ایرانیان جهان

آخرين مطالب

کارشناس هیئت آمریکایی برای مذاکرات فنی با ایران مشخص شد ایالات متحده آمریکا

کارشناس هیئت آمریکایی برای مذاکرات فنی با ایران مشخص شد
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - مخاطب 24- روز شنبه، 6 اردیبهشت، دور سوم گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم ایران و آمریکا و جلسه فنی-کارشناسی 2 کشور در عمان برگزار خواهد شد.
به گزارش پالیتیکو، هیأت مذاکره کننده ایرانی توسط «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران و هیأت آمریکایی توسط «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا رهبری خواهد شد.
تاکنون گمانه‌زنی‌های بسیاری درباره هؤیت کارشناسان آمریکایی مسئول گفت‌و‌گو با ایران منتشر شده است.
اما، عصر پنجشنبه، نشریه آمریکایی به نقل از منابعی، «مایکل آنتون» یکی از مشاوران ارشد ترامپ را کارشناس ارشد هیأت آمریکایی برای گفت‌و‌گو با ایران معرفی کرد.
2 مقام ارشد آمریکایی به این نشریه گفتند: «آنتون کارشناس ارشد برای مذاکره با ایران درباره مسائل هسته‌ای این کشور است.»
این نشریه در ادامه درباره آنتون نوشت: «آنتون، مدیر برنامه‌ریزی سیاست وزارت امور خارجه، تیمی متشکل از ده‌ها مقام عمدتاً حرفه‌ای از سراسر دولت را رهبری می‌کند تا جزئیات توافقی را که محدودیت‌های قابل‌توجهی برای برنامه هسته‌ای ایران در ازای لغو تحریم‌ها ایجاد می‌کند، بررسی کنند.»
نشریه آمریکایی افزود: «او قرار است در آخر هفته دور اول گفت‌و‌گو‌های کارشناسی با مقامات ایرانی را پیش از دیدار مجدد استیو ویتکاف، فرستاده ویژه و عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران در هفته آینده در رم، رهبری کند. آنتون، ویتکاف را در آخرین دور مذاکرات در رم همراهی کرد.»
بیشتر بخوانید

ایرانیان جهان

توافق موقت یا دایم مساله این است؟
یکی از مقامات ارشد آمریکا گفت: «با توجه به تجربه و هوش آنتون، او مرد مناسبی برای این کار است. مهمتر از همه، او مطمئن خواهد شد که دستور کار رئیس جمهور ترامپ در این پرونده رعایت می‌شود.»
نشریه آمریکایی در ادامه گزارش خود نوشت: «آنتون یک مقام دولتی کم حاشیه و قدرتمند است که در اولین دولت ترامپ در شورای امنیت ملی کار می‌کرد و بعداً به عنوان یکی از همکاران موسسه محافظه کار کلرمونت خدمت کرد. او هنوز موضعی عمومی در مورد پرونده ایران که مدت هاست بحث‌های شدید و تفرقه انگیزی را در واشنگتن برانگیخته، ابراز نکرده است.»
ترامپ خواستار دیپلماسی با ایران است
این نشریه در ادامه با اشاره به اختلاف نظر فزاینده در بین مقامات دولت آمریکا تصریح کرد: «مذاکرات در حالی پیش می‌رود که دولت ترامپ بر سر اینکه آیا باید دیپلماسی را دنبال کند یا به حملات نظامی متوسل شود، دچار اختلاف نظر و چند دستگی شده است. حمله آمریکا به ایران، یکی از خواسته اصلی اسرائیل است. با این حال دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا تأکید کرده است که راه حل دیپلماتیک را ترجیح می‌دهد.»
در همین راستا، «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا که طبق گزارش منابع رسانه‌ای همچون نشریه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» یک «نو محافظه‌کار سرسخت حامی حمله نظامی به ایران» است، در مصاحبه‌ای با تأکید بر خواسته ترامپ برای دیپلماسی با ایران، ادعا کرد: «ایران حق غنی سازی اورانیوم نخواهد داشت. آنها می‌توانند مواد غنی شده را وارد کنند.»
روبیو در بخش دیگری از گفت‌وگوی خود، گفت: «ما با آنها گفت‌و‌گو خواهیم کرد. اگر فرصتی برای صلح وجود داشته باشد، ما از هر فرصتی برای موفقیت در جهت حل این چالش از طریق راه صلح‌آمیز استفاده خواهیم کرد، اما اولویت‌های ما ثابت خواهد ماند. من نمی‌خواهم شاهد یک جنگ با ایران باشم. رئیس جمهور ترامپ نیز قطعاً خواستار آن نیست.»
وزیر خارجه آمریکا با اذعان به توانایی نظامی ایران، ادعا کرد: «ایران، میلیارد‌ها دلار برای توسعه قابلیت‌های نظامی هزینه کرده است. من فکر می‌کنم مهم است که بفهمیم این موضوع بسیار پیچیده‌تر از 10 سال پیش یا پنج سال پیش است. اما به همین دلیل است که امیدواریم از این امر جلوگیری کنیم.»
او افزود: «همین پیچیدگی است که باعث شده ترامپ به راهکاری مسالمت‌آمیز پایبند باشد. او به‌دنبال صلح است.»

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1420505/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

Nissan N7 تمام برقی در نمایشگاه خودرو شانگهای رونمایی شد +تصاویر

افزایش غافلگیرکننده ذخایر نفت خام آمریکا

بهترین خبر ممکن برای منچستریونایتد: آماد دیالو از هفتهٔ آینده در تمرینات

سقوط تاریخی قیمت ارز بعد از توافق ایران و آمریکا پیش بینی شد

منطقه آزاد ارس ظرفیت گسترش همکاری‌های تجاری با ارمنستان را دارد

ویدیو/ عقب‌نشینی ترامپ از جنگ تجاری با چین

ادعای اکسیوس در خصوص پیشنهاد ایران به آمریکا برای توافق موقت

BMW 330I در نمایشگاه خودرو شانگهای 2025 رونمایی شد +تصاویر

تهدید خطرناک ترامپ علیه ایران؛ گزینه دوم، گزینه خوبی نیست!

تأثیر تحریم‌های اقتصادی و رکود بر نرخ بیکاری جوانان

ترامپ بوئینگ را علیه چین تحت فشار گذاشت

کُری خوانی به سبک سرمربی کشتی آزاد روسیه: از مدال‌های اروپایی رضایت داریم‌/ آماده مبارزه با ایران و آمریکا در جهانی هستیم

واشنگتن: ویتکاف برای مذاکره با ایران راهی عمان می‌شود

ویسل کوبه ژاپن، تازه‌ترین باشگاه علاقه‌مند به جذب توماس مولر

ایران ادعا‌های هلند را بی‌اساس خواند

مایکل آنتون به عنوان رئیس تیم فنی مذاکرات هسته‌ای آمریکا با ایران منصوب شد

ادعای آکسیوس درباره پیشنهاد ایران به آمریکا برای توافق موقت

رسانه صهیونیستی: نتانیاهو نگران مذاکرات هسته‌ای ایران است

ترامپ: مذاکرات با ایران به خوبی پیش می‌رود

رایزنی سلطان عمان و نخست‌وزیر ایتالیا درباره مذاکرات ایران و آمریکا

تیم‌های با بهترین فرم در پنج لیگ معتبر اروپا؛ وولورهمپتون بالاتر از بارسلونا و پاری سن ژرمن

ایران ادعاهای هلند را بی‌اساس خواند

انتظارات مردم از تیم مذاکره‌کننده ایران در دور سوم گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم با آمریکا + فیلم

بازداشت و محکومیت مقام نظامی آمریکایی به اتهام فروش اسرار نظامی به چین

تازه‌ترین اظهار نظر ترامپ درباره مذاکره با ایران

اعتراضات خشم دانشجویان دانشگاه ییل آمریکا علیه بن‌گویر

روایت «فارن پالیسی» از پشت پرده شکست آمریکا در یمن

نگاهی به میراث ماندگار نازی‌ها در فناوری

درخواست تعلیق حکم بازداشت نتانیاهو رد شد

حمله هوایی آمریکا به صنعا

ثبت نام طرح چکاپ رایگان سلامتی در منزل !

رونمایی از جانشین کاساس؛ عموته سرمربی عراق شد!

تعرفه‌های تجاری و تأثیرات اقتصادی بر انگلستان

مسکو: آماده همکاری با ایران در زمینه کریدورهای گازی زمینی هستیم

70 میلیارد دلار از سرمایه ایران در خانه مردم کشف شد

اتحادیه اروپا قدرت خود را از دست می‌دهد

طرح اتحادیه اروپا برای حذف واردات سوخت از روسیه

جهانبخش: اشتیاق طارمی در نسل جدید وجود ندارد

سلام دوباره قهرمان المپیک به اروپا

برنامه چین برای ساخت رآکتور هسته‌ای در ماه

ادعای آکسیوس: ایران پیش از توافق هسته‌ای از آمریکا خواستار توافق موقت شد

گزارش آکسیوس از اختلافات عراقچی و ویتکاف در مذاکرات | پیشنهاد توافق موقت مطرح شده است؟

«مایکل آنتون» رئیس تیم فنی آمریکا در مذاکرات هسته‌ای با ایران شد

پیشنهاد عراقچی به ویتکاف برای توافق موقت

تیپ نوید محمدزاده در آمریکا + عکس

چرا ارتش آمریکا یک نیروی فضایی دارد؟

مسلمانان نمی‌توانند در برابر قتل‌عام مردم غزه تماشاگر بمانند/ نقشه شوم رژیم صهیونیستی برای غصب مسجدالاقصی

سفر رئیس سنتکام به اسرائیل برای بررسی پرونده ایران

توافق موقت یا دایم مساله این است؟

مایکل آنتون مسئول تیم فنی آمریکا در مذاکرات با ایران شد