بزرگترین کشتی باری جهان در چین ساخته شد
آسیا و اقیانوسیه
بزرگنمايي:
ایرانیان جهان - چین یک کشتی باری غولپیکر را به دریا فرستاده تا بهعنوان بزرگترین تولیدکننده جهان، به ترامپ که تمرکز خود را روی تعرفهها گذاشته، ثابت کند که قدرت واقعی در دستان کدام کشور است. بر اساس گزارشهای منتشر شده، این کشتی 400 متری قادر است 220,000 تن کالا را حمل کرده و 24,000 کانتینر را درون خود جای دهد.
تصاویر منتشر شده نشان میدهد که این کشتی غولپیکر که طی 17 ماه ساخته شده، با سرعت در حال حرکت در دریا است.
این کشتی باری عظیم که CMA CGM SEINE نام دارد، بزرگترین کشتی جهان است که روز سهشنبه از کارخانه محل ساخت در هودونگ ژونگوا (شانگهای) به مالکش تحویل داده شد. چینیها با این ویدیوی هوش مصنوعی تعرفههای ترامپ را مسخره کردند + ویدیو
این کشتی دارای مخزن سوختی با ظرفیت 18,600 مترمکعب گاز طبیعی مایع (LNG) است که این امکان را به او میدهد تا حدود 37,000 کیلومتر را در صورتی که کاملاً بارگیری شده باشد، در دریا سفر کند. با وجود اینکه کشتی CMA CGM SEINE را به عنوان هیولای دریا نامگذاری کردهاند، اما این کشتی نسبت به نمونههای معمولی دیگر که با سوخت نفتی کار میکنند، از نظر زیستمحیطی به مراتب کمخطرتر است.
این کشتی که هماکنون سفر خود را از آسیا به اروپا آغاز نموده، 20 درصد کمتر دیاکسیدکربن، 85 درصد کمتر اکسیدهای نیتروژن و 99 درصد کمتر ذرات معلق و اکسیدهای سولفور از خودش تولید میکند. چین هدف خود را از ساخت این کشتی غولپیکر، کاهش هزینههای لجستیک، کاهش اثرات منفی زیستمحیطی در حملونقل جهانی و همچنین افزایش ارتباط آن با دیگر نقاط جهان گزارش داده است.

این کشتی، هفدهمین شناوری محسوب میشود که این کارخانه چینی برای گروه فرانسوی CMA CGM طراحی کرده است. تا پیش از این، بزرگترین کشتی کانتینربر جهان MSC Irina بود—یک کشتی ساخت چین که از نظر طول تقریباً با CMA CGM SEINE یکسان است، اما عرض کمتری دارد.
عرض MSC Irina حدود 51 متر (بیش از 9 متر باریکتر از کشتی جدید) است. کشتی MSC Irina در سال 2023 توسط شرکت کشتیسازی جیانگسو یانگزیجیانگ ساخته و در همان سال وارد ناوگان حملونقل شد.
چین بهتازگی از یک پهپاد باری غولپیکر نیز رونمایی کرده که قادر به حمل یک تُن بار است. این هواپیمای کوچک با دو موتور قدرتمند کار میکند و یک درِ جلویی دارد که به سمت بالا باز میشود تا بارگیری و تخلیه کالا بهراحتی انجام صورت گیرد.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
تغییر مداوم قانون ساعت رسمی؛ بیثباتی در تصمیمگیری و بیتوجهی به کارشناسی «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها سریال «پایتخت»: سرگرمی ملی یا پروژه تخریب فرهنگی؟ صداوسیما؛ همراه یا مخالف پویشهای ملی؟
لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1419788/