ایرانیان جهان

آخرين مطالب

آمریکا دشمن قطعی جمهوری اسلامی است ایالات متحده آمریکا

آمریکا دشمن قطعی جمهوری اسلامی است
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - به گزارش خبرنگار گروه سیره امامین انقلاب خبرگزاری رسا، حجت‌ الاسلام و المسلمین سعید صلح میرزایی، نماینده مجلس خبرگان رهبری و مدیر دفتر قم مؤسسه فرهنگی پژوهشی انقلاب اسلامی با اشاره به مواضع ایالات متحده آمریکا گفت: از زمان آمدن ترامپ ادعاهای مختلفی نسبت به مجموعه‌های جهان بیان کرد که پیامدهای مختلفی داشت، قطعاً آمریکا دشمن ماست و وجود جمهوری اسلامی و جبهه مقاومت برای آمریکا قابل قبول نیست و یک ثانیه برای نابودی جمهوری اسلامی درنگ نمی‌کند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری افزود: جبهه مقاومت و جمهوری اسلامی نسبت به ابتدای انقلاب از جنبه‌های نظامی، امنیتی و زیرساختی به‌شدت رشد کرده‌اند و در غرب آسیا این رشد اتفاق افتاده است، پیام انقلاب اسلامی به جهانیان رسیده و رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار ضعیف‌تر شده‌اند.
دشمن تلاش دارد نقاط قوت انقلاب را بپوشان د
مدیر دفتر قم مؤسسه فرهنگی پژوهشی انقلاب اسلامی با اشاره به تلاش دشمن در جنگ روانی و رسانه‌ای گفت: دشمن به‌شدت تلاش می‌کند که نقاط قوت انقلاب را بپوشاند و با قدرت رسانه‌ای خود به دنبال آن است که ابهت پوشالی خود را به نمایش بگذارد.
حجت‌الاسلام والمسلمین صلح میرزایی با اشاره به عملکرد ترامپ در دوره ریاست جمهوری‌اش گفت: ترامپی که پیروز انتخابات شد، خیلی پرهیاهو به دنبال سازماندهی مزدوران داخلی و ایجاد اغتشاشی شبیه سال‌های 1388 و 1401 بود، او با خط و نشان کشیدن برای ایران و با گفتن "مذاکره یا جنگ" واقعیت بی‌نزاکتی، بی‌اخلاقی و تبعیض نژادی خود را نشان داد و چهره عریان آمریکا را نمایان کرد.
نماینده مجلس خبرگان رهبری با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در پاسخ به تهدیدات ترامپ بیان کرد: بعد از سخنان بی‌ادبانه ترامپ، رهبر معظم انقلاب مواضعی را اتخاذ کردند که جای دقت دارد، ایشان در سال 1397 فرمودند که "جنگ نمی‌شود و مذاکره اتفاق نمی‌افتد"، این تحلیل تاکنون که درست واقع شده است؛ در این ایام عملیات‌هایی مانند عین‌الاسد و وعده صادق 1 و 2 اتفاق افتاد ولی جنگ نشد.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب فرمودند که ما آغازگر جنگ نیستیم و طرف آمریکایی امتحان کرده است؛ مانند ماجرای طبس و سایر حوادث که نشان داد حمله نظامی نتیجه‌ای برای آنان ندارد.
آمریکا مذاکره را برای فشار بیشتر می‌خواهد
حجت‌الاسلام والمسلمین صلح میرزایی با بیان اینکه تحلیل رهبر معظم انقلاب درباره مذاکره نیز باید به‌دقت مورد توجه قرار گیرد، گفت: آمریکا مذاکره را برای رسیدن به اهدافش انجام می‌دهد، در اثنای کار مرتب چانه‌زنی می‌کنند، در مرحله بعد هیچ امتیازی در برابر اهداف اصلی نمی‌دهند، سپس از طرف مقابل امتیاز نقدی می‌گیرند و در عوض وعده‌های پر زرق‌وبرق می‌دهند؛ به‌گونه‌ای که وزیر خارجه اسبق ایران می‌گفت "امضای کری تضمین است".
نماینده مجلس خبرگان رهبری افزود: آنان پس از گرفتن امتیازات خلف وعده می‌کنند، همان‌طور که با صدام، مرسی و معمر قذافی رفتار کردند، رهبر معظم انقلاب فرمودند که مذاکره با آمریکا عزتمندانه نیست زیرا آنان نقاط قوت ما را می‌گیرند و با بهره‌گیری از فضای مجازی و فریب شایعه می‌کنند که برخی از طرف رهبری با آمریکا مذاکره کرده‌اند؛ در حالی که این شایعه‌ای بی‌اساس است.
مسئله هسته‌ای بهانه‌ای برای فشار است
مدیر دفتر قم مؤسسه فرهنگی پژوهشی انقلاب اسلامی با اشاره به سیاست آمریکا در قبال پرونده هسته‌ای ایران تصریح کرد: آنان نمی‌خواهند مسائل حل شود، از سال 1380 تاکنون پرونده هسته‌ای ایران مطرح است، اگر آمریکا می‌خواست می‌توانست آن را حل کند ولی هدف اصلی این است که این مسئله بهانه‌ای برای فشار بر جمهوری اسلامی باشد، بنابراین واقعاً مسئله هسته‌ای تنها بهانه است.
حجت‌الاسلام والمسلمین صلح میرزایی ادامه داد: دشمنی‌ها و مخالفت‌های آمریکا از همان آغاز انقلاب به این دلیل بود که جمهوری اسلامی به خواسته‌های آنان "نه" گفت و آنان نمی‌خواهند که ایران مستقل و مقتدر باقی بماند.
وی در پایان با اشاره به برخی سوابق تاریخی درباره مذاکره با آمریکا گفت: مهاجرانی در یادداشتی در روزنامه اطلاعات در سال 1369 خواستار مذاکره مستقیم با آمریکا شد که بحث‌های زیادی را برانگیخت، در همان زمان رهبر معظم انقلاب مخالفت کردند، البته در پرونده‌های خاص، مذاکرات مستقیم و غیرمستقیم با آمریکا صورت گرفت، اما رهبر معظم انقلاب همواره به این مذاکرات خوش بین نبوده اند.
نماینده مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: آمریکا در مذاکرات در پنج مرحله تلاش می‌کند حرف خود را به کرسی بنشاند، مجموعه بیانات رهبر معظم انقلاب درباره مذاکره نشان می‌دهد که مذاکره مذموم، شرایط خاصی دارد که در شرایط کنونی محقق نیست، راهکار مذاکره در منطق آمریکایی چیزی جز دست کشیدن از اصول و ارزش‌های نظام اسلامی نیست.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1407614/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مهاجرانی: انتقادها باید سازنده باشد؛ حمایت از تیم ملی فوتسال ضروری است

آینده دموکراسی در ترکیه، آزمونی برای وجدان جهانی است

صعود دیوانه وار منچستریونایتد با کامبک فوق العاده/ شب خوب انگلیسی‌ ها در لیگ اروپا

جدیدترین قیمت افغانی امروز جمعه 29 فروردین ماه 1404 اعلام شد | قیمت افغانی به تومان

ترامپ: حمله اسرائیل به ایران متوقف نشده، فعلاً عجله‌ای ندارم

به پشتوانه ارتش، با قدرت مواضع خود را برای ایجاد صلح و امنیت در منطقه بیان می‌کنیم

قیمت جهانی نفت جهش کرد

وزیر امور خارجه، روابط کنونی ایران و روسیه را در وضعیتی عالی توصیف کرد

شهادت 22 غیرنظامی در حمله آمریکا به بندر نفتی یمن

راهبرد ایران در مقابله با دشمن، تهدید در برابر تهدید است

دوپاره شدن استراتژی واشنگتن: ایران در آستانه دیپلماسی یا تقابل؟

تجاوز جنگنده‌های آمریکایی به مناطق مختلف یمن

عراقچی: پیام رهبر انقلاب به پوتین حاوی نکات مهمی بود/ در مذاکرات با آمریکا کاملا جدی هستیم

قیمت جهانی نفت افزایش یافت

خانه تکانی در شورای امنیت ملی آمریکا و ورود افسران همسو با ترامپ

برای کاهش تاثیر لابی صهیونیسم چه می توان کرد؟

حمله وحشیانه آمریکا به بندر نفتی رأس عیسی یمن

عراقچی: ما روز شنبه با جدیت در مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا حاضر خواهیم شد

متقاضیان ویزای آمریکا تفتیش عقاید دیجیتال می‌شوند

استانی شدن اجاره‌بهای واحدهای مسکونی تا چه اندازه بر کنترل قیمت‌ها موثر است؟

نیاز تهران به 6 هزار مگاوات برق در تابستان؛ مردم صرفه‌جویی کنند

ورود 2 هواپیمای ایرباس 330 با پیگیری شهید جمهور

آموریم: در اولدترافورد هیچ چیز تمام نمی‌شود!

شب خوب اسپانیایی‌ها: پنج تیم لالیگایی در سی‌ال!

ترامپ: من فکر می‌کنم که با چین معامله بسیار خوبی می‌کنیم +ویدئو

قیمت جهانی طلا امروز 1404/1/29

طرح پیشنهادی ایران به آمریکا در مذاکرات هسته ای چه بوده است؟

عراقچی: رم میزبان مذاکرات نیست

قیمت جهانی نفت امروز 1404/1/29 |برنت 67 دلار و 96 سنت شد

وزیر امور خارجه روز ارتش را تبریک گفت

قیمت طلای جهانی کاهش یافت| اونس طلا 3326 دلار و 85 سنت

بهای نفت جهانی افزایش یافت| نفت برنت 67 دلار و 96 سنت

جنایت هولناک آمریکا در بندر راس عیسی یمن؛ پیکرهای سوخته+ فیلم

جزئیات تازه‌ از دیدار فرستاده ویژه پادشاه عربستان با رهبر معظم انقلاب

تعرفه‌های ترامپ آمریکا را از ویتامین‌ها محروم کند

شهادت 38 غیرنظامی در حمله آمریکا به بندر نفتی یمن

حماس: آماده آغاز فوری مذاکرات جامع هستیم

هک شدن بانک سپه تکذیب شد

فروش محصولات ایران‌خودرو آغاز شد

جدیدترین قیمت دینار عراق امروز جمعه 29 فروردین ماه 1404 / دینار بدجور سقوط کرد!

دولت‌ها به سهم اقتصادی‌ آذربایجان کمتر توجه کرده‌اند

نخستین موتور ایرانی هواپیما ساخته شد

دوران جدید سیاست دفاعی آمریکا؛ هدف واقعی ترامپ چین است!

عراقچی: از سمت آمریکا پیام‌های متناقض و متضاد می‌شنویم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

روایت جدید از محل مذاکرات ایران و آمریکا |‌عراقچی : رم میزبان مذاکرات نیست، بلکه ...

حمله وحشیانه آمریکا به یمن ( هشدار؛ حاوی تصاویر دلخراش!)

رم میزبان مذاکرات نیست، بلکه محل مذاکرات است/ دیدار با پوتین عملیاتی بود

آلمان خودروهای زرهی و پهپاد به اوکراین داد

تغییر وضعیت اقتصادی استان با اجرای پروژه های در دست اقدام

هشدار روزنامه ایتالیایی به اینتر؛ بارسلونا اصلا بایرن مونیخ نیست، تیم هانسی فلیک خطرناک است!/ اینتر امیدوار به سکته بارسلونا!