ایرانیان جهان

آخرين مطالب

ابوترابی: راهبرد ما در مذاکره شفافیت هسته‌ای و رفع تحریم‌هاست اخبار ایران

ابوترابی: راهبرد ما در مذاکره شفافیت هسته‌ای و رفع تحریم‌هاست
  بزرگنمايي:

ایرانیان جهان - امام جمعه موقت تهران گفت: راهبرد ایران شفاف‌سازی ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای بر اساس نظریه فقهی و سیاسی رهبر انقلاب و هم‌چنین توسعه صنعت هسته‌ای و رفع تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران است.

ایرانیان جهان

بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی در ادامه‌ی سخنان خود با تأکید بر لزوم حفظ وحدت مسلمین، اظهار داشت: در سایه وحدت و انسجام امت اسلامی است که قرآن در متن جامعه، حضور می‌یابد؛ اگرمی‌خواهیم جامعه به نور قرآن و مدرسه اهل‌بیت(ع) نورانی شود در سایه انسجام به قرآن، پیامبر(ص)، قبله، توحید و پیوند با اهل‌بیت(ع) است. مبادا در این عرصه لغزشی رخ دهد؛ امام صادق(ع) فرمودند کسی که در نماز جماعت جامعه‌ی اهل‌سنت شرکت کرده و در صف اول حضور یابد تا وحدت امت اسلامی را فریاد کند، گویا پشت سر پیامبر اکرم(ص) نماز گزارده است. این منطق مدرسه امام صادق(ع) و ائمه و علماست.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: این منطق برآمده از حقایق قرآن و عترت است؛ باید صفوف مسلمین تقویت شود. یکی از کارهای بلند رهبر معظم انقلاب در این عصر، خلق عالی‌ترین سطح وحدت در جهان اسلام است. امروز نه‌تنها ایران بلکه امت اسلامی در این مسیر و با الهام از این نظریه‌ی اقتدارآفرین حرکت می‌کنند.
ابوترابی‌فرد در ادامه درگذشت پاپ فرانسیس به مسیحیان را تسلیت گفت و با اشاره به روز کارگر، عنوان کرد: کارگران رکن اصلی تولید ملی هستند که برای اعتلای نام ایران اسلامی تلاش می‌کنند.
وی درباره توهین به مقدسات اهل‌سنت در رسانه ملی، اظهار داشت: از اقدام بهنگام سازمان صدا و سیما و تدبیر قوه قضاییه در برخورد قاطع با عوامل توهین به مقدسات اهل سنت و خدشه به وحدت ملی و انسجام اسلامی در مسئله تلخ اخیر تشکر و تقدیر می‌کنم. این اقدامات نشانه‌ی عزم جدی نظام در مقابله با افراط‌گری و تفرقه‌افکنی است و لازم می‌دانم از عقلانیت، متانت و رفتار و مواضع حکیمانه علما، نخبگان، نمایندگان جامعه اهل‌سنت و عموم هم‌وطنان عزیز تشکر داشته باشم.
خطیب جمعه تهران خاطر نشان کرد: با درخواست مکرر عالی‌ترین مقام ایالت متحده در چارچوب اصول و قواعد تعریف شده از سوی ایرا«، دو کشور بار دیگر مذاکرات غیرمستقیم خود را آغاز کردند. مذاکراتی که به‌دلیل بدعهدی‌های مکرر آمریکا و سابقه‌ی نقض توافقات به‌ویژه خروج یکجانبه از توافقنامه برجام در سال 2018 میلادی، با احتیاط و تردید پیش می‌رود.
ابوترابی‌فرد بیان کرد: برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران در دهه‌های اخیر به بهانه‌ای برای فشارهای آمریکا تبدیل شده است؛ بازگشت تحریم‌های حداکثری هرچند اقتصاد ایران را تحت فشار قرار داد اما به تهران آموخت بدون اعتماد به وعده‌های غرب و آمریکا، باید از تمام ظرفیت کشور برای برون‌رفت از چالش‌ها و تنگناهای اقتصادی بهره گرفت. وزیر خارجه ایران گفت‌وگو مسقط را آزمونی برای سنجش جدیت آمریکا دانسته و تأکید دارد رفع کامل تحریم‌ها و تضمین‌های حقوقی می‌تواند مسیر مذاکرات را هموار کند.
وی ادامه داد: وزارت خارجه عمان در پایان دور دوم گفت‌وگوهای غیرمستقیم که به میزبانی وزیر خارجه این کشور در رُم برگزار شد، طی بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد هدف از مذاکرات، امضای توافق هسته‌ای منصفانه و پایدار است که اطمینان حاصل کند ایران عاری از سلاح هسته‌ای و عاری از تمام تحریم‌هاست و ایران در عین حال توانایی خود را برای توسعه صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز حفظ کند.
امام جمعه موقت تهران عنوان کرد: به‌نظر می‌رسد مفاد این بیانیه‌ی رسمی توسط مسقط که نقش کلیدی در تبادل نظرات و دیدگاه‌های طرفین را دارد، بیانگر جهت‌گیری درست مذاکرات در چارچوب راهبرد ایران است. راهبرد ایران شفاف‌سازی ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای بر اساس نظریه فقهی و سیاسی رهبر انقلاب و هم‌چنین توسعه صنعت هسته‌ای و رفع تحریم‌های ظالمانه علیه ملت ایران است. طبق بیانیه وزارت خارجه عمان، تا امروز مذاکرات در چارچوب راهبرد هسته‌ای ایران انجام شده است.
ابوترابی‌فرد با بیان نکاتی درباره این مذاکرات، اظهار داشت: بدون کم‌ترین ابهام، مذکارات از موضع عزت و قدرت آغاز شده و دست برتر تهران در تعریف دقیق موضوع و قواعد و اصول مذاکره گویای این واقعیت است. مهم‌ترین مولفه‌ی قدرت، سرمایه اجتماعی، پیوند دولت و ملت و وحدت است؛ امروز از ایران اسلامی یک صدا شنیده می‌شود و قوای سه‌گانه، جریان‌های سیاسی و ملت هوشمند در کنار تیم مذاکره‌کننده هستند. گفتمان وفاق ملی در دولت چهاردهم که با هدایت و حمایت رهبر انقلاب در بیان روسای سه قوه و مراکز تصمیم‌گیری شنیده می‌شود راه خود را به‌خوبی باز کرده و نقش تعیین‌کننده‌ای در خلق این وفاق داشته است و باید این تک‌صدایی و همبستگی ملی را پاس داشته و مراقب این سرمایه گران‌بها باشیم.
وی افزود: دیپلماسی بدون اقتدار و پشتوانه لازم در تحقق منافع ملی ناکارآمد است؛ دیپلماسی نیازمند پشتوانه‌ای است که خلق قدرت کند. تولید دانش و دستیابی به فناوری‌های نوین به‌ویژه ظرفیت متراکم و درون‌زای علوم و فنون هسته‌ای کشور که با عدم تعهد طرف مقابل به مفاد توافق برجام و اقدامات قانونی سازمان انرژی اتمی ایران در چارچوب بندهای 36 و 37 توافق برجام به‌دست آمده است یکی از مهم‌ترین عوامل اقتدار ملی است.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: امروز صنعت هسته‌ای از معدود حوزه‌هایی است که از ظرفیت همه مولفه‌های قدرت برخوردار است و همه مولفه‌ها در این صنعت تجلی دارد و پشتوانه تیم مذاکره‌کننده است.
ابوترابی‌فرد عنوان کرد: قدرت دفاعی و افزایش توان بازدارندگی کشور پشتوانه قابل اعتماد و اتکای تیم مذاکره‌کننده در مسقط است؛ باید این سرمایه عظیم گرامی داشته شود. رفع تحریم‌ها می‌تواند در فراهم آوردن زمینه رشد اقتصادی پایدار ایفای نقش کند اما همان‌طور که رهبری معظم انقلاب بارها تأکید فرموده‌اند، به ملت و مسئولان گفته‌ام که بدون تحول در ساختار اقتصادی و اداری کشور و اصلاح ساختار نظام بودجه‌ریزی، قطع رابطه نفت با بودجه عمومی کشور، اصلاح نظام بانکی و استقلال بانک مرکزی، برنامه‌ریزی مناسب برای تشکیل اقتصاد مردمی و حضور موثر بخش خصوصیِ پویا در اقتصاد، اصلاح ساختار اداری کشور متناسب با وظایف حاکمیتی و پرهیز از هر تصدی‌گری غیرضرور، اصلاح سیاست‌های مالی و پولی با نگاه به حفظ ارزش پول ملی و مهار تورم نمی‌توان به راهبرد قطعی اقتصادی تعریف‌شده‌ی نظام یعنی رشد اقتصادی بالا و پایدار دست یافت.
وی گفت: تمامی قوا باید بدون نگاه به مذاکرات مسقط از تمام ظرفیت کشور برای تحول و اصلاح زیرساخت‌ها برای دستیابی به رشد اقتصادی بالا استفاده کنند؛ مجلس دغدغه خود را رشد اقتصادی بالا قرار دهد و از هر تصمیمی که با این سیاست مغایرت دارد فاصله بگیرد. هم‌چنین وزرای دولت این راهبرد نظام را به‌عنوان دستور اصلی کار خود قرار دهند.

لینک کوتاه:
https://www.iranianejahan.ir/Fa/News/1421018/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام ایلان ماسک درباره راهیابی ترامپ به کاخ سفید در سال 2032

سقوط قیمت طلا به دلیل شایعه توافق تجاری چین و امریکا

آمریکا از رژیم الجولانی در شورای امنیت درخواست کرد

عکس/ تصویری دیدنی از بازدید رهبری از بقایای تجهیزات نظامی ارتش آمریکا در طبس

مستند «کامیلوچایا» از پیدا و پنهان مذاکرات روی آنتن می‌ر‌ود

درخواست‌های آمریکا از رژیم الجولانی در شورای امنیت

در رابطه با ایران همه چیز به خوبی پیش می‌رود

جزییات دیدار سه ساعته پوتین و ویتکاف

رایزنی وزرای خارجه ایران و عمان در مسقط

رایزنی وزیران امور خارجه ایران و عمان در مسقط

برگ برنده؛ چشم‌انداز مذاکره ایران و آمریکا

پسکوف: سفر ویتکاف به مسکو دیپلماسی رفت‌وبرگشت است

تفاهم گازی بزرگ میان ایران و روسیه؛ جزئیات اعلام شد

پیش بینی قیمت دلار 6 اردیبهشت 1404

تأمین ارز کشور در وضعیت مطلوبی قرار دارد

یارانه بگیران بخوانند؛ دهک‌بندی یارانه‌ها با معیارهای جدید

قرارداد میلیارد دلاری ایران و روسیه رسماً نهایی شد

آلمان، فرانسه و اسپانیا پیشتاز در پذیرش پناهجویان در اتحادیه اروپا

اپال کانی‌پارس در مسیر توسعه بازارها/ شرکت‌های گندله ساز محکوم به صادرات هستند

عارف: در آمریکا 75هزار دلار به من می‌دادند اما با شروع جنگ بلافاصله به ایران بازگشتم + عکس

فراز و فرود 100 روز اول ریاست جمهوری ترامپ/ آمریکا در آستانه استبداد؟

دیدار احتمالی ترامپ با زلنسکی در ایتالیا

بقایی: اولویت ما خاتمه دادن به تحریم های غیرقانونی علیه مردم ایران است

درخواست‌های آمریکا از رژیم «الجولانی» در شورای امنیت

ابهام درباره حضور ویتکاف در مذاکرات عمان

نشست داخلی مقامات دولت ترامپ درباره مذاکرات با ایران | مطالبات آمریکا از ایران هنوز مشخص نشده است

تصویری دیدنی از بازدید رهبر انقلاب از بقایای تجهیزات نظامی ارتش آمریکا در طبس

چه کسی موشک های هسته ای آمریکا را می سازد؟

چین و آمریکا نوافق کردند؟ / قیمت طلای جهانی ارزان شد

برگزاری جلسه شورای امنیت درباره وضعیت سوریه

شکست عملیات ارتش رژیم صهیونیستی برای آزادی اسرای خود

تفاهم گازی بزرگ ایران و روسیه

جزئیات بسته حمایت از مستاجران چیست؟

تکریم مدیر کل بنیاد مازندران از مادر شهید سید جعفر مظفری در قائمشهر

نشست خبری سومین اجلاس همکاری اقتصادی ایران و آفریقا

واکاوی آینده رژیم صهیونیستی در سایه بحران‌های داخلی و خارجی

عکس/تیپ شلخته نفیسه روشن در چین جلب‌توجه کرد

ذوب‌آهن، به‌دنبال بازار آفریقا از مسیر عمان

سقوط تتر با پرواز عراقچی به مسقط؛ دلار ریزشی شد

از فردا صبح، مذاکرات فنی-کارشناسی ایران و آمریکا آغاز می‌شود

تتر با پرواز عراقچی به مسقط سقوط کرد

پخش مستند «کامیلوچایا» از پیدا و پنهان مذاکرات

توییت هشدارآمیز عراقچی: دلایل، منابع و پیامدهای احتمالی | سابقه 10 ترور و خرابکاری خاص اسرائیل

مهاجرانی: ایران همچنان نسبت به نیات واقعی دولت آمریکا محتاط است

برافراشته شدن پرچم جدید سوریه در سازمان ملل برای اولین بار

فرود 3 فروند اف 35 جدید آمریکا در اسرائیل | جنگنده‌های آمریکایی به کدام اسکادران هوایی اسرائیل پیوستند؟

اولویت سریع و عینی ایران در مذاکرات با آمریکا به روایت سخنگوی وزارت امور خارجه

همه آیفون‌های اپل در کجا تولید می شوند؟

مذاکرات فنی ایران و آمریکا؛ عبور از میدان مین دیپلماسی

بازدید رهبر انقلاب از بقایای تجهیزات نظامی ارتش آمریکا در طبس