ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ترامپ: مشکل با ایران را حل خواهم کرد؛ مساله آسانی است ایالات متحده آمریکا

ترامپ: مشکل با ایران را حل خواهم کرد؛ مساله آسانی است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - آفتاب‌‌نیوز :
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی هنگام دیدار با رئیس جمهوری السالوادور در جمع خبرنگاران افزود: با ایران مشکل داریم، اما من این مشکل را حل خواهم کرد. این، تقریبا مساله آسانی است.
رئیس جمهوری آمریکا بار دیگر با تکرار ادعای واشنگتن به رغم تکذیب آن از سوی سازمان‌های اطلاعاتی این کشور درباره دسترسی ایران به سلاح هسته‌ای تاکید کرد: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.
هیچ کس نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد. ترامپ ادعا کرد: ایران خواستار توافق و تعامل با آمریکا است، اما آنها نحوه و چگونگی آن را نمی‌دانند. روز شنبه با آنها دیداری داشتیم. شنبه پیش رو با آنها دوباره دیدار خواهیم کرد.
رئیس جمهوری آمریکا با تکرار ادعا‌های خود مدعی شد: «زمانی که من رئیس جمهور بودم هیچ حمله‌ای به اسرائیل رخ نداد، حماس مانند هفت اکتبر به اسرائیل حمله نکرد، زیرا ایران ورشکسته بود البته من می‌خواهم ایران کاملاً ثروتمند باشد. تنها خواسته من خیلی ساده است و آن هم این است که ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد. آنها باید سریع اقدام کنند. اگر لازم باشد اقدام سختی (دشواری) انجام بدهیم، آن را انجام خواهیم داد و من این کار را برای آمریکا انجام نمی‌دهم بلکه برای تمام جهان انجام خواهم داد. آنها انسان‌های افراطی هستند؛ بنابراین نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.»
ترامپ بار دیگر با تکرار تهدیدات خود برغم درخواست مذاکره مستقیم با جمهوری اسلامی ایران در راستای سیاست فشار حداکثری برای دستیابی به اهدافش، در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه این اقدام شدید شامل حمله به تاسیسات هسته ایران می‌شود ادعا کرد: البته که شامل آن می‌شود.
ادعا‌های مقامات آمریکا در حالی است که مقامات جمهوری اسلامی ایران بار‌ها اعلام کرده‌اند که به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیستند.
رئیس‌جمهوری آمریکا در ادامه ادعاهایش مدعی شد: ایران هیچ پولی نداشت و در دولت اول من، به درستی رفتار می‌کردند. اما با روی کار آمدن دولت بایدن، او تعرفه‌های دوگانه روی ایران را برداشت. در دولت اولم به چین گفتم که نباید از ایران نفت بخری وگرنه باید از بازار آمریکا خارج شوی و سریعاً خرید نفت ایران توسط چین متوقف شد.
ترامپ در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره سازنده بودن گفت‌و‌گو‌ها با ایران نیز گفت: تا زمانی که ایران به‌دنبال سلاح هسته‌ای نباشد، می‌تواند کشوری فوق‌العاده باشد.
دور اول مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به میزبانی عمان، روز شنبه 23 فروردین 1404 در مسقط برگزار شد و دو طرف نتیجه گفت‌و‌گو‌ها را سازنده و رو به جلو توصیف کرده‌اند. بر اساس برنامه اعلام شده، دور دوم گفت‌و‌گو‌ها قرار است روز شنبه 30 فروردین برگزار خواهد شد.
مقامات دولت آمریکا همچنان اظهارات و اقدامات متناقض خود را تکرار و ضمن تهدید به اقدام نظامی، خواستار مذاکره مستقیم با جمهوری اسلامی ایران هستند.
منبع: خبرگزاری ایرنا

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1406274/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کاخ سفید: مذاکرات واشنگتن و مسکو سازنده بود

آمریکا از هدف اصلی خود در مذاکره با ایران دست کشید

دعوت از ویتکاف برای سفر به تهران

دیدار عابدزاده با بازیگران ایرانی در آمریکا

پیش‌بازی رئال مادرید - آرسنال؛ شعله‌ خفته زیر خاکستر، منتظر آتشی بی‌پروا

پیش‌بازی رئال مادرید – آرسنال؛ شعله‌ خفته زیر خاکستر، منتظر آتشی بی‌پروا

رئال مادرید به دنبال یک بازگشت تاریخی دیگر در لیگ قهرمانان اروپا

فغانی به جام باشگاه‌های فوتبال جهان رفت

ارسال بمب‌های خوشه‌ای و تسلیحات جدید آمریکا به تل آویو

خلاصه بازی دورتموند 3-1 بارسلونا (لیگ قهرمانان اروپا – 25-2024)

قهرمان کشتی فرنگی جهان: قضاوت ها در مسابقات قهرمانی اروپا ناعادلانه بود!

مقام ارشد اروپایی: نظم جهانی در حال فروپاشی است

اونای امری: استون ویلا گام رو به جلویی برداشت؛ نگذاشتیم رقابت یک طرفه باشد

نمایش تحسین‌برانگیز شاگردان نیکو کواچ؛ امید گل دورتموند از بارسلونا بیشتر بود

دریافت جایزه هم نتوانست غم چهرهٔ سرو گیراسی را پنهان کند / عکس

واشنگتن: ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای یا برنامه غنی‌سازی داشته باشد!

آمریکا از خواسته اولیه خود درباره ایران عقب نشست

حمله هوایی شبانه آمریکا به یمن

جلسه فوق مهم رییس جمهور آمریکا برای بررسی وضعیت مذاکرات با ایران

تیراندازی در یک دبیرستان آمریکایی/ 4 نفر مجروح شدند

ایران برنده دور اول مذاکرات با آمریکا شد

ترامپ برای بررسی وضعیت مذاکرات با ایران جلسه‌ای برگزار کرد

جزئیات قتل هولناک خانوادگی در بندرعباس

پاری سن ژرمن رکورددار صعود به مراحل نیمه‌نهایی‌ در اروپا بین تیم‌های فرانسوی

بارسلونا و پاری سن ژرمن درانتظار مشخص‌شدن رقیبان؛ لیگ قهرمانان به اوج هیجان نزدیک می‌شود

مارکینیوش: پاری سن ژرمن امسال قهرمان اروپا خواهد شد

گیراسی، تک‌سربازی علیه امپراتوری هانسی فلیک!

خلاصه بازی استون ویلا 3 (4)-(5) 2 پاری سن ژرمن (لیگ قهرمانان اروپا – 25-2024)

لوئیز انریکه: پاری سن ژرمن نه فقط بهترین دروازه‌بان، بلکه بهترین ترکیب جهان را در اختیار دارد

صعود بارسا و پاری سن ژرمن به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

هت‌تریک گیراسی مجوز صعود بارسلونا را باطل نکرد

خلاصه بازی استون ویلا و پاری‌سن‌ژرمن؛ شاگردان انریکه در یک قدمی فینال

خلاصه بازی استون ویلا و پاری‌سن‌ژرمن؛ شاگردان انریکه در یک قدمی فینال – آفتاب نو | اخبار ورزشی

برای اولین بار پس از 6 سال؛ بارسلونا به نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا رسید

نمودار مرحله حذفی لیگ قهرمانان اروپا +عکس

طرح ترامپ برای تعطیلی 30 سفارتخانه و کنسولگری

ادعای نیکی هیلی علیه تهران

نیویورک تایمز: حتی متحدان هم دیگر اعتمادی به آمریکا ندارند

مذاکره با ایران محور جلسه اتاق وضعیت کاخ سفید

نگرانی تل‌آویو از برنامه خروج نیروهای آمریکایی از سوریه

مهمترین خواسته ایران از آمریکا در مذاکرات

بورس در انتظار اخبار دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا/ اگر اخبار مثبتی از مذاکرات مخابره شود، شاخص به سطح 3 میلیون واحد می‌رسد

مذاکرات ایران و آمریکا: تکرار سیاست‌های شکست‌خورده و تلاش برای باج‌خواهی

بالاتر از صلاح، دروگبا و اتوئو: گیراسی تاریخ‌ساز می‌شود

گزارش زنده: دورتموند 2-0 بارسلونا

گزارش زنده: دورتموند 2-1 بارسلونا

حملات هوایی آمریکا به الحدیده و البیضا در یمن

جلسه ترامپ در کاخ سفید درباره مذاکرات جاری با ایران

خروج آمریکا از سوریه تا 2 ماه آینده

تحلیل‌گر صهیونیست:خواسته هسته‌ای اسرائیل خیالپردازی است