ایرانیان جهان

آخرين مطالب

تغییر رفتار علم‌الهدی درباره مذاکره ایران و آمریکا ایالات متحده آمریکا

تغییر رفتار علم‌الهدی درباره مذاکره ایران و آمریکا
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - روزنامه هم میهن نوشت: یک امام جمعه [علم الهدی]سه سال پیش در زمانی که نزدیکانش در ریاست‌جمهوری بود درباره مذاکرات هسته‌ای چنین گفت: «در رأس تیم مذاکرات قهرمان ایرانی، یک جوان متدین نمازشب‌خوان قرار دارد.» ولی او اکنون که به هر دلیلی آنان در مسند قدرت نیستند درباره گفت‌و‌گو‌های در حال اجرا، چنین می‌گوید: «خلاف غرور ملی است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
بی‌توجهی به تکلیف شرعی و دینی است که باعث گرفتاری ما در محاصره دشمن خواهد شد.» در این فاصله نه پیامبر جدیدی آمده نه وحی نازل شده و نه آمریکا تغییری کرده و نه رهبری و حکومت ایران دچار تغییر شده‌اند فقط منسوبین ایشان از پاستور و دولت رفته‌اند و نتیجه‌بخش بودن مذاکرات سودی برای آنان ندارد، بر عکس همه‌اش زیان است.
دیگرانی هم که از مذاکرات و رسیدن به تفاهم دفاع می‌کنند دنبال منافع خود هستند. مثلاً امروز آن کسانی که ارز و طلا داشتند عزا گرفته و دنبال شکست مذاکرات هستند. ولی کسانی که سهامدار بورس هستند به‌شدت از گفت‌و‌گو‌ها دفاع می‌کنند و خوشحال هستند.
آیا این دو گروه ارزش یکسانی دارند؟ قطعاً خیر. چون گران شدن ارز و طلا به نفع افراد اندکی است و کمکی هم به تولید و رفاه عمومی نمی‌کند. در نقطه مقابل بالا رفتن شاخص بورس یعنی ایجاد شغل و رفاه همگانی و رشد اقتصادی. اولی منافع گروهی اندک و انگل‌صفت را تامین می‌کند و گروه دوم منافع ملی و اکثریت قاطع مردم را تامین می‌کند و این دو سودجویی متفاوت است. امروز دو گروه در دو سر طیف تندرو‌های داخلی و خارجی با این گفت‌و‌گو‌ها مخالف هستند.
براندازان به جلوی کاخ سفید رفته و اعتراض کرده‌اند که گفت‌و‌گو نکنید جنگ کنید. چرا؟ چون توافق موجب بسته شدن دکان سیاسی آنان خواهد شد و بساط براندازی جمع می‌شود. تنها امیدشان به آینده تحریم و حمله نظامی آمریکا است تا حالا با همین امید زندگی و فعالیت کرده‌اند حتی اگر ایران تخریب شود هم برایشان مهم نیست، چون منافع حقیرشان چنین اقتضا می‌کند.
بیشتر بخوانید:عکس/ تغییر محل مذاکرات بار دیگر از رُم به مسقط
براندازان داخلی هم مخالف گفت‌و‌گو هستند؛ همان‌هایی که نانشان در روغن تحریم و شگرد‌های متقلبانه و بسیار فاسد برای دور زدن آن و امنیتی کردن فضاست و این دو جناح افراطی با رسیدن به یکدیگر در دشمنی با گفت‌وگوها، اتحاد پیدا کرده‌اند.
شاید بگویید که اینها به لحاظ ارزشی و دینی و انقلابی چنین افکاری دارند و منافع دخالتی ندارد. گرچه پشت صحنه این انقلابی‌گری و بازی‌های ارزشی منافع گروه‌های سیاه قرار دارد؛ ولی تجربه تاریخی از این موارد نیز در تاریخ اسلام وجود دارد.
این نمونه‌ها در ماجرای صلح امام‌حسن و نیز ولایتعهدی امام‌رضا مسبوق به سابقه است. در هر دو مورد مخالفانی که صادق بودند، به سرعت متوجه خطای خود می‌شدند و تغییر عقیده می‌دادند ولی بسیاری از آنان هم که دنبال منافع و مادیات بودند به اردوگاه معاویه و یا مامون خلیفه عباسی پیوستند و این وضعیتی است که امروز تجربه آن را داریم بخش مهمی از تندرو‌های قبلی امروز در اردوگاه و خیمه مخالفان و براندازان هستند و این قاعده برای اغلب تندرو‌های کنونی نیز صادق است.
منبع: هم میهن

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1406967/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رکورد ویژه جود بلینگام؛ 47 بازی در لیگ قهرمانان اروپا قبل از 22 سالگی

سریال پایتخت 8 در آمریکا ساخته می‌شود / حضور بازیگران هالیوودی قطعی شد! + فیلم

اقتصاد چین، آمریکا را غافلگیر کرد

تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به لبنان

نهنگ‌های ریپل 800 میلیون دلار توکن XRP فروختند!

گروسی پس از دیدار با عراقچی چه گفت؟

رافائل گروسی به حضور در جلسات مذاکرات ایران و آمریکا دعوت شد

خبر داغ از آغاز تجارت مستقیم ایران و آمریکا / توافق قطعی شد؟

رویترز مدعی دعوت گروسی برای حضور در مذاکرات ایران و آمریکا در رم شد

محکومیت تهدیدات آمریکا علیه تاسیسات هسته‌ای توسط گروسی

ریزگردها و مرگِ بی‏صدا

معاونت راهبردی پزشکیان پَر!

اختلافات داخلی در کاخ سفید بر سر مذاکرات ایران

پیش‌نمایش باشگاه رئال مادرید برای دیدار برگشت با آرسنال در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا

گزارش زنده: اینتر 0-0 بایرن مونیخ

صدها فلسطینی مجبور به ترک غزه به سوی اروپا شده‌اند

برابری تعداد بازی‌های توماس مولر با مسی در لیگ قهرمانان اروپا؛ فقط 2 بازیکن بالاتر از او

پخش زنده بازی رئال مادرید | اخبار ورزشی

مهاجم مورد نظر پرسپولیس درگذشت!

مهاجم مد نظر پرسپولیس پس از سقوط از طبقه یازدهم آپارتمانش جان باخت

آیا یمن به امارات و عربستان حمله می کند؟

تعرفه ترامپ و محاسبات سیاسی چین | جنگ های تجاری، جنگ های سیاسی هستند که برنده ندارد

اختلافات در تیم ترامپ درباره ایران شدت گرفت

جزئیاتی از دور بعدی مذاکره ایران و آمریکا ازسوی واشنگتن

واشنگتن: احتمالا در دور بعدی مذاکره با ایران چارچوب مذاکرات هسته‌ای تعیین شود/ دور اول مثبت و سازنده بود و توافق شده در روزهای آینده گفت‌وگوها ادامه پیدا کند

تحریم نفت ایران موجب افزایش قیمت جهانی این کالا شد

تازه‌ترین خبر درباره مکان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا

غریب‌آبادی: اگر آمریکا قبول کرده با ایران مذاکره کند نشان از موضع قدرت ایران است/ ما هیچ وقت تحمیل را نپذیرفته ایم

اوکراین از پیشرفت در مذاکرات مواد معدنی با آمریکا خبر داد

غریب آبادی: دور دوم مذاکرات در رم برگزار می‌شود

خبرهای تازه غریب‌آبادی، معاون وزیر خارجه از مذاکرات ایران و آمریکا: اگر چارچوب‌ها تفاهم شود کار متن نویسی آغاز می‌شود؛ سخت است اما غیر ممکن نیست؛ بستگی به طرف مقابل دارد/ موضوع فراهسته ای در مذاکرات نداریم

مرکز تعامل جهانی وزارت خارجه آمریکا تعطیل می‌شود

غریب‌آبادی: اگر با امریکا مذاکره می‌کنیم چون تحریم ها از طرف این کشور است./ هر جا لازم باشد با اروپا تنظیمات لازم صورت می‌گیرد

فوری / صنعا و الجوف بمباران شد

حمله آمریکا با بمب‌های گرمافشاری به صنعا

اعتماد گزارش داد: 12 وکیل محکوم در مشهد

احمد اقتداری؛ دلداده خلیج‌ فارس

اشتباه کردیم برجام را از دست دادیم

زندگی در کمپر به سبک ارسطو

روزنامه اصلاح‌طلب: برکناری استاندار اصفهان ضروری است

FATF؛ گام آخر، دیوار آخر

عراق با انتقاد از جوزف عون: حشد شعبی بخش مهمی از ساختار امنیتی نظامی عراق است

فضای مثبت مذاکرات موجب ایجاد امید در منطقه شده است

سقوط قیمت درهم امارات و لیر ترکیه/ عراق سقف نفتی بودجه را پایین می‌کشد

اقتصاد آرژانتین از ثروت تا بحران/ اجرای سیاست اصلاحات ارزی

بازخوانی شکاف‌های اجتماعی در ایران امروز؛جهان‌های موازی در زیست روزمره

کاهش انتظارات بازار برای کاهش نرخ فدرال: آشفتگی تعرفه‌ها بر روند اقتصادی تاثیر می‌گذارد

استقبال معاون استاندار از ایجاد پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در کردستان

آب منطقه‌ای کردستان فرصت‌های سرمایه گذاری در محدوده منابع آبی را احصاء کند

مهدی طارمی در آستانه ثبت نام خود در تاریخ فوتبال