ایرانیان جهان

آخرين مطالب

از قطعنامه 598 تا توافق جدید؛ رؤیای قدیمی آمریکا برای تکرار یک جام زهر دیگر ایالات متحده آمریکا

از قطعنامه 598 تا توافق جدید؛ رؤیای قدیمی آمریکا برای تکرار یک جام زهر دیگر
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش سرویس سیاسی پایگاه خبری 598، جان کری، وزیر خارجه پیشین آمریکا در مقاله‌ای در وال‌استریت ژورنال درباره مذاکرات ایران و آمریکا مدعی شد: ایران در گوشه رینگ است و توافق ترامپ با تهران باید گسترده‌تر از برجام باشد.
ده سال پس از آخرین توافق هسته‌ای با ایران، توازن قوا به‌طرز چشمگیری تغییر کرده است.
ائتلافی که در سال 2015 فرصت‌ها و چالش‌های مذاکره را تعریف می‌کرد دیگر وجود ندارد. این بار برای دستیابی به توافق جدید تنها دو طرف وجود دارد و نه هشت طرف! ایران در حال حاضر اگرچه با دست ضعیفی پای میز مذاکره نشسته، اما بیش از هر زمان دیگری به ساخت بمب اتمی نزدیک شده است. برخی معتقدند اکنون باید تنها بر توافق هسته‌ای جدید تمرکز کرد، اما ما بر این باوریم که امکان دستیابی به توافقی گسترده‌تر نیز وجود دارد. توافق جدید می‌تواند و باید فراتر از محدوده مذاکرات پیشین باشد.
تهران از نظر ژئوپولیتیکی گزینه بهتری از توافق با آمریکا ندارد. ایران اکنون این فرصت را دارد که با عقب‌نشینی از سیاست حمایت از نیروهای نیابتی که راهبردی شکست‌خورده است، از رویارویی نظامی با آمریکا یا اسرائیل اجتناب کند. آن‌ها این اقدام را مانند تصمیم آیت الله خمینی، رهبر پیشین ایران به قبول قطعنامه 598 شورای امنیت و پایان جنگ با عراق دانستند. آقای خمینی در آن زمان این اقدام را چون «نوشیدن جام زهر» دانسته بود.
در همین خصوص کیهان نوشت:
جان کری، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا در اظهار نظری خیالبافانه مدعی این شد که ایران به واسطه تغییرات 10 سال اخیر در گوشه رینگ قرار گرفته است. برای اثبات کذب این گزاره و در عین حال درک واقعیت کافی است که وی نگاهی به آمارها، نظرات کارشناسان آمریکایی درباره آمریکا و بالاخص اعترافات رئیس‌جمهور فعلی آمریکا بیندازد تا عمق زوال و فروپاشی آمریکا را دریابد.
جان کری، وزیر امور خارجه اسبق آمریکا در مقاله‌ای جدید به همراه توماس کاپلان در وال استریت ژورنال، به بررسی مسیرهای میان ایران و آمریکای ترامپ و بیان خواسته‌های خود از دولت ترامپ در قبال ایران پرداخته است.

ایرانیان جهان

جدای از ادراک و محاسبه غلط وی از قدرت جمهوری اسلامی ایران که در ماه‌های اخیر به دفعات مورد اشاره شخص دونالد ترامپ نیز قرار گرفته است و جدای از آرزوهای خیالبافانه وی در قبال صنعت هسته‌ای ایران، نکته دیگری که به وضوح در میان سطور این مقاله نمایان است، طینت واقعی و نوع نگاه فردی است که در چشم برجامی‌ها و طیف غربگرای داخلی به عنوان دوست معرفی شده بود و امضای وی را تضمین برجام می‌نامیدند.
به گزارش یورونیوز، جان کری در این مقاله مدعی شده است: در 10 سال اخیر تغییرات اساسی در توازن قوا به‌وجود آمده و این امر تهران را به گوشه رینگ کشانده و بخت دستیابی ترامپ به توافق گسترده با ایران را افزایش داده است. نویسندگان این مقاله با محاسبه غلطی که بیش از هر چیز ناشی از سیگنال‌های ضعف از داخل کشور بوده است مدعی هستند «جمهوری اسلامی اگرچه در حال حاضر با دست ضعیفی پای میز مذاکره نشسته، اما بیش از هر زمان دیگری به ساخت بمب اتمی نزدیک شده است. برخی معتقدند اکنون باید تنها بر توافق هسته‌ای جدید تمرکز کرد، اما ما بر این باوریم که امکان دستیابی به توافقی گسترده‌تر نیز وجود دارد. توافق جدید می‌تواند و باید فراتر از محدوده مذاکرات پیشین باشد.»
جان کری و توماس کاپلن نوشتند: «دونالد ترامپ می‌تواند به ‌دنبال توافقی باشد که به‌طور کامل مانع از دستیابی جمهوری اسلامی ایران به برنامه هسته‌ای خطرناک شود. او باید ابتدا غنی‌سازی اورانیوم را فراتر از سطح مصرف غیرنظامی ممنوع کرده و تعطیلی سایت‌های مستحکم یا زیرزمینی را الزامی بداند. سقفی سخت‌گیرانه برای میزان مواد شکافت‌پذیر در اختیار ایران، همراه با نظام بازرسی جامع و مؤثر برای تضمین پایبندی، باید بخش جدایی‌ناپذیر توافق باشد. این تعهدات باید همیشگی و قابل راستی‌آزمایی باشند.»
این مقاله بیش از اینکه دلایلی بر ضعف ایران داشته باشد بیشتر به بیان خواسته‌های حداکثری و زیاده‌خواهی همیشگی آمریکایی در برابر کشورمان اختصاص داشته است.
پاسخ جان کری را بهتر از هر فرد دیگری دونالد ترامپ رئیس‌جمهور فعلی آمریکا داده است.
ترامپ در دیدار با نتانیاهو: ایران کشور قدرتمندی است رئیس‌جمهور فعلی آمریکا پیش از این در روز 17 بهمن 1403 در دیدار با نخست‌وزیر جنایتکار رژیم صهیونیستی و در پاسخ به سؤال خبرنگاری مبنی بر ضعف ایران اظهار داشت: اکنون که ایران بهبود یافته است، زمان مقابله با آن نیست. قدردانی می‌کنم که می‌گویید ایران ضعیف است اما ایران قدرتمند است.
به گزارش ایرنا، ترامپ در شب «امضای بازگشت فشار حداکثری» نیز با گفتن اینکه ایرانی‌ها قوی هستند این تصویرسازی را به طور کامل مخدوش کرد تا نشان دهد این بار نمی‌خواهد به زمزمه‌هایی گوش دهد که هدفش سقوط دولت او به دره تنش‌زایی است، مسیری که او دست‌کم در خاورمیانه نمی‌خواهد یا علاقه ندارد طی کند.
ترامپ سپس تمایل خود در عدم درگیری نظامی با ایران را صریح‌تر از گذشته به نمایش گذاشت، جایی که در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: گزارش‌ها درباره اینکه آمریکا با همکاری اسرائیل، به ایران را ضربه ویرانگر خواهد زد تا حد زیادی غیرواقعی است.
نشانه‌های این خواست رئیس‌جمهور حتی قبل از مراسم تحلیف هم نمایان شده بود. دونالد ترامپ در دی‌ماه سال گذشته نیز ویدئویی از جفری ساکس اقتصاددان مشهور آمریکایی را بازنشر کرد که در آن ساکس، نتانیاهو را حرامزاده‌ای پلید خوانده بود که از سال 1995 به دنبال کشاندن پای آمریکا به جنگ‌های بی‌پایان از جمله جنگ با ایران است. شاید با توجه به این شواهد آشکار بود که ساعتی قبل از ملاقات ترامپ و بی‌بی در کاخ سفید یک منبع عبری به روزنامه آمریکایی واشنگتن پست گفت موضوع حمله به تاسیسات ایران از دستور کار نشست رهبران آمریکا و اسرائیل حذف شده است.
بزرگ‌ترین دلیل بر افول آمریکاشخص ترامپ است برای پاسخ به ادعای جان کری و اثبات فروپاشی و زوال آمریکا نیازی به کنکاش بسیار نیست، ترامپ بزرگ‌ترین دلیل و شاهدی است که افول و فروپاشی آمریکا را می‌توان از سخنان وی، مواضع وی و حتی شخصیت وی دریافت.
اساس تبلیغات انتخاباتی و شعار معروف وی یعنی «آمریکا را دوباره با عظمت می‌کنیم» مبتنی بر اعتراف بر ضعف، زوال و فروپاشی ایالات متحده آمریکا است.
وی این شعار را در روزی که اوباما برای دومین دوره به ریاست جمهوری آمریکا رسید، انتخاب کرد. گاردین در این زمینه اظهار می‌دارد: این شعار (MAGA) به طور ضمنی بیان می‌کند که آمریکا دیگر عظیم نیست، چیزی که او بارها و به‌طور صریح‌تری در سال‌های قبل و در طول کارزار انتخاباتی‌اش نیز گفته است. او در مصاحبه با واشنگتن پست در سال 2017 گفت: من به انواع بیماری‌هایی که کشور ما دارد نگاه کردم، چه در مرزها، چه در امنیت، چه در قانون و نظم، یا فقدان قانون و نظم.
کتاب ترامپ در سال 2015 با عنوان آمریکای فلج‌شده مملو از نقل‌قول‌های انتقادی بود که در آن کشور را «این آشفته‌بازار» خطاب کرده بود، و تلاش زیادی کرده بود تا نشان دهد کشور چقدر ضعیف شده است.
ترامپ در همین راستا اظهار می‌دارد: ایده عظمت آمریکایی، اینکه کشور ما رهبر دنیای آزاد و غیر آزاد باشد، از بین رفته است... من نمی‌توانستم تحمل کنم ببینم چه بلایی دارد سر کشور بزرگ‌مان می‌آید. این آشفته‌بازار به بدترین شکل ممکن نیاز به رهبری دارد.
گاردین در این زمینه می‌افزاید: در روزی که در سال 2017 به قدرت رسید، ترامپ تصویری از آمریکا ارائه داد که بیشتر شبیه یک کابوس ویران‌شده بود. «مادران و کودکان در فقر درون شهرهای ما گرفتار شده‌اند؛ کارخانه‌های زنگ‌زده همچون سنگ‌قبرهایی در سراسر چشم‌انداز کشور پراکنده شده‌اند؛ نظام آموزشی ما که پر از پول است ولی دانش‌آموزان جوان و زیبای ما را از دانش محروم گذاشته است؛ و جرم و جنایت و باندها و مواد مخدری که جان‌های زیادی را گرفته‌اند و کشور ما را از بسیاری از توان بالقوه‌اش محروم کرده‌اند. این کشتار آمریکایی همین‌جا و همین حالا متوقف می‌شود.»
نظریه‌پردازان بسیاری در غرب معتقدند رویای قرن آمریکایی به پایان رسیده است. اما «پایان قرن آمریکایی» را نباید صرفا در ضعف نظامی و پسرفت نفوذ آمریکا در کشورها دید. بزرگ‌ترین اقتصاد دنیا، با 32 هزار میلیارد دلار بدهی، بدهکارترین دولت دنیا هم هست. تعداد گرسنگانی که نیازمند کوپن غذایی هستند، از مرز 50 میلیون نفر گذشته؛ یک نفر از هر 6 آمریکایی.
دنیا به آمریکا می‌خندد ترامپ همچنین در یادداشتی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) در نوامبر 2017 عنوان کرد: دنیا به آمریکا می‌خندد.
دونالد ترامپ در اولین سخنرانی دور جدید ریاست‌جمهوری خود نیز مجددا گفت که معتقد است به دلیلی از سوء قصد جان سالم به در برده است، وی در همین زمینه اظهار می‌کند: «خداوند من را نجات داد تا دوباره آمریکا را بزرگ کنم.»
ترامپ در این سخنرانی گفت: «انتخابات اخیر من دستوری است برای برگشت از خیانت وحشتناک و همه این خیانت‌های بسیاری که رخ داده است، و برای بازگرداندن ایمان، ثروت، دموکراسی و درواقع آزادی مردم.» از این لحظه به بعد، افول آمریکا به پایان رسیده است».
ترامپ پیش از آن نیز در زمان مبارزات انتخاباتی خود و در سخنرانی خود در ماه اگوست در جمع طرفداران خود در پنسیلوانیا ایالات متحده را «ملتی در حال افول» خواند.
ترامپ: ایالات متحده در حال فرو پاشیدن است ترامپ پیش‌تر نیز به ABC NEWS گفته بود:
- «ایالات متحده در حال فرو پاشیدن است. ما هزینه ساخت یک مدرسه در بروکلین یا لس‌آنجلس را نداریم. شیکاگو مانند افغانستان شده هر چند روز یک بار شماری از مردم هدف گلوله قرار می‌گیرند. می‌خواهم مطمئن شوم در دوره من هیچ کس در خیابان‌های ما به خاطر بیمه و فقر نخواهد مرد.
- پل‌های ما ویران شده‌اند. ما پول ساخت یک مدرسه را نداریم. سیاستمداران ما برای مدتی طولانی، مردم را مأیوس کرده‌اند. با 6 تریلیون دلاری که در جنگ خاورمیانه از 15 سال قبل هزینه کرده‌ایم، می‌توانستیم کشور را دو بار بازسازی کنیم. به وضع جاده‌ها، پل‌ها، تونل‌ها و فرودگاه‌ها نگاه کنید که شبیه مکان‌های از رده خارج است».
جدای از مواضع و سخنان ترامپ، شخصیت و عملکرد وی دلیل مشخص دیگری است که از سوی جمع بسیاری از کارشناسان آمریکایی به عنوان مهم‌ترین دلیل زوال آمریکا معرفی
شده است.
نشریه فارین پالیسی در 16 بهمن‌ماه سال گذشته نیز در گزارشی به قلم فیلیپ گوردون مشاور امنیت ملی سابق آمریکا در زمان ریاست جمهوری بایدن، عنوان می‌کند: ترامپ داستانی از ضعف ایالات متحده و افول جهانی را به رای‌دهندگان گفت و به نظر می‌رسید آمریکایی‌ها آن را می‌خریدند، به طوری که تنها33 درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی گالوپ در فوریه 2024 گفتند که از موقعیت ایالات متحده در جهان امروز «راضی» هستند - سطحی 20 امتیاز کمتر از چهار سال قبل.
در قسمت دیگری از این مقاله آمده است: در مقایسه با متحدان و مخالفانش، اقتصاد ایالات متحده در حال افول است. رشد اقتصادی ایالات متحده در 20 سال گذشته کمتر از سایر کشورهای ثروتمند بوده است،
برنی سندرز سناتور آمریکایی روز یکشنبه 24 فروردین، با انتقاد شدید از سیاست اقتصادی ترامپ، در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بر اثر سیاست‌های ترامپ، دچار تورمی شده‌ایم که در 52 سال گذشته بی‌سابقه بوده است.
او افزود: ما در حوزۀ اقتصادی نیاز داریم تا تمامی مردم آمریکا زندگی عزتمندانه‌ای داشته باشند، اما ترامپ طوری ما را به عقب برده که تاکنون سابقه نداشته است.
گزارش منتشرشده از سوی اداره آمار کار ایالات متحده نشان می‌دهد که نرخ تورم سالانه در سال 2024 به حدود 8/4 درصد رسیده است؛ رقمی که از دهه 1970 میلادی تاکنون مشاهده نشده بود.
تورم سال 1981 در آمریکا یکی از شدیدترین دوره‌های تورمی قرن بیستم بود. در این سال، نرخ تورم سالانه به حدود 10درصد رسید.
به گزارش فارس، افزایش شدید هزینه‌های زندگی در زمینه‌هایی چون مسکن، انرژی، خدمات درمانی و کالاهای اساسی، فشار مضاعفی بر اقشار کم‌درآمد و طبقه متوسط وارد کرده است. بنا بر آمار مرکز پژوهش‌های اقتصادی «پیو»، در سال 2024، بیش از 38 میلیون آمریکایی زیر خط فقر قرار گرفتند که نسبت به سال قبل آن، رشد 10 درصدی را نشان می‌دهد.
همچنین، گزارش اخیر مؤسسه خیریهFeeding America حاکی از آن است که در سال گذشته، بیش از 49 میلیون نفر از شهروندان آمریکایی برای تأمین وعده‌های غذایی خود به مراکز توزیع غذا مراجعه کرده‌اند. این رقم نسبت به دوران پیش از کرونا، بیش از 20 درصد افزایش داشته است.
در حوزه مسکن نیز، افزایش نرخ اجاره‌بها، میلیون‌ها آمریکایی را با خطر بی‌خانمانی مواجه کرده است. گزارش مؤسسه National Low Income Housing Coalition نشان می‌دهد که در حال حاضر یک کارگر تمام‌وقت با حداقل دستمزد، توانایی اجاره هیچ واحد مسکونی دو خوابه‌ای را در هیچ‌یک از ایالت‌های آمریکا ندارد.
یکی دیگر از معتبرترین شواهد و قرآن زوال آمریکا را پس از موارد فوق می‌توان در نظرات دیگر مقامات آمریکایی دید.
نانسی پلوسی، رئیس پیشین مجلس نمایندگان آمریکا هشدار داده بود: زیرساخت‌های آمریکا باید بهتر باشند. با این حال، جاده‌ها، پل‌ها و شبکه آب ما رو به زوال است. شبکه برق ما دربرابر قطعی‌ها، آسیب‌پذیر است. دسترسی به اینترنت پرسرعت و قابل استفاده برای بسیاری وجود ندارد».
ما در وسط میدان هستیم، نه در گوشه رینگ آقای جان کری! اگرچه ظاهراً همچنان سودای رهبری جهان در سر دارید، اما شواهد متعدد و بیّن حاکی از آن است که آمریکای امروز دیگر آن آمریکای مقتدر دیروز نیست. کشوری که رئیس‌جمهورش اعتراف می‌کند به فلاکت افتاده، سناتورش از بدترین دوران تاریخ این کشور سخن می‌گوید و مردمانش در صف غذا و سرپناه مانده‌اند، چگونه می‌تواند دیگران را به گوشه رینگ
بکشاند؟
واقعیت این است که این آمریکا، نه‌تنها دیگر قدرت تعیین تکلیف برای ملت‌ها را ندارد، بلکه خود به دست خویش، با سیاست‌های خصمانه و زیاده‌خواهانه‌اش، در مسیر فروپاشی گام برمی‌دارد. جمهوری اسلامی ایران در قلب تحولات منطقه‌ای و جهانی، نه‌تنها در گوشه رینگ نیست، بلکه در مرکز میدان ایستاده و به ‌عنوان بازیگری تأثیرگذار، مسیر خود را با اقتدار و عزت ادامه
می‌دهد.
فراموش نکنید که این ما نبودیم که از برجام خارج شدیم و خواستار مذاکره مجدد شدیم؛ این شما بودید که در برابر مقاومت ملت ایران، ناچار به عقب‌نشینی و اعتراف به قدرت جمهوری اسلامی
شدید.
پس جناب کری! واقعیت را بپذیرید: این ایران نیست که در گوشه رینگ است؛ بلکه آمریکاست که در حال شمارش معکوس است.
منبع : رجانیوز گزارش خطا 0 پسندیدم لینک کوتاه کپی لینک اخبار ویژه

ایرانیان جهان

سی‌ان‌ان گزارش داد؛ جزئیات مذاکرات ایران-آمریکا در عمارت «بیت الحیل»؛ اروپا میزبان دور دوم

ایرانیان جهان

عصر شنبه؛ مذاکرات غیرمستقیم عمان؛ آزمون دیپلماسی برای آمریکا/ چه کسانی با عراقچی وارد عمان شدند؟

ایرانیان جهان

ماجرای درست پرونده چای دبش از زبان سخنگوی سابق دولت

ایرانیان جهان

عملیات روانی یا جنگ واقعی؟! آیا آمریکا می‌تواند به ایران حمله کند؟

ایرانیان جهان

فیلم/ مشاعره جذاب کامران نجف‌زاده و حامد عسگری

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

ایرانیان جهان

جدیدترین اخبار پربازدید ها مذاکرات پیشا صفینی، پسا صفینی و ...؟ پیام مشاور وزیر خارجه درباره مذاکرات مسقط رونمایی از سرمربی جدید استقلال برای بازی با پیکان | تصمیم مهم هیات مدیره آبی‌ها پشت پرده کلیپ‌های برهنگی؛ جنگ روانی یا آزادی‌خواهی؟ فرعون می‌خواست بساط قوم موسی را جمع کند؛ بساط خودش جمع شد! وعده‌ای که گرم نمی‌کند؛ هشدار یک خوش‌خیالی خطرناک از سخنان ترامپ توضیحات عراقچی درباره مذاکرات مسقط؛ آزمونی برای سنجش جدیت آمریکا ترامپ: درباره ایران خیلی سریع تصمیم می‌گیریم! زمان واریز و مبلغ یارانه نقدی فروردین 1404 اعلام شد بسته پیشنهادی وزارت راه برای حمایت از مستاجران رونمایی شد هشدار! سراها در حال حذف کسب و کارهای خرد برداشت درست از فرمایشات رهبر معظم انقلاب در باب مذاکره با آمریکا مذاکرات پیشا صفینی، پسا صفینی و ...؟ مذاکرات غیرمستقیم عمان؛ آزمون دیپلماسی برای آمریکا/ چه کسانی با عراقچی وارد عمان شدند؟ صفحه اول روزنامه‌های شنبه 23 فروردین برنامه 3 هفته پایانی لیگ برتر اعلام شد مذاکره، امید و دبه! پایان درویش در پرسپولیس؛ مدیرعامل جدید از کجا می آید؟ رونمایی از سرمربی جدید استقلال برای بازی با پیکان | تصمیم مهم هیات مدیره آبی‌ها تقدیر مقام معظم رهبری از برنامه «ترتیل خوانی خانوادگی» شبکه قرآن

ایرانیان جهان

پر طرفدار ترین ها یک خبر موثق؛ آنچه فرستاده ترامپ در آغاز مذاکره روی میز گذاشت | سؤال ضروری که عراقچی باید از ویتکاف‌ بپرسد مذاکره، امید و دبه! وفاق تنها برای ایستگاه کردن افکار عمومی است! جنتلمن تروریست توصیه کیهان به تیم مذاکره‌کننده کشورمان هشدار! سراها در حال حذف کسب و کارهای خرد نیازمندیها تبلیغات متنی در 598 09107726603 تماس یا پیام در پیام رسان های ایتا و تلگرام تماس با ما درباره ما پیوند ها جستجو آرشیو آب و هوا اوقات شرعی خبرنامه نظرسنجی RSS تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به 598 است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است. / طراحی و تولید: "ایران سامانه"

ایرانیان جهان


لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1407455/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خلاصه بازی منچستریونایتد 5-4 لیون (لیگ اروپا – 25-2024)

تجلی یافتن احساسات تمامی هواداران منچستریونایتد در یک کودک / عکس

خلاصه بازی آینتراخت فرانکفورت 0-1 تاتنهام (لیگ اروپا – 25-2024)

17 شهید و ده‌ها زخمی در حمله آمریکا به بندر نفتی «رأس عیسی» در یمن

بازدید معاون امنیتی وزارت کشور و استاندار خوزستان از مرز شیب عراق

کامبک نافرجام لاتزیو با حذف تلخ از لیگ اروپا!

رسمی؛ سهمیه پاداش لالیگا برای فصل 26-2025 لیگ قهرمانان اروپا قطعی شد

خلاصه بازی چلسی 1-2 لژیا ورشو (لیگ کنفرانس اروپا – 25-2024)

روبن آموریم: در اولدترافورد هیچ چیز تمام شده نیست؛ صدای شادی هواداران منچستریونایتد، بهترین صدای دنیاست

ادعای جنجالی ترامپ علیه ایران

17 شهید و دهها زخمی در بمباران بندر نفتی رأس عیسی در یمن

استفاده جالب آمریکا از هوش مصنوعی

گفتگوی وزرای خارجه روسیه و آمریکا درباره جنگ اوکراین

دیدار احمد الشرع و السودانی در دوحه

لاتزیو 3 (2) – (3) 1 بودوگلیمت؛ ضربات پنالتی مانع بلندپروازی عقاب‌ها

نمودار مرحلهٔ نیمه نهایی لیگ اروپا مشخص شد؛ آماده برای جنون بیشتر

نمودار مرحله حذفی لیگ کنفرانس اروپا +عکس

صعود یونایتد و تاتنهام به نیمه نهایی لیگ اروپا

زلنسکی: آمریکا و اوکراین مذاکرات سازنده‌ای در پاریس داشتند

بسته کمک نظامی جدید آلمان

میزبان دور دوم گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا مشخص شد

دیدار نخست وزیر عراق با الجولانی در سوریه

پس از 4 سال؛ لیگ آلمان هیچ نماینده‌ای در نیمه‌نهایی رقابت‌های باشگاهی اروپا ندارد

اظهارات ترامپ درباره زمان سفرش به انگلیس

اتلتیک بلیبائو 2-0 رنجرز؛ شیرهای باسکی اتوبوس دفاعی گلاسکو را پنجره کردند

آینتراخت فرانکفورت (1) 0-1 (2) تاتنهام؛ صعود شیرین آنژ و رفقا در خاک آلمان

انفجار در سایت آزمایش موشکی آمریکا

حضور‌ 8 المپین و مدال آور جهانی در رقابت‌های انتخابی کشتی فرنگی آمریکا

تیراندازی در دانشگاه فلوریدا آمریکا/ 5 نفر کشته شدند

دیدار نخست وزیر عراق با الجولانی

مردم کره جنوبی و ژاپن در سال 2024 یوتیوب را به نتفلیکس ترجیح دادند

داور سابق فوتبال آلمان: گل اول اینتر به بایرن مونیخ باید مردود اعلام می‌شد

خشم چینی‌ها از بی‌احترامی به درگذشت بوپندزا!

ادعا‌ها و اظهارات تازه ترامپ درباره ایران

حمله هوایی آمریکا به یمن

اوکراین، طرح صلح نماینده آمریکا را روایت روسیه خواند

رایزنی تلفنی وزرای خارجه آمریکا و روسیه

واکاوی آخرین موضع ترامپ درباره مذاکرات ایران؛ آمریکا به دنبال برچیدن «صنعت» هسته‌ای ایران نیست

ترامپ: من می‌خواهم ایران در آرامش باشد | من مردم ایران را می‌شناسم، آنها فوق‌العاده باهوش و موفق هستند

سه دلیل نارضایتی نتانیاهو از مذاکرات ایران و آمریکا در عمان

7 عاملی که می‌تواند باعث شکست مذاکرات ایران و آمریکا شود/ اهداف واگرا و خواسته‌های غیر قابل مذاکره

سازمان ملل: مذاکرات ایران و آمریکا را از نزدیک دنبال می‌کنیم/ امیدواریم به نتایج مثبت منجر شود

بیانیه وزارت امور خارجه عمان درباره مذاکرات ایران و آمریکا

رمزگشایی از سفر وزیر دفاع عربستان به تهران در آستانه مذاکرات

نیویورک تایمز: حمله اسرائیل به ایران با مخالفت ترامپ لغو شد

ترکیه و آرایش ژئوپلتیکی جدید در نظم چند قطبی/ خیز آنکارا برای دور زدن اروپا

حمله مجدد آمریکا به یمن

ترامپ: ایران خواهان گفت‌و‌گو است

پشت پرده سفر وزیر خارجه عربستان به ایران چه بود؟

تحریم های جدید آمریکا علیه یمن