روز 100 لوا در بارسا
اروپا
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - مهاجم لهستانی بارسا در شرایطی برای صدمین بار در لالیگا به میدان خواهد رفت که میتواند صدمین گلش را برای آبیاناریها به ثمر برساند.
به گزارش ایسنا، روبرت لواندوفسکی 36ساله در صورت بازی مقابل سلتا به رکورد 100 بازی در لالیگا برای بارسلونا خواهد رسید. او علاوه بر این اگر بتواند گلزنی کند، به رکورد 100 گل زده با پیراهن بارسلونا میرسد.
لواندوفسکی پس از دو گل در بازی رفت دور یکچهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل دورتموند شمار گلهایش را در بارسلونا در تمامی رقابتها به 99 گل رساند و حالا یک گل دیگر میخواهد تا سهرقمی شود.
لوا تاکنون در 99 بازی لالیگا 67 گل به ثمر رسانده است که هفت تای آنها پنالتی بودند. او رکورد 69 برد، 14 تساوی و 19 باخت را به ثبت رسانده است. او در این 99 بازی، 93 مسابقه را از ابتدا شروع و در مجموع 7985 دقیقه بازی کرده است. او در لالیگا دو هتتریک و 14 دبل نیز داشته است.
از 99 گل او برای بارسلونا، 67 گل در لالیگا 19 گل در لیگ قهرمانان اروپا، هفت گل در کوپا دلری، پنج گل در سوپرکاپ اسپانیا و یک گل در لیگ اروپا به ثمر رسیدهاند.
بارسلونای صدرنشین لالیگا باید امروز (شنبه 30 فروردین) به مصاف سلتاویگو برود و در ادامه با مایورکا بازی خواهد داشت. آبیاناریها ششم اردیبهشت فینال کوپا دلری برابر رئال مادرید را در پیش دارند و در ادامه باید برای بازی با اینتر در نیمهنهایی لیگ قهرمانان اروپا آماده شوند.
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1413083/