خطاب کرد

تحلیل تجارت نیوز از رابطه کاهش انتظارات تورمی و ریزش دلار

پیش بینی بورس سه شنبه 26 فروردین 1404

مدیرعامل سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها: اجرای طرح کالابرگ تا خرداد ماه برای 7 دهک تداوم دارد

تاکید بر توسعه همکاری‌های انرژی بین ایران و عراق

تقویت همکاری‌های نفتی ایران و عراق با امضای تفاهم‌نامه‌های جدید

ایران و عراق چندین یادداشت تفاهم همکاری در حوزه نفت و انرژی امضا کردند

تحصیل 270 فرزند شاهد و ایثارگر در دانشگاه علوم پزشکی بابل/ مشروطی کم و نخبگان زیاد

قائم‌پناه: 150 پروژه صنعتی نیمه‌کاره در کرمانشاه داریم

حاجی‌بابایی: برای بهبود وضعیت اقتصادی ‌به مردم اعتماد کنیم

کدام قطار را برای تور مشهد انتخاب کنیم؟ از اقتصادی تا لوکس

شهر سایبری راه‌اندازی می‌شود

رویکرد معرفی فرهنگ و تمدن ایران در گام‌های دیپلماسی

سقف برداشت وجه از خودپردازها 300 هزار تومان باقی ماند

دارندگان ارزدیجیتال بخوانند/ 4 رویداد مهم اقتصادی در هفته پیش رو

امام جمعه اراک: بنیه دفاعی قوی رمز اقتدار و عزت نظام اسلامی است